Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Με αργά και σταθερά βήματα προχωράμε..... σήμερα ξύπνησε 7.40!!! Ναι!!!!!!!!

Πώς είμαστε μανούλες και παιδάκια?

Αρμάκι? Καλύτερα?

Γειτονάκι, πώς τα πήγε ο Χρήστος σήμερα? Εχθές (όπως κατάλαβες) δεν ήρθαμε!!!

Κίκο, Νατάσα, Μαρίζα, Κωνκων.... πού είστε?

Α! Δεν σας είπα και την άλλη "ανωμαλία" της κόρης μου. Επειδή έχει λίγο μυξούλες, της κάνω κάθε βράδυ έναν ορό πριν κοιμηθεί. Εχθές, λοιπόν μου λέει, "θα διαλέξω εγώ" (και καλά, ποιο φιαλίδιο του ορού θα κάνουμε). Διαλέγει δύο ορούς μου τους δίνει και μου λέει, "σήμερα θα κάνουμε δύο ορούς". "Καλά" λέω εγώ... Πάμε να ετοιμαστούμε για ύπνο πλύσιμο,ντύσιμο, βιβλίο, ορό... ύπνο. Την ώρα που μπαίνει στο κρεβάτι της μου λέει "κι άλλο γάλα". Πάω να της το φτιάξω και όταν γυρνάω, είχε πάρει τον δεύτερο ορό, τον είχε ανοίξει και μου λέει "αυτόν δεν τον κάναμε"!!!

Πείτε μου τώρα, δεν είναι ανώμαλο το παιδί μου? Ποιο φυσιολογικό παιδί θα ήθελε από μόνο του, να κάνει δύο ορούς τον ένα πίσω απ'τον άλλο?

(το ερώτημα είναι ρητορικό... μην μου απαντήσετε γιατί θα πληγωθώ.... :-( )

Καλημέρα σε όλες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από μενα.

Sunsun να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.

Καλέ και εγω να χαίρομαι την πεθερούλα μου :mrgreen:

Μαράκι μου πάλι συσπάσεις μωρε.Και σε σκεφτόμουν που χάθηκες .

Ευχομαι να περασουν γρήγορα ψυχή μου .

Ελενη μου ευχομαι να είναι καλά τα αποτελέσματα.Μην στεναχωριέσαι γλυκιά μου.

Γιοβάνα μου σε καταλαβαίνω με το τρεξιμο .Και εγώ τρεχω και δεν φτανω.

Φιλιώ να ερχεσαι και από εδώ λίγο βρε να μας λες τα νεα σου.

Μαρία μου δεν θα σχολιάσω την κόρη σου .Μα καλά που τα βρίσκετε τετοια παιδια ???Εμείς ξεκιναμε τον 3Ο παγκοσμιο για να βαλουμε ορο.

Τα νεα μας από τον παιδίατρο.

Με εξαίρεση μια τρελη ταραχη με τρεμούλα που την επιασε μολις μπηκαμε στο ιατρείο κρατηθηκε και εγινε η εξεταση.

Ηθελε να κλαψει αλλα το κρατούσε γιατι της ειχα μιλήσει πολύ .

Φυσικα στο εμβόλιο εκλαψε αλλα λογικο το βρίσκω , πονεσε.

Είναι 12,500 κιλα και 92 cm ύψος.Ενταξει καλουτσικη.

Δεν σταμάτησε να μιλαει και η καημενη ειχε σουφρωμενα τα χειλακια και ελεγε ελεγε..

Καποια στιγμή που της ελεγε ο γιατρός για την kitty την γατουλα που ειχε στην μπλούζα της του λεει «εχω και στο βρακακι μου»και όταν την ρωτησε που είναι του λεει « στον κ..λο μου»

Ευγενεστατο το παιδι μου.;)

Πολλα φιλια σε ολες

Καλημεραααααααα!!!

Sun sun να χαιρεσαι την Κατια σου!Να ειναι παντα γερο και καλοτυχο το κοριτσακι σου!!!

Καλα εχω πεσει κατω απο την ατακα της Ανδρεαννας!!!Χαχαχα ελιωσα Σουλα!!!!Φοβερη!Τι σας ειπε για την κοιλιτσα?Μια χαρα κατα τα αλλα η μικρη ετσι?Σουπερ

Πανμαρ καλα η Σοφια ειναι περιπτωσαρα....ενταξει μετα απο 3 μηνες που βαζουμε καθε μερα προληπτικα ορο μπορω να πω οτι και ο Γρηγορης τον βαζει σχεδον μονος του αλλα η κορη σου χωρις προυπηρεσια ?Γραφει ιστορια!!!!

Μαρια να ξεκουρασζεσαι μεχρι να νιωσεις καλυτερα.

