Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Την τσιμπήσαμε τη λαρυγγίτιδα..

Καλα εσύ μαζι μας ήρθες στο γιατρό;;Πραγματι μας εδωσε soldesanil για 3 μερες και ενα αλλο που δεν το θυμαμαι τώρα..Αυτες τις oldesanil πολύ ζοριστηκα για να του τις δώσω γιατι εχουν πάρα πολύ πικρή γεύση..

Ωχ το ζουουνι..το φανταστηκα διοτι απο περισυ μου εχει μιλησει η παιδιατρος για τη λαρυγγιτιδα και μου ειχε πει να εχω soldesanil παντα στο σπιτι και μαζι μου ε περιπτωση που τυχει και δε ξερω με ειχε σοκαρει αυτη η περιγραφη και το εχω παντα στο νου μου..

Τι να πω περαστικα σας!!!Ελπιζω να περασει οσο πιο ανωδυνα γινεται.

Φιλακια να του δωσεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!

Βρε Giovanna μου τι ηταν κι αυτο? Πως ειναι ο ανθρωπος τωρα? Περαστικα ρε παδι μου, τι να πω?

Stone πριν προλαβω να διαβασω την απαντηση της Ριτας ημουν ετοιμη να στο πω! Το παιδι περασε λαρυγγιτιδα χθες. Ειναι χαρακτηριστικα τα συμπτωματα. Soldesanil κοριτσια να εχετε ολες στο φαρμακειο σας. Ειναι σωτηριες. Αμα το ειχες βγαλει στο μπαλκονι λιγο χθες και του ειχες δωσει και τις σταγονες θα ειχε κοιμηθει το πουλακι μου... Δεν το ηξερες οπως δεν το ηξερα κι εγω. Τωρα το'μαθες... Επισης επειδη διαβασα πολλα για τη λαρυγγτιδα εκτος απο ολα τα γνωστα εχει αλλα δυο βασικα γνωρισματα. Τρεχουν τα σαλια του παιδιου, πραγμα που δε συμβαινει στον απλο βηχα και επισης εκδηλωνεται τις πιο πολλες φορες νυχτα... Για να δωσεις τις σταγονες ευκολα, βαλε τη δοση σε ενα σφηνακι, ριξε μεσα και λιγο νερο και ολο αυτο ρουφηξε το με μια συρριγγα και δωστο με τη συριγγα στο παιδι οπως δινουμε στο ντεπον. Ειναι η πιο σιγουρη λυση, μου την εχει πει ο παιδιατρος. Αλλιως οι σταγονες δεν κατεβαινουν... Τι δοσολογια σας εδωσε? Α, και κατι αλλο. Εχω διαβασει επισης οτι τα ζεστα δυσκολευουν περισσοτερο την κατασταση γιατι χειροτερυουν το οιδημα. Χλιαρα λοιπον...

t7fQp3.png

Λοιπόν, τα νέα μας μέχρι στιγμής είναι καθησυχαστικά. Ο πεθερός μου πραγματικά τη γλίτωσε από θαύμα. Θα μείνει στο νοσοκομείο για να τον παρακολουθήσουν λίγο, αλλά και γιατί από το φόβο του έκανε ζάχαρο, λίγο, και πίεση. Είναι όμως συμπτώματα φυσιολογικά από ότι είπαν. Δεν έχει ούτε σπασίματα, ούτε διάσειση. Κάτι μώλωπες μόνο. Πραγματικά πολύ τυχερός. Οπότε και εμείς το απόγευμα θα κάνουμε κανονικά τη γιορτή. Η Αλεξάνδρα μου σήμερα, λες και καταλάβαινε η αγάπη μου, ήταν το τέλειο παιδί. Ούτε γκρίνιαξε που έχασε τη βόλτα, έφαγε με ευκολία φρουτόκρεμα, χυμό και φαγητό και πριν από λίγο κοιμήθηκε μόνη της στην κούνια της. Φτου, φτου μη μου το ματιάξω.

Κάτι διάβασα για αρρωστούλικα. Vatraxaki και Stone πώς είναι τα παιδιά; Καλύτερα;

Eva ξέχασα να σου πω, πώς οι μετρήσεις της Ραφαέλας είναι πολύ καλές, Μρπαβο στο κορίτσι που αναπτύσσεται τόσο καλά.

