Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμείς πάντως πέρυσι που ήταν η πρώτη χρονιά δεν είχαμε αφήσει τίποτα. Φέτος καλύτερα, προς το παρόν πάντα γιατί τα δύσκολα θα ξεκινήσουν με το που θα κρυώσει για τα καλά ο καιρός και κυρίως από Γενάρη. Τέσπα μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια!

Ιωάννα μου για τη Μαρία έλεγα και τα θαλασσινά! Σε μπέρδεψα ε? Άντε κ. Φωτεινή κάντε τα καλά σας να μπούμε στο κλίμα των γιορτών νωρίς-νωρίς

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

O κόκκινος λαιμός δεν είναι κάτι Ρίτα!Μια χαρά είναι ο Γρηγοράκης!

Ο άλλος γρήγορος της παρέας έμαθε κιόλας τα κάλαντα? Μπράβο σας! Εμένα στράβωσε απίστευτα με το που γύρισε από το σχολείο γιατί μου έλεγε ότι έμαθαν ένα τραγούδι που δεν καταλάβαινα! Πόπο σε θυμήθηκα Ρίτα της προάλλες που είχατε τα ίδια! Δεν ξέρω και πού καταχώνιασα το χαρτάκι με τις δραστηριότητες και τα τραγούδια που μαθαίνουν ανα εβδομάδα να ρίξω ένα βλέφαρο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ναι Ελενη μου ακομα καλα κρατιομαστε...θα δειξει..

Μεχρι στιγμης ειχαμε μια υγρη μυτουλα πριν καμμια 15 μερες που ευτυχως δεν μπουκωσε καθολου και περασε.

Μαρινα και εγω ετσι νομιζω διοτι μας το εχουν ξαναγραψει αυτο αλλα ουτε ειδα καμμια διαφορα στην ορεξη ή πυρετο ή κατι αλλο...θα δουμε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλα Μαρινα εμενα με γανιασε...με εσκασε με το τραγουδι..μαλλον ηταν αυτο που ειπε η Ιωαννα αλλά δεν μπορουσα να το πω τραγουδιστα και τσαντιστηκε..

Τωρα με τα ζωακια που θα φερουν στο σχολειο ωρες ειναι να μου ζηταει κανα ζωντανο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια;;; Πολύ ησυχία έπεσε...:rolleyes::rolleyes:

Φεύγω, πάω στα ζουζούνια μου... αύριο είναι το ραντεβού με τον γιατρό ελπίζω το απόγευμα να μπορέσω να μπω να σας πω τα νέα μας και ελπίζω να είναι καλά...;)

Φιλιά σε όλες! Καλό βράδυ!:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημερα!!!

Όπως πάντα πρωινή πρωινή, μοίρασα το γαλα στις 5 και τωρα καφεδάκι.

Θα πάω μια βολτα απο τη δουλειά μου που υπάρχουν κατι χαρτιά να υπογράψω και θα επιστρεψω για να φύγει ο καλός μου ταξιδάκι....Αχ πάλι μόνη με τα παιδιά.

Μαράκι μου κ εγω λατρευω τα θαλασσινα, αλλά μάλλον δεν σου εκατσαν καλά. Απο τη λαχτάρα σου έφαγες για 2 μάλλον. Πηγες γιατρό για το νινί τωρα στα κοντά?

Ιωάννα μου μια χαρα το μπεμπε σου! Αντε ακόμα λίγος καιρός σου έμεινε.

deleni μου περαστικά σας.

λαζαρενια μου δύσκολα τα πράγματα... Εμείς κάθε μήνα βάζαμε λεφτά στην άκρη, απο τη γέννα και μετά όμως καθόλου. Όχι δεν είναι τόσα πολλά τα έξοδα του μωρού, νομίζω οτι όλα τα υπολοιπα έχουν αυξηθει και με τις μειωσεις στους μισθούς μας άστα... Για καφέ, φαϊ έξω, παιδοτόπους, λουνα παρκ και γενικώς μέρη που θες πολύ χρήμα, ούτε λόγος. Πολύυυυυυ σπάνια.

Φωτεινή βάλε μας στο κλίμα των Χριστουγέννων. Αχ εγω φέτος θα στολίσω μόνο το καραβάκι μου εδώ, αφού 20 Δεκέμβρη θα πάμε στο χωριό και θα στολίσουμε εκεί. Ωραία θα ηταν αλλά όταν επιστρεψω απο πάνω θα έχω να τακτοποιησω τον χαμό με τα ρουχα μας και να ξεστολίσω και το βαριέμαι πολύ.

Καλημέρα!!!

Κωνκων, εμάς δεν μας έφερες γάλα! Γιατί? Δεν είμαστε στην περιοχή σου?

Σήμερα πονάω... Υποφέρω... Εχτές πήγα στην δερματολόγο για να μου "κάψει" κάτι ελίτσες, αλλά αυτές ήταν ολόκληρο στρέμμα! Τώρα όλο μου το κορμί, από την κοιλιά και πάνω μέχρι και τον λαιμό καίει ολόκληρο, είναι γεμάτο καπαλάκια, κάποια βγάζουν και αίμα, με τα βίας ανέχομαι μπλούζα πάνω μου και γενικώς υποφέρω!!! Από αύριο είπε θα είναι καλύτερα... Άντε να δούμε...

Εσείς τι κάνετε? Όλες καλά? Τα παιδάκια μας?

