Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε!!!Ναι λοιπον ειναι αληθεια!Σουλα ετοιμασου!!Καλε υπεροχα νεα!!!

Υπεροχα!!Αυτα ειναι τα καλα τα απροβλεπτα!!

Επιφυλασσομαι για τα συγχαρικια αν και το εχω σιγουρο!

Εσυ θα κανεις κορη

Αρμα εσυ θα κανεις γιο.Ειπα να μην ψηφισω διοτι μπερδευτηκα αλλα δε βαριεσαι μια μαντεψια ειναι...οτι γραφει δεν ξεγραφει..χαχα

Επισης υποστηριζω πολυ το 1+1 και μου αρεσει σαν ιδεα...!!!!Ονειρα απατηλα για εμας...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τελικά καταλήξαμε να πάμε στα Γιάννενα και αντε να δω πως θα κατσει η μικρή στο αμάξι τόση ώρα.

τι καλε φιλεναδα ..για την μικρη ειναι το προβλημα πως θα κατσει η για σενα ....που θε σε εχει φαει η αγωνια αν θα εισαι η οχι:confused:...και για εμας να μαθουμε....:D:D:D:D τι ειναι αυτα που διαβαζω...λες Σουλα μου??? :D:D:D

αν ειναι θετικο θα εισαι το outsider :D:D

καλα να περασετε στα ομορφα Γιαννενα

Καλε Σουλα ακομα?

Χαρα στην υπομονη σου...

Τι να πω..εγω ημουν στην κοσμαρα μου οταν εμεινα εγκυος δεν το πιστευα βασικα οτι θα ειχα μεινει αμεσως και ετσι αφησα 10 μερες μεχρι να κανω το τεστ αλλα τωρα που το σκεφτομαι απορω...αθλος για το χαραχτηρα μου...

Εσυ πως αντεχεις καλε?Για πες πως νιωθεις με αυτη την προοπτικη?

Νατασσα εμεις τα ειπαμε.Τιποτα δεν εχει..βασικα ξερεις ποσα μπορει να περνανε χωρις να το περνουμε χαμπαρι?

Ας πουμε ενας κοκκινος λαιμος μπορει να εναι κατι που το περναει απλα στο ποδι χωρις συμπτωματα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Αχ ρε κοριτσια πολυ με ξεαγχωνετε! Ευχαριστω πολυ! Κι εγω φανταζομαι κατι τετοιο θα ειναι....

Σουλααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειλικρινα απορω!!! Θα φυγεις διημερο χωρις να δεις αν εισαι εγκυος??? Αντε κανε ενα τεστ παιδακι μου, να σου λυθει και η απορια... Χαρα στην υπομονη σου! Εγω σας εχω πει που το τεστ το εκανα στο γραφεια μαζι με μια συναδελφο??? Τετοια ανυπομονησια!!!:lol:

t7fQp3.png

Με αγχώσατε καλε!!!:confused:

Ε αν είμαι εγκυος θα είμαι και αυριο και μεθαυριο οπότε τι να βιαστώ.;)

Αλλα το λεω και πάλι δεν πιστευω οτι είμαι.

Μαργαρίτα ασε καλύτερα να μην πω πως νιώθω με την προοπτική.

Ουφ θέλω να περασει η ωρα και να παω σπιτι μου......

Αντε καλε!!!και εγω στην αρχη σοκαριστηκα (και να πω την αληθεια ακομη νοιωθω ενα δεος στην ιδεα των δυο παιδιων)αλλα και παλι ενα παιδακι μονο χαρα μπορει να φερει!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα!

Τί έγινε ρε παιδιά θα έχουμε και νέες αφίξεις στο καφέ μας?

Σουλίτσα μου κάντε με το καλό το ταξιδάκι σας και μετά κάνεις το τεστ;). Μπορεις να καθησεις πισω με τη μικρή και φυσικά να έχεις διαφορα παιχνιδάκια ή παραμυθια. Στο cd να παίζει mazoo ή ζουζούνια και ξεκινάτε... Ισως να τη πάρει και ο ύπνος λιγακι. Ετσι κ αλλιως 3 ωριτσες είναι λίγες. (Εχω συνηθήσει στο 8ωρο που κάνουμε όταν ερχόμαστε)

αρμακι εγω ψηφίζω αγόρι. Οπως και να έχει να είναι ενα γερό μωράκι!

deleni μου φοβερή η Αναστασία!

Χτες το βραδυ ηρθε κι η δικη μας παιδιατρος και μας εξετασε..Ο μικρος ηταν πολύ καλός, ειμαστε 5.600 kgr και 59 πόντους

Βαλαμε 1 περιπου κιλο σε 25 μερες (4700 η τελευταια μετρηση) και ειμαι πολύ ευχαριστημενη

Πλάκα κάνεις! Καλέ τί αντράκι έβγαλες? Φτου φτού! Προχθες που πηγα τη μπεμπα ήταν 61 πόντους και 5.500 και είμαστε 3 1/2 μηνών. Βρε αυτά τα παιδιά μου να μή τρώνε.... και ο μεγαλος 12.700. Τί τους δίνετε ρε παιδιά?:lol:

Κωνκωνάκι τι θα γίνει θα τα πούμε από κοντά? Θα κανονίσουμε γειτονόπουλα Σκ να πάμε παιδότοπο που λέγαμε? Και η ΩΡΛ μας είπε χτες ότι δεν κολλάει η ωτίτιδα του Γιώργου οποτε μη μας φοβάστε!

