Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πραγματικά κορίτσια τον χάρηκα πολύ το Χρήστο χτες που έτρωγε με όρεξη και χωρίς να του το υπενθυμίζεις! Ο δικός μου αν δεν του το θύμιζα ή δεν του έδινα εγώ, στην κοσμάρα του! Και μένα μου τον ανέφερε σήμερα! Όσο για την κόρη μου που ρωτούσες Πετρούλα, ένα θα σου πω, πεταξε τη φλυτζάνα με το τσάι πάνω στην Ιώαννα για αρχή και μετά, την έβαλε ο μπαμπάς της στα μπαλάκια αλλά τα πήρε κρανίο όταν την πήραμε και δε στεκόταν πουθενά! Ευτυχώς ήρθε ο "πρώην" και της έφερε αυτοκινητάκι να παίξει και ησύχασε λίγο! Περνάει τη φάση εγώ πότε θα ανεξαρτητοποιηθώ!

Μαράκι εγώ είχα μπερδευτεί λιγάκι, πιο σίγουρη σε είχα να γιόρταζες Δεκαπενταύγουστο! Δεν ξέρω γιατί! Το Ευάκι εντάξει από την τούμπα?Πάντως και τα παιδιά της Πικουλίνας πρέπει να είναι πολύ ήρεμα παιδάκια οπότε μια χαρά τα βρήκαν όλα μαζί!

Σουλίτσα...άλλη φορά δεν ξαναλέω τιποτα! Ούτε τις εγκυμοσύνες, ούτε το φύλο δε μπορώ να προβλέψω! Το "σιγουράκι" θα με φάει! Πολύ χαίρομαι που περάσατε καλά στα Γιάννενα!

Θα τα ξαναπούμε γιατί κελαηδάει η κόρη μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ρε Ελενάκι ξέχασα, πες στον Άγιο Βασίλη να φέρει το δώρο που θέλει το παιδί!

Ιωάννα επίσης χτες που παρατηρούσα το Χρήστο, σκεφτόμουν ότι όντως είναι ένα παιδί πολύ δυναμικό, γεμάτο ενέργεια και πολύ κινητικό. Φέτος λογικά στο σχολείο, τα παιδιά άρχισαν πιο οργανωμένες δραστηριότητες που απαιτουν προσοχή, συγκέντρωση και να υπακούν σε κάποιους κανόνες! Αυτό θα μπορούσε από μόνο του σε ένα παιδάκι έτσι ζωηρό να είναι σημαντικός λόγος να χαλαστεί με το σχολείο.

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαργαριτα σε ευχαριστω πολυ που ρωτησες την συνυφαδα σου!!!και εγω εχω θεωρω οτι ειναι ανεπαρκες το προγραμμα του παιδικου..του χρονου θα τον στειλω σε αλλο παιδικο ουτως ή αλλως ..ευχαριστω πολυ κοριτσακι που με σκεφτηκες...

Μαρινακι θα την ριξουμε ξανα την νυφη χαχαχαχα..

οσο για τον χρηστο μου λενε οτι ειναι ησυχος (?????)σε σχεση με περσι και συμμετεχει σε ολες τις δραστηριοτητες..εγω ξεροντας το παιδι μου πιστευω οτι μπορει πολυ ευκολα να χαλαστει και να νευριασει ..κατι με χαλαει φετος στο σχολειο....αν δεν ειχαμε την ελευση του μωρου θα τον ειχα αλλαξει παιδικο..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αν ομως ειναι οντως κατι απο αυτα χωρις κατα αναγκη να σημαινει οτι του φερονται ασχημα,αν ας πουμε απλα το σχολειο ειναι ανεπαρκες τοτε ισως θα ηταν μια καποια λυση να τον στειλεις δοκιμαστικα για κανα μηνακι σε ενα αλλο...δεν εχεις να χασεις κατι να δοκιαμσεςι.Μιλα με καποιο αλλο σταθμο και εξηγησε την κατασταση...κρα κανουν για πελατακια δε νομιζω οτι θα σου πουν οχι...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σουλα μου..τζιφος εε?? δεν πειραζει οταν θα εισαι ετοιμη και το θελεις τοτε σου ευχομαι τα ευχαριστα

Μαρακι μου-αρμα..δεν ηξερα οτι χτες γιορταζες χρονια σου πολλα κοριτσι μου ..τι κανει η πικουλινο-οικογενεια? πολλα φιλακια απο μενα να την πεις

μονο εγω και η Βικυ στολισαμε?:D

αντε...ερχοντε τα χριστουγενα :D:D:D

2131458xlf5k7z6yf.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Τι κανετε? Εγω κλασσικα, στο πηξιμο...

