Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

kiko μου περναμε καποιους κολικους αλλα ειναι υποφερτοί...το οτι αεριζεται ειναι καλό ομως, μην ανησυχεις

Ο δικος μου δεν πολυαερίζεται οπως ο Αναστασης..Δεν παίρνουμε τπτ, η παιδιατρος ειπε δεν υπαρχει λογος..αγκαλιτσα και βολτιτσα ειναι το φαρμακο αν φυσικα το παιδι δεν υποφερει και εφοσον κοιμαται το βραδυ..Μια χαρα ειστε πάντως, φτου φτου!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια καλημερα...

...σας εχω χασει λιγο ...συγνωμη....σας αγαπαω ομως:D:D

αφιερωμενο για τις αγαπες τις ζωης μας..η δικια μου ειναι στην αγκαλια μου αυτη την στιγμη και το τραγουδαμε μαζι...μην παει το μυαλο σας πουθενα..για την Φωτεινουλα σας λεω:D:D

2928123h0tmlsmx5b.gif

ειπα και εγω πως σου κολλησε να λες την φωτεινη χαρα μου!!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα σουρτουκες!!!

Φωτεινη μου απο ολο το παρεακι εσυ κι εγω πρεπει να ειμαστε σπίτι μας...Τι κανεις??

Χρονια Πολλά στις Μαριες της παρεας μας!!!

Μαρινα να χαίρεσαι το Μαριαλενακι σου!!Να είναι γερη και πάντα μια ομορφια το κοριτσακι μας!!!

Αρμα εσυ γιορταζεις κοριτσακι??Σου ευχομαι τα καλύτερα, μια τελεια εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο μωρακι!!

Η Πανμαρ δεν γιορταζει σημερα...

Εγω μαγειρευω μπριζολιτσες φορνου με πουρεδακι και σουπιτσα για τον Αν., ο μικρος κοιμαται, οι μεγαλοι ειναι στην αυλή και παιζουν και εκουω χριστουγεννιατικα τραγουδια..

Ελένη τι εγινε με τα τραγουδακια;;Εγω εχω κανει μια μικρη λίστα..

Να εχετε μια ομορφη Κυριακη όλοι με τις οικογενειες σας..

Καλημέρα κούκλες!

Ομορφη μέρα και η σημερινή, ζεστή και με ωραίο ήλιο!!!!

Μπα κι εγώ εδώ σπίτι είμαι Πετρούλα μου, αλλά από δουλειές μια εδώ και μια εκεί είμαι. Ούτε καφέ δεν κατάφερα να πιώ ακόμα.

Τα τραγουδάκια :oops::oops::oops: τα ξέχασα τελείως :tongue::tongue:

Και η πλάκα είναι ότι είχα ξεκινήσει να φτιάχνω εκείνη τη μέρα τη λίστα......

Να δώσω κι εγώ τις ευχές μου! Σήμερα πρέπει να γιορτάζουν πολλές από τις Μαρίες του cafe.

Σούλα ελπίζω αύριο να το κάνεις επιτέλους το τεστ γιατί κοντεύουμε να σκάσουμε χιχιχιχι. Ελπίζω να περάσατε όμορφα στην εκδρομούλα σας και να κατάφερε η μικρή να καθήσει στο αυτοκίνητο.

Τι να σχολιάσω άλλο άραγε?

Το τέλειο δωμάτιο του Χρήστου ή την εργένικη ζωή της Ιωάννας και της Μαρίας το ΣΚ που μας πέρασε????? Κορίτσια ελπίζω να τα περάσατε υπέροχα.

Εύχομαι επίσης όλα τα παιδάκια μας να είναι καλά και καλή συνέχεια στην όμορφη μέρα μας :) :)

Φιλιάααααααα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μας! Βγήκαμε βολτίτσα μιας και έχει τέλεια μέρα αλλά έκανα τη βλακεία και έβαλα τη Μαριαλένα σε ένα ποδήλατο με βοηθητικές, ξετρελάθηκε και μετά από ένα 10' την κατέβασα για να το πάρει επιτέλους το παιδάκι και δεν μπορούσαμε να την ηρεμήσουμε με τίποτα! Τσιρίδα και τίναγμα να πιάσει πάλι το ποδήλατο! Να μου το θυμηθείτε αυτή θα μας τυλίγει σε μια κόλλα χαρτί σε λίγο!:roll:Για τις ευχές ευχαριστούμε πολύ, αλλά θα τη γιορτάζουμε Κων/νου και Ελένης είπαμε. Αρμάκι να σε χαιρόμαστε κοριτσάκι, να είσαι πάντα χαρούμενη με την οικογένειά σου!

Άντε κ. Φωτεινή και είπα κι εγώ δε θα αρχίσετε επιτέλους με τα χριστουγεννιάτικα ανθρωπάκια να μας βάλετε σε εορταστικό πνεύμα? Αλήθεια στολίσατε εσείς?

