Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωαννα μη σε παιρνει τοσο απο κατω..ειναι μια κατασταση που γρηγορα θα ισορροπήσει!!Πρεπει να εισαι ψυχραιμη..Αρχιζουν και γινονται παιδακια πλέον και τα πραγματα θα δυσκολευουν οσο μεγαλώνουν με τον ενα ή τον αλλο τροπο..Μου ακουγεται βαρυ ομως που λές οτι δεν ειναι ευτυχισμενο

Να πω κτ..Τωρα με την αδεια σου, αν τον σταματουσες λίγο και να ειστε στο σπίτι μαζι??Φανταζομαι θα το εχεις σκεφτει σαν ενδεχομενο.Ισως νοιωσει κι εκεινος καλύτερα, σε χορτασει και ζητησει μονος του να επιστρεψει στον σταθμό..

Εμας πάντως δεν μας ζαλίζεις αλλα αν ειναι κτ που σε κανει να στενοχωριεσαι ισως να μη θες να το συζηταμε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε φιλεναδιτσα δεν εισαι καθολου μιζερη...εγω σε ξερω καλα !!

Ισως να μη σε βοηθαμε ιδιατερα διοτι αλλο να το λες και αλλο να το ζεις κατι αλλα σιγουρα ειμαστε εδω για να σε ακουμε.Μην αισθανεσαι ετσι παντως...ειναι πολυ λογικο με τις επερχομενες αλλαγες και την αντιδραση αυτη του Χρηστου σε αυτη τη φαση να αγχωνεσαι...εγω θα ημουν πολυ χειροτερα και ειμαι εξισου ψυχραιμη οπως ξερεις αλλα μπραστα σε τετοια θεματα ειναι λογικο να σαστιζουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Παντως ειμαι της αποψης οτι περναει μια φαση η οποια ειναι ανεξαρτητη με το σταθμο ή μαλλον εχει να κανει και με το σχολειο αλλα με τη γενικοτερη εννοια οχι με τον συγκεκριμενο σταθμο ...

Το σκεφτομουν εχθες και μαλιστα το συζητησα και με την μελλουσα χμμμ νυφη?(ξερω και εγω πως τη λενε τη γυναικα του κουνιαδου μου?)που ειναι παιδαγωγος και μου ειπε οτι πολλα παιδακια που ξεκινανε νωρις το σταθμο δλδ πριν τους 18 μηνες εχουν τετοιες αντιδρασεις μετα.Δηλαδη πανε μια χαρα οσο δεν εχουν συνειδητοποιησει αυτη την μονιμη κατασταση και μετα που μεγαλωνουν και αντιλαμαβνονται τις αλλαγες γυρω τους ,την ελλεψη των αγαπημενων προσωπων κτλ βγαζουν την αντιδραση τους.Στην ουσια περνανε μια νεα προσαρμογη και ισως πιο δυσκολη επειδη πλεον εχουν συναισθηση και διεκδικουν εντονα..Μαλιστα και εκεινη συμφωνησε οτι δεν ειναι θεμα σταθμου το πιθανοτερο ειναι να σου κανει το ιδιο και χειροτερο αν παει αλλου απλα ισως θα πρεπει να κανετε υπομονη μεχρι να ξανηερεμησει και να τον κανουν οι παδαγωγοι να ξανανιωσει ασφαλεια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ξερεις Πετρουλα οταν τον βλεπω και ξυπναει στις 4 με σπαρακτικα κλαμματα αντιλαμβανομαι οτι το παιδι μου ειναι αγχωμενο και νοιωθει ανασφαλεια...Ειδα στο parents εχει ενα αριθμο βοηθειας με παιδοψυχολογους ..θα παρω το απογευμα...μου προτειναν να δοκιμασω να παμε σε εναν αλλο παιδικο να δω αντιδρασεις και αυτο μεσα στα πλανα..Και η διακοπη ειναι μεσα στα πλανα αλλα ως εσχατη λυση ...

