Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ανησύχησα βρε παιδί μου..Είδα που δεν είσαι και on line..απογοητευτηκα..

Κοιτα Λαζαρενια, αν βγηκες με τη φιλη σου για να παιξουν τα παιδιά ο σκοπός δεν επετευχθει!Αν βγηκες να δεις τη φιλη σου, τοτε αυτη η βιαιότητα εμενα με φοβίζει..Τα παιδια πάνω στο παιχνίδι και θα χτυπήσουν και θα μαλώσουν μεταξύ τους, φτανει να μη προκαλούν τραυματισμούς σε άλλα παιδακια..Το καλό στην όλη υπόθεση είναι οτι αντεδρασε και η μαμα του..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το παιδι θελω να πιστευω οτι θα εχει ενα καλό βραδύ..όλο το απόγευμα που εκανα δουλίτσες και ψιλοσυμμάζευα έπαιζαν πολύ καλά με το μπαμπα του..Κατα τις 8 που εφυγε ο αντρας μου και καταπιαστηκα με τοσπιτακι, επίσης ήταν καλά..Λίγες μυξούλες είχε χωρίς βήχα..Το θεμα είναι οτο ο βηχας αυτος εκδηλώνεται πιο εντονα το βραδυ..Προς το παρός κοιμάται ήρεμα..Εδω επικρατεί η απόλυτη ησυχία..σε σημειο εκνευριστικό!

Να σε ρωτησω..Απο υγραντηρα ξερεις;;Πρεπει να είναι δίπλα στο παιδί ή σε απόσταση;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ανησύχησα βρε παιδί μου..Είδα που δεν είσαι και on line..απογοητευτηκα..

Κοιτα Λαζαρενια, αν βγηκες με τη φιλη σου για να παιξουν τα παιδιά ο σκοπός δεν επετευχθει!Αν βγηκες να δεις τη φιλη σου, τοτε αυτη η βιαιότητα εμενα με φοβίζει..Τα παιδια πάνω στο παιχνίδι και θα χτυπήσουν και θα μαλώσουν μεταξύ τους, φτανει να μη προκαλούν τραυματισμούς σε άλλα παιδακια..Το καλό στην όλη υπόθεση είναι οτι αντεδρασε και η μαμα του..

και για τα δυο βγηκα.δηλ σπιτι της πηγα.

περασαμε μαζι την εγκυμοσυνη και τα παμε πολυ καλα αλλα ειμαστε λιγακι μακρυα και εν τα λεμε συχνα.

κι εμενα με φοβιζει αυτη η βιαιοτητα κι ας ειναι μικρη.δεν σας ειπα οτι 2 μερες πριν την συναντηση αυτη ηρθανε στο δικο μας σπιτι και εκανε παλι το ιδιο με τα παιχνιδαι της λαζαρενιας.

δηλαδη δεν εφταιγε που της επαιρνε τα παιχνιδια.

παλια δεν το εκανε...

η δικια μου μια φορα εκανε ντα ενα παιδακι στο χερι κι εγω στεναχωρια μεχρι τωρα εχω...

της μιλαω παααρα πολυ για το πως πρεπει να φερομαστε και με εχει βγαλει ασπροπροσωπη σε ξενα σπιτια.δεν πειραζει τιποτα η καυμενη.:-(

και σημερα που πηγα σε αλλη φιλη με δυο παιδια πηγε παλι να τις ψιλοφαει αλλα την προλαβα.αυτο που με ανησυχει ειναι οτι η δικια μου δεν αντιδραει.κανει σαν χαμενη...ενω εδω σε εμας ειναι πολυ ζορικη!

εγω θελω να εχει και λιγο αναστημα οχι να την περνανε για σακο του μποξ.διοτι αν το συνεχισει στο σχολειο θα κακοπερασει!!!

πετρουλα μου ναι το βραδυ εκδηλωνεται ο βηχας και γενικως ολααα!

ο υγραντηρας μεσα στο δωματιο μπαινει αλλα οχι πολυ κοντα.εγω δεν εχω απλα βαζω παντα μια βρεγμενη πετσετα στα καλοριφερ ηή ενα μπρικι με νερο.

αντε περαστικα να ναι!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Αχ βρε stone τελειο το εκανες!

Βρε κουκλα κανε εναν κοπο να το βαλεις στα σχολια στη συνταγη μου θα χαρω παρα πολυ !!(αν δε ξερεις πως πες να σου πω εγω)

Πω πω επαθα πλακα μολις μπηκα να σας διαβασω και το ειδα..στο τσακ μπαμ το εκανες εμενα μου πηρε 2 μερες να το αποφασισω χαχα

Μπραβο !!Βαλτο βαλτο !!!(θα σε πρηξω!!)

μολις μπηκα σπιτι ειχα παει σε ενα φιλανθρωπικο μπαζαρ για παιδια και μετα για φαγητο με τον καλο μου!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ελα ρεεε βαλτο Pls μου αρεσει να φαινεται οτι κατι ειναι υλοποιησιμο και εσυ το εκανες μεσα σε τοσο λιγο χρονο τελειο!Αληθεια σου λεω δε θα στο ελεγα διαφορετικα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαζαρενια μου μια χαρα τα κανεις ολα με τη μικρη και εχει πολυ καλη σειρα ειμαι σιγουρη ολη αυτη η κουβεντα και η ανατροφη γενικοτερα θα της βγει σε καλο.Θα δεις!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...