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα και από μενα,

Για να σας φύγει η αγωνία δεν είμαι εγκυος:tongue:

Εκανα τεστ το Σάββατο και ειχε βγει αρνητικο αλλα σήμερα αδιαθετησα οποτε επιβεβαιωθηκε.

Πάντως την επόμενη φορά πρωτα θα εχω παει στο γιατρο και μετα θα σας το ανακοινωσω.

Στα Γιάννενα περάσαμε πολύ ομορφα και η μικρη το καταχαρηκε.

Δυστυχως με επιασε μια ωραιοτατη τενοντίτιδα και στα δυο χερια και τωρα μετα βιας γραφω.αντε να δω πως θα δουλεψω.:(

Πολλα φιλια

Καλημεραααα...

Καλη εβδομαδα...2 εβδομαδες εμειναν !!!!!το ΣΚ ηταν πολυ χαλαρωτικο ...το Σαββατο βγηκα μονο για ψωνια και μεχρι το βραδυ εβλεπα house md....πολυ αργα γυρισαν και τα αντρακια μου μαζι με τον παππου ..Ο Χρηστος κλασσικα ξπυνησε με κλαμματα και ηθελε τον παππου οποτε κοιμηθηκε με τον παππου αγκαλιτσα μεχρι τις 8...πηγαμε κοινωνησαμε (μηπως και μας ευλογησει ο θεουλης και ηρεμησουμε),πηγαμε τον παππου στο τρενο και επειτα παιδοτοπο με την μαρινα!!!Ο Χρηστος με τον Γιωργο best buddies ..επαιζαν πολυ καλα μαζι ...πηγαιναν παντου παρεουλα!!!ο Χρηστος μου δηλωσε στο αυτοκινητο οτι ο Γιωργος ειναι φιλος του!!

Κικο μου βλεπω βελτιωνεστε μερα με την μερα ...και ευχομαι οι κολικοι να μην σας επισκεφτουν ...

Σουλιτσα δεν πειραζει κοριτσακι !!!!αν το θελετε εχετε ολο το χρονο μπροστα σας...αν μην τι αλλο ειναι ευχαριστη διαδικασια...

Καλημερα κυρια φωτεινη!!!!!!ξεκινησε το christmas spirit????

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.

Ιωαννίτσα του έδωσες και κατάλαβε το Σάββατο χαχχα. Καλά έκανε βρε κοπελιά! Κάπου κάπου πρέπει να κλέβουμε και λίγο χρόνο για μας τελικά. Είναι αρκετά αναζωογονητικό!

Αλήθεια πως πήγατε στον παιδικό σήμερα?

Σουλίτσα μου δεν ξέρω αν σε στεναχώρησε ή όχι η ακατανόμαστη που ήρθε. Εύχομαι να γίνει όταν πραγματικά το θελήσετε!

Πάντως χτες ρώτησα το Γρηγόρη τι δώρο θέλει να του φέρει ο Αη Βασίλης τα Χριστούγεννα και η απάντηση ήταν: "παιδάκια". Αν διανοηθώ ότι υπονοεί κάτι.....θα πεθάνωωωωωω!!!!

Φιλιά σε όλες κορίτσια.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Σας εχασα το Σκ αλλα πραγματικα δε μας ειδε το σπιτι καθολου παρα μονο αργα το βραδυ χθες.

Περασαμε υπεροχα και μακαρι να ειναι ολα τα σκ σαν αυτο απο αποψη καιρου.

Ιωαννακι δε σε πηρα να βρεθουμε διοτι δε γυρισαμε σπιτι ουτε καν για μεσημερι.

Τρελες βολτες.Ο μικρος ρωτησε με το που ξυπνησε τι μερα ειναι?Οταν του επα Σαββατο μου ειπε ''παμε βολτες μαμα? πολλες βολτες?''....

Αχ μεγαλωσε και περναμε τελεια!!!

Σουλιτσα μου τι να πω?Εσυ στεναχωρεθηκες αραγε?Εγω παντως σου ευχομαι να ειναι θετικο το τεστακι οταν το θελησετε.Περασατε καλα?

Ιωαννα το δωματιο ειναι τελειο!Να το χαρει ο Χρηστακος και να γεμισει και η κουνια με το νεο μπεμπακι!

Ελενακι ''παιδακια'' ε?????χαχα καλα αυτο μου το λεει εμενα απο οταν αρχισε να μιλαει και ας ειναι με παιδια σχεδον καθε μερα...μην ψαρωνεις...ειναι παγιδα!:tongue::tongue:

Γιορταζε τελικα καμμια εχθες?

Η αρμα σγουρα.

Μαρια χρονια πολλα και καλα με το καλο να δεχτειτε το νεο μελος και του χρονου με υγεια!

Τι αλλο?

Φιλακια!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλέ γιόρταζε το Μαράκι μας χθες ?Αχ δεν το ήξερα:(

Μαράκι μου χρόνια σου πολλά (εστω και λίγο αργα) με το καλό να ερθει το παιδακι σου και να χαίρεσαι την Ευούλα.

Να σας πω την αλήθεια ρε κορίτσια παρόλο που δεν ημουν ετοιμη για αλλο παιδακι μια ψιλοπίκρα την πήρα .Μου αρεσε η ιδεα .

