Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φίλες μου!

Μαελένη χρόνια πολλά γλυκιά μου κι από εδώ! Να τα εκατοστήσεις! Να σε χαίρονται οι άντρες σου!

Μόλις στολίσαμε και μου έφτιαξε η διάθεση! Το τι έχει πει το στόμα της κόρης μου δεν λέγεται! Μιλάμε είναι τρισευτυχισμένη μωρέ!

Κωνκωνακι μου άστα τσάμπα λεφτά δεν λες τίποτα! Θα τα κλαίω για πολύ καιρό...όσο για το πότε θα βγείτε..προσφέρομαι να κρατήσω τα παιδάκια σου! Για βράδυ δεν ξέρω αν θα κάτσουν αλλά μπορείς να τα φέρεις και να πας για ένα καφέ! Ο κων/νος θα παίξει με την Εύα και η μπεμπούλα τι θα μας κάνει? Άντε να της δώσουμε κανα γάλα! όποτε θες είμαι διαθέσημη!

Πετρούλα μου καλό σαραντισμό κορίτσι μου! Άντε να βγείτε καμιά βολτούλα! Καλά να περάσετε!

Σαρδελάκι μου καλές δουλίτσες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα και απο'μένα.

Μόλις διάβασα ότι σήμερα έχει γενέθλια η Μαελένη. Ελενάκι να τα εκατοστήσεις κοπέλα μου , να τους χαίρεσαι όλους και να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη με την οικογένειά σου.

Τι τρελός καιρός βρε κορίτσια και πόσο θέλω να βγω να πάω μια βολτίτσα δε λέγεται. Τη Πέμπτη πήρα μισή ευχή δεν άντεξα και πήγα με το αυτοκίνητο στο σούπερ μάρκετ, καλά μιλάμε κορίτσια έπρεπε να με βλέπατε , σαν και αυτούς τους στερημένους που κυκλοφορούν στο δρόμο με ανοιχτά τελείως τα παράθυρα και τέρμα τη μουσική για να χαρώ την ελευθερία μου. Έχω φρικάρει τελείως η γυναίκα δεν αντέχω άλλο την κλεισούρα και σήμερα που έχει τόσο ωραίο καιρό πόσο θα ήθελα να πηγαίναμε μια βολτίτσα οικογενειακώς. Τέσπα δεν παραπονιέμαι άλλο γιατί καταντάω αχάριστη και δεν το θέλω.

Ντελενάκι σε αυτή τη φάση της γκρινίτιδας (μόνιμη εδώ και 23 μέρες) είναι και ο δικός μου , ελάτε να συναντηθούμε να ενωθούν οι γκρινίτιδες μπας και ηρεμήσουν τελικά τα τέκνα.

Ριτάκι πολύ ωραία η ιδέα σου, θέλω και εγώ πολυ να σας δω και να βγάλω έξω τον δικό μου να ξεσαλώσει λίγο αλλά δεν σας κρύβω ότι ψιλοφοβάμαι τώρα με το μωρό να τον στείλω παιδότοπο μην επιστρέψει με παρείτσα μαζί και έχουμε άλλα μετά. Αν κανονίσετε κάτι αφού σαραντίσω εγώ και είναι κοντά στα μέρη τα δικά μου πείτε μου γιατί όπως σας είπα θέλω πολύ να έρθουμε να σας δούμε.

Νατάσο τόση δουλειά βρε κορίτσι, δεν το ξέρεις ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Κοίτα τώρα το ΣΚ να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς το Σώτο και απο Δευτέρα ξανά προς τη δόξα τραβάς.

Άντε Πετρούλα καλό Σαραντισμό κοπέλα μου και σιδερένια , καλή βολτίτσα και καλά να περάσετε , να μας πεις τα νέα απο τη πρώτη βόλτα του αραβωνιάρη.