Πολλά φιλιά σε όλες! Πάω να διαβάσω τα χθεσινά...

mrdIp3.png

Καλημέρα! Πήγα για τις μηνιαίες εξετάσεις μου, χτύπησα και τυροπιτούλα και κρουασανάκι έτσι για να στανιάρω και είμαι κομπλέ! :-D

Κωνκωνακι μου θα λείψει πολύ ο καλός σου? Καλή δύναμη! Εγώ μετά την αυχενική δεν έχω ξαναπάει για το νινί, θα πάω την άλλη Πέμπτη.

deleni καλά αποτελέσματα! Περιμένουμε νέα! Εύχομαι να πάνε όλα καλα!

Βατραχάκι μου μπράβο στα παιδάκια σου! Καλά αφού ο Τιμούλης έχει και ποντίκι τι τα θες τα κιλά?:lol:

Μαελένη μου ευτυχώς όλα καλά τώρα..αλήθεια όλο θέλω να σε ρωτήσω..τι γίνεται με τις τσιρίδες σας?

Πανμαρ περαστικά. Πω πω! Δεν το ήξερα ότι έχει τόσο πόνο αυτή η διαδικασία..ελπίζω να συνέλθεις γρήγορα.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Να σας πω και κάτι που μας έκανε να ρίξουμε τρελλό γέλιο εχτές. Η Εύα έχει ένα ταμείο που έχει μικρόφωνο. όταν παίζουμε λοιπόν σούπερ μάρκετ πάει στο μικρόφωνο και λέει ''η Εύα ...(το επίθετό της) στο ταμείο παρακαλώ.''

Εχτές λοιπόν είχα σηκώσει την μπλούζα μου και της λέω, δεν μιλάς λίγο στην κοιλίτσα μου μπας και είναι μέσα κανα μωράκι να σε ακούσει? Και της λέει ο μπαμπάς της δείχνοντας τον αφαλό μου ''να, μίλα εδώ, είναι το μικρόφωνο''. Σκύβει λοιπόν στον αφαλό μου και λέει ''η Εύα ....στο ταμείο παρακαλώ''! :lol: Λιώσαμε!

Άσχετο η giovanna και το φιλάκι που είναι?Χάθηκαν..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα κορίτσια.

Γράφω τώρα γιατι θα αρχίσω παλι το τρεξιμο.

Χθες και παλι ξενυχτήσαμε.Κοιμήθηκε στις 1 με χιλια βασανα.Το μεσημέρι κοιμήθηκε 1 ωρα περίπου , οταν γύρισα από τη δουλειά την βρήκα ξύπνια.Οπότε νομιζω οτι και το σεναριο του κοιμαται πολύ το μεσημέρι δεν παιζει.:(

Μαρία με τρομοκράτησες με τις ελιές.Εχω και εγώ αλλα ετσι που τα λες δεν παω...:confused: (Ελένη ακους???).Ευχομαι να εισαι περδικι αυριο.

Μαράκι μου τι να πω για την Ευούλα.Θεα!Να της δώσεις ενα μεγαλο φιλακι απο μενα.

Ντινα μου που θα παει βρε ο καλός σου?Θα λείψει πολύ?

Deleni μου ευχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πολλά φιλιά σε ολες.

Μια γρήγορη καλημέρα κι από μας.

Εύχομαι να έχουμε βελτίωση στην υγεία μικρών και μεγάλων.

Delenaki μου καλά αποτελέσματα να πω κι εγώ.

Armaki οι τσιρίδες καλά κρατούν, απλά μάλλον τις συνηθίσαμε πλέον κι εγώ προσωπικά κάνω τον κινέζο. Οταν τις αρχίζει τον ρωτάω αν είναι αυτό που θέλει να κάνει οκ, ας συνεχίσει, αλλά δεν θα τον αφήσω να κάνει κάτι άλλο που του αρέσει πιο πολύ και θα πρέπει να διαλέξει. Καμιά φορά πιάνει.......

Η Ευα σου όμως είναι όλα τα λεφτά!!!! Χαχαχαχα.

Ριτάκι εμείς παραδόξως έχουμε πάρα πολύ ωραία μέρα, αν και χτες νομίζω είπε για βροχούλες.

Πανμαρ περαστικά για τις ελιές σου. Ελπίζω να περάσει γρήγορα αυτή η άσχημη αίσθηση.....

Σούλα το άκουσα! Σιγά μην πάω!!!!!! Εσείς πάλι το ξενυχτήσατε διαβάζω. Είπαμε η μικρή είναι έτοιμη για τα μπουζούκια οπότε η λύση είναι να βρεις κάποιον εμπιστοσύνης να τη συνοδεύει μπας και κοιμηθείς λίγο :tongue:

Αλήθεια με την Κικο επικοινώνησε καμία??????

Φιλιά και καλημέρα και στις υπόλοιπες..........

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

καλημερα!!!!

τι κανετε;

deleni μου καλα αποτελεσματα σημερα!!!!

αρμακι μου τι να πω τελεια η Ευα χαχαχα!!!

σαρδελακι μου ξεχασα εχθες να σου πω πολυ χαρηκα που ολα ειναι καλα με τον Αστερακο μας!!!

φιλια σε ολες θα επανελθω!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερα..

Ντελενι καλα αποτελεσματα στην μαμα ..

Εμεις ειμαστε ελαφρως καλυτερα...το βραδυ ξυπνησε στις 2 στις 4 και στις 5 με βηχα αλλα ξανακοιμηθηκε ...το πρωι ειπαμε να τον στειλουμε σχολειο αλλα η μαμα μου και ο χρηστος κλειδωθηκαν κατα λαθος στο μπαλκονι και εχασαν το σχολικο...οποτε και σήμερα σπιτι ο ζουζουνος..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...