Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Καλε ολο γκρινιαζετε ..την μια ειναι πολλα που να τα διαβαζετε την αλλη ειναι λιγα...αα δεν πιανεστε πουθενα...Θα ριξω τωρα ενα σεντονακι λοιπον να μαθετε χαχα.

Σαρδελκαι ελπιζω ολα καλα ε χασαμε

Πετρουλα πανηγυριζω Παρασκευηηηηη!!!

Ιωαννα για πες τι εκανες με το αφεντικο?

Παν μαρ αφου σε αφησε να κοιμασαι μη μιλας καθολου!

Νατασσακι να χαιρεσαι τον ανδρα σου ..νομιζω γιορταζει σημερα?

Εχουμε κανεναν αλλο εορταζοντα?

Μαρινα και λοιπες θεατροφιλες θα σας παρω τηλεφωνο για το θεατρακι αν ειναι να σας πω τι θα κανουμε εμεις.

Η κικη μας ειναι καλα απλα δεν ειχε υπολογιστη προχθες τον εφτιαξε θα μας γραψει.

Φωτεινη και του χρονου.Μη μας ευχαριστεις το αξιζεις.

Τωρα θα σας πω τα δικα μου διοτι τα χθεσινα ειναι υπερπαραγωγη.

Λοιπον (για οσες δεν ξερουν ειναι τα πεθερικς εδω θα σας πω παρακατω για αυτο )ξυπναει ο μικρος το απογευμα και παμε ολοι μαζι με την αδερφη μου σε ενα καταστημα ηλεκτρικων να δει ηλεκτρικες συσκευες για το νεο σπιτι της.

Τι το θελα η γυναικα?Ο Γρηγορης επαθε αμοκ

Να ανοιγοκλεινει ψυγεια,να βγαζει συρταρια,να βγαζει απο ολα παγοκυστες και να τις βαζει αλλα αντι αλλων ,να τρεχει με στο μαγαζι περα δωθε,να ανοιγοκλεινει τηλεορασεις,να ανοιγει πλυντηρια ,να βγαζει απο μεσα κατι σωληνες για τη συνδεση των πλυντηριων και να τα σερνει δεξια αριστερα,να περνει κατι ηλεκτρικα καλοριφερ με ροδακια και να τρεχει ΣΒΙΙΙΝ σε ολο το μαγαζι ,να ανεβοτεβαινει οροφους.................................

Καποια στιγμη τον ''μαλωσε'' μια πωλητρια ''μην τα πειραζεις αγορι μου ολα'' και της απανταει με υφος το τερας ''Θελω να δω,θα ψωνισω'':shock:

τον περνω αρων αρων και φευγουμε λεω ας τον παω στον παιδοτοπο να ξεδωσει.Στον παιδοτοπο που λετε, μια που τον ειδα που μπηκαμε και μετα αφαντος...Καποια στιγμη μετα απο πολυ ωρα ερχεται φουριοζος και φοραει τα παπουτσια του ''που πας Γρηγορη?''''Φευγω μαζι με Ιωαννα''...κοιταω..ελεγε ενα κοριτσακι που εφευγε...λεω θα την εκανε φιλη εδω ..δε δινω σημασια και τον ντυνω να φυγουμε διοτι με ειχαν παρει τηλεφωνο τα πεθερικα οτι πηγαν σπιτι και δε μας βρηκαν (δεν μας ειχαν πει πότε θα ερθουν-αγνωστο) και μας περιμεναν απο κατω.Ειχα βαλει και ενα ζυμαρι για πιτσα να φουσκωνει μηπως και ερχοντουσαν και ειχα εγνοια.Τσακωνομαι με τον μικρο που εντωμεταξυ ειχε βγαλει παπουτσια παλι και με το ζορι τον πηρα και φυγαμε.

Μεχρι να φτασω σπιτι (τον μισο δρομο αγκαλια αφου τα ειχε φτυσει απο τετοιο υπερτρεχαλητο τοσες ωρες) με περνουν και μου λενε οτι πηγαν στους γονεις μου και να τον παω εκει(μην περιμενουν και στο δρομο...αλιμονο)Φτανουμε που λετε...η μανα μου ελειπε για λιγο αφου και εκεινη δεν ηξερε οτι θα ερθουν και ηταν μονο με τον πατερα μου.Τους αφηνω το παιδι και παω σπιτι να κανω την πιτσα.

Μπαινω στην κουζινα και τι να δω?...το ζυμαρι γιγας.............μιλαμε τετοια πραγμα δεν εχω ματαδει ετοιμη να εκραγει η μεμβρανη.Αρχιζω να φτιαχνω και ντριν το κουδουνι...

