Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

πετρουλα περαστικα να ειναι κ σε ολα τα παιδακια μας εδω φυσικα καλη ανρρωση.

η φατνη σας ειναι υπεροχη!την ζηλεψα...φανταζομαι τον μικρουλη σου χαρα οταν την δει!!αντε και του χρονου!

κοριτσια δεν εκανα κατι εγω περα απο το να αγκαλιασω την λαζαρενια μου και να την καθυσηχαζω.

φυσικα και η μαμα του αλλου κοριτσιου που ειναι 19 μηνων την μαλωσε πααααρα πολυ τοσο που εγω της ελεγα σταματα!

μεχρι και ντα της εκανε στα χερακια αλλα δεν το θεωρησα σωστο.

τοτε εγω πηρα και το αλλο κοριτσακι αγκαλιτσα μου και της μιλαγα και της ελεγα ποσο κακο ειναι να χτυπαμε παιδακια.

για λιγο σταματαγε αλλα μετα ξαφνικα να ξυλο παλι στην δικια μου.

δεν την προλαβαινες.σε καποια φαση της πεταξε ενα πλαστικο κουκλι σαν μπαλονι κατης ηρθε στο ματι ευτυχως απο κατω αλλα κοκκινησε.

αν ηταν μεγαλυτερη θα την μαλωνα αλλα ξερω οτι ειναι η ηλικια της διεκδικησης.δεν ξερω πως φανηκα στα ματια της κορης μου ,μηπως δεν την υποστηριξα οσο θα θελε?

αλλα της μιλησα πολυ ωρα και της ειπα να αγριευει και αυτη ωστε να την φοβουντε γιατι της πηρε τον αερα.

αχχχ σε καποια φαση την επιασε απο τα μαλλια κα την εριξε κατω.εκει τα πηρα πολυ αγρια ομως !!!

ριτακι ωραιο το χριστουγεννιατικο....τελειο!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτα οι συνταγή για κουραμπιέδες της zoi είναι καλή? Θέλουμε να φτιάξουμε με την αδερφή μου και κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Συνταγή για μελομακάρονα έχω για κουραμπιέδες όμως όχι..

Καλη ειναι απο οσο θυμαι ..ειναι του παρλιαρου νομιζω αλλά να σου πω την αληθεια της μαμας μου ειναι καλυτερη συνταγη αν δεν τη βιαζεστε θα κανω μεσα στη βδομαδα αλλιως να τη βρω να στην πω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα, μονο τα ζαχαρωτα δεν μου βρίσκονται..Τι εναλλακτική έχω;;

Το φαγατε ή θα το αφήσεις ετσι για λίγο;;Δεν αντεχει και πολύ εκτος ψυγείου..ε;; Σου πήρε ώρα;;

Επίσης, είναι πολύ ωραιο δώρο για τις νονές, αντι για τα κλασικα μελομακαρονα και τις στολισμενες πιατέλες..Μπραβο ξανα!

Βαλε οτι να ειναι απο καραμελιτσες κτλ ακομα και ξηρους καρπους μη μασας να το κανεις ιδιο βαλε οτι σου ερθει!!

Ειναι τελειο για δωρακι!!

Α για να καλυψεις το κενο που λεω μπορεις να βαλεις και πουρακια.

Οχι δεν τοφαγαμε θα το κρατησω για λιγες μερες.

Αν δεν εχει πολυ ζεστη μεσα στο σπιτι αντεχει μια χαρα εξαλλου σοκολατες εμποριου ειναι φτανει να μην το πιανετε συνεχεια. χαχα

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μωρε Λαζαρενια μου ειναι περιεργη η ηλικια μας τωρα και εχουν απροσμενες αντιδρασεις.

Καπου το διακιολογω το μικρακι φτανει να μη γινει συστημα και το κανει το παιδακι αυτο και στο μελλον.

Κατι τετοιες μικρες λεπτομερειες θελουν πολυ δουλεια απο νωρις νομιζω.

