Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Σήμερα ηταν ζόρικη η νυχτα... Η μικρή ξύπνησε στις 3 για γάλα και μέχρι να φτάσει το γαλατάκι ούρλιαζε. Τάισα και τον Κωνσταντίνο στις 3.30 και ξύπνησαν και τα 2 μαζί στις 6.30 ούτε απο Σαββατο δεν καταλαβαίνουμε ούτε τίποτα...

Κωνκων και τι έχεις ακόμα να ακούσεις!!!!

Αχ Ελένη μου είναι φοβερό!:D Κάθε μέρα λέει και κάτι καινούριο και με αφήνει κάγκελο:shock::lol:.

Ελπίζω οι εξετάσεις να βγούν καθαρες και να είναι καλά.

Ρίτα μου για τον παιδότοπο για ποιά ημερομηνία λέτε? Και σε ποιά περιοχή?

Πετρούλα μου τί κουκλάκι είναι αυτό? Φτου φτου. Αν θέλετε μελαχρινή νύφη εδώ είμαστε. Αντε να παντρέψω τα παιδάκια μου στα μέρη μας.:lol: Αχ τώρα είδα οτι συμπεθέριασες με τη Μαρίνα. Χάσαμε τον γαμπρό!

Ιωάννα μου καλά του τα είπες. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Μαρίνα μου ο γιατρός σου θα μας τρελλάνει...:lol:

sardelaki μου με το καλό ο γάμος. Αντε και καλά "δεσιματα", κοντευεις ή έχεις πολλά ακόμα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάρες!

Πολύ γελάω με τα κατορθώματα και τις ατάκες των μικρών μας! Κι εμάς μία από τα ίδια! :lol:

Ιωάννα μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με την δουλειά και να βρεθεί η καλύτερη λύση..

Πετρούλα τα έχω ξαναπεί για τον γιο σου, είναι σκέτο κουκλί! Ακόμα ένα φιλί σε παρακαλώ από εμάς!

Κωκωνακι μυο είδες που αγχωνόσουν με την ομιλία? Τώρα δεν θα ξέρεις από που θα σου έρχονται!:lol:

Σαρδελάκι μου φυσικά και τον πήρε τηλέφωνο τον Πανούλη, αλίμονο! Μιλάμε για έρωτα όχι αστεία, τι να την κάνω??? χαχαχα!!!

Μαρίνα την Δευτέρα dna! Καλέ τι άλλο θα ακούσουμε!:lol:

Εμείς σήμερα έχουμε γυναίκα να μας καθαρίσει να ξεκουραστεί λίγο και ο καλός μου..

Να έχετε όλες ένα υπέροχο σαββατοκύριακο!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!!!

Εχθες με τις σουσουδες και το μπουρου μπουρου δεν προλαβα να γραψω.Πηγαμε με την Ιωαννα και την ΠανΜαρ στον παιδοτοπο και μετα για σουβλακι με τα πιτσιρικια μας.Το κανονισαμε στα γρηγορα τελευταια στιγμη και περασαμε πολυ ωραια!

Δε ξερω τι να πρωτοπω...μα τι γελιο εχουν ρε παιδια!!Η Σοφια ειναι Θεα!Ο Χρηστος η πιο πονηρη φατσουλα ever!

Θα τα πω αναλυτικα καποια στιγμη γιατι φευγουμε για εξορμησεις τωρα.

Κων κων μου δεν ειπαμε κατι για συγκεκριμενη ημερομηνια ή περιοχη.Ειπαμε για πριν τις γιορτες για να μας προλαβει και η Ιωαννα που γενναει.

Εσεις εχετε τη βαφτιση ε?Απο ποτε θα λειπετε?Για που βολευεστε?Πειτε ολες τι θα θελατε για να δουμε πως μπορει και αν, να κανονιστει.

Deleni μου δεν το ξερω καθολου το θεμα αλλα αν περασε κατι ετσι στο ποδι ειστε μια χαρα οτι και να ηταν!!

Φιλια και να περασετε σουπερ!

Θα μιλησουμε για το θεατρακι αν ειναι να ερθουμε κι εμεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!!!

χαλια μερα σημερα ομιχλη κρυο και ψιχαλα και θελω να βγουμε και για ψωνια!

τι κανετε;

εμεις εχθες βγηκαμε μετα απο παρα πολυ καιρο μονοι χωρις παιδια περασαμε πολυ ωραια το χρειαζομασταν λιγο αλλα στης 12:30 που επιστρεψαμε και τα δυο μου παιδακια ηταν ξυπνια και μας περιμεναν :rolleyes: μολις ηρθαμε τεζα επεσαν και τα δυο!