Κορίτσια αν έχετε Σπύριδες και Σπυριδούλες να σας ζήσουν και να τους χαίρεστε. Η Κέρκυρα είναι γεμάτη.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Stone αμα σου κανει και σημερα το βραδυ, αν και το απευχομαι αλλα ειναι πιθανο, πετα το λιγο στο μπαλκονι. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο θα το ηρεμησει. Μην ανησυχεις δε θα κρυωσει. Εγω τον εχω πεταξει εξω με 39,5 πυρετο. Η επισης μπορεις να τον βαλεις στο μπανιο με κλειστη την πορτα (οχι στην μπανιερα) και να ανοιξεις ολες τις βρυσες να τρεχουν καυτο νερο ωστε να δημιουργηθουν υδρατμοι. Κι αυτο βοηθαει. Εμεις ειχαμε περασει 1 ωρα καθε νυχτα στο χαλακι του μπανιου να παιζουμε και οι βρυσες να τρεχουν συνεχεια, τοσο που δε βλεπαμε μπροστα μας απο τους υδρατμους. Η λαρυγγιτιδα δεν ειναι αναγκη να κανει πυρετο επισης. Οποτε αν το παιδι ειναι απυρετο ειναι ακομα πιο δυσκολο να αναγνωρισεις τη σοβαροτητα της καταστασης...

t7fQp3.png

καλησπερα κοριτσια και χρονια πολλα!

Giovanna σοακριστηκα με αυτο που διαβασα!πολυ τρομαχτικο να πεφτεις απο μπαλκονι!μα πως εφυγε?δεν ηταν σταθερο?τρεμω τα μπαλκονια παναγια μου!!!

περαστικα του να ναι και καλη αναρρωση να εχει!να μας πει νεα.

ειχες επετειο με τον αντρουλη σου ή κανω λαθος?

αν ναι να ζησετε και να ευτυχησετε.

vatraxaki kai stone περαστικα στα αγγελουδια σας.

η λαρυγγιτιδα ποσο κραταει?εχει και αφαγια φανταζομαι ετσι?

πως κολλαει?ειναι ιος?

εμεις καλα ειμαστε αλλα πολυ στεναχωρημενη εγω.χθες βρεθηκα με μια φιλη μου που εχει συνομιληκο κοριτσακι.

αυτο το κοριτσακι χτυπουσε συνεχεια την δικια μου.αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η μικρη μου δεν αντεδρασε καθολου.δηλ εσκυβε κεφαλι και δεν σηκωσε ποτε χερι.και αυτο το εχω παρατηρησει γενικως.

μονο σε εμενα κανει τις αταξιες της.στους ξενους ειναι αγγελος.

εδω καταλαβα ποσο καλο μωρο εχω.

στο αυτοκινητο φευγοντας και ολη μερα σημερα μου το λεει συνεχεια οτι την εκανε ντα.εγω της λεω οτι δεν το ηθελε και το εκανε καταλαθος.

δεν ξερω αν αειναι λαθος μου αλλα της ειπα οτι αν της το ξανακανει να κανει και αυτη το ιδιο!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφερον και τις συμβουλές..

Η αληθεια είναι οτι ο Αν. αρρωστησε μια φορα στα γεννεθλια του και άλλη μια τώρα και δεν εχω ιδεα απο όλα αυτα που μου λέτε..

Χτες το βραδυ πραγματικα απελπίστηκα, δεν ήξερα τι να κάνω..Αυτο με το μπαλκονι Νατασα, τώρα που το λές, θυμαμαι η joa νομιζω το είχε αναφερει πολύ παλιά...

Μου ακουγεται λίγο δύσκολο να το βγαλω εξω το παιδί με 4 βαθμους πάνω απο το μηδεν..Αυτο με τις βρυσες μου φαίνεται πιο ευκολο και σήμερα θα το κάνω..Θα βάλω και τον υγραντηρα στο δωματιο του...

Λαζαρενια, τώρα θα ρωτούσα για σενα..Σε χασαμε 3 μερες!!

Αφαγία ευτυχώς δεν εχουμε, η ορεξη μας καλά κρατεί..Δεν ξερω πόσο θα κρατησει η λαρυγγίτιδα..