Σας ευχαριστω κοριτσια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαργαριτα αυτη ειναι η γνωμη ακριβως και του αντρα μου...αυτη της μελλουσας κουνιαδας για αυτο και κανουμε υπομονη..

Εμενα παντως η ψυχολογια μου ισως και λογω ορμονων δεν ειναι στα καλυτερα της..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Παντως καλυτερα που αντιδρα τωρα κατα τη γνωμη μου για να δειτε τι θα κανετε μεχρι να ερθει το μωρο...Εχω διαβασει οτι ειναι σωστο να πηγαινουν σχολειο εξι μηνες πριν ή εξι μηνες μετα την ελευαη του νεου μελους.Οποτε μαλλον μια αλλαγη σε σχολειο τωρα ή αμεσως μολις γεννησεις δεν νομιζω να βοηθησει..

Εγω παντως ειλικρινα θα πρεσσαρα πολυ τις παιδαγωγους ωστε να τον κανουν να νιωσει πολυ καλα...

Ξερεις δεν θεωρω οτι δεν του φερονται καλα,αυτο που μπορει να συμβαινει στη χειροτερη ειναι να τους βαρεθηκε..να μην ειναι τοσο ζωηρο το προγραμμα τους και να πληττει..πραγμα που μπορει να συμβει σε οποιοδηποτε απαιτητικο παιδακι...οπως ειναι και το δικο μου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλε μην τη λέτε κουνιαδα..Συνυφαδα ειναι!!χαχα

Ναι Ιωαννα οσο πλησιαζει ο καιρος θα εχεις πιο εντονες ψυχολογικες διακυμανσεις..Προσπάθησε να εισαι ηρεμη κοριτσακι και κυριως μην πιεζεσαι..!!

Κανε αυτο που θεωρεις οτι θα ελαφρυνει λίγο την κατασταση οτι και αν ειναι αυτο (πχ να κοιμηθειτα αγκαλια), μη φοβηθεις οτι θα τον κακομαθεις..!!Εσυ ξερεις καλύτερα...

Καμια φορα στην προσπαθεια μας να βγουμε απο ενα θεμα που μας ταλαιπωρει χωρις να θελουμε μπλεκουμε περισσότερο..

Πιστευω κι εγω οτι δεν ειναι θεμα των δασκαλων ή γενικοτερα του πως περναει εκει..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα κοριτσια,εχω να διαβασω μερες...και βλεπω εχουμε πιθανη εγκυμοσυνη!!!

σουλιτσα μου αν τελικα εισαι εγκυος,να ξερεις οτι θα ειναι το καλυτερο δωρο για την κουκλιτσα σου.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ιωάννα μου καταρχην εδω είμαστε για να συζητάμε αυτα τα προβλήματα.

Η δικια μου γνώμη πάντως ειναι να μην αλλαξει παιδικο γιατι οι αλλαγες ηδη ειναι παρα πολλές για ενα τοσο μικρο παιδακι.

Δεν ξερω αλλα δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι τοσο δραματικα στον σταθμό και να τον ενοχλεί.

Εχει παει ηδη μια χρονια και ηταν μια χαρά.

Η αρνηση του οφείλεται σε κατι αλλο.

Τωρα ο ερχομος του μωρού ειναι κατι αλλο δεν ξερω.

Εχω παρατηρήσει παντως και στην Ανδρεάνα οτι πλεον η διαθεση της εχει τεραστια σκαμπανεβασματα.

Θυμαστε που σας ειπα οτι την είχα αφήσει στην αδερφη μια Κυριακη και βγηκαμε?

Ε προχθες που ξεκινησαμε να παμε για ψωνια(παντα μετα παμε στην αδερφη μου) χωρις να αναφερουμε κατι μου λεει "κακια θεια .... να μην παμε", οπότε οπως καταλαβαίνεις στο μυαλουδακι της τυπωθηκε κατι περιεργο.

Και επίσης μετα από δυο μέρες που την ειχαμε αφησει ξύπνησε μεσα στη νύχτα με κλαματα και μου είπε" εφυγες μαμα πήγες στο χωριο σου" .