φιλια σε ολες καλο σ/κ!!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα κορίτσια. Είμαι η Ιωάννα και είμαι καλά. Πολύ κουρασμένη βέβαια από την πολλή δουλειά.......... Έχω χαθεί, το ξέρω, αλλά παίρνω και δουλειά στο σπίτι και πραγματικά δεν προλαβαίνω τίποτα.

Sunsun χρόνια πολλά για την Κάτια σου, έστω και καθυστερημένα.....Να σου ζήσει.

Κα Φωτεινή να ζήσετε και εσείς με τον καλό και να περάσετε άλλα τόσα χρόνια, και ακόμα περισσότερα, μαζί.

Joa σε νιώθω τι ζεις. Δυστυχώς στο όνομα της κρίσης εκμετελλεύονται καταστάσεις χωρίς να υπάρχει πάντα ανάγκη. Έτσι την έχει πατήσει και ο καλός μου και βρέθηκε με αυξημένες αρμοδιότητες και παραπάνω ώρες εργασίας χωρίς οικονομικό αντίκρυσμα :mad::x:x:x:x:x Εσύ έχεις και ένα λόγο παραπάνω γιατί θα αφήνεις πίσω σου και ένα βρεφάκι.

Ρίτα έγραψε πάλι η πεθερά σου. Μην τσαντίζεσαι βρε, άστο να πάει. Καλά ο Γρηγόρης φοβερός. Αφού ήθελε να ψωνίσει το παιδί, να μην τσεκάρει το προϊόν; :-P:-P:-P:-P

Πετρούλα ο μικρός είναι κουκλί. Πανέμορφο μωράκι!!!

Σούλα ςςςςςςςςςς μην λές τίποτα μπροστά στην Ανδριάννα :-P:-P:-P:-P:-P

Σήμερα εδώ ο καιρός είναι χάλια. Θα πάω για κάτι ψώνια στα jumbo με το μπουμπουκάκι μου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμάς στα γρήγορα...!

Βατραχάκι και Γιοβάννα, σε αντίθεση με εσάς, εδώ ο καιρός είναι σούπερ! Από το πρωί είμαστε με ορθάνοιχτα παράθυρα και η Σοφία παίζει έξω! (Τέλος Νοεμβρίου!!! Πάει ο καιρός...)

Χθες περάσαμε πολύ ωραία! Και το εντυπωσιακό... σήμερα η Σοφία ξύπνησε 8.15!!! Γιούπι!!!! Κατά τ'άλλα... Χρήστος - Γρηγόρης - Σοφία πολύ γέλιο! Και στο σουβλατζίδικο μετά... όλα τα λεφτά!!!

Εμείς σε λίγο φεύγουμε... Θα κατεβούμε Παγκράτι να φάμε να κοιμηθούμε και το απόγευμα βόλτα στο Κολωνάκι να δούμε την θεία!!! Ελπίζω να μην πιάσει καμιά βροχή και κλειστούμε μέσα...

Αύριο με το καλό, θα τα πούμε και στο θεατράκι με όσες θα έρθουν...

Πετρούλα! Ξέχασα να σου πω... τι τρελή φάτσα είναι αυτή του αρραβωνιάρη?

Άρμα, εσύ πώς πας? Καλύτερα?

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Καλησπέρα απο εμας!

Σημερα ημερα ξεκουρασης και χαλαρωσης..Να περασετε ολες καλά και να ευχαριστηθειτε τη μερα με τα ζουζουνια σας!

Ελένη δεν καταλαβα τπτ απο αυτα που γραφεις :confused: μονο οτι οι μεχρι τωρα εξετασεις σας είναι καλές και ευχομαι το ιδιο και για αυτες που εχουν απομεινει

Ιωαννα αναμενομενη οπως λές η απάντηση του εργοδότη αλλα τουλαχιστον γνωστοποίησες τη θεση σου..Καλα κανεις και εχεις αξιωσεις και διεκδικεις με αυτο τον τροπο..Πιστευω πως θα το σκεφτει και κατι καλό θα βγει απο ολο αυτο!