Εσυ μια χαρα το χειριστηκες θεωρω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαζαρενια ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφερον..

η φατνη σας ειναι υπεροχη!την ζηλεψα...φανταζομαι τον μικρουλη σου χαρα οταν την δει!!αντε και του χρονου!

Να σου στείλουμε μία..Τώρα που πήραμε το κολλάει..χαχα

τοτε εγω πηρα και το αλλο κοριτσακι αγκαλιτσα μου και της μιλαγα και της ελεγα ποσο κακο ειναι να χτυπαμε παιδακια.

Μπραβο σου Λαζι, πολύ γενναιόδωρη φανηκες!

για λιγο σταματαγε αλλα μετα ξαφνικα να ξυλο παλι στην δικια μου.

δεν την προλαβαινες.σε καποια φαση της πεταξε ενα πλαστικο κουκλι σαν μπαλονι κατης ηρθε στο ματι ευτυχως απο κατω αλλα κοκκινησε.

αχχχ σε καποια φαση την επιασε απο τα μαλλια κα την εριξε κατω.εκει τα πηρα πολυ αγρια ομως !!!

Πω πω τι επαθε η καημενη η μικρή μας...Εεε και το άλλο το 'θελε το μάλωμα του...

Α για να καλυψεις το κενο που λεω μπορεις να βαλεις και πουρακια.

Απο τετοια εχω μπολικα..Τα εχει αδυναμία ο συζυγούλης και εχουμε καβα, χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

τσα να 'μαι κι εγω!!!

κοριτσια ενα θα πω οποιος ανακαλυψε το στεγνωτηριο ειναι ηρωας χαχαχα :D

τελειο ειναι ,τα ρουχα εντελως διαφορετικα ειναι μαλακα και σιδερωνονται πιο ευκολα τωρα εβαλα κι αλλο και μετα ακομη ενα τον μπελα του βρηκε μαζι μου το στεγνωτηριο :D:D:D:D

σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας για τον μικρο μου σημερα δεν μου εκανε καθολου πυρετο αρα ηταν απο το εμβολιο βασικα το περιμενα γιατι και πιο μικρος που το καναμε παλι μου εκανε δεκατα!

τωρα ειναι βολτα με τον μπαμπα!

στονε μου τελεια η φατνη κι ο κηπος λιγο που φαινετε το καλοκαιρι θα ειναι σουπερ!

λαζαρανενια πολλα παιδακια το κανουν αυτο κι ο δικος μου κανα δυο φορες πηγε να κανει καλο καλο και του βγηκε λιγο δυνατα του εξηγησα οτι δεν ειναι σωστο εγω εχω αγωνια τι θα κανει ο δικος μου με το μωρο οταν γεννηθει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εγώ πραγματι εξαφανιστηκα καθώς τις 2 τελευταιες ώρες είμαι μεσα στις σαντιγές και στις σοκολάτες...

Ρίτα με ξεσήκωσες και μιας και σημερα είμαστε μαμα και γιος the two of us, είπα να κάνω το σπιτάκι σου..Βεβαια σπιτακι να το κάνει ο Θεός, αλλά αν μη τι άλλο το προσπάθησα..

Σας το παρουσιάζω

12122009275.jpgw240.png

Ο γιος μου λύσαξε..εχει πλανταξει στο κλάμα γιατι το έβαλα στο ψυγείο..Το μπελα μου βρήκα!!!

Επεξεργάστηκαν by Stone

Stone ήσαστε οι δυο σας και κατάφερες να κάνεις αι το κομψοτέχνημα-σπιτάκι?Μπράβο κορίτσι μου!

Ριτάκι το δικό σου δεν ξέρω γιατί αλλά με πετάει έξω και δεν καταφέρνω να το δω!

