Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμενα παντως αυτη η μεθοδος πιανει.Οταν αρχιζει τα νουμερα και δεν εχω χρονο να διαπραγματευτω για κατι ή οταν κατι ειναι αδυνατον πχ.να βγει εξω με τη πιζαμα.Του λεω κοφτα αυτο που θελω και δε πα να φωναζει.Αλλαζω και δωματιο και δεν του μιλαω καθολου.Οταν ερχεται να συνεχισει μπροστα μου ξαναφευγω...στα μεσοδιαστηματα του λεω πολυ ψυχρα ''Μολις αποφασισεις να βαλεις το παντελονι διαλεξε ενα και ελα''(του δινω και την επιλογη) μετα απο λιγο ερχεται χαρουμενος...μεταμορφωνεται καλε!και μου φερνει και το ρουχο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μωρε μπραβο τα μαυροματικα!!!

3. Μαυρομάτικα φασόλια

Τα μαυρομάτικα φασόλια ανήκουν στην ομάδα των οσπρίων, από τις πιο ξεχασμένες και ταυτόχρονα όμως από τις πιο θρεπτικές διατροφικές ομάδες. Εντυπωσιακό είναι και μόνο το γεγονός ότι 1 μερίδα μαυρομάτικων φασολιών μάς δίνει όση ποσότητα πρωτεΐνης θα παίρναμε από μισή μπριζόλα.

Τα «συν»: Τα μαυρομάτικα φασόλια συνδυάζουν δύο πολύ σημαντικές ιδιότητες: Από τη μία πλευρά δεν μας φορτώνουν με θερμίδες και από την άλλη είναι πολύ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Μία κούπα μαυρομάτικα φασόλια καλύπτει το 45% των καθημερινών μας αναγκών σε φυτικές ίνες, το 58% σε φυλλικό οξύ και το 31% σε πρωτεΐνες. Αν, μάλιστα, τα φασόλια συνδυαστούν με κάποιο δημητριακό, όπως ψωμί ή ρύζι, τότε η ποιότητα των πρωτεϊνών που προκύπτει είναι ισάξια του κρέατος και του ψαριού. Επιπλέον, η θειαμίνη, δηλαδή η βιταμίνη Β1, που μας παρέχουν άφθονη, συμμετέχει σε βασικές αντιδράσεις του μεταβολισμού για την παραγωγή ενέργειας και είναι εξίσου σημαντική για τη λειτουργία των εγκεφαλικών κυττάρων, τη διατήρηση της μνήμης και των γνωστικών ικανοτήτων. Τα όσπρια βοηθούν επίσης στη μείωση της κακής χοληστερίνης, στη ρύθμιση του σακχάρου, μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης διάφορων μορφών καρκίνου, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και, επιπλέον, ανακουφίζουν τις γυναίκες από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.

Θερμιδική αξία: Μία κούπα βρασμένα μαυρομάτικα φασόλια (170 γρ.) μάς παρέχει 227 θερμίδες.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρουλα τα εχουμε δοκιμασει ολα κοφτα , παρακαλετα, με φωνες , χωρις φωνες με τιμωρια...

Εμενα παντως στην αυχενικη παντως κοριτσι μας ειχαν πει και στην 16η εβδομαδα βγηκε τσουτσουνι..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Παντως Ιωαννακι εγω συμφωνω ολες οι αλλαγες μαζι ειναι too much.Φανταζεσαι να ειναι απλα νουμερα ολο αυτο και να εχετε μετα και την προσαρμογη σε αλλο σχολειο και το μωρο και ολα...α πα πα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα πες μου λίγο για το aerius..Με ρωτησε η παιδιατρος τι εχουμε χρησιμοποιησει ξανα απο τα 2 -aerius ή xοzal- και της ειπα xozal και αυτο μας εδωσε αλλα μου ειπε καλά ειναι να υπάρχει και ενα aerius και ετσι ειπα στον συζ. να πάρει..Βεβαια αν χρειαστει να παρουμε θα την καλέσω αλλα σε ρωταω γενικα, να γνωριζω τη χρηση του..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις πληροφορίες για τα μαυρομάτικα! Δεν το ήξερα ότι είναι τόσο θρεπρικά!Εγώ γενικά με τον άντρα μου άρχισα να τα τρώω γιατί η μαμά μου τα είχε σιχαθεί γιατί τα έτρωγε λέει για να κατεβάσει γάλα όταν θήλαζε(έτσι της έλεγαν..):roll: και έτσι δεν μας είχε φτιάξει ποτέ.

