Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Stone δεν ήταν πολύ ακριβή αν σκεφτείς ότι τη μισή κουζίνα σε μέγεθος και αξεσουάρ απο αυτή της fisher-price είχε 60 ευρώ... αυτή την βρήκα στο mytoys.de 80 ευρώ και 15 τα μεταφορικά...

Εξαιρετική τιμή!Περιμενα να ακουσω γυρω στα 250 ευρώ..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

γεια σας κοριτσια!!!

σημερα χαθηκα γιατι πηγαμε το πρωι παιδιατρο για εμβολιο και μετα τσαρκα!

τωρα εχουμε και τον αλλο μηνα παλι επαναληπτικο και τον Φεβρουαριο

δεν μετρηθηκαμε γιατι μου ειπε να τον παω αλλη μερα να μην το συνδιασει με το εμβολιο!

την ξαναρωτησα για το πουλακι και μου εξηγησε οτι ειναι μια χαρα κι οτι φυσιολογικα εως 4 ετων θα ανοιξει απο μονο του κι οτι οι γιατροι που το ανοιγουν ειναι τις παλιας σχολης οχι οτι ειναι κακο αλλα ειναι επιπονο για το παιδι.αυτα μου ειπε αυτα σας λεω τι να πω την εμπιστευομαι κι ο θεος βοηθος!

Vatraxaki κι αυτη μου αρεσει πολύ..Έχει love story..Τι ζωδιο είσαι;;

στονε μου ειμαι ιχθυεις ευαισθητουλα :D:D:D

να παρεις να την δεις την ταινια αξιζει!

α εχθες παρηγγηλα και στεγνωτηριο τελικα κατεληξα σε siemens μου σημερα η αυριο θα μου το φερουν!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

γεια σας κοριτσια!!!

την ξαναρωτησα για το πουλακι και μου εξηγησε οτι ειναι μια χαρα κι οτι φυσιολογικα εως 4 ετων θα ανοιξει απο μονο του κι οτι οι γιατροι που το ανοιγουν ειναι τις παλιας σχολης οχι οτι ειναι κακο αλλα ειναι επιπονο για το παιδι.αυτα μου ειπε αυτα σας λεω τι να πω την εμπιστευομαι κι ο θεος βοηθος!

Nαι εχει δικιο...και εμενα οταν την επρηζε ο ανδρας μου το ιδιο μου ειχπε πει.

Οτι υπαρχουν 2 σχολες (χαχα).Η παλια σχολη που λεει να το κανουμε νωρις και η πιο νεοι γιατροι που λενε αστο για αργοτερα και αν γινει μονο του εγινε.

Εκεινη αν και νεα(45 και νεογνολογος στο ιασω) μου ειπε οτι μπορουμε να το κανουμε αν θελουμε αλλά μου τονισε ''φτανει να το διατηρησετε αλλιως δεν εχει νοημα αν ειναι να τον ξαναταλαιπωρησουμε στο μελλον''.

Οταν τα ακουσε ο ανδρας μου αυτα της λεει ''ποια παλια και νεα σχολη καλυτερα νωρις να τελειωνουμε και εννοια σου θα το αναλαβω εγω να μην ξανακλεισει''(χαχαχα εχει ψυχολογικο με αυτο το θεμα).

Ετσι και εγινε τελικα.

Τι αλλα νεα?Χαθηκα σημερα διοτι τρεχω με τις δουλειες και τον ταλιμπαν μου.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Vatraxaki μου, ο καθενας απο εμάς εμπιστευεται το γιατρό του..

Εμενα η πρωτη παιδιατρος μας που μου είπε οτι μεχρι τα 2 πρεπει να το ανοιξουμε είναι 43 χρονών νεογνολογος στο Παπαγεωργίου με συμμετοχες σε συνεδρια και σεμιναρια..Ο τωρινος μας έιναι δημοσιος γιατρός με παρα πολλά περιστατικά στο ενεργητικό του και με συγχρονες απόψεις..Υπάρχουν διαφορετικες απόψεις και είναι όλες σεβαστες, αρκεί να περιστρεφονται γυρω απο το καλό των παιδιών μας...

Διαφημίσεις

μολις μου εφεραν το στεγνωτηριο!!!!

κοριτσια και στο ιντερνετ που εψαξα λιγο πολυ αυτα που μου ειπε και η γιατρος μου διαβασα στο θεμα του ''ιπταμενου''

αν θελετε διαβαστε λιγο

http://www.paidiatros.gr/index.php?cid=10&id=248&st=2

Νατασα μου σήμερα το παιδί είναι σαφως καλύτερα απο χτες όμως αυτό που με ανησυχεί εδώ και μια ώρα που τον ακούω είναι ο βηχας..και νομιζα πως εμεις την πηδηξαμε..Τελευταίοι και καλύτεροι θα είμαστε μου φαίνεται...

Διαφημίσεις

τι βρε στονε μου εχει βηχα ο μικρος;κοιματε και βηχει;

ασχετο αλλα ο Τιμος θα αρεζοταν πολυ με κατι τετοιο πιστευω

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.02.05/1512720

του αρεσει πολυ να ανεβενει πανω στα οχηματα αφου να φανταστητε προσπαθει να κατσει στα μικρα τα αυτοκινητακια που ειναι μια πιθαμη χαχαχα

Βατραχακι μου τα διαβασα τα αρθρα..καλα τα λενε αλλά επειδη εχω πολλα πραδειγματα γνωστων που το εκαναν τα παιδακια τους μετα τα 3(βασικα δεν ξερω τελικα κανενα που να μη το χρειαστηκε) και επειδη απο τν εμπειρια μας ειδα πως υποφερουν θεωρω οτι για εμας ηταν σαφεστατα πιο ανωδυνο που το καναμε και ξεμπερδεψαμε.

stone πως ειναι σημερα το παιδι?Γιατι βηχει?

Νατασσα λεω αν τον παρει για λιγο η μανα μου το παογευμα να κατσω να τν κανω..ελπιζω να προλαβω

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Vatraxaki αυτο που καταλαβαίνω απο τα 2 άρθρα που παρεθεσες (εχω διαβασει και εγω σχετικά) είναι οτι δεν έγινε κτ το οποίο δεν επρεπε..Απλά οι συγκεκριμενοι επιστημονες υποστηρίζουν οτι δεν πρέπει να παρεμβαίνουμε βιαία σε αυτη την πραξη καθώς προκαλεί πόνο στα παιδιά και καποιες φορες αιμοραγία..Υποστηρίζουν δε, οτι αυτη είναι μια κατασταση που θα συμβεί απο μονη της μεχρι τα 17 και μονο ενα στα δεκα παιδακια θα εχει κλειστό το πετούμενο ενώ ενα στα 100 θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση..Αυτους τους αριθμους εγω τους θεωρω αμελητέους εκτός αν αυτό το 10% (της πρωτης περίπτωσης) και το 1/% (της δευτερης περίπτωσης) είναι το δικο μου παιδί..

Αν έκανα καλά ή κακα το μελλον θα δειξει...:-):smile:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...