΄Λαζαρένια νομίζω ότι πολύ σωστά αντέδρασες σε σχέση με τη μικρούλα, ας μην είμαστε πολύ αυστηρές κορίτσια είναι μικράκια ακόμα και δεν πολυκαταλαβαίνουν αλλά εκτός αυτού μπορεί αύριο το δικό μας παιδί να βρεθεί σε αυτή τη θέση! Δε συμφωνώ με το να τους λέμε να ανταποδίδουν το χτύπημα, εγώ κάθε φορά του λέω ότι συνέβη κατά λάθος, δεν το ήθελε το άλλο παιδάκι κ.α.! Εξάλλου το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και της αυτοπροστασίας δε χρειάζεται να το καλλιεργούμε, αφού είναι ένστικτο και άμα χρειαστεί μια χαρά ξέρουν όλα να αντιδρούν!

Εμείς περάσαμε ωραία είχε έρθει ο αδερφός μου και η νύψη μου με τη μικρούλα τους που είναι μόλις 2,5 μηνών. Ήταν η 1η φορά που ο Γώγος μου την είδε για τόσο πολύ ώρα (την είχε ξαναδεί ένα δεκάλεπτο) και τρελάθηκε από τη χαρά του! Της έδινε τα παιχνίδια του, ήθελε να τη φιλήσει και να την πάρει αγκαλιά! Την κοιτούσε και γελλούσε! Ήταν σκέτη γλύκα όταν κάποια στιγμή η μαμά μου τα είχε και τα δύο αγκαλιά και αυτός έβαλε το χέρι του τόσο προστατευτικά γύρω από τον ώμο της μικρούλας! Από τις καλύτερες φώτο!Βέβαια το μικράκι τα έπαιξε κάποια στιγμή με τις υπερβολικές εκδηλώσεις λατρείας και έμπηξε τα κλάματα, ενώ ο δικός μου αν δε δοκίμαζε το κάθισμα του αυτοκινήτου της με το οποίο τη μετέφεραν δεν ησύχαζε! Η εμπειρία μας πάντως ήταν πέραν των προσδοκιών μου και μακάρι να ειναι έτσι και με την αδερφούλα του, αν και αν τη βλέπει συνέχεια μαζί μας...χμμμμμ! Ήδη, ήθελε και κάποιον να ασχολείται μαζί του διαρκώς!

Αυτά τα νέα μας, να ευχηθώ σε όλα τα παιδάκια αλλά και τους μεγάλους μια ήρεμη νύχτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

κοριτσια ενα θα πω οποιος ανακαλυψε το στεγνωτηριο ειναι ηρωας χαχαχα :D

τελειο ειναι ,τα ρουχα εντελως διαφορετικα ειναι μαλακα και σιδερωνονται πιο ευκολα τωρα εβαλα κι αλλο και μετα ακομη ενα τον μπελα του βρηκε μαζι μου το στεγνωτηριο :D:D:D:D

Μπραβο κορίτσι μου!Αντε να δω και εμενα τώρα πότε θα το αποφασίσω..vatraxaki μου εχω ακουσει οτι πετσετες, φορμες και σεντονια εαν τα διπλώσεις καυευθείαν απο το στεγνωτηριο, δεν θελουν και σιδερωμα..Διάβαζα σε μια συζητηση στο parents με θεμα το στεγνωτηριο...

[

B]στονε μου [/b]τελεια η φατνη κι ο κηπος λιγο που φαινετε το καλοκαιρι θα ειναι σουπερ!

Πραγματι ο κηπος είναι όλα τα λεφτα..Τον φτιαξαμε και τον περιποιηθηκαμε πολύ στα γεννεθλια του Αν. μιας και τα καναμε στην αυλή, απο τότε όσο πάει και πιο ομορφος γίνεται, με βραχοκηπους, λάμπες, λουλουδια, το προσπαθούμε αν και για να συντηρηθει θέλει πάρα πολύ δουλειά..

Stone ήσαστε οι δυο σας και κατάφερες να κάνεις αι το κομψοτέχνημα-σπιτάκι?Μπράβο κορίτσι μου!