όσο για το "ντα" εγώ τον αποτρέπω να το κάνει, αλλά και ο δικος μου σαν τη Λαζαρενια είναι, μια φορα που ενα παιδακι του επιτεθηκε καθόταν το καλό μου..Καλά η μαμα της δεν την μάλωσε τη φιλεναδα σας;;Εσύ δεν είπες κτ;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πάω να του δώσω τα φιλάκια σας γιατι ξύπνησε..Θα τα πουμε σε λίγο!!

Giovanna, ήθελα να σε ρωτησω για τη γιορτή αλλά σκεφτηκα μην κν βλακεία ερώτηση..Φανταζομαι- αφου όλα είναι καλά και τον κρατανε μεσα προληπτικά- πως και εκείνος θα ήθελε να μην χαλάσει η βραδια σας!!

Καλα να περασετε και να μας πεις αυριο τα νεα...

Να περιμενουμε και φωτο;;;

Η Αλεξάνδρα είναι καλύτερα;;

Αχ βρε stone και εγω (ευτυχως) αβγαλτη ειμαι στις αρρωστιες...

Τι να πω ας ειναι το τελευταιο και να εχετε ηρεμη νυχτα.

Λαζαρενια εμας αν και κοριτσια ο μπαμπας μου μας ελεγε παντα ''δε θα χτυπησετε ποτε παιδακι αλλα αν σας χτυπησουν θα αμυνθειτε και αν χρειαστει θα ανταπωδωσετε''.

Νομιζω ειναι πολυ σωστη τακτικη και φυσικα εννοω αν το αλλο παιδι το εκανε επιτηδες και οχι υπο μορφη παιχνδιου..μα τι γονεις υπαρχουν?..καθολου δεν ασχοληθηκε η αλλη μανα να συνετισει το παιδι της?

Θα μου πειτε μικρα ειναι αλλα απο τωρα μαθαινουν θεωρω το σωστο και το λαθος.

Μια φορα σε παιδοτοπο που σας ειχα πει οτι του την επεσε με σφαλιαρες ενα μαγαλυτερο παιδι και ο πατερας καμαρωνε οτι ο γιος του εριξε΄''γρηγορες στο μωρο''ο μικρος μου τα εχασε αλλα δεν εκλαψε παγωσε..μετα ομως τον ειδα που πηγε και δηθεν τυχαι γκρεμισε το αλλο παιδακι απο ενα αλογακι χαχα.

Νομιζω οτι το αισθημα της προστασιας το εχουν αλλα τα κοριτσακια εινα πιο ντροπαλα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια στα γρήγορα γιατί σε λίγο ξαναφεύγουμε. Όχι δεν θα στολίσουμε άλλο δέντρο πάμε στην αδερφή μου.

stone μου περαστικά σας γρήγορα! Τις σταγόνες αυτές τις έχω κι εγώ από πέρυσι. Όντως πρέπει να υπάρχουν. Ελπίζω σήμερα να ηρεμήσετε το βράδυ. Η φάτνη είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!!Συγχαριτήρια στον καλο σου!

giovanna μου τι ήταν αυτό με τον πεθερό σου? Τι να πω, στα καλά καθούμενα βρε παιδί μου! Εύχομαι όλα να πάνε καλά..

Ριτα οι συνταγή για κουραμπιέδες της zoi είναι καλή? Θέλουμε να φτιάξουμε με την αδερφή μου και κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Συνταγή για μελομακάρονα έχω για κουραμπιέδες όμως όχι..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κοριτσια δειτε ο Γρηγορης ξετρελαθηκε!!

Να τους το φτιαξετε!!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4125&Itemid=49

Ρίτα!!!Τι ωραιο πράγμα είναι αυτο!!Γεια στα χερια σου!

Αυριο κιολας θα το προσπαθησω (βλέπεις;; δεν λέω θα το κάνω.. χαχα)

Ευτυχως είναι σοκολάτες και να μην πετυχει θα τις τσακισουμε .... για μεσημεριανό...

:lol::lol:

Ρίτα, μονο τα ζαχαρωτα δεν μου βρίσκονται..Τι εναλλακτική έχω;;

Το φαγατε ή θα το αφήσεις ετσι για λίγο;;Δεν αντεχει και πολύ εκτος ψυγείου..ε;; Σου πήρε ώρα;;

Επίσης, είναι πολύ ωραιο δώρο για τις νονές, αντι για τα κλασικα μελομακαρονα και τις στολισμενες πιατέλες..Μπραβο ξανα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...