Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αντε καλε δωστου ενα παιδακι δωρο τον Γρηγορακη σου :eek:;):D

κοριτσια πως κανετε πολλαπλο quotes:?:

Καλέ ναι τώρα ψήνεται χαχαχα! Φωτεινή πατάς το δίπλα στο quote σαν εισαγωγικά που είναι σε όποιες απαντήσεις θέλεις να το κάνεις, ανάβει κόκκινο, και μετά πάς κάτω κάτω και πατάς απάντηση.......καλή επιτυχία.

Ναι ρε Ελενάκι ξέχασα, πες στον Άγιο Βασίλη να φέρει το δώρο που θέλει το παιδί!

Καλέ στο δρόμο είναι τι λέτε τώρα!!!! Ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο!!!

μαλλον δεν γραψατε τιποτα!χαχαχα

μαμα στην κρηνη ειδα 2 μπαλκονια στολισμενα,μηπως και εμεις?η οχι ακομα.......

λοιπον αυριο θα κανω τουρτα εκπληξη για μεγαλους ομως οχι για μωρα.αντε να δω τι θα μου βγει!

Ο παππούς μας στόλισε το μπαλκόνι για να το βλέπει ο Γρηγόρης!!!!

Και τι θα εχει αυτη η τουρτα αντι για πανες ?Βρακια?

Και για ποσο μεγαλους? διοτι αν ειναι για πολυ μεγαλους πανε και οι πανες...χαχα

Και τι βρακιά!!! Μη συζητάς χαχαχαχα!!!! Χριστουγεννιάτικά!!

Φιλιά κορίτσια.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαρίτα πριν λίγο καιρο καναμε γενικη ουρων και ηταν οκ.

Δεν ξέρω καποιες φορές σκέφτηκα οτι λεει ψεματα γιατι το κανει οταν φαει (που δεν ειναι και το καλυτερο της) ή οταν τη ζορίσουμε για κατι.

Αλλα και παλι αν δεν λεει ψεματα και ειναι κατι?

Σκεφτηκα μηπως κρύωσε , μήπως ηθελε να κανει κ..κα αλλα εχει αρκετο καιρο και ψιλοαγχωθηκα.

Καλα μπορει να το λεει και ετσι..χαιδευονται μωρε..

Να σε ρωτησω ομως ειχε τιποτα φλεμματα τελευταια ?

Μην το δενεις και κομπο αυτο που θα πω αλλα το παιδακι της φιλης μου ειχε φλεμματα πολυ χαμηλα(ακροαστικα)και παραπονιοταν συνεχεια για την κοιλια του...

Τεσπα αν πας στο γιατρο πες να την ακροαστει και πολυ σχολαστικά...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαρίτα 2 πιάτο ο Γρηγόρης;;; Κάτι παραπάνω από το μισό έφαγε σήμερα η Αλεξάνδρα και κάνω πάρτυ.

χαχα καλα μην νομιζεις οτι το κανει συχνα αυτο και ιδιατερα στο σχολειο ..για την ακριβεια ειναι η πρωτη φορα που του εκανε.Μαλλον του αρεσε πολυ το φαγητο ,δεν εξηγειται αλλιως.Μου ειχαν πει οτι παντα τα ρωτανε αν θελουν αλλο γιατι ειναι μικρες οι μεριδες αλλα ποτε δε μου ειχαν σημειωσει 2 πιατα...

Σπιτι το εχουμε ξαναπει αν ειναι κατι του γουστου του τρωει αρκετα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέεερα!!!!

Τι κάνουν μανούλες και παιδάκια?

Σας έχασα δυο μέρες τώρα, τρέχαμε, αλλά περάσαμε πολύ ωραία...

Αποφάσισα ότι η κόρη μου θέλει πνίξιμο... Αυτές τις μέρες που κοιμόταν στην μαμά μου, ξέρετε τι ώρα ξυπνούσε το πρωί? 8-8.15... Το σκοτώνεις ή δεν το σκοτώνεις?

Λοιπόν, θα σχολιάσω ότι θυμάμαι...

Σουλίτσα μου, τσάμπα μας ξεσήκωσες όλες.... Δεν πειράζει.απλά τώρα είσαι υποχρεωμένη να επανορθώσεις.... χα!χα! Πώς είναι τα χέρια σου?

