Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι το εσβησα Ιωαννα μου, λάθος καταλαβα

Το 3 φορες την εβδομαδα καλό ακουγεται αλλα πολύ φοβαμαι οπως λέει και η Ριτα οτι σε περιοδους μεγαλου φορτου θα σε αναγκαζουν να δουλέψεις..Γιατι το δικο σου θεμα ειναι το παιδι κι εκεινοι ευλογα θα σκεφτουν "αφου εχει να αφησει καπου τοπαιδι για 3 μερες θα μπορει και για τις αλλες 2"

Καταλαβες πως το λέω??Η ξαδερφη μου ετσι την πάτησε με το μειωμενο που ηθελε να παρει σε μηνες συνεχομενη αδεια και της εταξαν να λειπει Δευτερα και Παρασκευη..Ε η μικρη της ειναι 15 μηνων κι ακομη δεν της εχουν ανακοινωσει τπτ..Ολο απο βδομαδα της λένε και όλο παρουσιαζεται αναγκη και αναβαλλεται...

Οταν λέω ωραριο εννοω να δουλευεις πχ 8-12 γιατι ετσι μπορεις να τους πεις οτι αν πληρωνεις γυναικα θα την πληρωνεις μονο για 4 ωρες κι οχι 8ωρο (επι παραδειγματι)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

μου το ειπαν αλλα το ναμην δεχτω κανει την θεση επειτα πλυ δυσκολη..ιδιωτικος τομεας βλεπεις ...αυτο που θα ζητησω ειναι λεφτα ..το 3 φορες την εβδομαδα ξερω οτι θα το τηρησουν...αλλα ελα που ντρεπομαι να τα ζητησω.....ε ρε τι επαθα η γυναικα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ναι ναι πρεπει να καταλαβουν οτι για να το κανεις αυτο θα πληρωνεις γυναικα ..να μην μπορουν να σε χωνουν και να καταλαβουν οτι δεν εχει περιθωρια.Πες οτι δεν εχεις τη δυνατοτητα βοηθειας απο το σπιτι...Συμφωνω με την Πετρουλα Ιωαννα,πρεπει να το χειριστεις διπλωματικα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

μπήκα να πω κι εγώ ένα γειά....

συμπεθερούλα μου θα πω για την νύφη μου ότι μιά χαρά του τα είπε του γιατρού...να μην κάνει κι αυτός τέτοιες ερωτήσεις!

πανμαρ για τον ορό θέλεις να σου απαντήσω; Το δικό μου το παιδί καλέ! όσους ορούς να του δώσεις θα τους δεχθεί...και τους βάζει και μόνος...δεν με χρειάζεται πλέον σ΄αυτό το κομμάτι. Ελπίζω να μην σε πλήγωσα πολύ :mrgreen:

Πετρούλα μου τα παιδάκι σου πώς είναι; ο μπομπιράκος; πώς τα πάτε με τον θηλασμό; σαραντίσατε; τί κάνατε; άν όχι άντε να σαραντίσατε να σου ρθουμε για καφέ (βίκυ κι εγώ) μας θέλεις δεν μας θέλεις θα σου μπαστακωθούμε :lol:

Μαράκι μου πώς είσαι; Τα είπαμε και στο τηλ. χθες...είσαι μαθημένη εσύ παιδί μου! Ήταν δυνατόν να βγάλεις εγκυμοσύνη στο πόδι; Η κόρη σου τελικά τον πήρε τηλ. τον Πανούλη που με έκανε να κλείσω άρον άρον το τηλ. για να πάρει τον γκόμενο το παλιοκόριστο;

Ντελενάκι μου καλά αποτελέσματα!

m57Zp2.png

Γεια σας κοριτσάκια! Σας διαβάζω σταδιακά από το πρωί και δε θυμάμαι και πολλά για να σχολιάσω!

Ιωάννα μου τι ήταν αυτό που σου είπαν λίγο πριν βγεις στην άδειά σου? Από πότε θα ισχύει το 3 φορές την εβδομάδα? Ελπίζω να μπορέσεις να κάτσεις κανένα τρίμηνο πρώτα με το μωρό και μετά.

Πάντως αντί για 8ωρο να πηγαίνεις 4ωρο κάθε μέρα δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα, άσε που είναι στην άλλη άκρη θα χάνεσαι στο δρόμο!

Μαράκι ευτυχώς αισθάνεσαι καλύτερα σήμερα!

κ. Φωτεινή να τα εκαστοστήσετε κι από εδώ με το σύζυγο!

Σουλίτσα η κόρη σου απίστευτη, αλλά του γιατρού ο... ήθελε να τα ακούσει!

Sun-sun να χαίρεσαι το λαλίστατο κοριτσάκι σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας!!!!

απο το πρωι τωρα εκατσα βγηκα αγορα να παρω δωρο γι'αυριο που γιορταζουν οι Στυλιανοι!

τι κανετε εσεις;

Σουλα μου ωραια η κορη σου ετοιμολογη χαχαχα και τα κιλα σας τελεια και μην ξανακουσω να την πεις κοντη σ'εφαγα!

deleni μου μια χαρα ειναι ο Γιαννακης σας μην αγχονεσαι αδικα ολα καλα θα ειναι θα δεις!φιλια στα κουκλακια σου!

joa μου δυσκολη αποφαση τελευταια στιγμη τι να πω ολα να ερθουν βολικα για τον μισθο σου μην ντρεπεσαι αφου θα εχεις παραπανω ευθυνες λογικο ειναι να ζητησεις και αυξηση!

