Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι βρε στονε μου εχει βηχα ο μικρος;κοιματε και βηχει;

ασχετο αλλα ο Τιμος θα αρεζοταν πολυ με κατι τετοιο πιστευω

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.02.05/1512720

του αρεσει πολυ να ανεβενει πανω στα οχηματα αφου να φανταστητε προσπαθει να κατσει στα μικρα τα αυτοκινητακια που ειναι μια πιθαμη χαχαχα

Vatraxaki, αυτο είναι τηλεκατευθυνομενο ή κανονικο οχημα που το καβαλάνε;;

Ωραίο φαίνεται πάντως..Ο Ταρζαν θα ξετρελαθεί!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Vatraxaki, αυτο είναι τηλεκατευθυνομενο ή κανονικο οχημα που το καβαλάνε;;

Ωραίο φαίνεται πάντως..Ο Ταρζαν θα ξετρελαθεί!!

οχι νομιζω κανονικο ειναι στονε μου!

ελπιζω να μην αρρωστησατε!

αυτο ειναι το στεγνωτηριο http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=102000823&ref=pathfinder

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Vatraxaki αυτο που καταλαβαίνω απο τα 2 άρθρα που παρεθεσες (εχω διαβασει και εγω σχετικά) είναι οτι δεν έγινε κτ το οποίο δεν επρεπε..Απλά οι συγκεκριμενοι επιστημονες υποστηρίζουν οτι δεν πρέπει να παρεμβαίνουμε βιαία σε αυτη την πραξη καθώς προκαλεί πόνο στα παιδιά και καποιες φορες αιμοραγία..Υποστηρίζουν δε, οτι αυτη είναι μια κατασταση που θα συμβεί απο μονη της μεχρι τα 17 και μονο ενα στα δεκα παιδακια θα εχει κλειστό το πετούμενο ενώ ενα στα 100 θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση..Αυτους τους αριθμους εγω τους θεωρω αμελητέους εκτός αν αυτό το 10% (της πρωτης περίπτωσης) και το 1/% (της δευτερης περίπτωσης) είναι το δικο μου παιδί..

Αν έκανα καλά ή κακα το μελλον θα δειξει...:-):smile:

ναι στονε μου αυτο μου ειπε και η γιατρος οχι οτι ειναι λαθος αλλα πλεων δεν το συνιστουν οι καινουριοι γιατροι!

θα δειξει το μελλον ευχομαι κανενα παιδακι να μην εχει προβλημα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κορίτσια καλησπέρα. Με χάσατε μερικές μέρες, αλλά κάτι τα ψώνια, το σπίτι, μαγειρέματα, δουλειές, γιορτές........δεν πήρα ανάσα. Να σημείωσω, για να μην με παρεξηγήσετε αν ρωτάω βλακείες, ότι δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας. Αύριο γιορτάζει και η αγάπη μου και έχω άλλα μαγειρέματα.

Ρίτα και Νατάσα θα δοκιμάσω τις συνταγές σας και θα σας πω εντυπώσεις.

Ρίτα πώς είναι ο πεθερός σου; Έγινε η εγχείρηση; Είναι καλά; Περαστικά του εύχομαι.

Κα Φωτεινή και Βίκυ τι έγινε με ρο πόρισμα από την εξέταση της Φωτεινούλας; Για την ουρολοίμωξη λέω.

Κορίτσια την Αλεξάνδρα την ταλαιπωρούν πολύ τα δόντια. Ξυπνάει και κλαίει σπαραχτικά. Έχει καθυστερήσει και αυτή και υποφέρει.:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Άρμα τι γίνεται με την Εύα; Έβγαλε και άλλο;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Απο σήμερα μάλλον θα έχουμε ιντερνετ και τηλέφωνο στο σπίτιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

932266vvso9qg4wk.gif932266vvso9qg4wk.gif932266vvso9qg4wk.gif

Επιτέλους ελπίζω να τα καταφέρουν δεν αντέχω άλλο... Κι σκεφτόμουν πως θα σας μιλάω όταν σταματήσω τη δουλειά αν στο σπίτι δεν έρθει το ιντερνετ....:roll::roll::roll::roll:

199035jskdaz1rdu.gif

Εξαιρετική τιμή!Περιμενα να ακουσω γυρω στα 250 ευρώ..

Stone το σαιτ έχει ένα είδος έκπτωσεων και απο 124 ευρώ την έχουν 79,99...;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Γεεια σας και απο εμας!!!!

Stone μου περαστικούλια σας βρε!!!! Εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό.

Βατραχάκι μου μεγειά το στεγνωτήριο !!! Είναι πολυ ωραίο.

Deleni αντε να μιλάμε και από το σπίτι.

Κορίτσια σας αφήνουμε για λίγο πάμε να κάνουμε μπανάκι γιατί άρχισε να φωνάζει η Ραφαέλα μπαμ και μπαμ (ετσι λέει το μπάνιο)

Τα λέμε αργότερα.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας αφήνουμε για λίγο πάμε να κάνουμε μπανάκι γιατί άρχισε να φωνάζει η Ραφαέλα μπαμ και μπαμ (ετσι λέει το μπάνιο)

Τα λέμε αργότερα.

Και εμεις το ίδιο!!Τα εκανε κιολας ο κυριος και βιάζεται..χαχαχα

Ακόμα Βατραχάκι μου....:-( τρέχω να συμμαζέψω και να πάω σπίτι στη μικρούλα!

Καλό Σκ σε όλες (αν και ελπίζω να σας μιλήσω επιτέλους και απο το σπίτι....;))

Φιλιά, καλό βράδυ!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ελένη ελπίζω να τα πούμε το Σαβ/κο..