Συμπεθερα Ιωαννα χαιρομαι που ειστε καλά!!Χαλαρωσε καθολου η δουλεια???Καλες βολτες με τη νυφουλα μου

Μαρια εμεις τα είπαμε και λίγο..Να ξεκουραζεσαι οσο μπορείς και μπραβο στον συζ. που σε βοηθαει..Πήρε κι αυτος το ρεπω του σημερα ομως!!χαχα

Κωνκων μου μας προλαβαν αλλοι βρε κοριτσι μου...Μη στενοχωριεσαι ομως και αν θελετε να περιμενετε τον επόμενο γαμπρο θα σας τον κρατησω...!!χαχαχα Φιλια πολλά στη μελαχρινουλα σου!

Νατασουλα σε χασαμε!!Πως ειναι ο μικρος;Τωρα το Σαβ/κο τουλάχιστον θα χαλαρωσεις και θα χαρεις το αγορακι σου...

Μαρια μηπως να πηγαίνατε καθε μερα παιδοτοπο να κοιμαται ως τις 8 η Σοφη???Καλες βολτες και σε σας!

Βατραχακι καταφερατε και αποδρασατε ε;;;Να το ξανακανετε συντομα..Ανανεωθηκες ετσι???

Διαβαζω οτι κανονιζετε για συναντηση και ζηλευουμε εμεις οι βορειες...Μακαρι να οργανωθειτε και να βρειτε κι εναν ωραιο χωρο να περασετε ομορφα με τα ζουζουνια!Εμεις αναμενουμε φωτογραφίες...

και θεατρακι διαβαζω...Αντε να μας πειτε εντυπώσεις!

Ευχαριστουμε πολύ και για τα καλά σας λόγια για τον μικρούλη μου...

Φιλια πολλά και καλή συνεχεια!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ντελενάκι μου τί γίνεται με τον μικρό...έχω τις εξετάσεις του Αστέρη στο σπίτι...θα ρίξω μιά ματιά και θα σου πω.

Πάντως το συκώτι μας είχαν πεί στο νοσοκομείο ήταν το μόνο που δεν πειράχτηκε στον Αστέρη...δεν έκανε τρανσαμινάσεις (κάτι που το περίμεναν). Ε, τουλάχιστον δεν πειράχτηκε και κάτι γιατι όλα τα άλλα τα είχαμε. Εφόσον όμως έχει κάποιον ενδοιασμό η γιατρός γιατι δεν σας έστειλε να κάνετε αιματολογικές ειδικές που είναι για eppstein?

Καλό μεσημέρι σε όλα τα κορίτσια

m57Zp2.png

Πανμαρ είμαι αρκετά καλύτερα, ευτυχώς γιατί με τόσο αραλίκι και να μην ήμουν καλά, θα είχα φρικάρει! Καλά να περάσετε σήμερα!

Βατραχάκι μου μπράβο σας που περάσατε καλά! Μακάρι να σας δωθεί γρήγορα ξανά η ευκαιρία!

Πετρούλα πήρε ρεπό ο καλός μου, είναι αλήθεια αλλά μην φανταστείς...καλύτερα τα έκανε εκείνος!

Πω πω κορίτσια έχω φρικάρει. Από τις 8.30 έως τις 14.00 η γυναίκα μου έκανε, την αυλή, την κουζίνα,(λέμε τώρα, τραπέζι-καρέκλες ούτε καν τα άγγιξε) το σαλόνι και το μπάνιο..Φανταστείτε ότι η αυλή δεν έχει πατζούρια, το σαλόνι από διακοσμητικά ελάχιστα δηλαδή είναι πολύ εύκολο στο καθάρισμα. Δεν μου έκανε φωτιστικά(3 είναι όλα όλα) μπροστά το πεζοδρόμιο και τα πατζούρια τίποτα, κανένα από τα δυο δωμάτια και επίσης ότι έκανε μη φανταστείτε ότι είχε και μεγάλη διαφορά απ'ότι τα κάνει ο καλός μου..Τα κλαίω τα 40 ευρωπουλάκια. Την πατήσαμε! Την έχει η πεθερά μου και η κουνιάδα μου, η κουνιάδα μου βέβαια μου είχε πει ότι θέλει ''σπρώξιμο'' αλλά δεν το περίμενα να είναι τοοοοοοσο χάλια..και έχω μέτρο σύγκρισης μία άλλη που είχε η αδερφή μου και είχε έρθει 2 φορές σε μένα και σ'αυτές τις ώρες (μη σας πω και λιγότερο) έκανε όλο το σπίτι και μάλιστα με τρομερές λεπτομέρεις..ουφ! Σόρυ αλλά τα έχω πάρει πολύ!:evil:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ντελένι είδα λίγο τις εξετάσεις του Αστέρη...