ΠανΜαρ είδες το Σοφάκι βελτιώνεται σιγά σιγά με τον ύπνο, καθιέρωσέ μου φαίνεται και εσύ τον παιδότοπο για να έχεις σίγουρο αποτέλεσμα.χιχι

Κωνκων μου εσείς δε βγαίνετε βολτίτσες με τα παιδιά ; τώρα που πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα και θα 'ναι όλα στολισμένα στην Αθήνα θα'ναι όνειρο,

Βατραχάκι ελπίζω να περάσατε καλά στη βολτίτσα σας, τώρα για την επιστροφή στο σπίτι αναμενόμενο ήταν να σας περιμένουν οι μικροί άντρες της παρέας.

Γιοβάννα καλά ψώνια , εγώ πήρα επροχθές στα Τζάμπο και γινόταν το έλα να δεις τώρα με τα Χριστουγεννιάτικα, μισή ώρα καθόμουν στο ταμείο να πληρώσω.

Μαρινάκι εσείς πως πάτε με τα πιτσιρίκια; αλήθεια δουλειά πότε πάς;

Σαρδελάκι τι κάνει ο Αστεράκος;

Αρμάκι που να ήξερες και εσύ ότι η γυναίκα θα ήταν λίγο αργόστροφη , τουλάχιστον τώρα είσαι ενήμερη και δεν θα υπάρξει δεύτερη φορά. Να ευχηθώ και του χρόνου για το δεντράκι σας , φαντάζομαι τη χαρά της Ευούλας και εμένα ο δικός μου το περιμένει πως και πως αλλά ποιος έχει όρεξη να κάτσει να στολίσει με το μωρό αγκαλιά.

Ιωάννα άκρη δεν βγάζεις με τους εργοδότες να ξέρεις , το βασικό είναι όμως ότι όπως λες και εσύ τα είπες και έτσι δεν σε παιρνάνε για χαζή αλλά και πάλι αυτοί τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν με οποιοδήποτε κόστος, δεν τους νοιάζει οικογένειες παιδιά και τα σχετικά.

Νομίζω ότι νιαουρίζει το μπεμπέ μου.

φιλιά σε όλες.

κικο καλησπερα μπηκα να σασ στηλω πμ σημερα οσα κοριτσια δεν εχετε φεισ ν δω πωσ ειστε .

μου λειψατε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

κ ειδα το σεντονακι σου η καλη κικο ηρθε παλι φιλια πολλα :D

:tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Χαίρομαι που είστε όλες καλά.

Ντελενι εύχομαι οι εξετάσεις του μιρκούλη σου να είναι καθαρές και να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο.

Πετρούλα σαραντίσατε; Με το καλό και εύχομαι να κρατήσει ο καιρός και να κάνετε πολλές βολτούλες. Να δώσεις ένα φιλάκι στον Αναστάση από την αρραβωνιάρα του. ;););););)

Πανμαρ κάθε μέρα παιδότοπο και στο τέλος το Σοφάκι θα ξυπνάει στις 10.00. Πάντα να περνάτε όμορφα σας εύχομαι.

Κωνκων μου άσε το παράπονό σου να βγει εδώ. Και εγώ έτσι νιώθω και ας έχω ένα μόνο παιδάκι. Έχουμε κλειστεί πάρα πολύ αλλά δεν μας φταίει μόνο η Αλεξάνδρα. Είμαι και λίγο περίεργη εγώ και δεν ζητάω χάρες. Περιμένω να μου προτείνει κάποιος τπυ στυλ ''μήπως θέλετε να κρατήσουμε το παιδί για να βγείτε λίγο;''. Ε, η πρόταση δεν έρχεται από κανέναν και εμείς έχουμε να βγούμε οι δυο μας και από βράδυ από αρχές Οκτώβρη. Πριν από μερικές μέρες συνειδητοποίησα ότι δεν μου χρειάζονται βραδινά ρούχα. Τουλάχιστον θα φύγετε για τις γιορτές και εκεί θα αλλάξετε και παραστάσεις.

Μαράκι λουφαδόρα μου φάνηκε η γυναίκα που έφερες. Εγώ θα την ''έτρεχα'' λίγο, δεν θα την άφηνα έτσι. Τεσπά. Σημασία έχει να είσαι καλά εσύ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Helloooooo!