Ελα μου ντε. Ακόμα έχω αρρωστουλα τη μικρή, να δουμε πότε θα γιάνουμε. Για παιδότοπο να σου πω την αλήθεια φοβαμε λιγακι. Προτειμώ αν εχει καλό καιρο καπου εξω.

Καλέ τι ευχάριστα διαβάζω? Σουλίτσα ειδικά αυτό για το στήθος χμμμ λέει πολλά....Εγώ να σου πω σε έχω σιγουράκι! Που είναι και το φιλάκι που έχω βάλει τα λεφτά πάνω της, να μας πει κι εκείνη κανά ευχαριστο? Στα Γιάννενα θα περάσετε σούπερ, θέλωωω κι εγώωωω!

Νατάσα μου τα λευκά και με μία εβδομάδα διαφορά να κάνεις την εξέταση παίζουν, η τιμή δεν είναι υπεροβολική οπότε ιωσούλα που περνάει στο πόδι! Όλα καλά άρα!

Έχω μείνει με την κόρη σου ρε Deleni, έτσι θα τους έχει τους άντρες στα πόδια της!Μακρυά από το γιο μου και πολύ την πάω!:tongue::tongue::tongue:

Πάω για νάνι, σήμερα έχουμε οικογενεική απογευματινή βόλτα και μετά αν όλα είναι καλά, μάλλον θα βγούμε οι μεγάλοι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ντινάκι μου αμα την πιάσει η τρέλα την μικρή ουτε ζουζουνια ουτε μαζου ουτε να ερεθι διπλα της ο παπαγάλος να κατσει δεν ερχεται στα καλα της.

Σκεφτήκαμε να φύγουμε μεσημερακι για να κοιμηθεί.Τι να πω θα δείξει!

Βρε Μαρίνα που με εχεις και σιγουρακι .Πω πω!

Μαργαρίτα ασε καλύτερα να μην πω πως νιώθω με την προοπτική

Αααα δε θελω τετοια..ειπαμε τις αμφιβολιες μας τις κραταμε γα πριν εγκατασταθει το σπορακι μετα μονο θετικες σκεψεις!!!!!!!!!!!

Ολα τελεια θα ειναι!Ξερεις καμμια φορα απο εκει ψηλα μας σκουντανε και λιγο για να παρουμε μπρος...:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να σε ρωτησω βρε Σουλα...και οταν σου ειπε ο μικροβιολογος αν εισαι εγκυος εσυ τι του ειπες?και αυτος τι σου ειπε?δεν τον ρωτησες γιατι το λεει?

Εγω νομιζω απο το λαιμο θα τον ειχα βουτηξει για να μαθω...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λοιπον οι εξετασεις του Σωτηρη... Μιλησα με τον παιδιατρο, το σιδηρο ειναι οντως χαμηλουτσικο και ξεκιναμε συμπληρωμα... Επισης ειχε αρκετα αυξημενα λευκα... Ο παιδιατρος δεν εδωσε σημασια, καμια ιωσουλα που περασε ή περναει. Αλλα εγω εχω σκαλωσει ρε γμτ... Πριν απο 20 μερες ηταν αρρωστος, ακομα τα λευκα να πεσουν? Στο τσακ ειμαι να το γκουγκλάρω, αλλα μετα λεω θα αγχωθω χειροτερα...

Και εμείς οταν κάνουμε εξετασεις αιματος στον Κωνσταντίνο πάντα τα λευκά είναι αυξημένα. Η παιδίατρος βέβαια με ρωτούσε για τις άλλες τιμες, τα λευκά μου ειπε δεν μας ενδιαφερουν. Εμείς είχαμε πεσμένο και τον σίδηρο και τη φερριτίνη και έπινε σίδηρο για 1 χρόνο. Βέβαια με τέτοια αφαγία που περνάει ο μικρός πάλι θα μας έχουν πέσει....

Τί άλλο σου μένει τώρα.... αααα να πεις κ εσύ οτι είσαι έγκυος:mrgreen::lol:.

Ντινάκι μου αμα την πιάσει η τρέλα την μικρή ουτε ζουζουνια ουτε μαζου ουτε να ερεθι διπλα της ο παπαγάλος να κατσει δεν ερχεται στα καλα της.

Σκεφτήκαμε να φύγουμε μεσημερακι για να κοιμηθεί.Τι να πω θα δείξει!

Ναι ίσως να είναι καλύτερα. Και εμείς μεσημέρι είχαμε ξεκινήσει. Αντε καλά να περάσετε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...