Η πεθερουλα εφερε τον μικρο γιατι λεει με ζητουσε(????) ,ελειπε και η μανα μου....(??? πες ετσι καλυτερα...) της λεω ωραια καθιστε λιγο με το παιδι να τελειωσω και μετα παμε μαζι στους γονεις μου.Μου λεει ''ααα δε μπορω εχω μια συζητηση'' και φευγει.....

Μου ριχνει ο Γρηγορης κατω τα τυρια,σκυβω εγω να μαζεψω, ανοιγω το ντουλαπι να βγαλω σακουλα και γλιστραει εξω ενα πυρεξ και γινεται χιλια κομματιαααααα.Δε σας περιγραφω....

Αφου κοντευα να βγαλω καπνους ερχεται ο ανδρας μου και μας βρισκει σε αυτη την κατασταση...τα ακουει ενα χερακι και αυτος και τους στελνω για τυρια....επιτελους αργοτερα ξεφουρνιζω τις ρημαδοπιτσες και τρεχω στους γονεις μου να φαμε αφου εντωμεταξυ ηταν ολοι εκει.Μπαινω μεσα και τι να δω?Ειχαν ολοι ηδη φαει...ειχαν παραγγειλει.....πεινασαν λεει ...γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

(Το βραδυ ο μικρος μου ειπε οτι η Ιωαννα ειναι η φιλη του απο το σχολειο και επιαζαν ολη την ωρα μαζι στον παιδοτοπο γιατι ''την προσεχει'' και ''του αρεσει''.Να τααααααα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, τι κάνετε καλέ; ΄μου λείψατε τόσες μέρες αλλά μου είχε χαλάσει ο Η/Υ και επροχθές ετοιμάστηκε.

Εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους εορτάζοντες και ο Αγιος Στυλιανός που είναι ο προστάτης των βρεφών να φυλάει όλα τα παιδάκια του κόσμου. Χρόνια πολλά και για τις χθεσινές εορτάζουσες/εορτάζοντες , Σαν Σαν να χαίρεσαι την κορούλα σου.

ΚΥΡΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ , να τα χιλιάσετε εύχομαι και να είστε πάντα καλά και αγαπημένοι με το σύντροφό σας άλλα τόσα και διπλάσια χρόνια.

Εμείς είμαστε σχετικά καλά, πλέον συνήθισα και εγώ και έχω ψιλοηρεμήσει κάπως.

ο μικρούλης θηλάζει συνεχώς , ο μεγάλος κολλημένος πάνω μου σαν βδέλλα και περνάει η μέρα μέχρι να πω κύμινο.

Σουλίτσα τελικά διάβασα πως σου ήρθε η ακατανόμαστη , συνεπώς έύχομαι την επόμενη φορά να πέσουμε όλες μέσα, επίσης να πω πως φοβερή η ζουζούνα σου.

Ντελενάκι μην ανησυχείς βρε κοπέλα μου , όλα καλά θα είναι απλά οι γιατροί θέλουν να είναι καλυμμένοι και γι'αυτό ζητάνε τις εξετάσεις. φιλιά στα ζουζούνια σου.

Βικάκι συγχαρητήρια για τις αγιοβασιλιάτικες τουρτίτσες βρε κοπελιά , είσαι ταλέντο τελικά , να χαίρεσαι και τους γονείς σου.

Αρμάκι προσοχή με τις συσπάσεις και πρόσεχε να μη σηκώνεις το Ευάκι αγκαλιά , κοίταξε να ξεκουραστείς όσο μπορείς.

ΠανΜαρ και Ρίτα έχω τρελαθεί με τα παιδάκια σας και τις ατάκες τους, μιλάμε είναι πολύ προχώ αυτά τα πιτσιρίκια . Μπράβο , μπράβο πάντα τέτοια να πέρνουν και τα δικά μας παράδειγμα.

Γιοβάννα υπομονή και πλησιάζουν οι γιορτές για να ξεκουραστείς, απο την άλλη πάλι καλά που υπάρχει και δουλίτσα γιατί βλέπεις τι επικρατεί έξω στην αγορά.

Ιωάννα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα με αυτό που ζεις απο τη δουλειά σου γιατί και εγώ έχω να αντιμετωπίσω κάτι αντίστοιχο σε λίγο καιρό. Να σου πω την αλήθεια όμως αν δεν είχα ανθρώπους να μου κρατάνε τα παιδιά δεν θα το συζήταγα καν , συνεπώς και εσύ το σκέφτεσαι γιατί θα έχεις βοήθεια , αν δεν είχες πιστεύω ότι και εσύ θα ήσουν κάθετη με την άδεια. Θα συμφωνήσω επίσης με τα κορίτσια που σου λένε ότι πολύ εύκολα το 3ημερο θα γίνει 5νθήμερο γιατί όλα αυτά τα χρόνια που εργάζομαι έχω κατανοήσει πως δεν υπάρχει ευχαριστώ και ο καθέ εργοδότης θέλει να βγάλει τη δουλειά του με οποιονδήποτε τρόπο.Η τελική απόφαση βέβαια είναι στο χέρι σου.

