Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαίρομαι που σας άρεσε κορίτσια...:D Εγώ με το που την είδα κατενθουσιάστικα.... όλο λέω πόσο ήθελα μια τέτοια όταν ήμουνα μικρή (απωθημένα :cool::cool::cool:)...:lol::lol:

Χώρος Μαρινα μου δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει, στο σαλόνι μάλλον θα καταλήξει...:roll::roll: (δεν μπόρεσα να αντισταθώ όταν την είδα....:cool::cool::cool:)

Μάλλον μας έπιασαν "τύψεις" με τον άντρα μου ενόψει του ερχομού του μπέμπη και...υπερβάλλαμε λιγουλάκι...:lol: Όταν έρθει (γιατί την παρήγειλλα απο Γερμανία) θα σας πω τι θα γίνει τελικά...Πάντως σαν διαστάσεις είναι 1.20 στο μήκος....:roll:

Σούλα μου μην στεναχωριέσαι... αφού το προλάβατε και νωρίς ακόμα καλύτερα...;)

Επεξεργάστηκαν by Deleni

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλε τι κουζιναρα ειναι αυτη???σουπερ ντελενι μου!!!

Για βτροχιτιδα σας εδωσε σιροπι ή εισπνοες αερολιν ???αν σας εδωσε εισπνοες , θα κανεις το εξης ..θα παρεις την μασκουλα και θα κανετε εισπνοες στην κουκλα πρωτα εσυ και μετα η Ανδριαννα και επειτα θα το δοκιμασετε ολο ενθουσιασμο στην ανδριαννα ..

Σιρόπι μας εδωσε Ιωάννα μου.

Σε πόσσες μέρες συνήρθε λίγο ο δικός σου??

Διαφημίσεις

Είχα πρόβλημα με τη σύνδεση μου..

Ευα δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του παιδοτοπου..Εχω ψαξει και πιο πίσω και δεν το βρίσκω..ΚΟΚΟΛΙΝΟ κάπως έτσι λεγόταν..Ααα πριν λόιγο έβλεπα και το ΠΑΙΖΩΤΟΠΟΣ στο COSMOS..εχει πάει καμια;;Μαλλον χαμος θα γίνεται εκει, ε;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σούλα περαστικα στο Ανδριανακι μας..Γρηγορα να γίνει καλά για να βρεθούμε κι απο κοντά..Η ανιψια μου είναι 5 χρονών και η βρογχιολιτιδα την επισκεπτεται συχνά..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Είχα πρόβλημα με τη σύνδεση μου..

Ευα δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του παιδοτοπου..Εχω ψαξει και πιο πίσω και δεν το βρίσκω..ΚΟΚΟΛΙΝΟ κάπως έτσι λεγόταν..Ααα πριν λόιγο έβλεπα και το ΠΑΙΖΩΤΟΠΟΣ στο COSMOS..εχει πάει καμια;;Μαλλον χαμος θα γίνεται εκει, ε;;

Κοριτσάρα μου εμείς έχουμε πάει είναι πολύ ωραία και έχει ξεχωριστό μέρος για τα μικρά παιδάκια όπως τα δικά μας και κοπέλα που τα παίζει...αλλά φοβάμαι μην γίνεται χαμός , θα είναι και παρασκευή!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Σούλα κούκλα μου η Φωτεινή ήταν έτσι πριν ένα μήνα, την μια μέρα άρχισε ο βήχας την αλλά όρχησε να βράζει το στηθική της σαν βραστήρας, αμέσως το βραδύ την πήγαν στην παιδίατρο και όρχησε της μάσκες 2 διαφορετικές η μια ήταν αερολιν. Μέσα σε 2 μέρες ήταν καλυτέρα, το προλάβατε μην ανησυχείς ευτυχώς είναι Παρασκευή και θα είσαι κοντά της για να την φροντίζεις όλα θα πάνε καλά.

Εύα μπράβο στην Ραφαελιτσα πηρέ μπρος το πουλάκι μου

Εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά, έμαθα για την γυναίκα του κολλητού του άνδρα μου που σήμερα τα ξημερώματα δεν υπάρχει πια και με πηρέ από κάτω, γιορτινές μέρες που είναι η κορούλες της και ο σύζυγος θα είναι οδυνηρές. Τουλάχιστον η κοπέλα σε εισαγωγικά δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ γιατί η κατάσταση της ήταν από της χειρότερες μορφές που θα μπορούσε να συμβεί σε άνθρωπο. Ο Θεός να ανάπαυση την ψυχούλα της και κουράγιο στην οικογένεια της

Κα Φωτεινή μου συλληπητήρια!!!Τι να πω πολύ δυσάρεστες καταστάσεις....και τέτοιες μέρες ακόμη χειρότερα.

Ο Θεός να τους δώσει δύναμη και κουράγιο να αντέξουν την απώλειά τους!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Φωτεινή μου συλληπητήρια...:-( Τι να πω...δύσκολες αυτές οι μέρες...:-(

Stone δεν ήταν πολύ ακριβή αν σκεφτείς ότι τη μισή κουζίνα σε μέγεθος και αξεσουάρ απο αυτή της fisher-price είχε 60 ευρώ... αυτή την βρήκα στο mytoys.de 80 ευρώ και 15 τα μεταφορικά...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Φωτεινή μου συλληπητήρια...:-( Τι να πω...δύσκολες αυτές οι μέρες...:-(

Stone δεν ήταν πολύ ακριβή αν σκεφτείς ότι τη μισή κουζίνα σε μέγεθος και αξεσουάρ απο αυτή της fisher-price είχε 60 ευρώ... αυτή την βρήκα στο mytoys.de 80 ευρώ και 15 τα μεταφορικά...

Deleni μου πολύ καλή τιμή!!!!! Πάντως έτσι όπως την βλέπεις νομίζεις πως είναι πιο ακριβή!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...