αρμα μου ευχομαι να πανε ολα καλα και να περασουν κι αυτες οι παλιοσυσπασεις να ξεκουραζεσαι και θα περασει ο καιρος!

φωτεινη μου ζησετε να εισαστε παντα αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι!!!

τα δικα μας ειναι τα ιδια γυρναμε αρκετες βολτες και μεγαλωνουν τα ζουζουνια μου πολυ γρηγορα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλησπερα κοριτσια

χρονια πολλα για της Κατερινες και γενικα για οσους γιρταζουν σημερα.

ενα μεγαλο ευχαριστω κουκλες μου με συγκινησατε :D:D εδω τα λεω ολα

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=703936#post703936

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου,

πολυ γελασα με τις κορες σας μαρια και σουλα.

σαν σαν να χαιρεσαι την κουκλα σου,πολυχρονη και ευτυχισμενη να ειναι

σαρδελα θα παμε στην πετρουλα απο 1/12 που σαραντιζει και μετα

ντελενι μου ολα καλα θα ειναι μην ανυσυχεις κουκλιτσα μου

ιωαννα μου ακου την πετρουλα,αστερι ειναι σε αυτα οτι και να γινει εκεινη θα τους "ταπωσει"ειμαι σιγουρη.

πολυ ερημια το καφε ε?

μαρακι μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα απο χθες,ευχομαι να τελειωσουν γρηγορα οι συσπασεις σου και να πας καμια βολτιτσα.

φιλακια αγαπουλες μου,καληνυχτα!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα μανουλες!!!

Παρασκευή σήμερα, οι εργαζόμενες πανηγυριστεεε...

Χρονια πολλά και στους εορταζοντας και ο Αγιος Στυλιανός που ειναι προστατης των παιδιων ας προστατευει τα παιδακια όλου του κόσμου..Υγεια και πολλά χαμόγελα στα αγγελουδια μας!

Σαρδελίνα που χαθηκες;;Τι κανει ο Αστερης;;

Φωτεινή μου χαρηκαμε που σου αρεσε η εκπληξουλα μας!Εισαι η ψυχη της παρεας μας και σε αγαπάμε..Να εισαι καλά να καμαρωνεις τους αγαπημενους σου!

ιωαννα μου ακου την πετρουλα,αστερι ειναι σε αυτα οτι και να γινει εκεινη θα τους "ταπωσει"ειμαι σιγουρη.

κι εγω ειμαι σιγουρη οτι συντομα θα γινω βοηθος σου....Θα με προσλάβεις καλέεεε??????????

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα!!!

Όλες καλά?

Αρμάκι αισθάνεσαι καλύτερα σήμερα?

Γειτονάκι, δυναμική και αποφασιστική σήμερα, με τσαμπουκά και καλή τύχη!!!!!!

Γιοβάννα, αντε μωρέ... πότε θα ηρεμήσετε κι εσείς επιτέλους....

Σαρδέλα και Ντελένη, με παρηγορήσατε λίγο με τους ορούς.... Δεν είναι μόνο τα δικό μου παιδί ανώμαλο.... χα!χα! Ντελένη κι εμένα τους πίνει!!!! Πα!Πα!Πα!

Καλημέρα Πετρούλα!

Α! να σας πω και την καθημερινή μας αναφορά.... σήμερα ξύπνησε 7.20, ΑΛΛΑ, έκατσε το παιδάκι μου και έπαιζε στο δωμάτιό του και με ξύπνησε τελικά στις 8.15!!!! (κάτι είναι κι αυτό... μην είμαι αχάριστη...)

mrdIp3.png

Καλημέρα κορίτσια ,

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα.Δεν ήξερα Πετρούλα οτι ειναι προστατης των παιδιων.

Ιωάννα μου περιμένουμε τα νεα σου.Ευχομαι να πανε ολα οπως τα θελεις και καλυτερα.

Φωτεινή μου χάρηκα που σου αρεσε το δωράκι .Το αξίζεις!

Μαράκι μια χαρά το παιδακι σου , είδες δεν σε ξύπνησε πρωι πρωι.:tongue:

εμείς καλά , πήγαμε στις γιορτούλες χθες με τη μικρή (πεθερα και ανιψια) και το καλό μου την εκανε παλι την πατατούλα του:rolleyes:

Βεβαια δεν φταιει απλα καταλαβα οτι πρεπει να μετρατε πολυ τα λόγια μας.

Λοιπον να πως εχει.

Μιλαω με τον αντρα μου και λεω θα παω να παρω γλυκα για τη μαμα σου.

Η μικρη ακουει και ετοιμαζεται να ερθει (ακαλεστη φυσικα αλλα δεν τολμαμε να ανοιξουμε πορτα) .

Και μου λεει ο καλος μου τι θα πάρεις ? και απανταω "ε πεθερά είναι " χαριτολογώντας (βεβαιως βεβαιως).

Παμε λοιπον στο ζαχαροπλαστειο με το καμαρι μου και εχουμε την εξής συνομιλία.(σημείωση το ζαχα/στειο γεματο κόσμο).

Γεια σου Ανδρεάνα

Γεια σας.

Τι θελετε?

Θελουμε γλυκα

Α ωραια , τι γλυκα?

Ε πεθερά είναι ......

Καταντραπηκα οπως καταλαβαινετε!:oops:

Ευτυχώς που δεν το ειπε και στην πεθερα μου ετσι για να γελασουμε!!!!:mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...