Ντελενη μου τα ειπαμε λιγακι...εντυπωση μου κανουν ολα αυτα που σας ειπε μαλλον μωρε θελει να κανετε προληπτικα εξετασεις..δεν μπιστευω οτι θα εχει τιποτα το παιδι χωρις συμπτωματα.Μην αγχωνεσαι ολα θα πανε τελεια!Αληθεια το πιστευω ειναι μια χαρα ανεπτυγμενο το αγορακι σου!!

Γιοβαννα μου εχεις λιωσει στη δουλεια.. αντε ερχονται γιορτες οσο να ειναι θα χαλαρωσεις..χτυπα καμμια αδειουλα!

Πετρουλα πως ειναι τα ζουζουνια σημερα?

Βατραχακι φιλακια!

Ξεχασα καμμια?Μπορει....

Θα επανελθω!

Εμεις πολυ καλα!

Φιλακια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ηρθα ξανα..εφυγα απότομα!

Σουλα μπραβο στο κοριτσακι σου!Τον τελειωσε το γιατρό...Ακου κι αυτος ερωτηση, "που ειναι το γατακι"...

Μια χαρα στα κιλακια της και στο υψος της..

Να χαίρεσαι το πεθερικο επίσης..

Οχι ρε Μαρια ανωμαλο το Σοφακι μας...Πάντως και φυσιολογικο δεν το λές ολο αυτο....:confused: (χαχα)

Ριτα καλημερα!Καλα ειμαστε, ετοιμαστηκαν τα ζουζουνια, εβαλα το μοσχαρακι (λεμονατο τελικα) και εκατσα να πιω το καφεδακι μου να ανοιξει το ματι γιατι ο μικρος απο τις 6.30 οπως ξυπνησε δεν ξανακοιμηθηκε...:(

Καλημερα σας!Θα τα πούμε και αργοτερα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Σήμερα νιώθω κάπως καλύτερα, αλλά εξακολουθώ να ξεκουράζομαι..

suνsun χρόνια πολλά στην Κάτια σου!

Πανμαρ μια χαρά είναι το Σοφάκι! Δεν χαίρεσαι καλέ με τον ορό? Πολύ γέλιο έριξα! Δεν έχω πάρει τον γιατρό αυτή τη φορά να του το πω γιατί την απάντηση την ξέρω..ξαπλα θα μου έλεγε κι αυτός..θα κάτσω μέχρι να νιώσω καλύτερα..

Σούλα τι να πω για την Ανρεάννα??? Δεν παίζεται το παιδί! Και οι μετρήσεις σας όχι καλούτσικες..τέλeιες! Μη μου πεις ότι θα ήθελες παραπάνω κιλά γιατί θα πηδηχτώ από το παράθυρο! :lol:

Deleni μου νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις γαστρεντερολόγο..:lol: Πέρα από την πλάκα πιστεύω ότι την εξέταση κοιλιοκάκης στην έδωσε εντελώς προληπτικά. Είναι εξέταση που τρώει όλες τις μανούλες με αδύνατα παιδιά και συνήθως την δίνουν όταν το παιδί δεν παίρνει ΚΑΘΟΛΟΥ βάρος ή χάνει, δεν τρώει και γενικά έχει κακή συνολική κατάσταση που αποκλείεται ο Γιαννάκης να την έχει. Και να σου πω κάτι, 200γρ τον μήνα, μπορεί να μην είναι πολλά αλλά είναι κάτι. Δεν είναι στασιμοτητα αυτό. Και η Εύα τόσο έπαιρνε πάντως χωρίς να είναι άρρωστη και χωρίς να έχει αλλεργία. Όλα καλά θα είναι θα το δεις! Μην αγχώνεσαι καθόλου!

Φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καποια στιγμή που της ελεγε ο γιατρός για την kitty την γατουλα που ειχε στην μπλούζα της του λεει «εχω και στο βρακακι μου»και όταν την ρωτησε που είναι του λεει « στον κ..λο μου»

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γέλασα πρωί πρωί...!!!!! Μπράβο στην κόρη σου! Να μάθει ο γιατρός να μην κάνει τέτοιες ερωτήσεις!:D:D:D:D

Καλημέρααααα!!!!! Σήμερα έχω κέφια δεν ξέρω γιατί!:cool::cool::cool::cool: Μαρία μην απορείς πάντως με τα παιδιά... η δικιά μου τους ορούς, αν τους πετύχει μόνους....τους πίνει! Περι ορέξεως....κολοκυθόπιτα!!!!!

Φεύγω γιατί έχω δουλειά...σας ευχαριστώ όλες σας για το ενδιαφέρον...τα έχω ξαναπεί να μην γίνομαι κουραστική! Μου φτιάχνεται τη μέρα πάντως!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Σημερα εχει επετειο γαμου η Φωτεινη μας!31 χρονια παρακαλω!

Μακαρι να τα φτασουμε και εμεις!!!

