Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα κοριτσια!

Κι εδω Βοιωτια ο καιρος καλος ειναι..ζεστος

μαελενη αυτο με τις τσιριδες το περασε και η δικια μου...στριγγλια π[αιδι μου ετσι για την πλακα μας..δεν ξερω σε τι βαθμο τσιριζει ο μικρουλης σου παντως εμας περασε χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια δεν της εδινα σημασια γιατι το ειχε δει σαν παιχνιδι.Οσο για τις στριγγλιες οταν δεν γινεται το δικο της αυτες τις πολεμαμε..Την κακομαθανε η γιαγια και ο παππους απο κατω ετσι οταν εγω δεν τις κανω τα χατηρια γινετε χαμος..δεν τις περναει ομως..ετσι η μαμα ειναι η κακια και η γιαγια η καλη...αχ..μην μπω σε τετοια μονοπατια πρωι πρωι..

Κατα τ'αλλα μια χαρα , ο μικρουλης ζωηρος μέχει ταραξει και μ'αρεσει!!!

Η μικρουλα μονο χτες το απογευμα ξυπνησε με βουλωμενη μυτουλα, ας ελπισουμε οτι θα μεινει μεχρι εκει.

Α να πω και τι μαγειρευω?Μπουτακια γαλοπουλας στην γαστρα συνταγη απο γνωστο σιτε μαγειρικης..παραγγελεια συζηγου..ειπα ν'αφησω τα οσπρια για αλλη μερα!

Καλημερες και παλι!!

CDp8p2.png 5LNlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρσ κι από μένα! Έχει ηλιοφάνεια και μου αρέσει τρελά! Δουλίτσες ιδιαίτερες δεν έχω, φαγητό για τους μεγάλους δεν έκανα ακόμα αλλά περιμένω να ξυπνήσει η μικρή μου να βγούμε για δουλίτσες να πάρει λίγο ήλιο κι εκείνη! Χριστινάκι να πεταχτώ να μου βάλεις κανένα πιατάκι?

Πώς τα κατάφεραν καλέ Joa να κλειστούν γιαγιά και Χρηστάκος έξω? Να φανταστώ ότι έκανε ο μικρός το θαύμα του?

Deleni καλά αποτελέσματα να έχετε!

Φου, φου! Η Εύα στην προϊσταμένη για προαγωγή παρακαλώ!:):):)

Σουλιτσα...δεν έχω λόγια! Φέρε την κόρη σου να την κρατήσουμε εμείς κανένα βράδυ να κοιμηθείς κι εσύ σαν άνθρωπος! Της κουνιάδας μου 2 και 4 τα παιδιά, για να κοιμηθούν κατά τις 11.30 το βράδυ τα κουνάνε καμιά ώρα σε ένα ξεχαρβαλωμένο πια καρότσι και μετά κοιμούνται όλοι μαζί στο διπλό κρεβάτι. Κατά τις 3 όμως η μική έχε εγερτήριο για καμιά ώρα και την πάει έτσι μέχρι τις 7 που πια σηκώνονται όλοι για τα καλά! Υπάρχουν και χειρότερα, αυτό να σκέφτεσαι!

Μαράκι ανατριχιαστικό αυτό με τις ελιές! Πρέπει να πάω και τον άντρα μου να το κάνει γιατί έχουμε θέμα! Σκέψου ότι εγώ κάνω κάτι παρεμφερές στα βλέφαρα! Τη Δευτέρα που μας πέρασε δείλιασα γιατί έπρεπε να πάρω και τη μικρή μαζί και φοβήθηκα ότι μετά μπορεί να ζαλιζομουν και τι θα το έκανα το παιδί? Τ¨ωρα στις 25 έχω να ξαναπάω και φοβάμαιιιι!

Κωνκωνάκι αλήθεια εσάς το Μενίδι που έχει έναν παιδότοπο σας βολεύει να κανονίσουμε κάποια στιγμή?Πήγαμε με Πανμαρ και Joa και ήταν πάρα πολύ καλός! Ο άντρας σου θα λείψει μέρες?

mGKop3.png60Jvp3.png

μαρινακι οποτε θες!!μοσχομυρισε του εκανα και μασαζακι με μελι παπρικα αλατι ριγανι μουσταρδα πιπερι..μιαμ μιαμ

Ψαχνω για χριστουγεννιατικα βιβλια για την μικρη ....Εσας που πανε σχολειο τα μαθαινουν καλυτερα εμενα η μικρουλα θελει λιγη ωθηση και τρελαινομαι για χριστουγεννα φετος θα ειναι ξεχωριστα...θα μοιρασω τις δουλειες μου γιατι κανονικα θα επρεπε να κατσω στα αυγα μου αλλα σκεφτομαι να κανω λιγα αλλα καλα...για την μικρουλα παντα!!!Φετος θα παρω και καινουργιο δεντρο...ενα μικρουλη μωρε...σκεφτομουν ασπρο τι λετε?

CDp8p2.png 5LNlp2.png

Καλε Χριστινα δικια μου εισαι?Τι διαβαζεις greekmasa ή συνταγες παρεας?Εγω εχω γνωστη τρελα με τα ιντερνετικομαγειρικα...χαχα

Πανμαρ περαστικα...πω πω θυμαμαι που το ελεγαν και η Μαρινα και η Βικυ για τις ελιες...τρελο ζορι...

Κων κων μια χαρα θα τα περασεις μετα παιδια!

Ιωαννα τι επαθε η γιαγια καλε?χαχα...τη φανταζομαι...

πλακα πλακα ειναι ταραχτικο....να σου τυχει τετοιο πραγμα...και να μην ειναι και κανεις να σε βγαλει.

