Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το φανταζομαι..εμενα ο Γρηγορης αν δε θελει να κανει κατι δεν το κανει με ΤΙΠΟΤΑ και μεσα να τον αφηνα νομιζω εκει θα εμενε...εδω καμμια φορα του λεω να παμε καπου για εξωτερικη δουλιτσα και αν εχει καποια ασχολια που δε θελει να διακοψει δεν πειθεται με τιποτα..το λεει κιολας ''θα κατσω εδω.Μονος μου...''στο τελος ,μαλλον το δικο του γινεται αν τον πιασει αυτη η ξεροκεφαλια.Μονο αν περασει η ωρα και το σκεφτει μονος του και αποφασισει οτι γινετε το δικο του και καλα μονο τοτε θα ερθει και θα μου κανει προταση να παμε...καλως ή κακως δε ξερω αλλα του δινω το χρονο του οταν μπορω βεβαια για να μην ακουω φωνες και γκρινα.

Μια μερα μου ειπε''θελω να μεινω μονος'' μα την Παναγια ...και μετα γελουσα και ελεγα τι ακουν τα αυτια μου...και που να μπει στην εφηβεια...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

το πιστευεις οτι καταληγουμε και τον ντυνουμε με καυγαδες και φωνες καθε πρωι .??..ο γιωργος φευγει κομματια καθε μερα...στεναχωριεται που τον μαλωνει..

δεν μπορω να φανταστω τον χρηστο στην εφηβεια ....απαπαπαπα....και καλα που εχουμε το σχολειο απεναντι και βλεπει τα αλλα παιδακια που ειναι και πειθεται καποιες φορες...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Λοιπόν τα σημειώνω τα περί φύλου να ξέρετε ε? :lol:

Πω πω ρε Ρίτα τι μου θύμησες αυτούς του πόνους με τα μιτροταν, αφόρητοι..

καμία σχέση πάντως αυτές οι συσπάσεις μ'αυτές τις εγκυμοσύνης. Απλά πετρώνει η κοιλιά και ο πόνος είναι ελαχιστος. Μπορεί να πονέσω καμιά φορά πολύ αλλά κρατάει λίγο.Προς το τέλος βέβαια έχεις και πονους κανονικούς. Το δικό μου πρόβλημα ήταν ότι φοβόμουν πως δεν θα καταλάβαινα πότε θα γεννούσα μιας και είχα συνέχεια συσπάσεις. Τελικά μια χαρά το κατάλαβα! :lol:

joa τον έχετε ρωτήσει αν θέλει να πάει σε άλλο σχολείο? Μήπως να τον πήγαινες έστω και για βόλτα σε κάποιον άλλο έτσι κι αλλιώς να έβλεπες αντιδράσεις?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Εγω νομιζω οτι ειναι καθαρα της ηλικιας και απλα εχει βιδωθει και βλεπει οτι ταραζεστε...σου ξαναειπα δοκιμασε να μην του μιλατε καθολου.Καθολου ομως..Χρηστο θα ντυθεις κοφτα και τελος...οσο και να φωναζει μην του απαντατε καθολου...θα δει οτι δε σας ταραζει πλεον και θα το παρατησει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγω νομιζω οτι ειναι καθαρα της ηλικιας και απλα εχει βιδωθει και βλεπει οτι ταραζεστε...σου ξαναειπα δοκιμασε να μην του μιλατε καθολου.Καθολου ομως..Χρηστο θα ντυθεις κοφτα και τελος...οσο και να φωναζει μην του απαντατε καθολου...θα δει οτι δε σας ταραζει πλεον και θα το παρατησει.

Και αν όντως κάτι έχει συμβεί στον σταθμό και δεν θέλει να πάει γι'αυτό τον λόγο και δεν είναι απλά για να τους ταράξει? Πολύ μπέρδεμα...

Πω πω ρε Ρίτα τι μου θύμησες αυτούς του πόνους με τα μιτροταν, αφόρητοι..

Ααα το ειχες και εσυ ε?

Μα λεω και εγω ειναι δυνατον να τα πινουν ολες και να μην καταλαβαινουν τιποτα?

Το ελεγα και στη φιλη μου με τα διδυμους οταν ηταν στο μαιευτηριο και πονουσε και μετα μου ειιπε ''σα να εχεις δικιο...''χαχα

Μα σε μενα ηταν εμφανεστατο ολη μερα μεσα στην καλη χαρα και ημουν και εγχειρισμενη και μολις το επαιρνα το βρωμοχαπι διπλωνομουν.Το εκοψα και ησυχασα:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και αν όντως κάτι έχει συμβεί στον σταθμό και δεν θέλει να πάει γι'αυτό τον λόγο και δεν είναι απλά για να τους ταράξει? Πολύ μπέρδεμα...