Δεν προλαβαινω να σχολιασω και πολλα πολλα...

Μονο να πω στη Σουλα πως ο,τι γινεται, γινεται για καλο! Και το πιστευω αυτο! Οταν θα ειναι ωρα, θα ερθει και το καινουριο νινι! Μη σε παιρνει απο κατω λοιπον!

Ιωαννακι συγνωμη που δε σχολιαζω τα του Χρηστου, αλλα δε θελω να γραψω κατι τυπικο... Θελω λιγο να τα διαβασω ολα με ησυχια και μετα να το σκεφτω και να σου πω...

Αρμακι χρονια σου πολλα κι ευτυχισμενα! Να σε χαιρομαστε!!!

Τελικα ο μικρος ειναι μια χαρα, δεν εκδηλωσε κατι... Το πρωινο ξυπνημα παραμενει, απο τις 5:30 ειναι στο ποδι...:evil:

t7fQp3.png

Ενταξει Ιωαννα..πάρε τωρα το πεθερικο και πες της για την χλωρινη!!!χαχα

Εγω πάντως στην τουαλέτα τη χρησιμοποιώ....

και εγω πλεον μονο στην τουαλετα.

μεχριν πριν λιγο καιρο σφουγγαριζα με χλωρινη και λιγες ωρες μετα αν ανοιγα να αερισω βρωμουσε σαν δημοσια ουρητηρια.τωρα χρησιμοποιω μονο ντετολ και αρχισε να σταματαει αυτο το πραγμα.ανοιγω και την επομενη μερα,μυριζει πολυ λιγο στην αρχη και φευγει μετα.προφανως η χλωρινη κατεστρεψε αρμο και πλακακι και εμενε μυρωδια ασχημη η οποια μυριζε μονο οταν ερχοταν σε επαφη με τον αερα.πιστευω σε λιγο καιρο δεν θα εχω καθολου προβλημα.

ιωαννα ουτε ξερω τι εχει γινει,θα παω να διαβασω στο παρεντς που ειπες.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Εδώ και εγώ .Πολύ δουλειά και πάλι!

Μαργαρίτα μου τι να πω για τον Γρηγόρη?? 2 μερίδες , μπραβο το αγόρι μας.

Η δικια μου ειναι και πάλι σε κριση αφαγίας και μας εχει σκασει.

Ηθελα να ρωτήσω και κατι .Ρε κορίτσια εχει λίγες μέρεε που διαμαρτύρεται ότι πονάει η κοιλιά της , μαλιστα κανα δυο φορες εκλαψε και πολύ.

Αλλα συνήθως μεσα σε λιγα λεπτα λεει οτι δεν ποναει και οτι περασε.

Αυριο εχουμε εμβόλιο και θα το συζητησω με τον παιδιατρο αλλα καμμια ιδεα εχετε?

Α και επίσης εχετε κανει το νεο prevenar γιατι αυτο θα κανουμε αυριο και διαβασα οτι εχει παρενεργειες ενω στο απλο που καναμε δεν ειχαμε τιποτα.

με τα εμβολια δεν τα παω καθολου καλα,ειλικρινα δεν ξερω τι εχει κανει η τι θα κανει ακομη,αυτα τα ανελαβε ο λουκας.αν δεν μου πει οτι εχουμε εμβολιο δεν το θυμαμαι εγω!!!

και η φωτεινη λεει συνεχεια οτι ποναει αλλα συνηθως η μεση της και θελει να την τριβω!αλλα το "ποναει" το εχει ψωμοτυρι,ομως για να περασει το δικο της

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Γεια σας ψιλοεπηξα σημερα...

