Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Περαστικα και σε σενα Πετρουλα μου!!!

Γλυκια κολοκυθοπιτα ε?ΜΙαμ κανω και εγω μια με σταφιδες και καρυδακι αλλα την αποφευγω για να μην πολυτρωμε γλυκα!

το ριτακι ειναι ο σεφ του καφε..

Ω μα τι τιλος!!!Μερσι!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημέρα φίλες μου...ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας επίσης...ας κάνει κάποια μία ανασκόπηση.

Τα κάλαντα τα ξέρουμε κι εμείς εδώ και καιρό, αλλά τα τρίγωνα κάλαντα. Ξερουμε λιγάκι και το Άγιος Βασίλης έρχεται και τώρα θα του μάθω και το πάει ο παλιός ο χρόνος. Γενικά τα τραγούδια είναι το φόρτε του χαχα.

Αααααααααααααααααα τραγουδάμε όμως και το μάγκα από το βοτανικό , χτυπάμε το χέρι στο πάτωμα μαγκικά και λέμε ώπααααααααααααααααααααααα. Επίσης τραγουδάμε και τσιφτετέλι τούρκικο με χτυπώντας το ντέφι στο μπούτι μας. Το ρεπερτόριό μας βλέπετε περιλαμβάνει από πολύ μαγκιά εώς πολύ γυφτιά χαχαχα.

Αυτά για την ώρα...πάω να στείλω φώτος στο γάμος οργάνωση για να ανεβάσουν το μαγαζάκι μου στο ίντερνετ!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλη επιτυχια Σαρδελακι!!!

Οσο για τον Αστερη δεν εχω λογια!!!Ζηλευω τα τραγουδακια σας!!!Ευγε!!

(Εχθες του εμαθα το παει ο παλιος ο χρονος και το εμαθε σχετικα γρηγορα...αλλα στα καλαντα δυσκολευομαι..ποια να του μαθω?)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

χαχαχαχα ρε πετρουλα....που το ακουσε αυτο ο μικρος ....παντως υπακουος ο μικρος στις εντολες του μεγαλου..

Πάντως περα απο την πλακα κι εγω εμεινα εκπληκτη...Μολις εμαθα και τον δραστη..του λέω ποιος σου ειπε αυτη τη λέξη και μου λέει "θειος Γιαννης ειπε λαλακα μπεμπούλη".. ειναι ο αδερφος του πεθερου μου και αυτος που του εμαθε να κανει "ρολόι" στο χερι....:evil::evil:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ειναι ο αδερφος του πεθερου μου και αυτος που του εμαθε να κανει "ρολόι" στο χερι....:evil::evil:

Τι εννοεις?

Εμας παντως για να μην αγχωνεσαι αφου μας στολισε ολους κανονικοτατα γνωστους και αγνωστους με τη συγκεκριμενη λεξη,κατανοησε πληρως οτι δεν πρεπει να τη λεει και το εκοψε.Πλεον την χρησιμοποιει σωστα τουλαχιστον...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Χαχαχα Πετρούλα μου!!! Ο καθένας και το δικό του κόλπο είμαστε!!! Εγώ για την τσιρίδα και ο Αναστάσης για το κλάμα του μπέμπη!!!!

Χριστίνα μου η τσιρίδα μας είναι γενικώς τσιρίδα!!! Και στη χαρά και στην τσατίλα και στο ξεκάρφωτο πατάμε κι από μια. Θα δούμε. Θέλω να πιστεύω ότι κάπως ελαττώνονται, περιορίζονται.....θα δείξει.

Αχ Ιωάννα μου τι πάθατε πάλι? Πωπω κι αν δε σε προλάβαιναν στη στάση τι θα γινόταν οεο??? Οσο για το άλλο θέμα σε ξαναρωτώ μήπως έγινε κάτι στον παιδικό? Μήπως κάποιο άλλο παιδάκι τον πείραξε? Μήπως κάποια δασκάλα του είπε κάτι?

Σαρδελακι καλή επιτυχία!

Ρίτα τα τρίγωνα κάλαντα να του μάθεις. Είναι πιο εύκολο και πιο διασκεδαστικό.

Κι εμείς λέμε πολλά τραγουδάκια πάντως, φιλόμουσοι γαρ χαχαχα. Πλάκα πλάκα τα δυο τα θυμάται από τη μουσικοκινητική που πήγαμε 2 φορές όλες κι όλες. Πάντως στην ώρα μας δεν ξυπνάμε για να προλάβουμε το μάθημα δυστυχώς και κακώς κατά τη γνώμη μου.