Ναι ειναι πολυ μεγαλο μπερδεμα οντως...και μονο που συνδιαζετε η αντιδραση με το σταθμο αντε βγαλει ακρη..

Εγω για αυτο ειπα οτι θα επεμενα πολυ στην αντιδραση του μολις εφτανε εκει και μολις σχολαγε..θα κοιταζα να δω πως ειναι μολις εβλεπε το ατομο που το παραλαμβανει στην πορτα και πως βγαινει οταν σχολαει.Διοτι δεν τιθεται θεμα προσαρμογης τωρα μετα απο 1 και παραπανω χρονο..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!!!!

τι κανετε;

χαθηκα αυτες τις μερες δεν προλαβαινω να πολυ μπαινω ελπιζω να εισαστε ολες καλα και τα ζουζουνια σας!

αρμακι μου πολυ χαρηκα που ειναι ολα καλα!

πες ομως θα κατουραει ορθιο η καθιστο ε;;;;;:tongue::tongue::tongue:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλέ ναι! Μα γι'αυτό στα δίνουν άλλωστε για να κάνει συσπάσεις η μήτρα και να επανέλθει..α πα πα! Ειδικά την ώρα του θηλασμού ήταν άλλο πράγμα!

Να σας ρωτήσω ρε κοπελιές( σήμερα έχω τη μαμά στο σπίτι και βρήκα χρόνο να γράψω). Τα μαυρομάτικα φασόλια έχουν την ίδια θρεπτική αξία με τα υπόλοιπα όσπρια? Ξέρετε? Σήμερα θα τα φτιάξω σαλάτα, η Εύα τρελλαίνεται(και για όλα τα όσπρια δηλαδη..).

Επίσης πως αλλάζει η ώρα στο φόρουμ? Μου δείχνει την παλιά.

Διαφημίσεις

αρμακι μου πολυ χαρηκα που ειναι ολα καλα!

πες ομως θα κατουραει ορθιο η καθιστο ε;;;;;:tongue::tongue::tongue:

Καλέ είπαμε, τον άλλο μήνα με σιγουριά! Άντε δεν θα ποντάρεις εσύ? Μέχρι τώρα είμαστε Κορίτσι 2/ Αγόρι 1. :lol:

Τα μαυροματικα ειναι πολυ καλα...παρα πολυ καλα.

Μαυροματικα σαλατα καθως και ολα τα λαχανικα και οσπρια σαλατα τα τρωει και ο δικος μου που αλλιως δεν..

Δηλαδη και τα φασολακια τα πρασινα αν τα κανω σαλατα και οχι λαδερα τα τρωει κανονικα και τα φασολια της φασολαδας και τις φακες αν τα κανω σαλατα τα τρωει οχι με τρελα αλλα τα τρωει.

Για τα μαυροματικα ομως τρελαινεται.Κοβω μεσα και πιπεριτσα και ντοματουλα σε κυβακια και λιγο κρεμμυδακι και μαιντανο..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ρωτησαμε και παιδαγωγους μεχρι και ψυχολογο οτι σε αυτη την φαση ..ενοψει νεου παιδιου , αλλαγη δωματιου και κρεβατιου ..παραπεφτει αλλαγη και παιδικου...

παντως αν η κατασταση συνεχισει ετσι ολη την σεζουν(ουτε στα χειροτερα ονειρα μου)τον Σεπτεμβρη θα αλλαξουμε σχολειο..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Iωαννα κι εγω θα σου ελεγα να κανεις αυτο που λέει η Ριτα, ορθα κοφτα να του πειτε "σχολειο θα πας!" κα να μη σας δει φυσικα πάλι αγχωμενους και ανησυχους..

Οταν κι εγω κουραζομαι να παρακαλάω και να χαΪδευω και του λέω κτ στα ισα και με αποφασιτικο υφος μετα μου λέει "μαμα πλάκα εκανα..."

Σουλα καλα θα κανετε να πάτε κυριως για σενα θα ελεγα εγω..Καλα να περασετε!Κοντα ειναι τα Γιαννενα πλέον και ο δρομος ειναι τελειος, δεν θα ταλαιπωρηθειτε καθολου!!!

Μαρια εγω πιστευω αγορι αλλα τωρα που λές οτι δεν ηταν και πολύ σιγουρος μηπως ειναι αυτο που λέει κι η Μαρια, δλδ κοριτσι που δεν φαινεται καθαρα???

Εμενα πάλι και τα δυο στην αυχενικη τα ειδε και ηταν και σιγουρος...Απο την 11η βδομαδα τα τσουτσουνια μας φατσα φορα!!!χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...