Ο μικρος σημερα εφαγε 2 μεριδες μακαροναδα με τονο και σαλατα και ψωμακι.

Σοκ...πρωτη φορα που γυρισε σπιτι και δεν πεινουσε!Εχω φαει και εχω φαει σχολειο λεει...

Ωραια!

Νατασσουλα που εισαι?Πως ειναι τελικα ο μικρος εκδηλωσε τιποτα?

δεν το σχολιαζω....ακου εκει 2 πιατα,φτου φτου

Διαφημίσεις

μαλλον δεν γραψατε τιποτα!χαχαχα

μαμα στην κρηνη ειδα 2 μπαλκονια στολισμενα,μηπως και εμεις?η οχι ακομα.......

λοιπον αυριο θα κανω τουρτα εκπληξη για μεγαλους ομως οχι για μωρα.αντε να δω τι θα μου βγει!

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα. Σας έχασα όλο το ΣΚ αλλά ήμαστε συνέχεια στη γύρα. :P:p:p:p Πολύ το ευχαριστήθηκα. Αχ μακάρι να είμαστε πάντα έτσι καλά. Είχαν έρθει και κάτι ξαδερφάκια μας που έχουν μια μικρή 6 χρονών και έπαιζε πολύ ωραία με την Αλεξάνδρα. Τις έκανα και τις δύο χάζι. :P:p:p:p

Άρμα μου χρόνια σου πολλά για χτες. Χιλιόχρονη και πάντα με υγεία. Περαστικά και στο Ευάκι. Χτύπησε πολύ;

Πανμαρ γιόρταζες και εσύ; Χρόνια σου πολλά.

Joa και Πανμαρ περάσατε ένα όμορφο και ήρεμο ΣΚ. Μπράβο κορίτσια. Χρειάζεται που και που για να γεμίζουμε μπαταρίες.

Σουλίτσα δεν πειράζει που δεν είσαι έγκυος. Έπαιρνες και την αντιβίωση και καμιά φορά η φύση προνοεί. Εγώ το πιστεύω πολύ αυτό. Θα έρθει και το 2ο μωράκι με την ώρα του. ;););););)

Μαργαρίτα 2 πιάτο ο Γρηγόρης;;; Κάτι παραπάνω από το μισό έφαγε σήμερα η Αλεξάνδρα και κάνω πάρτυ.

Μαρινάκι μεγάλωσε και το Μαριαλενάκι και θέλει να έχει γνώμη. Δεν είναι πολύ όμορφη αυτή η φάση;

Κα Φωτεινή εγώ θα στολίσω το σπίτι μέσα στο ΣΚ και το δέντρο την άλλη εβδομάδα. Έφτασαν τα Χριστούγεννα και δεν το καταλάβαμε. :|:-|

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα!!!

Απο το πρωί μπαίνω διαβάζω, δεν προλαβαίνω να σχολιάσω και βγαίνω!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όχι ότι τώρα θα προλάβω...λέμε τώρα...:cool:

Σουλίτσα μ' αρέσει που το είχα και σίγουρο!!!!:tongue::tongue: ότι και να πεις....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Την επόμενη φορά όμως θα πέσω μέσα!!!!:P:p:p

Ιωάννα μου και εγώ δεν ξέρω τι να σου πω...και εμάς η μικρή κάνει νούμερα το πρωί...τώρα κάθε πρωί περιμένει να πάρει ο μπαμπάς της τηλέφωνο τη δασκάλα να τη ρωτήσει αν έχει σχολείο!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Εγώ να σου πω αν πίστευα ότι ο παιδικός είναι ανεπαρκής θα "απαιτούσα" με καλό τρόπο να ασχοληθούν λίγο παραπάνω με το παιδί... στο κάτω κάτω της γραφής ένα σωρό λεφτά δίνεις...:roll::roll::roll: Αυτά που λέει η κουνιαδοσυνυφάδα (ούτε και εγώ τα ξέρω αυτά και δεν τα θυμάμαι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:) τα βρίσκω σωστά...:roll::roll::roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...