Παιδιά μου ήρθε σήμερα φαρδύ πλατύ το χαρτί της περαίωσης και έχει λήξη αύριο!!!!! Μου ήρθε ταμπλάς με το ποσό, αλλά τηλ στην εφορεία να ρωτήσω λεπτομέρειες και δεν απαντούν. Ξέρει καμία αν έχει πάρει παράταση???????

Κερνάω καφεδάκι γαλλικό φουντούκι, που λέει και η διαφήμιση. Οποια θέλει ορίστε!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Τι να σου πω Ελενη μου...στον παιδικο λενε οτι ειναι σχετικα ησυχος και συνεργασιμος..αλλα σπιτι στηνει ολοκληρο θεμα καθε μερα....

Οχι ζουζουνια και οχι ζουζουνια...μιλησα στην κοπελα και μου ειπε οτι δεν εχει γινει κατι ..

τον ρωτησα κιολας θελεις να γραφτουμε σε αλλο σχολειο και μου ειπε ναι ....χθες το απογευμα παλι φωναζε τον χροστοφορο να ερθουν να παιξουν (ο φιλος του στο σχολειο..)

Εμεις κοριτσια τραγουδακια δεν λεμε...εξαλλου δεν μιλαμε και τοσο καλα για να πουμε και τραγουδια...παντως το παλευει με το κουνελακι και το γυρω γυρω ολοι

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ελενη του ανδρα μου να δεις τι ταμπλας του ηρθε με την περαιωση...και εμενα απο κοντα...θα δουμε...θα ρωτησω για παραταση και θα σου πω.

Ιωαννα εγω πιστευω πως πρεπει να ζορισεις τις δασκαλες λιγο.Ακομα και αν η αντιδραση ειναι της φαντασιας του εκεινες ειναι ολη μερα μαζι του και εχουν την ευθυνη να τον κανουν να νιωσει και παλι καλα.Οσο αφορα εσας η φαση αυτη αλλο τοσο αφορα και το σχολειο.Εγω θα ελεγα οτι το παιδι επιμενει,οτι κατι ισως το εχει ενοχλησει και θα παρακαλουσα να τον προσεξουν λιγο παραπανω,να ασχοληθουν λιγο περισσοτερο αποκλειστικα μαζι του και να του δωσουν πρωτοβουλιες μεχρι να ηρεμησει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τις πηρα τηλεφωνο και τους ειπα να ασχοληθουν παραπανω με τον χρηστο ριτακι γιατι βγαζει ενα μεγαλο αρνητισμο για το σχολειο και περα απο την φαση προφανως κατι τον ενοχλει ...εγω πιστευω οτι ισως τον μαλωσαν (δεν τον λες και ησυχο παιδακι)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ενταξει κατι εγινε οτι και να ειναι αυτο..εχουν ευθυνη να το κανουν να νιωσει καλα.Εγω πιστευω παρα πολυ αυτα που μου λεει..δε μπορει να τα λεει ετσι..ενταξει καποιες φορες λεει ''ψεμματακια''αλλα καταλαβαινεις οτι τα λεει επιτηδες.Αλλα αν τον δω αρνητικο θα τους πρεσσαρω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοιμηθηκε η μπουμπου αλλα πριν κοιμηθει πεταξε το θεικο...

Της διαβαζα ενα βιβλιο και σε καποια φαση μου λεει "μισο λεπτο παω να φερω τα γυαλια μου":lol::lol::lol:

και εφερε τα γυαλια ηλιου!!!!χαχα!!!Οταν ζηταει απο τους παππουδες της να της διαβασουν εκεινοι λενε πως δεν βλεπουν και δεν εχουν τα γυαλια μαζι τους...

Αχ εχω πηξει λιγο στο σπιτι κοριτσια αλλα οκ γεμιζει ο χρονος εχω σχεδια για το μελλον αγροτικης φυσης!!Εχουμε αμπελια και φετος βγαλαμε τα πρωτα μας σταφυλια παρα πολυ νοστιμα οχι να το παινευτω...:DΕπισης φτιαχνω δικα μου σαπουνια, κρεμες προσωπου και διαφορα αλλα...βγαζω ενα χαρτζηλικακι και γεμιζει ο χρονος μου ευχαριστα.

Καλη ιδεα θα τις μαθω κι εγω τα καλαντα!!:D

CDp8p2.png 5LNlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...