Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου!!

Έμείς είχαμε άσχημη νύχτα..Μεχρι τις 3 δεν κλείσαμε ματι..Ο Αν. έίχε μεγαλη γκρίνια και εντονη καταροή..Η φωνουλα του δε, είχε παραμορφωθεί καθώς ακουγοταν ενας συριγμός...Κατα τη 1.00 του εδωσα ντεπόν και στις 3 του εκανα ενα ζεστο γαλατακι για να μαλακώσει ο λαιμός του..όλο το βραδυ ήταν ανησυχος, έβηχε και δεν μπορούσε να κοιμηθεί, είχε και το ζορι του ο καημενος με το πετούμενο του..Τον βρηκαν όλα μαζί..Ευτυχώς δεν εχει πυρετό..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες! Τι κάνετε? Εμείς είχαμε ένα ήρεμο βράδυ σήμερα. Όταν θα ξυπνήσει το Ευάκι μας θα πάμε στα πεθερικά μου να στολίσουμε κι εκεί το δέντρο.(το τρίτο που θα στολίσουμε χαχαχαχα!). Τα έχουμε παρει σβάρνα όλα τα σπίτια μιας και με αυτό το κρύο δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο...

Μπραβο Arma, χαίρομαι πολύ για το Ευάκι..Περασαν τα πονακια σας..Μακαρι τα υπόλοιπα δοντακια της να τα βγαλει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα!!

Καλά να περασετε το υπόλοιπο της μερα σας..

Καλημερα κοριτσια!!!

καλο σ/κ να εχουμε ολες!!!

εχθες το βραδυ ο μικρος μου εκανε λιγο πυρετο μαλλον απο το εμβολιο του εβαλα ενα υποθετο να μην ανεβασει στον υπνο του και κοιμηθηκε μεχρι το πρωι πολυ ηρεμα ηταν απυρετος ολο το βραδυ και τωρα που σηκωθηκε!

εδω εχει παγωνια γυρω γυρω στα χαμηλα βουνα εχει χιονισει!

στονε μου περαστικα στον μικρουλη σου καλυτερα παρε τηλ τον γιατρο να σας δει να μην χειροτερεψει τωρα το σ/κ!

αρμακι μου καλο στολισμα!!!

deleni μου κι εμας με το κρεβατι εχει ερωτα αλλα οταν τον παω για υπνο δεν κατεβαινει καθεται εκει και παιζει με τα αρκουδακια και μιλαει μεχρι να κοιμηθει!

κι ενα ζεστο καφεδακι με αυτο το κρυο ειναι οτι πρεπει!

1854440egknzn68dc.gif

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερα vatraxaki μου, ναι θα πάρω τηλ. την παιδιατρο αν είναι να τον πετάξω μεχρι εκεί...Ταλαιπωρηθηκε το αγορακι μου και δεν θα αντεξω άλλη μια βραδιά σαν τη χτεσινή..

Ο Τιμούλης είναι καλά,ε;;Εσύ πως είσαι;;Με την εγκυμοσύνη κανενα συμπτωμα...

Διαφημίσεις

Καλημερα vatraxaki μου, ναι θα πάρω τηλ. την παιδιατρο αν είναι να τον πετάξω μεχρι εκεί...Ταλαιπωρηθηκε το αγορακι μου και δεν θα αντεξω άλλη μια βραδιά σαν τη χτεσινή..

Ο Τιμούλης είναι καλά,ε;;Εσύ πως είσαι;;Με την εγκυμοσύνη κανενα συμπτωμα...

καλα θα κανεις στονε μου να τον πας να το δει!

κι εγω καλα ειμαι δοξα το θεο σ'αυτη την εγκυμοσυνη δεν ειχα κανενα συμπτωμα εξαρχης γι'αυτο αργησα να το παρω και χαμπαρι :D:D:D

Κοριτσάκια καλημέρα. Ευχαριστώ πολυ για τι ευχές σας. Να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας και τα ζουζούνια σας.

Ο αντρούλης μου είχε ένα πολύ άσχημο δώρο πρωί - πρωί. Τώρα πώς το λένε αυτό...........; Έπεσε ο πεθερός μου από το μπαλκόνι. :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Ευτυχώς είναι σε πρώτο όροφο, αλλά από το πίσω μπαλκόνι που ήταν είναι πιο ψηλά. Πήγε να σηκώσει την τέντα, αν κατάλαβα καλά, έσπασε το σίδερο και τον παρέσυρε το βάρος του κάτω. Είναι στο νοσοκομείο τώρα. Έχει χτυπήσει στο κεφάλι, αλλά από ότι είπαν οι γιατροί είναι μόνο εξωτερικά τα τραύματα. Έφτασε στο νοσοκομείο όμως με 17 πίεση, κάτι που εγώ βέβαια το θεωρώ φυσιολογικό λόγω φόβου, και γι΄αυτό του έδωσαν παραπεμπτικό για την καρδιολογική και θα τον κρατήσουν. Έχει περάσει έμφραγμα παλιότερα. Αυτά. Όταν έχω νεώτερα θα σας ενημερώσω. Ελπίζω ο Άγιος Σπυρίδων να κάνει το θαύμα του.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα..

