Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να σε ρωτησω βρε Σουλα...και οταν σου ειπε ο μικροβιολογος αν εισαι εγκυος εσυ τι του ειπες?και αυτος τι σου ειπε?δεν τον ρωτησες γιατι το λεει?

Εγω νομιζω απο το λαιμο θα τον ειχα βουτηξει για να μαθω...χαχα

Ο αντρας μου πήγε και τα πήρε Μαργαρίτα και όταν μου το είπε να σου πω την αλήθεια το περασα στο ντούκου αλλα τωρα μου ερχονται ολα φλασακι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

deleni μου καλα τελεια η κορη σου ετσι πρεπει να τους εχει του αντρες χαχα!

Νατασα μου αδικα αγχονεσαι μαλλον καμια ιωσουλα περνατε μην το δινεις σημασια!

κωνκων μου και τα δικα μου παιδια το ιδιο ειναι μινιον χαχαχα!!!περαστικα στην μικρουλα σου!

εμεις πηγαμε βολτουλα το πρωι ωραια ηταν εχει και ωραια μερα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλησπερα ζουζουνες τι κάνετε; εγώ πήζω κλασικά και σήμερα. Ενώ ο μικρός με είχε ενθουσιάσει με το 3ωρο προγραμμά του ,σήμερα θέλει όλη μέρα αγκαλιά και βυζί και με έχει τρελάνει , δεν έχω κοιμηθεί λεπτό.

Εν συντομία να πω στη Σούλα να έχει καλά αποτελέσματα απο το τεστάκι της και να περάσει όμορφα στα Γιάννενα.

στη Νατάσα να μην ανησυχεί για τα λευκά και εμένα μου είχε πει το ίδιο ο παιδίατρος , να μη δίνω δηλαδή ιδιαίτερη σημασία μιας και τα πιτσιρίκια μας όλο περνάνε καμιά ίωση στο πόδι.

Στη Πετρούλα συγχαρητήρια για τις μετρήσεις του άντρακλά της, τι παίδαρος καλέ είναι αυτός;

στη Ντελένι ότι τρελάθηκα με τα καμώματα της κορούλας της, φοβερή μιλάμε.

στο Αρμάκι να κάνει με το καλό τη β επιπέδου και να βάλει και εμένα στο κλαμπ των αγοριών.

εμάς ήρθε πάλι ο παιδίατρος χθες μας είπε ότι ο ίκτερος έχει μειωθεί κατά πολύ (δεν έχει φύγει βέβαια τελείως) αλλά δεν χρειάζεται μέτρηση , θα φύγει πλέον μόνο του σιγά σιγά, είμαστε 3460 πήραμε 200γρμ και γενικώς πάμε καλά.

δεν έχω δει καθόλου τις Μαελενίτσα, Βικάκι και κυρία Φωτεινή , που είστε καλέ όλα καλά;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μπήκα να πω κι έπεσα πάνω στα "ευχάριστα".

Σούλαααααααα αντε βρε με το καλό. Και καλά να περάσετε.

Deleni θεά η κόρη σου!

Κικο μου! Τι κάνεις? Σε χάσαμε. Πως τα πας με τους κανακάρηδες σου?

Πετρούλα μου μα τι παίδαρος!!!!

Αρμακι, στοιχήματα βάζουμε? Κορίτσι λέω εγώ, αν και καλό θα ήταν κι ένα αγοράκι.

Ιωαννιτσα πως τα πάτε με τον παιδικό? Βρήκες κόλπα διαβάζω. Αχ μετά που δεν θα μπορείς να τα εφαρμόσεις τί θα κάνεις άραγε? Ελπίζω μέχρι τότε να αλλάξει......

Αλλη Ιωαννίτσα τι κάνεις με το ποδαράκι? Η μικρή?

Τα φιλιά μου σε όλες!!!! Και καλό ΣΚ να έχουμε ;) με ευχάριστα νέααααα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Και εμείς οταν κάνουμε εξετασεις αιματος στον Κωνσταντίνο πάντα τα λευκά είναι αυξημένα. Η παιδίατρος βέβαια με ρωτούσε για τις άλλες τιμες, τα λευκά μου ειπε δεν μας ενδιαφερουν. Εμείς είχαμε πεσμένο και τον σίδηρο και τη φερριτίνη και έπινε σίδηρο για 1 χρόνο. Βέβαια με τέτοια αφαγία που περνάει ο μικρός πάλι θα μας έχουν πέσει....