Φωτεινη και απο εδω να ζησετε.Αγαπημενοι και ευτυχισμενοι παντα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ...

πηζω καλε...

εχω και θεματα στην εταιρεια...ο χρηστος εφυγε πολυ καλα...δεν παει ζουζουνια και μπαινει με χαρα στο σχολικο ...

την συμβουλη σας για κατι ..

Απο την δουλεια δεν θελουν να παρω το εξαμηνο μητροτητας αντι αυτο μολις ληξουν οι 4 μηνες να πηγαινω στο γραφειο 3 φορες την εβδομαδα.θα αλαλξω αρμοδιοτητες και θα εχω περισσοτερες ευθυνες με την επανοδο μου..σκεφτομαι οτι ισως πρεπει να ζητησω καποια αυξηση για ολα αυτα που μου ζητουν να κανω ή ειναι χοντρο εν μεσω κρισης ???ειμαι πολυ στεναχωρημενη που δεν θα κατσω το εννιαμηνο μου..ειμαι να σκασω...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

την συμβουλη σας για κατι ..

Απο την δουλεια δεν θελουν να παρω το εξαμηνο μητροτητας αντι αυτο μολις ληξουν οι 4 μηνες να πηγαινω στο γραφειο 3 φορες την εβδομαδα.θα αλαλξω αρμοδιοτητες και θα εχω περισσοτερες ευθυνες με την επανοδο μου..σκεφτομαι οτι ισως πρεπει να ζητησω καποια αυξηση για ολα αυτα που μου ζητουν να κανω ή ειναι χοντρο εν μεσω κρισης ???ειμαι πολυ στεναχωρημενη που δεν θα κατσω το εννιαμηνο μου..ειμαι να σκασω...

Ρε συ Ιωαννα ειναι δευτερη φορα που στην κανουν...δλδ τι εννοουν δε θελουν να παρεις το 6μηνο?Γινεται αυτο?Δηλαδη μπορουν να αρνηθουν?Αλλιως τι?

Απο εκει και περα...αν ειναι αλλη θεση φυσικα και να συζητησεις το οικονομικο.Τουλαχιστον να το θεσεις σαν ερωτηση..κριση -ξεκριση κατι θα εχουν στο νου τους δε μπορεις να μην το θιξεις καν.

Οσο για το 3 φορες την εβδομαδα δεν ακουγεται ασχημο αλλα τι σου λεει οτι το 3 δε θα γινει κανονικα 5 μερες σε περιοδο που εχει δουλεια?Εγω κατι τετοια δεν τα εμπιστευομαι...

Και με το μωρο τι θα γινει θα αντεχει η μαμα σου μεεεεχρι να παει σχολειο?

Εγω μαλλον δεν θα δεχομουν..θα τα παρουσιαζα ολα δυσκολα.Απλα δε ξερω σου εδωσαν επιλογη ή ειναι καθετοι?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ρε δεν μπορω να κανω διαφορετικα ...απλα τουλαχιστον να κερδισω κατι ...δεν ειμαι και σε κατασταση να ψαχνω για αλλη δουλεια...καθε φορα που παω να γεννησω ολο κατι συμβαινει ρε γμτ..

στην μαμα δεν τα εχω πει τα νεα ..

για 3 φορες την εβδομαδα ειμαι καθετοι!!!..

σκατα....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωαννα η απόφαση ειναι δικη σου..Θα σου πω μονο πως κινηθηκα εγω.Στον Αν. δεν τους ρωτησα καν..τους το ανακοίνωσα και τους εδωσα να διαβασουν και την εγκυκλιο για να πειστουν οτι δεν ειχαν περιθωρια να μου αρνηθούν..Ειναι υποχρεωμενος ο εργοδοτης να συμφωνησει!

Τωρα (μετα τις εκλογες) απο 1/1 θα εχουμε νεα διοικηση που δεν γνωριζω καθολου, ομως πάλι θα ακολουθησω την ιδια οδο, δλδ αίτηση και γνωστοποίηση της ληψης αδειας..

Στη δικη σου περιπτωση θα εκανα μια νυξη οσον αφορα το οικονομικό λέγοντας κτ σε σχεση με το παιδι δλδ οτι δεν εχεις καποιον να το κρατησει και αν αναγκαστεις να παρεις μια γυναικα τα εξοδα θα ειναι μεγαλα και δεν ξερεις αν θα μπορεσετε να ανταπελελθετε σε αυτο το κομματι...Οχι αμεσα δλδ αλλα σκεψου κτ που σε καθε περιπτωση θα τους κανει να σε δελεασουν με καποιο επιδομα ή μια μικρη αυξηση..Αν δεις οτι δεν ειναι διατεθειμενοι για κτ τετοιο, κανε μια αντιπρόταση οσον αφορα τα ωραρια..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...