Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέραααα μόλις διάβασα τα νέα σας και πολύ χάρηκα που όλα τα πιτσιρίκια μας είναι καλά και πια έχουν μεγαλώσει και κάνουν όλο ζουζουνιές που μας κάνουν περήφανες τις μανούλες!

Εμείς καλά είμαστε, το θέατρο από μέρους μου εκτός απροόπτου ισχύει κανονικά!

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω άλλα γιατί η κόρη μου θέλει συνέχεια στράτες(πότε θα περπατήσει οέο να ηρεμήσουμε?) Πιάνεται από παντού και κυρίως με θέλει συνέχεια αποκλειστικότητα! Χτες είδα κι έπαθα να την ξεκολλήσω από την καγκελόπορτα του σχολείου που στεκόταν και περίμενε τον αδερφό της! Πού να το ξέρει ότι σε κανά 2 μηνάκα θα είναι από τη μέσα πλευρά της πόρτας! Κλάααψ!Φιλάκια σε όλες α ναι να σας ανακοινώσω και επίσημα τα αρραβωνιάσματα της μικρής μου με τον μικρό της Πετρούλας, μας πήρε τελικά κι ας είχαμε ήδη έναν αποτυχημένο αρραβώνα στην πλάτη μας! (Ακούς πρώηηηην συμπεθέραααα?)

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικως εφαγα μαυρο...

μου ειπε οτι διακιουμαι να παρω αυξηση αλλα αυτη την στιγμη η κατασταση δεν ειναι καλη και μολις αλλαξει το κλιμα ειμαι η πρωτη που διακιουμαι ...

εγω του εξηγησα οτι αναγκαζομαι απο 1/1 να πληρωνω παιδικο και γυναικα για το παιδι και ουσιαστικα ζημειονομαι που δουλευω και θελω να καταλαβει οτι θελω να βοηθησω αλλα οχι και να ζημειωθω...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

ξαναμπήκα για λίγο και εντόπισα μια ξανθιά φατσούλα να χασμουριέται. Καλέ τι παιδί είναι αυτό. Πετρούλα τέλειος ο μπομπιράκος σου να τον χαίρεστε , εμείς είμαστε το άκρως αντίθετο απο εσάς , δηλαδή μαυράκι τελείος και μαλλί να φαν και οι κότες, αν μαζέψω την τρίχα απο την πλάτη του φτιάχνω πουλοβεράκι σούπερ για τώρα τον χειμώνα.

Όσο για το ωράριο του γιου σου , δεν σχολιάζω πράγματα που με πονάνε.:tongue:

Αλήθεια επειδή έχω χάσει επεισόδια γιατί τα σπάσατε τα πρώτα συμπεθέρια;

Κορίτσια να 'στε και εσείς καλά και εμένα μου έχετε λείψει και όπως βλέπετε με την πρώτη ευκαιρία σας επισκέφτομαι αμέσως.

κοιτα Σουλα μου το περιμενα ..αλλα τουλαχιστον μην με περνανε και για μ...α που ολα τα δεχομαι χωρις αντιρριση..

Συμφωνώ Ιωάννα μου , οσο δεν μιλάμε τοσο χειρότερα .

Ελπίζω πάντως κορίτσι μου να βρεις μια καλή λύση για το μικρό.

Αυτα είναι τα στραβα του ιδ. τομέα (ενα απο τα πολλά δλδ)

Διαφημίσεις

Τι να πω βρε Ιωαννα...καλα εκανες και το ειπες αλλα εγω ειμαι και λιγο αναποδη...θα ζητουσα κατι πιο δραστικο αν οχι θα επεμενα στο εξαμηνο μου.Καταλαβαινω οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι αλλά απο την αλλη, αν λεμε αν ,τυχει κατι ή η μαμα σου δεν αντεξει να κραταει 2 παιδια διοτι και τον μεγαλο θα εχει για λιγο το πρωι και το μεσημερι αν δε κανω λαθος και το μωρο..τι θα γινει?Θα πληρωνεις ενα μισθο σε σταθμους ή σε γυναικες?Το 6μηνο τουλαχιστον ειναι υποχρεωμενοι να στο δωσουν και δεν μπορουν να σε διωξουν...μηπως να το απαιτουσες?