Τί άλλο σου μένει τώρα.... αααα να πεις κ εσύ οτι είσαι έγκυος:mrgreen::lol:.

χα....... καλο!!!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Κοριτσια και παλι σας ευχαριστω ολες για οσα μου γραψατε! Πραγματικα ξεαγχωθηκα! ΟΥΦ!!!

Κικο κρατα γερα!!! Με το χερι στην καρδια το καινουριο μωρο (αληθεια, πως θα το πειτε???) ειναι καλυτερο βρεφακι απο τον Ανασταση? Γιατι ειναι κατι που με τρομαζει, μη μου βγει το δευτερο χειροτερο βρεφακι απο τον Σωτηρη... Δε θα το αντεξω... Ρωταω γιατι λενε οτι τα δευτερα ειναι καλυτερα μωρακια...

Φιλια σε ολες!!!

t7fQp3.png

Νατάσα να σου πω εγώ παιδί μου...πρόβατο ο Γιάννης σε σχέση με την Αναστασία...πρόβατο!!!!! Ούτε και εγώ το περίμενα να είναι έτσι...:D:D:D

Σούλα θαυμάζω την ψυχραιμία σου!!!! Εγώ με τόσα φιτίλια που ανάψαμε θα το είχα ήδη κάνει το τεστ!!!!:-P:razz::-P:razz: Καλά να περάσετε και καλό ταξίδι! Εμάς πάντως πάντως σταμάτησε τον εμετό και την γκρίνια στο αυτοκίνητο αλλά θέλει να μιλάμε...συνέχεια όμως!!!!!! Αφού όταν κατεβήκαμε στην παιδίατρο μου έκανε το κεφάλι καζάνι!!!!:D:D

ναι καλε το δικο μου στανταρακι δεν κανει τιποτα....καλε giovanna ξεκουνησου καλε...χανω χρημα...

Ακούς Γιοβάνα;;;;;:lol::lol::lol::lol::lol:

Κίκο μου κράτα γερά!!!!! Σε λίγο καιρό τα πράγματα θα βελτιωθούν πολύ!!!!:D

Όσο για την κόρη μου...τι να πω βρε κορίτσια...αν συνεχίσει έτσι...θα την βλέπουν οι μαμάδες των αγοριών και θα τα εξαφανίζουν!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Βρε μην ποντάρετε πια σε μένα. Σας το λέω και δεν με ακούτε :P:p:p:p:p

Σουλίτσα μου τι ευχάριστα είναι αυτά που διαβάζω; Εύχομαι όλο αυτό να είναι εγκυμοσύνη. Χαρά στην υπομονή σου πάντως που δεν κάνεις τεστ. Καλά να περάσετε στα Γιάννενα.

Νατάσα μην σε αγχώνουν τα λευκά. Και η Αλεξάνδρα είχε σε πρόσφατες εξετάσεις όταν εγώ την θεωρούσα υγιέστατη. Με ρωτάει ο μικροβιολόγος ''πέρασε κάποια ιωσούλα;'', ''όχι'' του απαντάω εγώ με σιγουριά, ''πέρασε και δεν το κατάλαβες'', μου λέει ακόμα πιο σίγουρος αυτός.

Μαράκι έχεις κορίτσι στα σίγουρα και αν θες στο πογράφω κιόλας.

Πετρούλα μου μια χαρά οι μετρήσεις του μπεμπάκου σου. Ολόκληρο παιδάκι έχεις. Αλήθεια πώς πάει με τα ξενύχτια; Ευτυχώς που δεν έδωσες τίποτα στον Αναστάση σου. Όλα αχρείαστα ήταν.

Deleni παληκάρια σφάζονται στην ποδιά της Αναστασίας σου. :-P:razz::-P:razz: Πάντα τέτοιες επιτυχίες στους άνδρες εύχομαι.