Τι κανετε?Εμεις ολη μερα εχθες εξω κλασσικα και που δεν πηγαμε(δε σας λεω γιατι θα κουραστειτε μονο να τα διαβασετε) και μετα το βραδυ βγηκαμε και εμεις εξω μονοι μας για ποτακι.Καλα ηταν.Και εμεις καιρο ειχαμε να το κανουμε για τους λογους που αναφερει η γιοβαννα..αφενος δεν θελω να ζηταω και αφαιτερου ο Γρηγορης κοιμοταν μεχρι πριν λιγο καιρο πολυ αργα και ειχα το σκαλωμα να βγαινω αφου ειχε αποκοιμηθει οποτε μετα τις 12 δεν επαιζε.Καποια στιγμη συνηδειτοποιησα οτι ειχαμε παρα πολλους μηνες να βγουμε μονοι,αλλά για να ειμαι ειλικρινης ετσι οπως εχουμε κανονισει τα σκ μας τωρα με φιλους με παιδια που ειναι στην ιδια φαση δεν μου ελειψε ιδιατερα...και την ταβερνουλα μας και τον παιδοτοπο μας και τις κουνιες μας και τον καφε μας και τα ξενυχτια μας καποιες φορες ολοι μαζι με το παιδι και ολα καλα.Μoνο μπουζουκια και κλαμπ δεν εχουμε παει all together .Ο μηνας Ιουλιος με την υμενιτιδα του μικρου με διδαξε πολλα...Δεν σκοπευω να κλεινομαστε μεσα καθολου.Ουτε εμεις ουτε το παιδι , αν δεν υπαρχει λογος .Εκμεταλλευομαι την καθε ευκαιρια.

Παρολα αυτα σιγουρα χρειαζεται που και που να βγει και το ζευγαρι μονο του, κακα τα ψεμματα.Να βγαινετε οποτε μπορειτε.Σημερα ξυπνησαμε ολοι 11 παρα και χασαμε το θεατρακι αλλα και εγω δεν ημουν και πολυ σιγουρη αν θα ερχομασταν οπως σας ειπα μιας και η αληθεια ειναι οτι οταν εχει καλο καιρο προτιμαμε το εξω αφου ολη την εβδομαδα δεν εχω την ευκαιρια να τον παω καπου πιο μακρια.Θα τον παω και σε αυτο καποια στιγμη.Ευχομαι να περασατε καλα.

Σε γενικες γραμμες ειμαστε πολυ καλα και Δοξα τω Θεω υγιεστατοι πανω απο ολα.

Μαρια με τις γυναικες ειναι θεμα...εγω πριν το παιδι που επαιρνα μια κοπελα αραια και που δλδ 2 φορες το χρονο (και αν) δεν ειχα συνηδειτοποιησει ποσο σπανιο ειναι να βρεις καποια να σε ικανοποιει.Διοτι και καθε νοικοκυρα εχει αλλα στανταρτ και ζητουμενα.Τωρα ομως τα τελευταια 2 χρονια που εχω γυναικα συστηματικα καθε 15 διαπιστωσα οτι δυσκολα βρισκεις καποια πολυ καλη να σου κανει ολο το σπιτι και κυριως να συμμαζευει σε λογικο χρονο χωρις να χρειαζεται να την τρεχεις.Για αυτο και στεναχωρεθηκα πολυ που σταματησε η τελευταια που ειχα.Ηταν αστερι,χρυση κοπελα και δε χρειαζοταν να της πω κουβεντα.Με χαρα εδινα και παραπανω χωρις να μου ζητησει γιατι τα αξιζε.Τωρα περιμενει το μωρακι της οποτε αυτο προεχει.

Η αλλη που εφερα την προπερασμενη βδομαδα ηταν ανεπαρκης...τα κλαιω τα λεφτακια και εγω και την σταματησα.Αυτη την Παρασκευη θα φερω αλλη να δοκιμασω.