Βρε Γιοβαννα μπηκα να ευχηθω για τον ανδρα σου και τι ειναι αυτα που διαβαζω????Πω πω

Να τον χαιρεσαι κοπελα μου και ολα περαστικα να εναι με τον πεθερο σου μεσα απο την καρδια μου..

Μας μουτζωσαν φετος ρε παιδι μου...

Αρμα η Ευουλα μηπως μπορει να περασει απο το σπιτι μου μια βολτα να μου ξεστολισει το δεντρο οταν ερθει η ωρα γιατι βαριεμαι?? χαχαχα.Το εχει μαθει το αθλημα τελεια πια με τετοια προυπηρεσια σε 3 δεντρα!Μπραβο να εισαστε καλα και του χρονου!!

Stone αυτος ο συριγμος που λες μηπως ειναι λαρυγγιτιδια και πρπει να του δωσεις αυτες τις σταγονες κορτιζονης που λεγανε τα κοριτσια??Καπως ετσι μου το εχει περιγραψει η παιδιατρος δεν τον πας να τον δει ο γιατρος?Αντε περαστικα και ας ειναι ως εδω...

Βατραχακι μεγεια το στεγνωτηριο!Το δουλεψες πως σου φανηκε?Ο τιμουλης καλα?

Εμεις καλα επειδη τα εχω φτυσει μονη στο σπιτι εντελως ολη αυτη τη βδομαδα σημερα με αφησε ο καλος μου να κοιμηθω και ξυπνησα τωρα χιχιχι.Καλα ηταν.

Ετοιμαζομαστε να βγουμε για ψωνια οικογενειακως!

Φιλια καλο σκ

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Giovana μου τι διαβάζω? Βρε τι πάθατε στα καλά καθούμενα!!!!Να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου και εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Stone μου πως πάει ο μικρός μας σήμερα?????

Ριτάκι κανένα νέο από τον πεθερό σου???

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε Γιοβαννα μου τι κακα μαντατα ειναι αυτα;

ευχομαι περαστικα και να μην ειναι κατι σοβαρο!

ριτα μου σ'ευχαριστω τωρα το μεσημερι θα το δοκιμασω και θα σας πω!

Ωχ Γιοβάννα τι διαβάζω? Καλέ πώς συνέβη αυτό? Εϊχε Άγιο ο πεθερός σου! Πόπο τρομάρα που θα πήρατε και ο άντρας σου θα τη θυμάται καιρό τη φετινή γιορτή του με όχι και τόσο ευχάριστα συναισθήματα! Μέχρι εδώ να είναι κορίτσι μου!

Σουλίτσα, Stone και Βατραχάκι πώς είναι τα ζουζούνια σας? Ελπίζω καλύτερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Giovanna, τι να πώ βρε κοριτσι μου...Περαστικα σας!!!Δλδ μεσα στην ατυχία του ήταν και τυχερος ο ανθρωπος που μενει στον πρώτο όροφο...πω πω, ούτε να το σκεφτομαι δεν θελω..

Εμεις πήγαμε τελικά στο γιατρό μολις τον ακροαστηκε καταλαβε, δεν χρειαστηκε καν να δει τα λαιμα του..Την τσιμπήσαμε τη λαρυγγίτιδα..

Stone αυτος ο συριγμος που λες μηπως ειναι λαρυγγιτιδια και πρπει να του δωσεις αυτες τις σταγονες κορτιζονης που λεγανε τα κοριτσια??Καπως ετσι μου το εχει περιγραψει η παιδιατρος δεν τον πας να τον δει ο γιατρος?

Καλα εσύ μαζι μας ήρθες στο γιατρό;;Πραγματι μας εδωσε soldesanil για 3 μερες και ενα αλλο που δεν το θυμαμαι τώρα..Αυτες τις oldesanil πολύ ζοριστηκα για να του τις δώσω γιατι εχουν πάρα πολύ πικρή γεύση..

Τώρα κοιμηθηκε ο καλός μου..

Αααα μας ήρθε και η φατνη, θα σας τη δειξω σε λίγο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...