Στα λεω αυτα για να καταλαβεις οτι κατι που εμας δεν μας κανει εντυπωση ή δεν του δινουμε σημασια ή απλα θεωρούμε ότι το εχει δεχτεί το παιδι γι' αυτα λειτουργεί αλλιώς.

Συνδυαζουν πραγματα αλλιως.

Μπορεί δλδ ο μικρός να εχει "δουλεψει" στο μυαλουδακι του ότι τον πατε παιδικο και το μωρο θα ερθει να του παρει τη θέση οπότε και αντιδραει ετσι.

Τα σ/κα πως είναι η συμπεριφορά του?

Παντως εσεις θα βρειτε τη λύση στο προβλημα αλλα είμαι σίγουρη οτι τα παιδακια μας περνανε πολλές φασεις και τωρα εινια στο σταδιο που γίνονατι παιδακια από μωρα και νομίζω ότι θα βρούεμ πολλα πραγματα μπροστα μας.

Συγνωμη που εγραψα πολλα αλλα δεν ειχα εκφερει γνωμη για το θεμα μεχρι τωρα.

Διαφημίσεις

Η πιο δυσκολη ηλικια ειναι τωρα...ειναι γεγονος...η πιο δυσκολη ολοι αυτο λενε...

Εχουν τεραστιες διακυμανσεις στη διαθεση τους.

Εγω παντως εχω να πω απο τη στιγμη που περασε το δικο μου τοτε που πηγα σταθμο και με σταματησαν μετα δεν ξαναπηγα...κατευθειαν νηπιο.

Αν εισαι σιγουρη οτι το σχολειο ειναι ενταξει(εγω ειμαι σιγουρη οτι δε συμβαινει κατι τραγικο παντως)μην τον σταματησεις απλα δοκιμασε να του μειωσεις τις ωρες..δλδ ξανα απο την αρχη προσαρμογη.Μια ωριτσα σημερα,2 ωριτσες την αλλη βδομαδα κτλ κτλ μηπως ''ξεκουραστει'' και ηρεμησει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

α καλα!!!καλα καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα με την συνδεση μου.δεν μου εμφανιζε μηνυματα απο χθες το μεσημερι και μολις τωρα διαβασα....

σουλα μου οποτε θελετε σας ευχομαι να το ποετυχετε.

φιλια

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

joa εξήγησε στα πεθερικά την τοξικότητα της χλωρίνης μπας και καταλάβουν !

Ελπίζω να διαβάζεις αγγλικά, αλλά θα βρεις και αλλού αντίστοιχα θέματα. Η χλωρίνη οικιακής χρήσης είναι το NaClO, αγγλικά sodium hypochlorite. Ειδικά όταν χρησιμοποιείται με άλλα καθαριστικά μαζί είναι πολύ πολύ τοξική. (Κάποιες νοικοκυρές επιμένουν να την ανακατεύουν με άλλα καθαριστικά)

Exposure

There is no threshold value for to sodium hypochlorite exposure. Various health effects occur after exposure to sodium hypochlorite. People are exposed to sodium hypochlorite by inhalation of aerosols. This causes coughing and a sore throat. After swallowing sodium hypochlorite the effects are stomach ache, a burning sensation, coughing, diarrhea, a sore throat and vomiting. Sodium hypochlorite on skin or eyes causes redness and pain. After prolonged exposure, the skin can become sensitive. Sodium hypochlorite is poisonous for water organisms. It is mutagenic and very toxic when it comes in contact with ammonium salts.

Read more: http://www.lenntech.com/processes/disinfection/chemical/disinfectants-sodium-hypochlorite.htm#ixzz160CHr1Fs

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Ελπιζω να ειναι ετσι ...προς το παρον προσπαθουμε να μην δινουμε εκταση στο θεμα τις ωρες που ειναι σπιτι ...μακαρι να ειναι φαση και να παερασει ..

Βικακι η Σουλα δεν ειναι εγκυος αλλα της μπηκε η ιδεα και τωρα ψηνεται.....χιχιχι...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...