Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω τα καταλαβαινω αυτα που λες Σουλιτσα μου εχω υπαρξει υπαλληλος για πολλα χρονια και ξερω πως ειναι να σου σπανε τα νευρα για τα κεκτημενα και να αγχωνεσαι για το αν θα σε διωξουν .Απο εμπειρια εχω δει ομως οτι ευκολα θετουν ορους και οι περισσοτεροι δεν αντιδρουν για αυτο και τους περναει.

Απο την τελευταια εταιρεια (με πολυ καλη θεση και μισθο)εφυγα για κατι παρομοιο...Δηλαδη ηταν καλοκαιρι ολυμπιακων αγωνων και μου ειπαν να μην παρω καθολου αδεια γιατι ποιος θα εβγαζε τη δουλεια(οι αλλοι θα επερναν)?Τεσπα ειχα στο νου μου και άλλα και θα εφευγα καποια στιγμη (δε θα το εκανα υπο αλλες συνθηκες) και δηλωσα παραιτηση..Μεσα σε μιση μερα οχι μονο ηθελαν να μου δωσουν αδεια αλλα και ολο το μηνα για να μεινω, που αυτο δε γινεται ποτε...

Ξερω οτι οι εποχες ειναι διαφορετικες και πολυ δυσκολες ομως θεωρω οτι ο εργοδοτης δεν θελει να αλλαζει υπαλληλους και να χασει καποιον που αξιζει και να ψαχνει αλλον ,να εκπαιδευει κτλ κτλ οποτε αν αντιδρασει καποιος βαζουν νερο στο κρασι τους αλλιως...πουλανε τρελα και ριχνουν αδεια για να πιασουν γεματα και να κανουν τη δουλεια τους.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσια σχετικα με την εργασια μου αν μου ζητησουν να βοηθησω θα το κανω απλα θα μπορεσω να διαφυλαξω την θεση μου οσο καλυτερα μπορω ..Δεν θελω να τραβηξω καταστασεις στα ακρα ,εξαλλου δεν μας παιρνει να μην εχω δουλεια μετα απο την γεννα ή να γυρισω και να εχω να αντιμετωπισω ασχημο κλιμα...

εγω τους εξεθεσα ακριβως πως εχει εχει η κατασταση και τις δυσκολιες που αντιμετωπιζω ...τους εχω αφησει και χρονικο περιθωριο μεχρι τις 7/12 να δουν τι θελω να κανω...

η μανα μου ειναι θετικη αλλα οσο να ναι η ευθυνη τοσο μικρου παιδιου την τρομαζει σαν ιδεα εστω και αν ειναι μερα παρα μερα..μην ξεχναμε οτι ειναι 67 χρονων γυναικα και οσο να θελει να βοηθησει ειναι πλεον μιας ηλικιας..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Βεβαια Ιωαννακι μου να μην το τραβηξεις στα ακρα φτανει που τους εξεθεσες την κατασταση. Πιστευω κατι καλο θα βγει.

Οσο για τη μανουλα σου μπραβο της που βοηθαει τοσο και εχει μεγαλωσει μεχρι τωρα τοσα παιδια και εγγονια.Μπραβο της!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου νομίζω έθεσες τα πράγματα στη σωστή τους βάση στον εργοδότη σου! Για να δούμε τι θα σου απαντήσουν! Αφού υπάρχει και η βοήθεια της μαμάς σου είναι κάπως πιο εύκολα τα πράγματα, απλά με τόσο μικρό μωρούλι και να δουλεύεις θα ζοριστείς λίγο στην αρχή αλλά έτσι είμαστε οι μανάδες είπαμε, φτιαγμένες για τα δύσκολα!

Πετρούλα το φτύνω και το ξαναφτύνω το ξανθό μας το αγοράκι! Είναι σκέτος κούκλος! Και τώρα που έθιξα και αυτό το θέμα, χτες που πήγα γυναικολόγο του πέταξα για πλάκα, όλοι μου λένε ότι δεν είναι δικό μας το παιδί τόσο ξανθό που βγήκε, δεν πιστεύω να κάνατε κανά λάθος στο μαιευτήριο! Και μου λέει σκεφτικός, από την αρχή δεν ήταν έτσι ξανθό? Σου την πήρανε καθόλου?:shock::shock::shock::shock:Μήπως, μήπως λέω εγώ να ψαχτούμε? Χιχιχι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσια ιδεα!!!!!!!!!!!!!!