Σουλα εγω δεν εχω τι να πω πια...μαλλον δεν ειναι του υπνου το παιδακι σου..ποσες ωρες κοιμαται τη μερα συνολο?

Μαελενη εσυ πως εισαι?

Με την κικο ανταλλαξαμε μηνυματα τωρα φανταζομαι ειναι στο σπιτακι της αγκαλια με τα ζουζουνια.Θα την παρω καποια στιγμη αλλα δε θελω να ενοχλω τις πρωτες αυτες μερες.

Νατασσααααα που εισαι ?Κρυφοκοιμασαι σε καμμια καρεκλα?χαχα Πως παει???????ελα να μας πεις!

Εγω σημερα θα κανω αλμυρη κολοκυθοπιτα με κολοκυθα ..(απο χθες στιβω το κολοκυθι) με το σουπερ φυλλο της κικης βεβαιως.

Σας εδειξα και τη version μου με λουκανικα?

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5123&Itemid=49

Μπορειτε να την κανετε και σε 10 λεπτακια με ετοιμο φυλλο

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινακι οποτε ερθετε μενιδι τηλεφωνακι !!!!εμεις στον παιδοτοπο ειμαστε συχνοι πελατες!!!κωνκων ειναι πολυ βολικα εκει που ειναι και ειναι ομορφος παιδοτοπος !!!να το κανονισουμε!!!

Το πως κλειστηκαν..ελα μου ντε....ο χρηστος εκλεισε πολυ δυνατα το τζαμι και επεσε η ασφαλεια και δεν μπορουσαν να μπουν μεσα ...ο μικρος ειναι ηδη στην πλατεια και ξεφραγκιαζει τον παππου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

δεν εχει τιποτα αλλο ριτακι απλα μονο βηχα...την εχουμε την ευαισθησια ...γυρισα πισω απο την σταση και τους βρηκα στο μπαλκονι να με περιμενουν...Εν τω μεταξυ η γιαγια δεν ειχε μαζι το κινητο της(δεν το παιρνει μαζι στο μπαλκονι)οποτε ειπε σε ενα περαστικο και πηρε στον μπαμπα μου και με πηρε ο μπαμπας μου στο κινητο και γυρισα...περιπετειωδη πρωινο ...εξακολουθει να μην θελει να παει σχολειο παντως ...με το που ειδε το σχολικο εβαλε τα κλαμματα...παλι φαση περναμε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κορίτσια μου γεια σας !!!! Να σας πω και εγώ μια καλημέρα!!!!

Ευχχομαι όλες οι μανούλες και τα παιδάκια να είναι καλά!!!!!Στη δουειλειά τρέχω συνέχεια , από την μέρα που ήρθα μετά την γέννα δεν μπορώ να ηρεμήσω!!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

ξερεις τι?μαλλον στο κανει αυτο οταν ειναι αρρωστουλης...μαλλον θελει να νιωθει ασφαλεια,και γι αυτο αντιδρα...θυμαμαι και περισυ οταν ελεγες οτι δε θελει να παει κατι ειχε,κατι το τριγυριζε.Λογικο το βρισκω.. και εμεις παμε με κεφι καπου οταν ειμαστε αρρωστοι?Κανει και τον παππου παιχνιδι οποτε σου λεει γιατι να παω?

Μια φιλη μου ελεγε οταν ηταν σπιτι τα παιδια με ιωση τα επηζε λιγο στην κλεισουρα για να πηγαινουν μετα με χαρα...

Γεια σου Ευα!!Πες κανα νεο τι κανετε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

λιγο απ'ολα ριτακι!Η συγκεκριμενη ειναι απο της παρεας και ειναι τελεια..

Μου αρεσει η μαγειρικη βαριεμαι τα ιδια και τα ιδια...βεβαια εχω και χρονο προς το παρον..

CDp8p2.png 5LNlp2.png

Καλημερα κι απο μενα!!!

Ελενακι μου εύχομαι να ακουσετε αυτο που θελετε σημερα απο τον γιατρό..Καλη επιτυχια!

Μαρια και εγω πόνεσα απο την περιγραφη σου.Ακουγεται οντως επώδυνο, ανατριχιασα..Περαστικα, τουλάχιστον εγινε δουλεια..

Χριστινα ζηλεψα τα μπουτακια γαλοπουλας..Δεν εχω κανει ποτε και δεν εχω βρει να πω την αληθεια..Με την πρωτη ευκαιρια θα παρω να δοκιμασω

Το ασπρο δεντρακι δεν ξερω πως θα ειναι, ισως και να μου αρεσε αλλα εγω προτιμω το πρασινο που αληθοφερνει..

Ιωαννα το εκανε πάλι το θαυματακι του ο Χρηστακος..Απο τωρα στην κοπάνα..!!χαχα

Ελένη μια χαρα σε βρισκω με το κολπακι για την τσιριδα..Συνεχισε το αφου βλέπεις αποτελεσματα που & που.

Ευα μου μακαρι να υπαρχει δουλεια και ας τρεχεις..Πως ειναι τα κοριτσια σου??Πες μας κανενα νεοοταν βρεις χρονο..

Ριτα μιας και ανεφερες για κολοκυθοπιτα, χτες μου εστειλε η γιαγια του καλου μου γλυκια κολοκυθοπιτουλα πεντανοστιμη!!

Σημερα τρωμε κοτοσουπα και κοτοπουλακι στο φουρνο με πατατουλες

Ο Αναστασης ειναι καλύτερα εγω ομως εχω πονολαιμο και μια μικρη καταροη..Για να δουμε

Καλο μεσημερι!!Φιλια

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...