Πετρούλα πως τα πάτε εσείς με τα πιτσιρίκια; ο μικρός καθιέρωσε πρόγραμμα ή όχι ακόμα.

Βατραχάκι, Μαελένη, Νατάσο και όσες ξέχασα ελπίζω να είστε καλά

δεν μπορείτε να πείτε πάντως , σιγά σιγά επανέρχομαι.χιχιχι

Παμε λοιπον στο ζαχαροπλαστειο με το καμαρι μου και εχουμε την εξής συνομιλία.(σημείωση το ζαχα/στειο γεματο κόσμο).

Γεια σου Ανδρεάνα

Γεια σας.

Τι θελετε?

Θελουμε γλυκα

Α ωραια , τι γλυκα?

Ε πεθερά είναι ......

Καταντραπηκα οπως καταλαβαινετε!:oops:

Ευτυχώς που δεν το ειπε και στην πεθερα μου ετσι για να γελασουμε!!!!:mad:

Θα τρελαθωωωωωωωω!!!Αχ στειλτη απο εδω σε παρακαλω....χαχαχα!!!ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!Να τη χαιρεσαι Σουλα

Εχθες με τοσο μουρμηρητο που εριξα σκεφτομουν αν ακουγε καλα ο μικρος τι ελεγα θα ειχαμε γινει ρεζιλι αν τα ελεγε μετα.....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!

Καλε ολο γκρινιαζετε ..την μια ειναι πολλα που να τα διαβαζετε την αλλη ειναι λιγα...αα δεν πιανεστε πουθενα...Θα ριξω τωρα ενα σεντονακι λοιπον να μαθετε χαχα.

Με έφαγες βρε Ρίτα με το σεντόνι σου και εγώ που ήλπιζα ότι θα είχα πάλι το πρώτο λόγο σήμερα.χιχιχι

Πάντως τα καμώματα του Γρηγόρη φοβερά, γέλασα πολύ και ειλικρινά ανακουφίστικα γιατί λίγο πολύ τα κάνει και ο δικός μου αυτά όταν μπαίνουμε σε κανένα μαγαζί.

Ουπς... δυο σεντόνια απανωτά!

Έτσι... για να ξαναμπαίνουμε στις παλιές καλές συνήθειες....

Κικίτσα!!! Άντε μας έλειψες..... Κάθε μέρα και καλύτερα!

Σούλα, απίστευτη η Ανδρεάνα!!!

(πάντως, πλάκα πλάκα, πρέπει να προσέχουμε πάαααρα πολύ το τι λέμε μπροστά τους πλέον....)

Ρίτα, για την χθεσινή μέρα τι να πω... πρέπει να είχε τίποτα τι φεγγάρι, ο ανάδρομος Ερμής (λείπει και η Λαζαρένια να μας τα εξηγήσει...) Κάπως έτσι ήταν και η δικιά μου... Το ένα πίσω από το άλλο. Μικρά μικρά, αλλά απανωτά!!!

(και είχα γράψει κι εγώ ένα σεντόνι χθες βράδυ να πω τον πόνο μου να ξεσπάσω και σβήστηκε λίγο πριν το τέλος.... δεν το ξανάγραψα βεβαίως...)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαρίτα μου ολόκληρη οδύσσεια ηταν αυτη βρε κούκλα μου!!

Θα σου την στείλω παντως την κόρη μου θα τους τα "χώσει " μια χαρά Εχει και το ακαταλογιστο λογω ηλικίας;)

Κικίτσα μου μου ελειψες.Αντε τωρα που μπαινεται σε μια σειρα να μας ερχεσαι συχνότερα.

Καλημερα....

εδω ειμαι ...αλλα το αφεντικο δεν εχει ερθει ακομη....γκρ....ειμαι ετοιμοπολεμη...εχω σκασει ...νοιωθω τυψεις οτι αφηνω το μωρακι μου 3 μηνων αλλα δυστυχως δεν μπορω να κανω διαφορετικα ...και σκεφτομαι να μπω κατευθειαν στον ψητο ...

Να πω δλδ οτι σε συνεχεια στην χθεσινη συζητηση παραλειψαμε ενα θεμα το οικονομικο ..δλδ χανω την αδεια μου , αναγκαζομαι να παρω κοπελα για το παιδι ,αναλαμβανω θεση με τεραστια ευθυνη ..θα εχω καποια αυξηση μισθολογικα????και αναλογα με το τι θα μου πει θα παω και την συζητηση ...

