Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολύ ωραίο το δωμάτιο του Ιωάννα! Κοίτα να ευχαριστηθείς τη μοναξιά σου, γιατί ποιός ξέρει πότε θα σου ξανατύχει! Έχω όμως παράπονο που έδιωξες το πεθερικό πριν να έρθει από το σπότι μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Joa πάρα πολύ όμορφο δωμάτιο. Μου αρέσει πολύ, πολύ!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα

Σαπισα στον υπνο η εργενισσα μανα...οι αντρες μου δεν με εχουν παρει ακομη τηλεφωνο οποτε υποθετω οτι κοιμουνται ...

Παντως παραξενο το αισθημα να ξυπνας και το σπιτι να ειναι απολυτα ησυχο ...το ειχα ξεχασει τελειως...αχ μωρε μου λειπει ο γκρινιαρης μου...

Παω η χαρωπη νοικουρα για ψωνια!!!καλο σκ σε ολους!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέεεεεεερα!

Μετά από πολύυυ καιρό ξύπνησα στις 10.05!!!! Ω! Ναι!

Γειτονάκι, σε καταλαβαίνω 100% πως είναι το σπίτι χωρίς τον Χρήστο... Ακριβώς το ίδιο είναι κι εδώ... Χωρίς την Σοφία...!!!

Έφτιαξα και το καφεδάκι μου.... και τώρα χαζεύω....

Αύριο θα πάω να την πάρω από την μαμά μου... Μια μέρα ακόμα ηρεμίας δεν κάνει κακό...

Πολύ ωραίο το δωμάτιο του Χρήστου!!!!

Σουλίτσα, τι νέα είναι αυτά? Άντε, να περάσετε ωραία στα Γιάννενα και μόλις γυρίσετε να το σιγουρέψεις....

Πετρούλα.... :-( και με μένα τα λες στο f/b..... :-(

καλημέρα!

Δεν θυμάμαι άλλα.... (ε... είναι και το ξενύχτι από χθες βράδυ, είναι και το ότι ακόμα δεν έχω πιει καφέ ν'ανοίξει το μάτι...)

Φιλάκια σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημέρα και από μένα.

Μόλις συμαζεψα λιγο οτι μπορεσα βεβαια απο το σπιτι μου και θα φύγουμε αφού φαμε μηπως και κοιμηθει λίγο η μικρή και γλυτωσουμε την γκρίνια.

Ιωάννα μου τελειο το δωματιο σας.

Κοίτα να χαλαρώσεις τώρα που λείπουν οι αντρες σου γιατι σε λίγο θα τους εχεις Χ 3;)

Μαράκι το ξενύχτησες ε???Μπράβο κουκλα μου.Εγώ εχω να το κανω απο τοτε που γεννηθηκε η μικρη:rolleyes:

Αντε παω να ετοιμαστω.

Α και για τους τυπους δεν μου ηρθε ακομα η ακατανομαστη:roll:

Διαφημίσεις

Πετρούλα.... :-( και με μένα τα λες στο f/b..... :-(

καλημέρα!

Ναι ρε Μαριω, ενα μυαλο χειμωνα-καλοκαιρι..sorry!!

Α και για τους τυπους δεν μου ηρθε ακομα η ακατανομαστη:roll:

Ακομη περιμενεις, ε???Ο κοσμος το'χει τουμπανο και'συ κρυφο καμαρι...:-D:-D

Μαλλον δε θες να το πιστεψεις ακομη...καλό ταξιδακι και καλα να περασετε !!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μπήκα και εγώ στα γρήγορα μιας και το αντρακι το μεγάλο κοιμάται και έχω ελευθερία.Καλά βρε Σουλίτσα πως κρατιέσαι και δεν έχεισ κάνει ακόμα το τέστ θέλω να ξέρω, εμένα μια ώρα να καθυστερούσε είχα πάρει ήδη το τεστ και περίμενα πως και πως για να κατουρήσω.

Ιωαννίτσα τέλειο το δωμάτιο σας , ποιος τη χάρη του χρηστάκου σου. Να πω επίσης πως διάβασα τι ώρα ξυπνήσατε εσύ και η πανμαρ και μου ρθε κάπως γιατί δεν ξέρω αν θα το ξαναζήσω αυτό το ωράριο εγώ ποτέ ξανά.