Η μικρή ηταν αψογη στο ταξίδι.Βεβαια κοιμηθηκε στην περισσοτερη διαδρομη αλλα και οταν ξυπνησε δεν διαμαρτυρηθηκε καθολου.

Επαιξε με την ψυχή της ,η κουμπάρα μου εχει δυο παιδακια 4,5 και 6,5 χρονων και την προσεχαν παρα πολύ.

Το μόνο που μας ψιλοτρελανε ηταν οτι επεμενε να κανει βουτια στη λίμνη.

Ολα τα παιδακια γκρινιαζανε γιατι θελανε μπαλονι παιχνίδι ή να ανεβούνε στο καρουζελ και η δικια μας γιατι δεν την αφήναμε να βουτήξει στη λίμνη.:shock:

Τι να πεις????

Αντε Ελενη μου το παιδι θελει αδερφακι τι αλο περιμενεις να σου πει???:tongue:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Σας ευχαριστώ πολύ όσες θυμηθήκατε την γιορτή μου! Να είστε πάντα καλά!

Περάσαμε ένα όμορφο σκ, εκτός από το Σάββατο το πρωί που λαχταρίσαμε με το Ευάκι που έφαγε μια πολύ γερή τουμπα από το κρεβάτι μου και χτύπησε στο κεφάλι..:-(. Ευτυχώς όλα καλά. Εχτές δεν το γιόρτασα, αλλά ήρθε η πικουλινοοικογένεια και περάσαμε τέλεια. Βρε κορίτσια να μην τα ματιάσω τα παιδάκια μας, αλλά τρία παιδιά μέσα στο σπίτι και δεν γκρέμισαν τίποτα. Σαν να μην υπήρχαν! Καλά ο Πανούλης με την Εύα πια τα λένε κανονικά, είναι απίστευτα αλλά και η Βαρβάρα ρε κορίτσια φτου φτου και να την δείτε τι ωραία έπαιζε!

Ήταν φανταστικά!

Αυτά τα νέα μας από το σκ, ελπίζω να είστε όλες καλά και να μην έχουμε αρρωστούλικα.

Α, joa τέλειο το δωμάτιο του Χρηστάκου! Πως πήρε την αλλαγή?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα μανουλες!!!

Καλη εβδομαδα να εχουμε αν και με κρυο αλλα το Σακ/κο ακουσα καλοκαιρία πάλι...Αντε να βγουμε κι εμεις...!!!

Ιωαννα τα μαθαμε τα νεα σας!!Χρηστος και Γιωργος οι καλύτεροι φιλοι...Η Μαριαλένα τι εκανε???Ηταν φρονιμο κοριτσι;;;:tongue:

Πως ηταν σημερα ο Χρηστος;;Αν σε αγχωνουμε περισσότερο πάντως πες το μας να μη σε ρωταμε..οκ;;

Σούλα και εις αλλα με υγεια!!!Ευκολο ταξιδι δεν ηταν;;Εμενα μου αρεσει πολύ αυτη η διαδρομη..Οσο για το τεστ και το αποτέλεσμα αναμενομενη η μικροαπογοητευση..Ισως να σε κανει να δεις αν θελεις πραγματικα μια τετοια κατασταση και να το αποφασισεις

Ελένη τι να εννοει το παιδι????????Αντε καλέ "βουρ στον πατσα!!!" που λέει κι η Ηλιανα...χαχα!!!

Ριτα υπομονη μεχρι το απόμενο Σ/κο που θα εχει πάλι καλό καιρο..Χειμωνα ποτε θα κανει βρε παιδι μου;;

Μαρακι και πάλι πολύχρονη!!Γυρνουσατε κι εσεις ε??Πως εισαι εσυ?Σε λίγο θα αρχισεις να νοιωθεις τα πρωτα σκιρτηματα..Τι ωραια αίσθηση!!Θα περιμενουμε να μας το ανακοινωσεις..

Φωτεινη καλημερα!!!

Εμεις καλά ειμαστε αλλα εχω αρκετα για σιδερωμα..τεμπελιασα χτες και νατα μας σημερα!!!!

Φιλια σε ολες!!!

Βλεπω οτι ολες περασαμε ομορφο ΣΚ ...

Παιδια δεν σας λεω για τον χρηστο γιατι δεν θελω να σας κουραζω ...ανοιξα και σχετικο θεμα στο Parents..Μας απασχολει παρα πολυ γιατι νοιωθουμε οτι το παιδι μας δεν ειναι ευτυχισμενο και δεν μπορουμε να καταλαβουμε τι νοιωθει ..

Με κανει να αισθανομαι οτι εχω γινει μιζερη και γενικοτερα δεν ειμαι καθολου ετσι ..

Ελενιτσα χμμμ...και σενα για outsider σε ειχα...χμμμ...θα αρχιζω να πονταρω σε σενα γιατι η γιοβαννα σφυριζει αδιαφορα...γιοβαννα ακους ?????

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...