Η μαμα σου τι λεει για ολο αυτο?

Πετρουλα ο Αναστασης με την ωραια πεταλουδα.. εγραψε...χαχα πολυ καλοοοο!!!!

Πειτε κι αλλα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ε βεβαια ειναι...3 μηνων θα ειναι πολυ μικρο το μωρο δεν θα εχεις προλαβει να παρεις ανασα...και νεα θεση μετα και νεογεννητο και ο Χρηστος να προσαρμοστει και η μαμα σου να βρει ρυθμους?Too much..

Πιεσε τους λιγο.Ευχομαι οτι καλυτερο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και εγώ ρε κορίτσια αν εξαιρέσεις βεβαια ότι δεν υπήρχε δευτερο παιδακι δεν πήρα το εξάμηνο και οταν γυρισα στη δουλεια η μικρή ηταν 3 μηνων.

Οι γιαγιαδες ναι μεν την κρατησαν αλλα το σηριαλ ειναι γνωστο.

Τωρα που το σκέφτομαι αν υπήρχε και αλλο παιδακι σιγουρα θα ηταν πιο ζόρικα αλλα και παλι το ενδεχόμενο του να χασω τη δουλεια μου νομιζω οτι ειναι χειροτερο.

Συμφωνω στο να επιμεινει η Ιωάννα στο να παρει το εξάμηνο αλλα ως εκεί.

Δεν ξέρω φυσικα την κατασταση και την ηλικία της μητερας της Ιωάννας γιατι εγω για παραδειγμα αν δεν ηταν και η πεθερα μου μονο με τη μαμα μου θα δυσκολευόμουν παρα πολύ.

Σίγουρα θα ειναι ζόρι για τη μαμα σου βρε Ιωάννα αλλα εγω θα ελεγα να σιγουρέψεις με οποιον τρόπο μπορείς αυτο που σου είπανε για τις 3 μέρες εργασίας οπότε ενταξει 3 μερες μόνο θα τα κραταει η μαμα σου και μαλιστα μονο το ενα μια και ο Χρήστος παει ηδη παιδικό.

Δλδ αν επαιρνες το εξαμηνο θα καθόσουν λίγο παραπάνω ενταξει δεν ειναι πια και 10 χρόνια μετα υποθέτω θα στείλεις και το μικρούλι βρεφικο-παιδικο.

Τελως παντων πολλα είπα αλλα καταλήγωντας θελω να πω ότι εντάξει να ξαναθιξεις το εξαμηνο αλλα δεν ηρθε πια και η συντέλεια του κοσμου.

Και το λεω αυτο γιατι φανταζομαι πως θα εισαι χαλια.

Εσύ θα ζοριστείς πολύ και να δουλευεις και να εχει δυο παιδια αλλα σκεψου ποσο γρηγορα ξεπεταχτηκε ο Χρηστάκης .

Θετικη σκεψη και να σκέφτεσαι οτι σε αξιωσε ο θεουλης να γινεις μανουλα 2 φορες , σου εχει δωσει απλόχερα μια τεραστια ευτυχία .μπροστα σε αυτο ολα ειναι μικρα και ασήμαντα.

τσαααααααααααααα...να ΄μαι...πιάστηκα ολόκληρη! Κάνω τις μπομπονιέρες της κουμπάρας μου...παντρεύονται 11.12 θα τους παντρέψουμε εμείς. Φτιάχνω μπομπονιέρα δίχρωμη και κάθε κουφετάκι είναι σε ένα τούλι, δηλ. 5 τουλάκια και στο τέλος πιάνονται όλα μαζί με κορδέλα...αν τα υπολογίσεται δηλαδή κάνω 3000 δεσίματα :shock:

Χάθηκα ε; Ναι χάθηκα...όλα καλά όμως ό,τι αφορά την υγειά μας!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...