Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εντάξει Βϊκη στο ξανάπα είναι υπέροχη η δουλειά σου!

Ιωάννα αφού θα είναι και τα άλλα παιδάκια τα γνωστά του πιστεύω θα καθίσει ο Χρήστος! Ελάτε θα του αρέσει! Πείτε και οι υπόλοιπες για να κανονίσομε!

Κι ο δικός μου εχειφαγωθεί μπαλάκια και μπαλάκια πάντως από την Κυριακή που βρεθήκαμε!

Σούλα φτύστο το κοριτσάκι σου!

Φιλάκια τα ξαναλέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια θα τρελαθωωω ηρθε ο μικρος σημερα πηρε την κιθαρα του καθισε στην καρεκλα του και μου λεει ''ελα θα σου μαθω τον παπαγαλο.Εμαθα''

Και αρχισε με μελωδια να μου το λεει ολοοοοοοοοο με τις επαναληψεις με απο ολα

Ιωαννα ηταν αυτο που ειπες εσυ επι λεξη!!!!

Μετα μου λεει''Παμε παιδια να πουμε το ''καλημερα'' τωρα''

Και αρχισε ''καλημερα σας παιδια τραλαλα τραλαλα''

Κανονικοτατα!!!!!

Και επιασε και ολιγον απο μπαρμπα μπιλιω!!!

Ειμαι ενθουσιασμενη μιλαμε!!!Το παιδι μου μου μαθαινει τραγουδια που δεν ξερω!!!!!!!!!

Ξερω κουκουβαααα αλλα εχω τρελαθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μπράβο στον Γρηγόρη!!! Μαργαρίτα, να τους βάλουμε να δώσουν συναυλία με την Σοφία...

Η δικιά μου έχει και το στυλ του μαέστρου και μας διευθύνει κανονικότατα... πότε θα τραγουδήσει ο ένας, πότε ο άλλος και πότε όλοι μαζί... κι έχει πλάκα γιατί μας λέει κι ένα "γονείς πάμε!" όπως λέει και η δασκάλα της... Είναι απίστευτο πως αντιγράφουν τα πάντα...

Σουλίτσα εσύ τι κάνεις? Για το εμβόλιο διάβασα... τα χέρια σου πώς είναι?

Γειτονάκι πώς πήγε στον οαεδ? Εντάξει με τα χαρτιά σου?

Εμείς ήσυχα... μόλις κοιμήθηκε (ελπίζω) και περιμένω λίγο να σιγουρευτώ για να αρχίσω να κάνω καμιά δουλειά...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!

τι κανετε;

εχω χαθει το ξερω συγνωμη αλλα δεν εχω πολυ χρονο κι οταν ξεκλεβω λιγο την αμαρτια μου την λεω μιλαω με τις σουσουδες στο fb.

μου λειπετε πολυ ελπιζω να εισαστε ολες καλα!

θα προσπαθησω να μπαινω να μην χανω τα νεα σας φιλακια σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γεια σας κοριτσάκια μου. Και εγώ έχω χαθεί, το ξέρω....., αλλά πραγματικά έχω ψοφήσει στην δουλειά. Ανάσα δεν παίρνω :mad::mad::mad::mad::mad:

Σουλίτσα εύχομαι σήμερα να πάνε όλα καλά με το εμβόλιο. Ούτε και στην Αλεξάνδρα έκανε παρενέργειες το πρεβενάρ.

Joa μακάρι να ξεπεράσει γρήγορα την άρνησή του για τα ζουζούνια ο Χρήστος σου. Όταν ξεκινήσεις άδεια θα το έχεις στο σπίτι;

Ρίτα welcome to the club!! Ούτε τα μισά από τα τραγούδια που μου λέει η Αλεξάνδρα δεν ξέρω. 'Εχει πολύ γούστο γιατί κάνει και χορογραφίες μπροστά στον καθρέφτη :D:D:D:D:D. Θέλω να τη τραβήξω με την κάμερα αλλά όταν με βλέπει σταματάει.