Εμείς, ευτυχώς, είμαστε καλά......αν και η δικιά μου ψυχολογία είναι λίγο πεσμένη.....το παλεύω όμως. Η Αλεξάνδρα μου είναι σούπερ :P:p και το πόδι μου πάει πολύ καλύτερα. Έβγαλα και την επιστραγαλίδα και τώρα είμαι έτοιμη για τρέξιμο. :P:p:p Πριν από λίγο έμαθα ότι έρχονται και κάτι ξαδερφάκια μου που μένουν μόνιμα στο Κιλκίς, μας κάνουν έκπληξη και πήραν τηλέφωνο από Μέτσοβο, και ενθουσιάστηκα. :P:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Μονη στο σπιτι .....εφυγε το πεθερικο και ειπαμε να το πανε σπιτι του εγγονος και γιος ..αντε να ηρεμησει και η ερμη η χλωρινη ...

Τα αγορια μου θα ερθουν αυριο το βραδυ οποτε εγω θα πνιξω τον πονο μου βγαινοντας εξω για φαγητο με την κολλητη μου...

giovanna μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα...

Κικο μου σε ακουω λιιιιγο πιο καλα ή ιδεα μου ειναι ??σιγα σιγα ευχομαι να φτιαχνουν τα πραγματα...

Ελενιτσα μου δεν ξερω τι θα κανουμε οταν με το καλο θα ερθει και ο αλλος υιος και θα μας εχουν τελειωσει τα κολπα...ευελπιστουμε να μην μας παει ολο το σχολικο ετος ετσι ..

ντελενι respect στην κορη σου...εχει πιασει το νοημα της ζωης!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

xaxa Iωαννα τα ραφια των Σ/Μ δεν θα ειναι αδεια πλέον...Η επόμενη γυρα θα ειναι λίγο πριν τη γεννα πάλι!!Θα επιστρεψουν σημερα τα παλικαρια σου??Υποθετω πως ναι..

Χαλαρωσε λοιπόν λίγο ακόμη..

Σουλα με 3 μερες καθυστερηση οχι μονο η χοριακη θα δειξει αλλα και ενα test του εμποριου..Κι εμεις Γιαννενα πηγαμε οταν εμαθα πως ημουν εγκυος και τοτε αν και 2 μερες πριν αδιαθετησω επιδιωξα να σιγουρευτω για να εχω το νου μου και να ειμαι φρονιμο κοριτσι γενικα, ασε που θα ειχα σκασει κιολας!!!

Μαρια το σκεφτηκα....επειδη εχεις παιχνιδιαρικη διαθεση και ορεξη ψηφιζω κοριτσι μιας και απ'ότι εχω καταλάβει το θες κιολας...Αλλα να ξερεις πως και ενας γιος θα σου πάρει τα μυαλα!!Γερο παιδακι πάνω απ'όλα ψηφιζω και αυτο το στοιχημα να κερδηθει!!!!!

Ιωαννα μια χαρα ειστε!!Φτου φτου..Το ποδαρακι συνηλθε ετσι;;;

Κικιτσα μου χαίρομαι που ειστε πολύ καλύτερα και μπαινετε πλέον σε πρόγραμμα..Αντε να επανερχεσαι σιγα σιγα γιατι μας ελειψες...Φιλακια στα παιδακια σου!!!!!!!

Ελένη προβατο ο john και λύκος η Αναστασια???χαχα

Εγω ειμαι επιφυλακτικη ακομη..δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα μιας και βρισκω πολλες ομοιοτητες μεταξυ τους σε αυτη τη φαση που ειναι ο μικρος..Μεγαλώνοντας θα δείξει!

Ριτα, Βατραχακι και Μαρινα εμεις τα λέμε και στο fb..

Οσο για την παιδιατρο και τα φαρμακα που μας εδωσαν χτες το πρωί να σας πω οτι αγχωθηκα πολύ που δεν του εδωσα την αγωγη αλλα ηθελα να σιγουρευτω πρωτα για την κατασταση του μιας και κτ μου ελεγε πως δεν επροκειτο για λαρυγγιτιδα..Δεν μου ηταν φυσικα καθολου ευχαριστο να αγνοησω τον γιατρό αλλα οπως φανηκε καλά εκανα και ακολουθησα το ενστικτο μου και περιμενα το βραδυ να ερθει η δικη μας, μιας και σημερα δεν ειχαμε καθολου βηχα και οι μυξουλες ειναι απόλυτα ελεγχόμενες...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...