Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και τι θα εχει αυτη η τουρτα αντι για πανες ?Βρακια?

Και για ποσο μεγαλους? διοτι αν ειναι για πολυ μεγαλους πανε και οι πανες...χαχα

εισαι απιστευτη!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερααααα

Να σας κανω πρωτα το ημερησιο update για τον Χρηστο..κλασσικα ξυπνησε δεν παω εγω ζουζουνια , εγω κλασσικα του ειπα οτι θα κατσει σπιτι μονος του ...οταν εφτασε η ωρα να φυγουμε του εκλεισα την πορτα ,τιβι και παραθυρο και του λεω τα λεμε το μεσημερι ..Σε 4 λεπτα που ανοιξα ειχε παρει την τσαντα του και το μπουφαν του και περιμεναμε το σχολικο..μεχρι και που ηρθε ελεγε δεν παω ζουζουνια αλλα οταν ηρθε το σχολικο διαλεξε και θεση που θα κατσει..τι να πω μακαρι να ειναι καπριτσια...

γειτονακι μια χαρα περασε το σκ ε ????μπραβο.....

το βραδυ τι μου εκανε ο σκατουλης???πεινασα κατα τις 9 και κοβω λιγο κασερι λιγο παριζακι και 1 φετα ψωμι ...αφηνω στο τραπεζι το πιατο και παω στο ψυγειο για χυμο...μεχρι να γυρισω την πλατη μου ειχε παρει το πιατο ειχε παει στο σαλονι ...μαμ θα κανει ο τιτος..φαε και εσυ μπαμπα....

οπως το ειπες καπριτσια ειναι.

και η φωτεινη το φαγητο μου τρωει.εχω τον ενα να ζητιανευει χαμηλα και την αλλη λιγο πιο ψηλα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερααααα

Καλε τι εγκαταλειψη ειναι αυτη που εχει πεσει ??απαπαπα....εγω σπιτι σήμερα μιας και εχω να τακτοποιησω κατι χαρτια του οαεδ ...ο χρηστος με το γνωστο στορι εφυγε και σήμερα χαρωπος..2 μερες τωρα που του λεμε οτι δεν θα παει ζουζουνια αλλα οταν ερχεται το σχολικο μπαινει μεσα μονος του ειναι ολο χαρα!!το βραδυ εδω και δυο μερες δεν εχουμε εφιαλτες ...συνεχιΖουμε στο ιδιο μοτιβο...μακαρι να συνεχισει ετσι ..

Δεν εχω να σχολιασω κατι αφου δεν γραψατε τιποτα!!!!!

Μακια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!!!

Γειτονάκι πρωινή πρωινή σήμερα βλέπω.... Αδειούλα ε?

Εμείς καλά είμαστε (με λίγες μυξούλες, αλλά όχι κάτι φοβερό...)

Το παιδί μου έχει (λίγο) βελτιωθεί στο πρωινό του ξύπνημα... σήμερα 7.35!

Σουλίτσα πώς τα πήγατε με το εμβόλιο?

Μαρινάκι, για το θέατρο (όπως ήδη γνωρίζεις) είμαι μέσα!!

Αντεεεεεεε ξυπνήστε να πούμε και τίποτα!

Φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

τι γίνεται βρε κορίτσια νόμιζα ότι μόνο εγώ χάθηκα....που είστε όλες καλέ;;;;:D:D:D

Μαρία άντε και στις 9!!!!!!:D:D:D

Ιωάννα μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Χρηστάκης!!!!:D

Εμείς σήμερα έχουμε ραντβ με τη (να μην την χαρακτηρίσω) γαστρεντερολόγο και μετά θα πάμε να πάρουν αίμα και να κάνουμε τα ραστ...:? Να δω πως θα καταφέρουν τον Γιαννάκη να καθίσει....Χθες το βράδυ ήπιε 400μλ γάλα...να δω πως θα το πω στην "κυρία" και τι θα μου πει...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Την καλημερα μου σε όλες. ελπίζω να μπορέσω να ξαναμπώ....έχει πέσει πολύ δουλειά και τρέχω.....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα γειτονακι , ελενη!!!

περιμενουμε νεα σας απο την γαστρεντερολογο ...καλη δουλιτσα..

Μωρε για το θεατρακι ψηνομαι αλλα φοβαμαι οτι δεν θα αντεξω στην καρεκλα και μηπως βαρεθει ο χρηστος και τον κυνηγαω μεσα στο θεατρο...παντως ζηλευω...χθες απο την στιγμη που γυρισα ηθελε να παει παιδοτοπο αλλα που κουραγιο...

Παντως γειτονακι οποτε θες να κανονισουμε να ξαναερθετε να παιξουμε...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα και από μένα.

Α εχω θυμώσει πολύ.Ολες στο fb μπαινεται και εμείς εδω που δεν μπορουμε πως θα μαθαινουμε νεα σας οεο?????