Κωνσταντινα μου γιατι δεν βγαινετε ολοι μαζι?Μια χαρα ειναι ο καιρος νομιζω και θα το ευχαριστηθειτε οικογενειακως.Εμεις παντως απο τοτε που καθιερωσαμε το Σαββατο να γυρναμε ολη μερα νιωθουμε πολυ καλυτερα και δε μας φαινεται καθολου η κλεισουρα.Δε λεω οτι ειναι και ευκολο..το ξερω πολυ καλα ποσο δυσκολο ειναι να κυνηγας ολη μερα αλλά σταδιακα μαθαινουμε και προσαρμοζομαστε και εμεις και τα παιδια.Απο το ολοτελα καλη και η Παναγιωταινα...χαχα.Περα απο την πλακα πραγματικα ειναι πολυυυ καλα(αληθεια!).Απλα αν βρειτε και καμμια παρειτσα με παιδακια θα περνατε ακομα καλυτερα.

Κικη μου εσεις ποτε σαραντιζετε?Για να κανονισουμε να ειστε και εσεις στο παρτακι.Οσο για τις ιωσεις αν ειναι ενας χωρος καλος και καθαρος θεωρω οτι δεν κολλανε κατι τοσoοο ευκολα πια.Τουλαχιστον εμεις απο παιδοτοπο δεν εχουμε αρρωστησει ποτε κι αν εχουμε παει....Αν και σε καταλαβαινω...λογω του μωρου εισαι επιφυλακτικη και καλα κανεις για αυτο και δεν επιμενω.Πες ποτε θα μπορουσατε και ευχομαι να βγουμε τη χρυση τομη με ολες και να το κανονισουμε.

Ελενακι θα τα πουμε και προσωπικα αλλα και απο εδω ευχομαι να ζησεις!!Χρονια πολλα και καλα γεματα υγεια και χαρες!!!Τα ποσα κλεινεις ειπαμε???χαχα ειπες θα μας πεις...

Ντελενη νομιζω οτι και εγω θα προτμουσα να ειχαμε περασει κατι τετοιο στο ποδι και να ειχε τελειωσει οπως στο λεει η Μαρινα!

Πετρουλα καλο σαραντισμο.Καλα να περασετε και περιμενουμε εντυπωσεις απο την οικογενειακη βολτουλα σας!

Πανμαρ ευχαριστω για το ενδιαφερον να παμε μαζι θεατρο αλλα ξυπνησαμε αργα οπως σου εγραψα και ειδα το μηνυμα σου ενω ειμασταν ηδη εξω.

Νατασσακι εμεις τα λεμε!Θα τα πουμε και απο κοντα !

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου τι κάνετε?

Γυρίσαμε από το θεατράκι, πήγαμε τελικά η Πανμαρ, η sunsun, η Μαρίζα, εγώ και τα παιδάκια μας φυσικά (τυχερός ο Γιώργης με τόσες τσούπρες γύρω του!!!)! Η παράσταση δε μου άρεσε και τόσο αυτή τη φορά, γενικά είχε πολύ κόσμο και μια αναμπουμπούλα και παρόλο που ο Γιώργος παρακολουθούσε ανελειπώς, δεν το ευχαριστηθήκαμε πολύ! Μετά όμως πήγαμε και για καφεδάκι με τα κορίτσια σε έναν πεζόδρομο και παίξανε και τα παιδάκια μας λίγο ακόμα, αν και ο δικός μου δεν ήταν σε μεγάλα κέφια νομίζω κάτι τον περιτριγυρίζει. Τι να πω για Ναταλάκι και Σοφία (την Κάτια δεν την είδαμε πολύ γιατί έφυγαν τα κορίτσια μετά την παράσταση), τι λέει το στόμα τους βρε παιδί μου, σε πουλάνε και σε αγοράζουν! Έχουμε πολύυυυ δρόμο για να φτάσουμε στο επίπεδό τους!

Μαράκι και του χρόνου, εγώ λέω το άλλο Σκ να στολίσουμε!

Μαελένη μου χρόνια σου πολλά να τα εκατοστήσεις και ό,τι ποθείς!

Πετρούλα καλές βόλτες!!!!!!!!!!

Κίκο μου σύντομα θα σαραντίσετε κι εσείς και θα βγαίνετε λίγο να αλλάζεις παραστάσεις!