Αρμα, έστω και καθυστερημένα, χρόνια σου πολλά! Να χαίρεσαι τον άντρα σου και το κοριτσάκι σου και με το καλό και το καινούριο.... (κοριτσάκι χα!χα!)

Γειτονάκι, για τον Χρήστο και τον σταθμό, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί δεν έχω άποψη επί του θέματος...

Για τον παιδότοπο, όμως έχω να πω..... Λυπάμαι που δεν ήρθα, αλλά όπως σου είπα ήμασταν στην μαμά μου... Μια άλλη φορά... Δεν χανόμαστε!

Αυτό, όμως που διακρίνω, είναι το υποχθόνιο σχέδιο της Μαρίνας για να ξανακερδίσουν την καρδιά του Χρήστου....

Όσο για το φαϊ του Χρήστου, τι να πω... ότι δεν σε καταλαβαίνω.... σε καταλαβαίνω... Αφού χθες έφτασα στο σημείο να λέω στην Σοφία "όχι! δεν θα φας άλλο!!!"

Ελένη (μαελένη)... μην ξεχάσεις το δώρο που ζήτησε ο Γρηγόρης!!! Αν δεν βρεις στο Jumbo, κοίταξε και στον Μουστάκα!!!! :-)

Γιοβάννα μου σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου, αλλά γιορτάζω το 15Αύγουστο...

Αυτά... δεν θυμάμαι άλλα...

Πετρούλα, Ρίτα, Βίκυ, κα Φωτεινή, Βατραχάκι, Ντελένη, Νατάσα, Κική, Κωνκων... (και συγνώμη όποια άλλη ξεχνάω) τα φιλιά μου!

Α! Να σας πω και κάτι που είπε η κόρη μου...

Πάω την Κυριακή να την πάρω από την μαμά μου για να πάμε βόλτα με την πεθερά μου. Την Κυριακή ο καιρός ήταν καλοκαιρινός, οπότε πάμε να φύγουμε και δεν της φοράω ζακετάκι. Μου λέει η μαμά μου να της βάλω και της λέω ότι κάνει πολύ ζέστη. Και μου λέει ότι "όχι! να της βάλεις! κι εγώ έτσι την πάτησα και κρύωσε το παιδί" (ήταν λίγο μπουκωμένη η Σοφία) οπότε με το που ακούει η Σοφία αυτό που είπε η μαμά μου τρέχει στον μπαμπά μου και του λέει "παππού! η γιαγιά με πάτησε και κρύωσα!!!"

Αυτά.... φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημερα!!!!

Μαρια γελάω με την "πατημενη" και απατημενη Σόφη...χαχα

Εμαθες ολο το ημερησιο πρόγραμμα της εκει στη γιαγια...????

Τι μαγικα τους κανουν οι γιαγιαδες και οταν βρισκονται εκει ειναι αλλα παιδακια???

1312649zfc0j8cmpm.jpg

κερναω πρωινό και επανερχομαι..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα

Να σας κανω πρωτα το ημερησιο update για τον Χρηστο..κλασσικα ξυπνησε δεν παω εγω ζουζουνια , εγω κλασσικα του ειπα οτι θα κατσει σπιτι μονος του ...οταν εφτασε η ωρα να φυγουμε του εκλεισα την πορτα ,τιβι και παραθυρο και του λεω τα λεμε το μεσημερι ..Σε 4 λεπτα που ανοιξα ειχε παρει την τσαντα του και το μπουφαν του και περιμεναμε το σχολικο..μεχρι και που ηρθε ελεγε δεν παω ζουζουνια αλλα οταν ηρθε το σχολικο διαλεξε και θεση που θα κατσει..τι να πω μακαρι να ειναι καπριτσια...

γειτονακι μια χαρα περασε το σκ ε ????μπραβο.....

το βραδυ τι μου εκανε ο σκατουλης???πεινασα κατα τις 9 και κοβω λιγο κασερι λιγο παριζακι και 1 φετα ψωμι ...αφηνω στο τραπεζι το πιατο και παω στο ψυγειο για χυμο...μεχρι να γυρισω την πλατη μου ειχε παρει το πιατο ειχε παει στο σαλονι ...μαμ θα κανει ο τιτος..φαε και εσυ μπαμπα....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα...

Ρε Ιωαννα να σε ρωτησω,μπας και σκεφτεται κατι ακραιο του στυλ αν φυγω θα ερθει το μωρο να μου παρει τα παιχνιδια?Ή κατι αναλογο?