Ε δεν γινεται ...να τα εχουμε ολα....

Ο Χρηστακης εφυγε καλα και σήμερα...βεβαια ηθελε να παρει και το νετμπουκ στο σχολειο αλλα καταφεραμε και το αφησαμε σπιτι..

Μαργαριτα..ο γιος σου ειναι in love...απο τωρα?????????χαχαχα....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ετοιμα τα γεμιστά! Η μπεμπουλα μου κοιμηθηκε επιτέλους μετα απο πολύ γκρίνια. Και ο μεγαλος σχολείο!

Απ'οτι βλέπω τα καμάρια μας "ζωγραφίζουν"!:D

Αυτες τις μερες ο Κωνσταντίνος μου με έχει τρελάνει! :DΜόλις κάνει ζημιά πάω και του λέω με αυστηρό ύφος "τί έκανες εκεί?" και μου απαντάει "μαμα Ντίνα ζουζούνι είμαι σα-γα-πωωωωω" :lol: τί του λές μετα? Είναι που αγχωνώμουν που δεν μιλούσε το καμάρι μου!

Σούλα εχω πεθανει στα γελια με την κόρη σου! Και με τον γιατρό και με τα γλυκά:lol:.

Κικίτσα μου κουράγιο! Κάθε μερα θα είστε και καλύτερα.

Ρίτα μου βλέπω χθες ήταν η μέρα σου!

Φωτεινή μου είχατε επέτειο ε? Να τα εκατοστησετε να είστε πάντα ευτυχισμένοι και γεροί και να καμαρωσετε ακόμα πολλά πολλά εγγόνια.

Την καλημερα μου σε όλες! Sorry που δεν τα σχολιάζω όλα, ξεχνάω πολύ τα τελευταία χρόνια...γεράματα.

Ιωαννα πολυ σωστα ετσι να τα πεις.Καλη επιτυχια!

Και μη μασας κριση -ξεκριση δε μπορουν αφενος να σε διωξουν και αφαιτερου δε νομιζω οτι τους συμφερει κιολας...

Ντινακι καλημερα!!Καλε εξελισσεται σε αστερι η γλωσσιτσα του μικρου σου!!!!Φτου φτου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ηρθα λίγο πάλι...Κοιμηθηκε ο μικρος και ειναι η ωρα ζωγραφικης μας.....μου εχει ζωγραφισει ολα τα περιοδικα και τις αντζεντες, αλλα χαλάλι...Το μπλοκ πως να το ζωγραφισουμε, αφου αυτο ειναι το φυσιολογικο???

Ιωαννα 2 κουβεντες θα του πεις οπως τις εγραψες..Πιστευω πως θα σου πει να το σκεφτει, εκτιμουν τα ξεκαθαρα λόγια τα boss

Ριτα επεισοδιο ντενις μου θυμισε το χτεσινο σας απόγευμα..Πάντως το πεθερικο απτοητο!!

Κικη μου μια χαρα!!Σεντονατη σεντονατη επανεκαμψες...

Πως ειστε;;τα πονακια του μικρου;;;

Ο δικος μου τη μερα ειναι πιο αγκαλιτσας και τρωει καθε 2.30 περιπου ωρες, δεν τον αφηνω να πεινασει και να αρχισει τη γκρινια...εχει προγραμμα αριστο στον βραδυνο υπνο όμως.. απο την πρωτη μερα κοιμαται και ξυπναει μονο για μαμ.Χτες κοιμηθηκε στις 11 και ξυπνησε 4.30!!!Πιασαν τα λογια της κυρα συμπεθερας!!!Μαριναααααααααααα

Σουλα ατακα στην ατακα ειναι η Ανδρεανα!!

Να σας πω κι εγω ενα κατορθωμα του δικου μου..Το Σαββατο το βραδυ που ειμασταν μονοι μας περασε ο μπαμπας μου μια βολτα να παιξει με τον Ανασταση και εκει που ηταν μες το δωματιο του και χαζευαν ενα βιβλίο με εικονες ακουω τον μπαμπα μου να τον ρωταει

-Τι ειναι αυτο Ανασταση???

-Μηλο παππουκα

-Αυτο??

-τατελ (τρακτερ)

-Μπραβο αγορι μου, κι αυτο???

-λαλουδα παππου!!!Μαμα εχει λαλουδα, γω εχω τουτουκα!!!!!:shock:

-.........

χαχα ειδε την πεταλουδα και ειπε τι γνωριζει γενικα για το ειδος...

Καταντραπηκααααα εκανα πως δεν ακουσα......!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...