Ρίτα αφού τα τρώει σαλάτα τι λες ότι δεν τρώει? Μια χαρά είναι και έτσι! Τα μαυρομάτικα κι εγώ έτσι τα φτιάχνω εκτός από την πιπεριά γιατί με ψιλοπειράζει.

Βατραχάκι καταχωρήθηκες κι εσύ! Πετρούλα δεν μου το ξεκαθαρίζεις όμως! Αποφάσισε, αγόρι ή κορίτσι? :lol: Εσύ ειδικά που είχες μαντέψει την εγκυμοσύνη πριν καν εγώ το πάρω απόφαση, πρέπει να πέσεις μέσα και στο φύλο!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Πετρούλα το αέριους είναι αντισταμινικό κι αυτό, εμείς το περνουμε στα μπουκώματα, απλά είναι ελαφρύ. Η δόση είναι στάνταρ 2 1/2 μλ πριν τον βραδυνό ύπνο. Σωστά γιατρέ joa?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Πετρουλα εγω με το αεριους εχω αγαπη....μας εχει γλυτωσει ενα καρο φορες απο κορτιζονες...Με το που βλεπω οτι ο μικρος ξεκιναει βηχα και μυξουλες του δινω 2 βραδια 2,5 μλ αεριους μαζι με παραθυρα ανοικτα και ορο και σε 2 μερες ειναι περδικι ..σε πιο εντονο βηχα του δινω 2 βραδια αταραξ (2 μλ) και επειτα αεριους ...με αυτα και με αυτα δεν εχει ξαναπαρει το παιδι κορτιζονη και εισπνεομενα ...τα εχω συζητησει και με την γιατρο ολα αυτα και με κρινει σωστη...αμ πως!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κι εγώ κορίτσι ποντάρω, αλλά επειδή πέφτω πάντα έξω, αγόρι θα έχεις! Χιχιχιχ!

Κράτα όμως και μια πισινή γιατί χτες πήγε η ξαδέρφη μου να κάνει β' επιπέδου , το μωρό ηταν πάλι περίεργα γυρισμένο, αλλά της λέει όπως της είχε πει και σε προηγούμενο υπέρηχο, κοριτσάκι έχετε! Άντε να φάτε μια σοκολάτα να δούμε και τα υπόλοιπα όργανα, ε μετά τη σοκολάτα φύτρωσε τσουτσού (τσουτσού είπα και κάτι θυμήθηκα...)!

Κατά τα άλλα εμείς καλά, ο Γιώργος πήγε κανονικά σταθμό ξύπνησε καρακεφάτος! Και ο ομοιοπαθητικός Αρμάκι συμφώνησε σε αυτή τη φάση για αντιβίωση οπότε ξεκινήσαμε από χτες βράδυ!

Σούλα να πάτε οπωσδήποτε Γιάννενα, δε θα κάνει μόνο καλό στη μικρή αλλά και σε σένα! Εγώ όπου εκδρομή μέσα! :)!

Κωνκωνάκι τι θα γίνει θα τα πούμε από κοντά? Θα κανονίσουμε γειτονόπουλα Σκ να πάμε παιδότοπο που λέγαμε? Και η ΩΡΛ μας είπε χτες ότι δεν κολλάει η ωτίτιδα του Γιώργου οποτε μη μας φοβάστε!

Φιλάκια σε όλες τις υπόλοιπες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...