Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Sunsun μου ευχαριστω για τις πληροφοριες ...ευτυχως η πεθερα μου δεν μας ερχεται συχνα για να μας χλωριωνει συχνα ...εγω την χλωρινη την χρησιμοποιω μονο στην λεκανη και στην κουζινα καποιες φορες...η καημενη το εκανε απο την καρδια της να μας βοηθησει και να ειναι το σπιτι ετοιμο για το μωρο ..Προσπαθω να μην της κοβω την χαρα ...ερχεται μια φορα το διμηνο και αν..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας ψιλοεπηξα σημερα...

Ο μικρος σημερα εφαγε 2 μεριδες μακαροναδα με τονο και σαλατα και ψωμακι.

Σοκ...πρωτη φορα που γυρισε σπιτι και δεν πεινουσε!Εχω φαει και εχω φαει σχολειο λεει...

Ωραια!

Νατασσουλα που εισαι?Πως ειναι τελικα ο μικρος εκδηλωσε τιποτα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εδώ και εγώ .Πολύ δουλειά και πάλι!

Μαργαρίτα μου τι να πω για τον Γρηγόρη?? 2 μερίδες , μπραβο το αγόρι μας.

Η δικια μου ειναι και πάλι σε κριση αφαγίας και μας εχει σκασει.

Ηθελα να ρωτήσω και κατι .Ρε κορίτσια εχει λίγες μέρεε που διαμαρτύρεται ότι πονάει η κοιλιά της , μαλιστα κανα δυο φορες εκλαψε και πολύ.

Αλλα συνήθως μεσα σε λιγα λεπτα λεει οτι δεν ποναει και οτι περασε.

Αυριο εχουμε εμβόλιο και θα το συζητησω με τον παιδιατρο αλλα καμμια ιδεα εχετε?

Α και επίσης εχετε κανει το νεο prevenar γιατι αυτο θα κανουμε αυριο και διαβασα οτι εχει παρενεργειες ενω στο απλο που καναμε δεν ειχαμε τιποτα.

Σουλα καμμια παρενεργεια με το νεο πρεβεναρ για εμας.

Για το φαγητο μην εντυπωσιαζεστε ειναι μικρες οι μεριδες...απλα τρωγοντας 2 τετοια πιατακια ηρθε στα ισια του.

Για την κοιλια δε ξερω...μηπως δεν ειναι κοιλια αλλα κανα τσουξιματακι οταν θελει τσισακια της και πρεπει να δωσετε τιποτα ουρα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εμας παντως ο Χρηστος δεν χορταινει ποτε...

Ετσι να σας πω τι εφαγε χθες ...

γαλα, 2 τσουρεκακια , 3 μπισκοτα καφε , σαλατα χωριατικη , 2 κομματακια κοκκινιστο και πατατουλες ,φετα και κασερι , 2 χυμους ,2 κομματια τυροπιτα 1/2 τοστ ,1 κρεμα ανθος αραβοσιτου και γαλα...και χθες σχετικα εφαγε λιγο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαργαρίτα πριν λίγο καιρο καναμε γενικη ουρων και ηταν οκ.

Δεν ξέρω καποιες φορές σκέφτηκα οτι λεει ψεματα γιατι το κανει οταν φαει (που δεν ειναι και το καλυτερο της) ή οταν τη ζορίσουμε για κατι.

Αλλα και παλι αν δεν λεει ψεματα και ειναι κατι?

Σκεφτηκα μηπως κρύωσε , μήπως ηθελε να κανει κ..κα αλλα εχει αρκετο καιρο και ψιλοαγχωθηκα.

Ιωαννα μιλησα πριν λιγο με την συνυφαδα και μου ειπε τα εξης:

τα γραφω επιγραμματικα για να καταλαβεις πανω κατω τι μου ειπε

1. Δεν πιστευει οτι συμβαινει κατι ιδιατερο στο σχολειο διοτι ενα παιδι σε αυτη την ηλικια ακομα και να μην μιλαει καλα, μπορει να εκδηλωσει την αρνητικοτητα του απεναντι σε ατομα ή καταστασεις.Δηλαδη αν το ειχε ενοχλησει καποιο παιδι ,συμπεριφορα,γεγονος ή δασκαλα θα το ελεγε με τον τροπο του μεν αλλά θα ηταν σαφες.

2.Ισως το παιδι χρειαζοταν φετος εκ νεου προσαρμογη.Συνηθως σε αυτες τις ηλικιες μετα απο αργιες ή διακοπες τα παιδια περνανε παλι προσαρμογη.Θα επρεπε δλδ να ξαναενταχτει σταδιακα μετα τις καλοκαιρινες διακοπες.Ισως στο σχολειο τον θεωρησαν ''παλιο'' και δεν ασχοληθηκαν ενω εκεινος βλεπωντας αλλα νεα παιδια στο τμημα να περνανε προσαρμογη με κλαμματα κτλ επηρεαστηκε και δεν προσαρμοστηκε τελικα.

4.Δεν εχει σημασια αν πηγαινε απο περισυ στο σχολειο, ισως περισυ ηταν διαφορετικα τα πραγματα στο μυαλο του και του αρκουσε αυτο που εκαναν εκει.Ισως φετος απλα το βαρεθηκε και περιμενε κατι διαφορετικο, δεδομενου οτι ειναι και απαιτητικο παιδι.Μηπως τελικα φταιει η δασκαλα ή το προγραμμα του σχολειου?Μηπως ειναι ανεπερκες?

5.Σχετικα με την ελευση του μωρου μου ειπε οτι θα ηταν αναμενωμενη αντιδραση αν γινοταν εντονη συζητηση ή μεγαλο θεμα απο το οικογενειακο περιβαλλον κοντινο ή μη, αν αυτο δεν γινεται με καποιο τροπο εντονο δε νομιζει οτι μπορει ευκολα να επηρεαστει ενα παιδι απο το μωρο που ακομα δεν εχει καν δει, αλλα χωρις να το αποκλειει κιολας γιατι μπορει σε εμας κατι που λεμε ή κανουμε να φαινεται απλο, στα ματια τους ομως ισως και να μεγενθυνεται.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αυτα ρε Ιωάννα δεν τα γράφουνε ετσι !!!

Αυτα η δικια μου δεν τα τρωει ουτε σε μια εβδομαδα.

Φτου φτου το παιδακι σου.

Να σου πω τι εφαγε η δικια μου??

Γάλα το πρωι 350ml,

μισό χυμό 3/4 απο ενα κουλουρακι ,

μπολικη σοκολατα ρόφημα (για μενα την παραγγειλα αλλα μου την ηπιε)

5-6 πατατες τηγανιτές

3 κουταλιες κριθαρακι

λιγο μπρόκολο

μια κρεμα (αντε αυτην ολοκληρη)

350 ml γαλα το βραδυ πριν τον υπνο

Εσκασε παλι το αγγελακι μου!

Πάντως χτες ρώτησα το Γρηγόρη τι δώρο θέλει να του φέρει ο Αη Βασίλης τα Χριστούγεννα και η απάντηση ήταν: "παιδάκια". Αν διανοηθώ ότι υπονοεί κάτι.....θα πεθάνωωωωωω!!!!

Φιλιά σε όλες κορίτσια.

αντε καλε δωστου ενα παιδακι δωρο τον Γρηγορακη σου :eek:;):D

κοριτσια πως κανετε πολλαπλο quotes:?:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...