Κωνκωνάκι μου όπως σου ειπα και στο τηλ ετοιμαζόμασταν για θέατρο γι αυτό δεν ήρθαμε, την επόμενη φορά όμως! Κι εγώ προσφέρομαι όποτε θες να κρατήσουμε τα παιδιά να βγείτε βολτούλα! Το χρειάζεστε κι εσείς! Ειδικά αν θες κάποιο πρωινό να πεταχτείς για εξετάσεις, αφού και ο Γιώργος και ο Κωνσταντίνος σου είναι σχολείο, φέρε τη μπεμπούλα από δω, μια χαρά θα είναι τα κοριτσάκια μας.

Ρίτα βολτάρετε ε? Καλά κάνετε! Κι εμείς τα Σκ να είμαστε καλά και δε μαζευόμαστε! Πάντως τώρα για τα μεγάλα μας δεν είναι κανένα θέμα να τα τριγυρνάς, μια χαρά παίζουν και δε μας κουράζουν λίγο με τα μικρά έχουμε θεματάκια μέχρι να ξεπεταχτούν κι αυτά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα!!!!

Πρώτα απ'όλα να ευχηθώ στην μαελενη μας...

Ελενάκο μου σου εύχομαι χρόνια πολλά και καλά, με υγεία και κάθε ευτυχία και να χαίρεσαι και να καμαρώνεις τον γιόκα σου!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

Αρμάκι, και του χρόνου να είστε καλά και να ξαναστολίσετε... (και να χαρείτε το δέντρο σας πάρέα και με το δεύτερο κοριτσάκι σας....χα!χα!χα!)

Όσο για την γυναίκα στο σπίτι.... είναι μια πικρή ιστορία...

Πετρούλα μου, άντε σαραντήσατε κι εσείς... εύχομαι να περάσατε καλά στην πρώτη σας έξοδο!!!

Ντελένη, στείλε την Αναστασία μαζί με τον μπαμπά της... θα καλοπεράσει!!!!

Αχ! Βρε Κωνκωνάκι... υπομονή... θα μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά και θα βρείτε χρόνο και για σας...

Α ρε Κικο.... αρχίζω να πιστεύω, τελικά, ότι για όλες μας, η πρώτη έξοδος στο σούπερ μάρκετ μας φαίνεται παράδεισος!!!!

'Οσο για τα νέα μας... τα σημερινά για το θέατρο σας τα είπε και η Μαρίνα. Ωραία περάσαμε πάντως... Η Σοφία, με το που γυρίσαμε στη μαμά μου, έφαγε και έπεσε ξερή για ύπνο...

Εγώ από την άλλη... καλοπερνάω!!! Και με την κόρη μου και χωρίς... Εχθές είχαμε πάλι μια γεμάτη μέρα, πήγαμε στην αδερφή μου, καλοπέρασε και το παιδάκι μου και μετά που κοιμήθηκε την κοπάνησα κι εγώ και πήγα για ποτάκι με την νονά της και γύρισα στις 2!!!!! Ναι!Ναι!Ναι! Σήμερα ξύπνησα με την ησυχία μου (αφού την μικρή την είχε αναλάβει η μαμά μου), πήγαμε το θεατράκι μας, το καφεδάκι μας... τώρα το απόγευμα που θα ξυπνήσει... δεν ξέρω τι θα κάνουμε... κάτι θα βρούμε! Πρέπει κάποια στιγμή να μαζευτούμε και σπίτι μας.... χα!χα!χα!

Πολλά φιλιά σε όλες...

mrdIp3.png

Καλησπέρα και απο εμένα!!!!