Συζητωντας με τα κοριτσια στο fb ειπαμε να οργανωσουμε ενα Χριστουγεννιατικο παρτακι σε παιδοτοπο.Δηλαδη να κλεισουμε εναν παιδοτοπο για παρτυ και περα απο τις εισοδους να πληρωσουμε και τα μεζεδακια ολες μαζι.Ενδεικτικο κοστος περιπου 15-20 ευρω.

Να ανταλλαξουμε και δωρακια και να τα πουμε σε καποιον πριβε χωρο με ησυχια!Τα παιδια να παιξουν και γενικα να γνωριστουμε ακομα καλυτερα!

Τι λετε?

Ποσες ειστε μεσα?

Οι Θεσσαλονικες ?Πονταρω οτι θα ερθουν καποιες ε????

Φιλακια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Αχ δεν ξερω απο που να αρχισω... Δε θα πω πολλα μπας και φυγω και παω σπιτακι μου παρασκευιατικο. συγνωμη ρε κοριτσια που εχω χαθει, αλλα ειλικρινα δουλευω πλεον παρα πολυ και οταν γυρναω σπιτι μου παιζω με τον μικρο και επειτα κοιμαμαι απο τις 11...

Ηθελα μονο να σχολιασω το μικρο αστερακι της Πετρουλας μας! Πετρουλα, να τον χαιρεσαι, ειναι κουκλακι! Ειναι τοσο καλος που για μια στιγμη ζηλεψα!

Ιωαννα εγω ειμαι της αποψης να τους πιεσεις τωρα που θεωρητικα σε εχουν αναγκη! Οσο παει, μην το παρακανεις, αλλα να ξερεις οτι αν υπαρχει περιπτωση να παρεις αυξηση σε καποια φαση, τωρα ειναι η πιο καλη στιγμη να τη διεκδικησεις που σε χρειαζονται. Απο την αλλη, κι εγω με τα νερα τους θα πηγαινα, ειναι πολυ δυσκολες εποχες δυστυχως.... Αν σου κατσει εχει καλως, αλλιως κανε την καρδια σου πετρα και μην το τραβηξεις περαιτερω.

Καπου διαβασα για ενα θεατρακι την Κυριακη! Λοιπον ισως και να ερθουμε! Μαρινα εσενα να παρω τηλ να μου πεις λεπτομερειες?

Ριτα εμεις ειμαστε μεσα για το χριστουγεννιατικο παιδοτοπο! Τελεια ιδεα!

Επισης εχω να σας πω οτι εχω τρελαθει με ολα αυτα που λενε τα καμαρια σας! Εμεις ακομα ειμαστε πισω... εχουμε μια προοδο αλλα οχι κατι συκλονιστικο...:rolleyes:

Φωτεινη να τα εκατοστησετε!!!

Πολλα φιλια σε ολες!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! το μανάρι μου πέρασε τη γιορτή της πολύ χαρούμενη και αυτό φυσικά είναι όοολα τα λεφτα! Πέρυσι τέτοια μέρα ήμασταν στο νοσοκομείο με ουρολοίμωξη φανταστείτε..

Stone κούκλος! φτου φτου!! αλλά και τα μαυράκια την έχουν τη χάρη τους :)

Joa είμαι σίγουρη οτι και η μητέρα σου όταν θα 'ρθει το μωρό με το καλό θα ξεχάσει τις "ντροπές" . Και η δική μου αυτή την ηλικία έχει και μια χαρά τα κατάφερε μέρα παρά μέρα. ειδικά για μωρό νομίζω οτι δεν έχουν πρόβλημα. Πιο δύσκολο είναι αν είναι π.χ. έτοιμο να περπατήσει ή 2-3 μήνες μετά! όσο για τη δουλειά... είναι δύσκολοι καιροί για πριγκίπισες.... άσχετα με το οτι είναι σχεδόν όλοι απαράδεκτοι! τζιμπουκτού!

θεατράκι εδώ: http://parents.org.gr/events/a264#markos (Στον Μάρκο..) Κυριακή 11.30!