Αντε ελατε και απο εδω.

Μαράκι μου τελικα σημερα εινια το ραντεβού για το εμβόλιο.

ευτυχώς που το καταλαβα χθες τελευταια στιγμή και δεν πήγαμε αδικα:oops:

Ε ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι!;)

Ελενη μου καλα αποτελεσματα!Περιμενουμε νεα.

Ιωάννα μου ευχομαι να ηρεμήσει και να ηρεμήσετε και εσείς.Αχ σε ζηλευω που εχεις αδεια!

Εμείς καλά.Η μικρή χθες με εξεπληξε!Το απόγευμα που γυρναω μιλάμε πάντα για το πως περασε τι εφαγε κτλ και καποια στιγμή μου λεει "εσύ τι εφαγες μαμα?" και της λεω φασολάκια οπότε το βραδακι καποια στιγμη που αρχίζω να ρωταω τι θελει να φαει και αρχιζω τις προσφορες (μηπως θελεις αυτο ή εκείνο) γυρναει και μου λεει φασολακια θελω.

Και εφαγε ω ναι!

Ηταν η πρώτη μας φορά που φαγαμε αδιαμαρτηρητα .

Μετα ζήτησε τσαι γιατι ειδε μια διαφημιση και μετα σαλαμι γιατι και παλι ειδε διαφημιση:confused:

Τι να πω .Περι ορεξεως......

Πολλα φιλια , παω να δουλεψω λίγο (δεν εχω και πολύ όρεξη ) και αντε και οι υπολοιπες να εμφανιζεστε.

Και παρεπιπτόντως η φιλιώ και η Μαρίζα χάθηκαν τελειως!

Καλημερα!!

Σουλιτσα πως πηγε?Ολα καλα με το εμβολιο?

Ντελενη μου καλη επιτυχια σημερα ολα καλα θα ειναι!!!

Πανμαρ το εχει το Σοφακι?Περαστικα!Και ειδες?5 ολοκληρα λεπτα καθυστερει το κοριτσι το πρωινο ξυπνημα.Μη μιλας καθολου.

Ιωαννα αυτο εννοω αντιδραση...σαν τον Γρηγορη που καθε μα καθε βραδυ εχουμε τον εξης διαλογο

Αντε Γρηγορη στο κρεβατι σου τωρα

Δε θα κοιμηθωωωωωωω

Ενταξει πηγαινε και μην κοιμηθεις

Μαμα δε θα κοιμηθωωωω

Οχι αγορι μου πηγαινε και μην κοιμηθεις

(Παει)Δεν κοιμαμαι,δεν κοιμαμαι...ζζζζζζζζζζζζζζ

χαχα

Για το θεατρακι λεω να τον πας Ιωαννα ειναι και καλο το στορυ για το Χρηστο, ειναι και μονο μια ωριτσα.Στην τελικη αν δεν κατσει, που δε νομιζω ,εξω απο την αιθουσα εχει καρεκλιτσες και τραπειζακια μεχρι να πιει ενα χυμο θα εχουν βγει και οι αλλοι...ειναι πολυ λιγο, μεχρι να συνειδητοποιησει τι βλεπει , θα φυγετε.

Εγω για το θεατρο θα σας πω γιατι σας εξηγησα.

Φιλιακα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλε γιατι εχετε θυμωσει?Καθε μερα τα λεμε και εδω αλλα ελατε και απο εκει λιγο γιατι τα λεμε πιο ανετα και πιο αμεσα!

Το απόγευμα που γυρναω μιλάμε πάντα για το πως περασε τι εφαγε κτλ και καποια στιγμή μου λεει "εσύ τι εφαγες μαμα?" και της λεω φασολάκια οπότε το βραδακι καποια στιγμη που αρχίζω να ρωταω τι θελει να φαει και αρχιζω τις προσφορες (μηπως θελεις αυτο ή εκείνο) γυρναει και μου λεει φασολακια θελω.

Και εφαγε ω ναι!

Σουλα μου αυτο ειναι μεγαλη υποθεση!!Μεγαλη.Εμενα αυτο ειναι το παραπονο μου με τον μικροπαραξενο...Ρωταει τι εφτιαξες?Τι τρωει μπαμπας?

Ετσι και του πω ή του δειξω κατι που δε θελει δεν πα να φαμε εμεις μια κατσαρολα ολοκληρη...εχει γινει καπνος...δε ζηλευει καθολου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα καλημερααααα

ετσι λεω και εγω αντιδραση ειναι ...οποτε αφου θελει να λεει οτι δεν παει ζουζουνια ...χαλαω εγω χατηρια ???

Σουλιτσα οσο δεν τα πιεζεις τα πιτσιρικια τοσο τελικα καλυτερα αποτελεσμα εχεις..

Βικακι για αλλη μια φορα...καταπληκτικη δουλεια!!!μπραβο κοριτσαρα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...