ελένη μου να τα εκατοστήσεις!!!! Πολύχρονη και σύντομα να φέρεις και ΄το "δώρο" του Γρηγόρη!!!!;););)

Εμείς είμαστε καλά, πέρασα μια υπέροχη μέρα με τα ζουζούνια μου!!!! Έχουν πολύ πλάκα μαζί!!!! μαλώνουν αλλά όταν ο Γιάννης κοιτάει την Αναστασία και λύεται στα γέλια χωρίς ιδιαίτερο λόγο είναι όλα τα λέφτα!!!:D:D

Κωνκων υπομονή και θα έρθουν καλύτερες μέρες και στο λέω ειλικρινά με ανακούφιση γιατί...ισχύει!!!!;););)

μαρία και εγώ θέλω ποτάκιιιιιιι!!! θα έβγαινα με μια φίλη την Παρασκευή αλλά αρρώστησαν ο 'αντρας και η μικρή της με σαράντα πυρετό οπότε...ατύχησα.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Άρμα η γυναίκες είναι πονεμένη ιστορία...και εγώ έψαξα πολλες...

Μαργαρίτα πολύ σε χαίρομαι που δεν βάζδεις κ@#^ κάτω!!!!;);)

Καλό βράδυ σε όλες!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Καλη εβδομάδα!

Καφεδάκι?

126154qejpp306yw.gif

Εγώ πίνω ελληνικό μικρό και εδώ και μια βδομάδα αποφάσισα να μη ξανακαπνίσω και τα πάω καλα μέχρι στιγμής.

armaki-Μαρίνα σας ευχαριστω πάρα πολύ που προσφερθηκατε για τα παιδιά. Θα σας έχω στο νού μου:-D.

Ρίτα-Κικίτσα δε λέω για εξόδους με παιδιά, λέω για ενα καφεδάκι ή ποτάκι με τον καλό μου. Με τα παιδιά βγαίνουμε πολύ συχνά έξω και περνάμε πολύ ωραία. Αλοίμονο βρε Ρίτα μου αν παραπονιόμουν για κούραση και ταλαιπωρία για τη βόλτα με τα παιδιά. Και εμείς περνάμε ωραία που παίζουμε μαζί τους. Απλά το ζευγάρι πρέπει να μένει και λίγο μόνο του, έτσι για ανανέωση στη σχέση;).

maeleni μου χρόνια πολλά με υγεία! Να χαίρεσαι την οικογενεια σου!

Μαρίνα μου περάσαμε τέλεια χθες στο άλσος. Είχαμε πάρει σαντουιτσάκια μαζί μας, το πατίνι του Κωνσταντίνου και τη μπάλα. Ο Κωνσταντίνος ετρεχε πέρα δωθε και εγω με τη μπεμπα αγκαλιά και τον καλό μου παίζαμε σουτάκια με τη μπάλα. Πιό πολύ παιξαμε εμείς παρά το παιδί:mrgreen:. Την επομένη φορά πρέπει να έρθετε κ εσείς.

πανμαρ ωραίο πρόγραμμα είχατε:cool:.

Giovanna μου αν περιμένεις τη πρόταση μάλλον δε θα ερθει ποτέ.:evil: Καλύτερα να το προτείνεις εσύ κάποια στιγμή.

αρμακι μου στολίσατε? Αντε και του χρόνου με το καλό. Εγώ θα στολίσω στο χωριό όταν πάμε, εδώ λέω να στολίσω μόνο το καραβάκι που έχω στο τζάκι.

Καλημερα!!!

Καλη εβδομαδα!

Σημερα το πρωι επειδη καθυστερησαμε λιγο να σηκωθουμε..πολυ λιγο ομως ,ο μικρος φωναζε ''Αντεεε παμε σχολειο ,ερχονται Χριστουγεννα'':lol:

Δε ξερω τι ηθελε να πει ο ποιητης και απο που νομιζε οτι ερχονται τα Χριστουγεννα...μαλλον τιποτα στολισματα κτλ θα εχουν αρχισει να κανουν και δεν ηθελε να τα χασει...

Σηκωτους μας πηγε!

Τα λεμα αργοτερα!!!

Φιλακια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα και να εχουμε μια πολύ καλή εβδομαδα!!Μπαινει και ο μηνας των Χριστουγεννων σιγα σιγα...

Αρμα και Μαρινα η πρόταση σας προς την κωνκων πολύ μου αρεσε..Μπραβο σας κοριτσια!!!Ντινουλα μηπως πρεπει να σκεφτεις αυτη την προσφορα και να κερδισεις ενα δυωρακι με τον συζυγο..???