οι Βιοχημικές - ηλεκτρολύτες αιματος

SGOT 24U/1

SGPT 13U/1

γGT 7U/1

έγιναν όμως και εξιδικευμένες εξετάσεις αίματος για λοιμοανοσολογικες-μοριακες εξετάσεις...για

- Κυταρρομεγαλοιό

- Μονοπυρήνωση

- Αδενοιός

Στην Μονοπυρήνωση είμασταν θετική!

αυτά...ελπίζω να βοήθησα...εγώ στην θέση σου θα ζητούσα αυτές τις εξετάσεις για δική μου σιγουριά.

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

τι γίνεται κορίτσια μου;;;

Εγώ τρέχω γιατί η Αναστασία πάσχει από οξεία γκρινίτιδα τύπου θέλω τον μπαμπά μου τώραααααααα.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σαρδελάκι και Μαρίνα σας ευχαριστώ! Δεν είχαν ορό αίματος για να κάνουν επιπλέον τις εξετάσεις για αντισώματα οποτε θα τις κάνουμε όταν επαναλάβουμε τις εξετάσεις για τα ένζυμα...:(

Φεύγω γιατί κλαίει και χτυπιέται ελπίζω να μπορέσω να ξαναμπώ!

Φιλιά!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Πάντως Ελενάκι στη θέση σου θα έλεγα μακάρι να βγει θετική η εξέταση και να πέρασε τόσο ανώδυνα κάτι τέτοιο οπότε δε θά έχεις το άγχος μην του ξανασυμβεί στο μέλλον!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!

Ααααχ έπρεπε να την ξαναπέσω κ εγώ μετά το πρωινό γάλα. Είμαι κομμάτια!

Απλωσα 1 πλυντηριο και δουλευει το επόμενο. Να προλάβω να σφουγγαρίσω το σαλόνι πριν ξυπνήσουν τα παιδιά και μετά που θα σηκωθουν σφουγγαρίζω και στα μεσα δωμάτια.

Deleni μου ευχομαι να πάνε όλα καλά.

armaki μου γι'αυτό τόσα χρόνια λέω θα πάρω γυναίκα και όλο το αναβάλω. Τζάμπα τα λεφτουδάκια σου πήγαν.

Giovanna μου καλά ψώνια στο jumbo.

πανμαρ μια χαρα σας βλέπω όλο βολτούλες είστε! Σήμερα τί έχει το πρόγραμμα?

Ρίτα μου ακόμα δεν ξέρω πότε θα φύγουμε για πάνω.

Πετρούλα μου τον επόμενο γαμπρό να μου τον κρατήσεις για την επόμενη κόρη:mrgreen:.

vatraxaki μου σας περίμεναν τα θηρία μέχρι να επιστρεψετε? Πω πω.... ευτυχώς μετά που κοιμήθηκαν αμέσως:tongue:.

Θα ήθελα κ εγώ κάποια στιγμή να βγω με τον άντρα μου μόνοι μας.... Αλλά πότε? Εδω δεν μπορώ να πάω να κάνω κάτι εξετάσεις στο νοσοκομείο γιατι πρεπει να κουβαλάω και τη μπέμπα, η βόλτα με μάρανε....Sorry με πήρε το παράπονο.

Αντε να κάνει καλό καιρό να πάμε καμια βολτούλα με τα παιδιά μέχρι το άλσος.

Μαρινάκι αν πάμε αλσος τελικά θα σε πάρω τηλ.

Καλημερα μανουλες!!!

Πως ειστε;;Εμεις ετοιμαζόμαστε για εκκλησια, να πάρουμε και επισημα πλέον την ευχη μας και μετα θα βολταρουμε..εχει και καλό καιρό, μια χαρα!

Ντινα να'ξερες ποσες φορες σε εχω φερει στο μυαλο μου που ειστε ολομοναχοι με 2 παιδια και παλευετε να τα βγαλετε περα και μετα σταματαω να παραπονιεμαι γιατι ξερω οτι υπαρχουν και πιο δυσκολες καταστασεις..

Βαστα γερα και σιγουρα τα πραγματα θα βελτιωνονται οσο μεγαλώνουν και τα παιδια..

Οσο για το συμπεθεριο, με κορες ή με γιους καπου θα τα βρουμε!!!

Φιλια σε ολες και καλά να περασετε!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...