Ο μικρος μου βηχει, του εκανα ενα ζεστο μπανακι, τον εντυσα καλά-καλά, μολις ήπιε και το ζεστό του γαλατάκι και είναι ετοιμος για ύπνο..Τώρα εφυγε η γιαγια του που ήρθε να τον δει και εγώ δεν μπορώ να ζεστάνω το κοκαλάκι μου..Συμπτώματα;; :(:(

Ο συζ., επιμενει να δουμε μια ταινια της επιλογής του, ενω εγώ τον εστειλα να πάρει το "Νύχτες στη Ροδανθη" ή το Λυκόφως, εκεινος επειδη δεν βρηκε αυτα διαθεσιμα προτιμησε να ακουσει των πωλητή και πήρε Confessions of a Shopaholic :mad::-x

Και του είπα θέλω κοινωνικό, συγκινηση βρε παιδι μου..Μαλλον κτ θελει να μου πει μεσω της ταινίας χαχα

Πάω για μπάνιο να χαλαρώσω και θα κάτσω στο pc μου για λίγο..

Καμια άλλη είναι εδώ;;;

Καλημέρα σε όλες! Τι κάνετε? Εμείς είχαμε ένα ήρεμο βράδυ σήμερα. Όταν θα ξυπνήσει το Ευάκι μας θα πάμε στα πεθερικά μου να στολίσουμε κι εκεί το δέντρο.(το τρίτο που θα στολίσουμε χαχαχαχα!). Τα έχουμε παρει σβάρνα όλα τα σπίτια μιας και με αυτό το κρύο δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο...

Εμείς χθες πήγαμε στην παιδίατρο κάναμε εμβόλιο και μετρηθήκαμε .Από 8850 γινήκαμε 10050 κιλά και ύψος απο 76cm γινήκαμε 80cm.Μιλάμε για τρομερή ανάπτυξη, η γιατρός μας δεν το πίστευε.Είδατε κορίτσια μόλις της πέρασε η αλεργία της και άρχισε να πίνει κανονικό γάλα και να τρώει απ΄όλα έστρωσε το κοριτσάκι μου.

Ευα μου χάρηκα τόσο πολύ με την Ραφαελίτσα!!!! Μπράβο στο κορίτσι μας! Όντως τρομερή ανάπτυξη! Μα δεν είναι απίστευτη η χαρά όταν πας στον γιατρό και έχουν πάρει??? Χαίρομαι για όλα τα αδύνατα της παρέας όταν το ακούω, όπως χαίρομαι και για την Εύα μου! :-)

Πάντως συζητούσαμε χθες με τον άντρα μου και λέγαμε πόσο έκπληκτοι είμαστε με την Αναστασία...απο τότε που πήραμε το κρεβάτι είναι πολύ πιο ήσυχη... δεν έχει κλάψει ούτε μια φορά όταν την παμε για ύπνο, και όταν αργεί να κοιμηθεί κατεβαίνει απο το κρεβάτι, παίζει με τα παιχνιδάκια της μόνη της (ούτε μας φωνάζει...:roll::roll::roll:) και όταν κουραστεί ανεβαίνει και κοιμάται....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χθες το μεσημέρι για παράδειγμα, τη βάλαμε για ύπνο στις 3 και μέχρι τις 4,30 έπαιζε μόνη της και κοιμήθηκε μετά...:shock::shock::shock::shock: ούτε κλάματα, ούτε φωνές, ούτε διαμαρτυρίες... Αν είχαμε την κούνια και δεν ήθελε να κοιμηθεί θα ξελαρυγγιαζόταν να φωνάζει μαμά και μπαμπα...:rolleyes:

deleni έχω πάθει πλάκα με την αντίδραση της Αναστασίας! Μου φαίνεται τόσο μακρινό όλο αυτό για την Εύα, που πραγματικά την καμαρώνω την κόρη σου! Φτου φτου το κοριτσάκι μας! Εχτές το μεσημέρι η Εύα είχε γυρίσει οριζόντια, είχε κρεμάσει τα πόδια και τα χέρια της έξω από τα κάγκελα και σκεφτόμουν με τέτοιο ύπνο που κάνει πως θα την βάλω σε κραβάτι οεο?? Θα την ψάχνω στο πάτωμα! :lol:

Η κουζίνα που της πήρατε είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!! Και πολύ καλή τιμή! Καλορίζικο και το ίντερνετ στο σπίτι!

Σουλίτσα μου πως είναι η Ανδριάννα? Αχ αυτές ι βοχιολίτιδες είναι μεγάλη ταλαιπωρία..:-(. Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα το πουλάκι μου!

Βατραχάκι μου καλορίζικο το στεγνωτήριο!!!

Κορίτσια την Αλεξάνδρα την ταλαιπωρούν πολύ τα δόντια. Ξυπνάει και κλαίει σπαραχτικά. Έχει καθυστερήσει και αυτή και υποφέρει.:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Άρμα τι γίνεται με την Εύα; Έβγαλε και άλλο;

Giovanna μου έτσι ακριβώς και η Εύα...τρία βράδια συνεχόμενα το έκανε αυτό έβγαλε το 4ο δοντάκι, ηρέμησε δυο μέρες, μετά πάλι ένα βράδυ και εχτές ήταν ήρεμη..Υπομονή..θα βγουν και θα ηρεμήσουν τα κορίτσια μας..

Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!

Φωτεινή μου συλληπητήρια..άσχημες καταστάσεις δυστυχώς..:-(

stone πως είναι ο Αναστάσης? Πέρασε ο βήχας? Με τον ''ιπτάμενο'' που λέει και το βατραχάκι τι έγινε? Ηρέμησε?

Τα έγραψα όλα μαζεμένα πάλι! Να περάσετε καλά ό,τι κι αν κάνετε!

Φικιά σε όλες!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...