Κικη χαχα σε εφερα στο μθαλομου να εισαι μες το αμαξι..Το μαλλι να ανεμιζει και το ραδιο στη διαπασών!!!χαχα σαν τρελό φορτηγο!!!!!

Οσο για το στολισμό, φυσικα και θα στολίσεις!!!Εστω και με ενα χερι και μιση διαθεση!!!Θα χαρεις ο Αναστασης σου και θα δεις οτι θα νοιωσεις και εσυ καλύτερα...Καντο σταδιακα για να μη σου φανει..Δλδ στησε πρωτα το δεντρο, την επόμενη μερα τα λαμπακια και μια αλλη μερα τα στολιδια κι εγωετσι θα κανω..εεε μετα απο ολο αυτο θα αρχισει και το ξεστόλισμα!!!χαχα

Ιωαννα μου θα πάρεις ρουχα βραδυνα τωρα εν οψει εορτων και θα τα βαλεις!!!οχι μεσα στο σπίτι...εξω σε βολτες και εξόδους!!!Ο γαμπρουλης σου εχει ηδη πάρει τα φιλακια της κορουλας σου!Σας στελνουμε κι εμεις τα πιο ζουμερα μας!!!

Ριτα γυριστρούλαααααααααααα σε φοβααααααμαι!!!!Εσυ το δευτερο παιδακι (με το καλό!) θα το σκαρωσεις σε καμια παιδικη χαρα...χαχα

Μαρινα, Μαρια και Μαριζα (τα τρια ΜΑΡΙ) σας εκατσε τελικα το θεατρακι ε;;;

Πολύ ωραια η ιδεα σας και ειδικα αφου εκατσαν και τα παιδακια σας!

Ειστε οι θεατροφιλοι της παρεας μας, πως να το κανουμε!!!!!

Ελενακι μου να εισαι γερη κοριτσαρα μου!!Υγεια και χαρα στην οικογενεια σου!

Ελενη ευχομαι συντομα να σου ξαναδωθει η ευκαιρια να βολταρεις κι εσυ ανευ τεκνων και συζυγου!!!Αληθεια το σκεφτεστε καθολου για να ερθετε προς τα μερη μας??Στις 12/12 σας βολεύει να ερθετε που εχουμε κανονισει συναντηση???

Αλεξανδρα τι κανετε;;τελειωσες με τις μπομπονιερες;;;

Ερχομαι σε λίγο να σας πω και τα δικα μας!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Για μένα πάλι στραβα αρχισε μια και είμια συναχωμένη κια ποναει πολύ ο λαιμος μου.Τι να πω πια.Μεχρι να συνερθω απο το ενα με πιανει το αλλο.Η που γερασα ή που επεσε πολύ η αμυνά μου.

Καταρχήν να ευχηθώ στην Ελενη μας χρόνια πολλά (εστω και καθυστερημένα) .Να εισαι γερη και να χαιρεσαι το παιδακι σου.Αλήθεια ποσο γίνεσαι????:rolleyes:

Μαράκι μου στειλτην βρε τη γυναικα και προς τα εδω!!!Ασε και εγω την πατησα ετσι οταν ημουν εγκυος και ειχαμε βαψει το σπίτι .Τις περισσότερες δουλειές της εκανα εγω γιατι η κοπελα ηταν αστα να πανε.

Μπραβο που στολίσατε και του χρόνου να ειστε γεροι .Εγω λεω να στολισω το αλλο σ/κο.

Ντινάκι μου ευχομαι να τα καταφερεις με το τσιγαρο.

Giovanna μου μην περιμενεις να στο προτεινουν γαιτι θα βγεις οταν η κορη σου παντρευτει.:roll:

Εμεις κατα τα υπόλοιπα ειμαστε καλα.

Η μικρή μου ευτυχως καλα !

Πολλα φιλια σε ολες.

Θα εγραφα και αλλα .ομως μολις ξεκίνησε μια ωραιοτατη φασαρια στο γραφειο και παω να παρω μερος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...