Το πάλεψα πολύ Μαρίνα μου...Του εδωσα κτ ταπερ και κουταλες και ξεγελιόταν.Στο τελος τον κερασα και smarties και ξετρελάθηκε!Του εταζα αν καθεται καλά θα του δώσω κι άλλο, κι άλλο ώσπου τελειωσα..χαχα

Στη φωτο αν δεις εχει βουτηξει το χερακι του ση σαντιγύ...

Ριτάκι το δικό σου δεν ξέρω γιατί αλλά με πετάει έξω και δεν καταφέρνω να το δω!

Αν δεις αυτο μετα θα γελάς με το δικο μου..Εκεινο είναι μια επαγγελματική προσέγγιση..Εχω το χρόνο μου "σκότωσα"

Η εμπειρία μας πάντως ήταν πέραν των προσδοκιών μου και μακάρι να ειναι έτσι και με την αδερφούλα του, αν και αν τη βλέπει συνέχεια μαζί μας...χμμμμμ! Ήδη, ήθελε και κάποιον να ασχολείται μαζί του διαρκώς!

Θα ειναι μην αγχώνεσαι καθόλου..Και στο vatraxaki ο ίδιο και στην Ευα και στην Ελένη..Θα συμβει ότι συνέβη και με το Πικουλινακι..Θα ξετρελαθούν τα παιδακια σας με το νεο μέλος και εσεις δεν θα καταλάβετε πότε θα ξεπεταχτούν και τα 2 μαζί..

Διαφημίσεις

Δεν είναι καμια εδώ για κους κους;;;

Τώρα που καθαρισα την κουζίνα μου και κοίμησα το γιο μου....

Πάω να βάλω λίγο κρασακι μεχρι να εμφανιστεί καμία..

Λαζαρενια που είσαι;;Αυτη είναι η ωρα σου καλή μου...

Δεν είναι καμια εδώ για κους κους;;;

Τώρα που καθαρισα την κουζίνα μου και κοίμησα το γιο μου....

Πάω να βάλω λίγο κρασακι μεχρι να εμφανιστεί καμία..

Λαζαρενια που είσαι;;Αυτη είναι η ωρα σου καλή μου...

xaxaxaax να μαι εδω !!!ηρθα!!!παω κι εγω να βαλω ενα κρασακι κι ερχομαι να τ α πουμε φιλεναδα....

1654096yn4fep17z7.gif

xaxaxxaxxa ελα ηρθα!!!!καθομαι αργα κ πλακωνουν ολοι!αλλος στα τηλεφωνα,αλλος στο φεις,αλλος στο skype ,αλλος στο msn!!χαμως σου λεω!!!

ξερουν οτι αυτη ειναι η ωρα μου...

τι λεγατε?

α!η φατνη ειναι υπεροχη!ο γιος σου ειναι κουκλος!!!!!πανεμορφος πετρουλα!

ειναι καλυτερα με την λαρυγγιτιδα?

οσο για το κοριτσακι δεν εκανε ενα απλο ντα και καλα την χτυπησε λιγακι!μιλαμε για ξυλο και επιτηδες!επερνε φορα απο μακρυα και μουγκριζε κιολας!

ειναι βιαιο!φυσικα οι γονεις στεναχωρηθηκαν παρα πολυ και ολο ελεγε η φιλη μου τι λαθος εχω κανει κα τι λαθος εχω κανει!

και σημερα με πηρε και μου ζητησε συγνωμη και με ρωτησε αν θελουμε να ξαναβρεθουμε!οχι δεν εχω παραπονο απο την συμπεριφορα της γι αυτο κι εγω δεν ανακατευτηκα!μου εχει τυχει παιδακι να ειναι βιαιο αλλα η μανα του αδιαφορη!εκει πηρα εγω τα ινια κ του υψωσα φωνη!

δεν γινοταν αλλιως!

βατραχακι καλο το στεγνωτηριο?μεγια μεγια!σε βλεπω τωρα να βρηκες χομπι!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...