ρίτα ωραίο αυτό που προτείνεις αλλά στην πράξη θα πρέπει να υπάρξει κάποια συνάντηση π.χ. πριν κλείσει ο χώρος ώστε να δωθούν τα χρήματα σε όποιον κάνει την κράτηση. Επίσης, θα χρειαστούμε γύρω στα 35 ευρώ (είσοδος και φαγητά) χωρίς τα δωράκια. Δεν έχουμε κανένα μεγάλο σπίτι για να φέρουμε η καθεμιά τα φαγητά της και τα παιδάκια της και να φέρουμε και έναν Άγιο Βασίλη και τα δωράκια μας; Λέω τώρα... Δεν μου αρέσει και ο πανικός τα Σαββατοκύριακα στους παιδότοπους. Καθημερινή πάλι δύσκολο.

Κορίτσια αύριο και μεθαύριο έχει bazaar στη Γερμανική Σχολή Αθηνών. Έχει τέλεια πράγματα και φαγητά και εμείς πηγαίνουμε κάθε χρόνο.

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Νατάσα πάρε με την αν θέλεις!Το έχεις ή να σου το στείλω με πμ?

Sunsun θα τα πούμε απο κοντά την Κυριακή λογικά, μπράβο που περάσατε ωραία τη γιορτούλα της κορούλας σου!

Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Sun sun μου οχι το κοστος δεν ειναι οσο λες τουλαχιστον σε καποιους παιδοτοπους που ξερω εγω.Οπως το κοιταξα γυρω στα 20 ευρω για μαμα με παιδακι ειναι υπεραρκετα.

Επισης παλι σε παιδοτοπους που γνωριζω περαν μιας τυπικης προκαταβολης το ποσον εξοφλειτε στο τελος.Για το χωρο υπαρχουν παιδοτοποι με ξεχωριστο χωρο παρτυ.

Τωρα σε σχεση με το σπιτι εγω δεν θα το προτεινα σε καμμια ακομα και αν μενει σε παλατι..τοσα παιδια σε ενα σπιτι συνεπαγεται πολυ δουλεια και πριν και μετα ακομα και αν ολα τα πραγματα ερθουν ετοιμα απο τις υπολοιπες.Εξαλλου νομιζω οτι με τους ταλιμπαν θα ειμασταν πολυ αγχωμενοι σε ξενο σπιτι και θα ημασταν ολοι στο ''μη'' και ''μη''.

Προς το παρον ειμαστε μεσα:Μαρινα,μαργαριτα,πανμαρ,Ιωαννα,Νατασσα και φιλακι ! Πολυ ευχαριστως να το οργανωσω εγω αν το αποφασισουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να' μαι και εγώ!!!!

Τι κάνετε τσούπρες;;;

Ιωάννα μου νομίζω μια χαρά τα είπες στο αφεντικό σου...απο κει και πέρα βλέπεις και κάνεις;)

Ρίτα ο μικρός σκέτος ντένις ο τρομερός,ε;:D:D:D

Σούλα άπαιχτη η Ανδρεάννα!!!!:D:D

Κωνκων και τι έχεις ακόμα να ακούσεις!!!!

Πετρούλα ο μικρός είναι κούκλος!!!! Και εννοείται ότι σου μοιάζει!!;);)

Μαρίνα και Σαρδελάκι ήθελα να σας ρωτήσω τότε με την μονοπυρήνωση θυμάσται καθόλου τιμές απο τα ηπατικά ένζυμα; Οι γενικές του μικρού έδειξαν 63 SGOT 84 SGPT και 17 γGT...ανεβασμένα λευκά (κίκο;;;;:D) οποτε μάλλον περασε κάτι σε κυττερομεγαλοιό ή Epstein-Barr....:( Η παιδίατρος είπε να ξανακάνουμε τα ένζυμα σε 15 μέρες να δούμε πως είναι αλλά απο συμπτώματα βρε κορίτσια εγώ δεν κατάλαβα τίποτα... μόνο μύξες, βήχα και λίγη διάρροια...:-(:sad::-( άντε να δούμε τι άλλο θα βγει...τα ραστ είναι όλα αρνητικά και περιμένουμε μόνο για την κοιλιοκάκη... Ελπίζω να μην το βρει τίποτα άλλο το πουλάκι μου...

Κατά τα άλλα τρέχω όλη μερά.. και είμαι κομμάτια!

Φιλιά κορίτσια, καλό βράδυ!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ελένη πέραν των ηπατικών που είναι ανεβασμένα για πολύ μικρό διάστημα όμως συνηθως, υπάρχουν ειδικές εξετάσεις για κάποια αντισώματα που επιβεβαιώνουν αν πέρασε ή όχι κάτι τέτοιο το παιδί.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...