Βικάκι τέλειες οι τούρτες σου; Για ποιον προορίζονται;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

γιοβανουλα μου αυτη ειναι για την ελενη θα την παει δωρο.

εχω εφοδιαστει και περιμενω νεες παραγγελιες

αρμακι υπομονη αγαπη μου.

ευχαριστω κοριτσια μου

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Γιοβάνα νόμιζα τώρα που τελειώσατε με τις εκλογές θα χαλαρώνατε λίγο, υπομονή και θα ηρεμήσετε, ελπίζω σύντομα!

Ρε Μαράκι πάλι συσπάσεις? Μου φαίνεται η μπεμπούλα, εεεε το μπεμπάκι θέλω να πω σε περιποιείται και φροντίζει να σε ξεκουράσει τώρα για να έχεις δυνάμεις για το τρέξιμο μετά! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κορίτσια μου... τι κάνετε;

Μαρία υπομονή και όλα θα στρώσουν κούκλα μου..;)

Εμείς πήγαμε στην παιδογαστρεντερολόγο....βρήκε το βάρος του στάσιμο...η αλήθεια είναι ότι τρεις μήνες πήρε μόνο 600γρ...έδωσε εξετάσεις αίματος αυτή τη φορά και για κοιλιόκάκη...άντε να δούμε... είπε βέβαια ότι παίζει ρόλο και ότι ήταν αρρωστούλης και να περιμένουμε....το καλό βέβαια είναι ότι σε μια εβδομάδα πήρε 250 γρ.... πήγαμε και για το αίμα...τον τρύπησαν και στα δύο χεράκια :(:(:(:(

Αχ, δεν ξέρω στεναχωρέθηκα...δεν περίμενα τέτοια νέα....λόγω της "στασιμότητας" δεν μας έδωσε άλλες τροφές για δοκιμή...πέρασα πήρα και μια ζυγαριά να τον ζυγίζω...τι να πω...

Πάω να την πέσω...θα τα πούμε αύριο κούκλες!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Γεια σας!!!!

Ντελενάκο, μην στενοχωριέσαι μωρέ.... Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα είναι τίποτα! (αυτή η κοιλιοκάκη (?) είναι αυτή η ασθένεια που δεν πρέπει να τρώνε αλεύρι, ψωμί, μακαρόνια και άλλα τέτοια?)

Αρμάκι, κουράγιο και υπομονή... για πόσο καιρό σου είπε ο γιατρός να κάτσεις ξάπλα? Μέχρι να σταματήσουν οι συσπάσεις?

Γιοβάννα, δεν τελειώνει ποτέ η δουλειά? Η Αλεξάνδρα πώς είναι? Καλά?

Μπά! Εμφανίστηκε κι ένα βατράχι.....

Σουλίτσα, ελπίζω να πήγαν όλα καλά με το εμβόλιο.

Κωνκων, εγώ θα περιμένω το γάλα κι ας μην το φέρνεις εδώ και μέρες...

Φιλιά πολλά σε όλες...

mrdIp3.png

Καλημερα κούκλες!!!

Τι κανετε;;

Ας ξεκινησω με την ευχη της εορταζουσας μικρης Κατιας..

Sunsun να χαίρεσαι το κοριτσακι σου!Να είναι γερη, να την χαίρεστε!!!

Ελένη τα είπαμε..Ολα θα ειναι super!Καλα αποτελέσματα!!!

Μαρια να ξεκουραζεσαι οσο μπορείς και γρηγορα να περασουν οι συσπάσεις...Σου στελνουμε τα φιλια μας και θελουμε να εισαι ευδιαθετη και να μη στενοχωριεσαι..για τιποτα!

Ιωαννα υπομονη με την δουλεια, συντομα θα χαλαρωσεις..Το ποδαρακι πως ειναι;;;

εδω θα σταματησω ομως γιατι ενας κυριουλης διαμαρτυρεται...Φιλια!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...