Τέλος για την πεθερά δίνω οσο όσο να μου τη στείλεις και σε΄μενα λιγάκι.

Νατασούλα σχετικά με αυτό που με ρώτησες , μέχρι στιγμής έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα ο μικρός είναι καμία σχέση με τον Αναστάση. Δηλαδή τρώει και κοιμάται τα 3ωρά του και ξανά πάλι , εκτός απο κάποιες ανησυχίες που έχει με την κοιλίτσα του εδώ και 2 μέρες και θέλει περισσότερο το στήθος. Ο μεγάλος μου απο την 1η μέρα είμαστα ένα ολόκληρο επιτελείο στο πόδι, δεν κοιμότανε με τίποτα και δεν ήθελε με τίποτα ξάπλα, να σου πω όμως και την αλήθεια μου τώρα με το μωρό επειδή είμαι και εγώ πολύ πιο συνηδειτοποιημένη δεν του δίνω και πολύ θάρρος ούτε και περιθώρια για αγκαλίτσες. μόνο του μεγαλώνει το καημενάκι , μία που το ταϊζω και μία που τον αφήνω στη κούνια του, που δηλαδή να τα έκανα αυτά στο 1ο , τότε ανησυχούσα και πήγαινα όλη την ώρα να δω αν ανασαίνει και γιατί κλαίει; γιατί κάνει συνέχει κακά; χορταίνει; άστα σου λέω καλά λένε ότι τα δεύτερα μεγαλώνουν μόνα τους (τουλάχιστον για μένα).

Τέλεια μέρα σήμερα για βολτίτσες με τις οικογένείες σας, μακάρι να την εκμεταλλευτείτε όλες γιατί εγώ ζηλεύω που δεν μπορώ να πάρω τα ζουζούνια μου και να πάω μια βολτίτσα.

καλό σαββατόβραδο σε όλες...

Γεια σου Κικίτσα! Μπαίνετε σε πρόγραμμα σιγά σιγά... Μπράβο! Άντε να ηρεμήσεις και να αρχίσεις να ξαναμπαίνεις κανονικά να μας κάνεις και τις ωραίες ανασκοπήσεις σου... Φιλιά στα αντράκια σου!

Γειτονάκι καλή ξεκούραση!!!!!

Εγώ πάντως το λέω... (υπό προυποθέσεις) οι γιαγιάδες είναι η καλύτερη εφεύρεση!!!! Να τις εκμεταλλευόμαστε χωρίς ενδοιασμούς!!!!!

Ήρθαν πριν από λίγο τρεις φίλοι του άντρα μου, έχουν πάει τώρα βόλτα στην Πάρνηθα και μετά θα έρθουν να ψήσουμε τις μπριζολίτσες μας και να φάμε....

Πολύ εργένικη ζωή σας λέω!!!! (μήπως το βράδυ να ξαναβγούμε?????)

Φιλάκια

mrdIp3.png

Ήρθαν πριν από λίγο τρεις φίλοι του άντρα μου, έχουν πάει τώρα βόλτα στην Πάρνηθα και μετά θα έρθουν να ψήσουμε τις μπριζολίτσες μας και να φάμε....

Πολύ εργένικη ζωή σας λέω!!!! (μήπως το βράδυ να ξαναβγούμε?????)

Φιλάκια

Μαράκι μην αναρωτιέσαι για τη βραδινή σας έξοδο, να βγείτε με χίλια, τέτοιες ευκαιρίες δεν τις χάνουνε σου λέω με τίποτα, δεν στο λέει μια ξελιγωμένη για τέτοιες εξόδους αλλά μιλάω πάντα αντικειμενικά και εφόσον υπάρχει λύση για το παιδί.:tongue:

Όσο για τα ωράρια δεν λέω πολλά γιατί είμαστε μόλις 15 ημερών και ήδη απο χθες έχουν ξεκινήσει κάτι ψιλοπονάκια και γκρινίτσες του μικρού. Είδωμεν....

Πετρούλα μου ξέχασα να σε ρωτήσω αν περάσατε ή περνάτε κολικούς και αν ναι του έδωσες κάτι του μπέμπη ή είναι ήπιοι και δεν χρειάζεται τίποτα; στο λέω γιατί εμένα ο δικός μου έχει τρελαθεί στα αέρια βρε παιδάκι μου, πολύ κλανίτσα και σφύξιμο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...