Τι κανετε?

Ολα καλα?

Ακομα τριτη...γκρρρρ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλως το ριτακι !!!

μπα δεν νομιζω γιατι ο χρηστος πιστευει οτι ο μπεμπης μενει στην κοιλια της μαμας και αφου φευγει η μαμα για δουλεια φευγει και ο μπεμπης...

τι τραβηξα η ερμη πρωι πρωι που ψαχαμε να βρουμε τον mcqueen πανω κατω στους οροφους και να μην το βρισκω...(δεν παμε πουθενα χωρις τον mcqueen...)

Αυριο εχω αδειουλα !!!!γιουπι!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εμεις ευτυχως του εχουμε περασει οτι παιχνιδια δεν βγαζουμε εξω απο το σπιτι.

Βασικα δεν επιτρεπουν και στο σχολειο να πηγαινουν αντικειμενα τα παιδια διοτι δημιουργουνται κοντρες μεταξυ τους απο το πουθενα.Εχουν ορισει αυτοι καποιες μερες που τα παιδια θα φερνουν ενα αγαπημενο αντικειμενο για να το μοιραζονται με τους φιλους τους.

Γενικα ομως αμα και ζητησει κατι ο Γρηγορης θα ειναι κατι που δεν ξερω καν που ειναι και μπορει να ψαχνω ατελειωτα μεσα στο σπιτι..παντα αυτο που δεν βρισκω ζηταει..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μενα.

Κλασικά τρέχω και δεν φτάνω.

Μαργαρίτα όντως γκρρρρρρρρρ τρίτη ακόμα. :mad:

Μαράκι μου μην αφήσεις βρε ξανα την γιαγια να "πατήσει " το κοριτσακι σου και να το κρυώσει.

Μα καλα τι φοβερα ειναι αυτα τα παιδακια μας??

Ιωάννα μου χαίρομαι που το χαρήκατε το σ/κο .Το πόδι σου είναι καλύτερα?

Ιωάννα ευχομαι να ειναι οντως καπρίτσιο και να του περάσει.Οσο για τα παιχνίδια φυσικά παντα ζητάνε αυτα που δεν μπορούμε να βρούμε.

Την δικιά μου την επιασε για ενα διαστημα μια τρελα με τα ζωακια τοσοδακια(ονομα και πραμα) και ηθελε να κοιμαται μαζί τους.

Αλοιμονο μας αν δεν βρίσκαμε ενα.

Χθες η κόρη μου γυρναει σε καποια φαση και λεει"μαμα είμαι μεγάλο μούτρο" .Ευτυχώς εχει " το γνωθι σ'αυτον":D

Σήμερα εχουμε εμβόλιο και είμαι πολύ περίεργη να δω πως θα το πάρει.

Την προηγούμενη φορά ηταν σχετικα ησυχη και μας εντυπωσίασε.

Τι θα κανετε Σουλα?Ποιο εμβολιο?

Μια χαρα θα κατσει μωρε μεγαλωσαν πια.

Αχ εσεις εχετε τα τοσοδακια ζωακια και εμεις κατι τοσοδακια μαστορακια...αστα...χαχα

Πανμαρ ξεχασα να σχολιασω τη Σοφια!!!Καλε τελεια!!!Την πατησε η γιαγια ε????χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Το prevenar 13 θα κανουμε Μαργαρίτα μου.

Τωρα για το αν θα κατσει τι να σου πω?

Κλαιει με το που μπαίνουμε στο χωρο πριν καν δει τον γιατρο.

Την προηγούμενη φορά της είπα 2 παραμύθια για να την εξετασει.

Δεν τον γουσταρει μαλλον τι να πω?

Μια γρήγορη καλημέρα κι από μένα, τι καλημέρα δηλαδή μεσημέριασε αλλά λέμε!

Έγραψε το Σοφάκι πάλι με την ατάκα του! Το παιδί σου στο ξαναλέω, παρόλο που έχω τους λόγους μου να μη θέλω πολλά-πολλά μαζί του.... , είναι πανέξυπνο!

Αλλά και για το άλλο το "μούτρο" τι να πω! Αυτές οι γυναίκες θα τα κάνουν ότι θέλουν τα αγόρια μας!

Ο Χρηστάκος κάπως καλύτερα ? Άντε να δούμε!

Εξαφανιζόλ γιατί το Μαριαλενάκι σκούζει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...