Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

σαρδελακι μου καθε αρχη και δυσκολη....δυστυχος "κοβοντε" τα φτερα για πολλους ανθρωπους....θελει σωστες κινησης, με σωστους ανθρωπους και οχι περιτα εξοδα.

θελω να πιστευω οτι κατι καλο πρεπει να βγει απο ολο αυτο...αν και ο χειρισμος ειναι λαθος, γιατι μας εδωσαν πολλα και ξαφνικα μας τα πηραν χοντρα και κανενας δεν τιμωρειται και ποτε δεν προκειται να τιμωρηθει

τεσπα ας ανεβουμε λιγο κουκλες ...ενα πραγμα εχουμε και αυτο ειναι η υγεια μας, τα παιδια μας, εγγονακια, οικογενεια, αγαπη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

διαροια πετρουλα δωσε καροτο, κοτα, βραστη και ρυζακι, μηλο τριμμενο οπως επισης κοκα κολα που για τους μεγαλους κανει θαυματα στην διαροια....αλλα για τα παιδακια μας δεν θα το εδινα..... κανε και ζελε να του δωσεις

Μαρινα μου δεν τρωω θαλασσινα !!!αλλα αποφευγω και τις σαλατες απξω τωρα στην εγκυομσυνη...Χθες ομως χτυπησα μια πιτσα....εφαγε και ο χρηστος 2 κομματια!!!!!!(σσστττ δεν το λεμε δυνατα μην το ακουσει ο μπαμπας οτι εδωσα junk στο παιδι..)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Φιλενάδες μόλις τσάκισα ένα πιάτο κοτόσουπα που έκανα για το μεσημέρι και καλά και ψιλοστάνιαρα! Πάω καλά? Πάντως μου δώσατε πολύ κουράγιο, ας ελπίσουμε ότι είναι φάση και θα περάσει! Ρε Σουλίτσα εγώ τα έφτυσα κιόλας πραγματικά πολύ σε σκέφτομαι πώς την παλεύεις??????

Μια χαρά πας κοριτσακι μου!Αφού σου ήρθε η όρεξη!!!;)

Αχ να είσαι σίγουρη ότι δεν θα αντεξω για πολύ.

Είμια μονίμως κουρασμένη και οταν ξυπνήσω είμαι ετοιμη κουρασμενη δεν χρειαζεται να κανω τιποτα :(

Τώρα που το θυμήθηκα, πρόσεχε κοριτσάκι μου με τα θαλασσινά ειδικά απ' έξω τώρα που είσαι έγκυος!

Αχ ρε Μαρίνα τα ήθελα τόσο πολύ! Και πήγαμε σε ταβερνάκι που τρώμε χρόνια. Γενικα είμαι πολύ σιχασιάρα με το έξω φαγητό, αν δεν το ξέρω καλά το μαγαζί ή αν δεν μου πει κάποιος δεν τρώω.. Πάντως σίγουρα δεν ήταν δηλητηρίαση, ο καλός μου και το Ευάκι(βέβαια μονο πατάτες και σαλάτα έφαγε η Εύα) δεν πάθανε τίποτα..απλά μου πέσανε πολύ βαριά..έφαγα για δυο..:lol:

joa για μενα πήγαινε! Είμαι κι εγώ εγκυούλα καλέ!:mrgreen::mrgreen:

Πετρούλα μου πολύ προσοχή στον μικρό! Να πλένεις και να απολυμάνεις συνέχεια τ αχέρια σου και αν είναι δυνατόν μην τον έχεις σε επαφή με τον Αναστάση..Περαστικά και πάλι!

Φωτεινή μου σ'ευχαριστούμε που μας έβαλες στο κλίμα!!! Τι καλά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Σούλα μου πως αντεχεις??Δεν προλαβαίνεις και το μεσημερι να ξεκουραστεις...

Σου ευχομαι το επόμενο παιδακι να ειναι τοσο χουζουρικο που θα θες να ξυπναει και εκεινο θα κοιμαααται...

Πάντως να σου πω και κτ αλλο..Μια φιλη μου εχει εναν μικρο -τωρα θα κλείσει τα 2- και ακομη ξυπναει το βραδυ καθε 2-3 ωρες χωρις λόγο..Πήρε την απόφαση και εκεινη αφου ξενυχταει που ξενυχταει και εμεινε εγκυος για να εκμεταλλευτεί οσο προλαβαινει τα ξενυχτια αυτα..;)

Α πα πα δεν θα ακολουθήσω το παράδειγμα της!!!!

Ιωάννα μου τέλεια τα νεα σου από τον γιατρό.

Φωτεινή μου αντε καλή αρχή με τα χριστουγεννιάτικα.

Λυπήθηκα πολύ για τη Βίκυ μας.Ευχομαι σύντομα να βρει κατι αλλο !

Διαφημίσεις

ουφ σας διαβαζω απο το πρωι με διαλειμματα και δεν θυμαμαι τιποτα τωρα :rolleyes:

ο τιμος ειναι στο μαγαζι με τον μπαμπα σημερα χιχι κι εγω με τον μικρο εδω αλλα δεν προλαβα να κανω τιποτα και τωρα που κοιμαται εγω καθησα στο pc τεμπελιο που με δερνει ε;;; :tongue:

εχθες πηγαμε παιδιατρο και καναμε τα εμβολια μας και μετρηθηκαμε ειμαστε σουπερ και τα δυο μου παιδακια πηραν απο μισο κιλο χιχιχι ο τιμος εφτασε τα 11500 παλι γιατι ειχε χασει οταν ηταν αρρωστουλης και 92 εκ υψος μετρημα ορθιος εκανε και το αντιγρηπικο και τον αλλο μηνα την δευτερη δοση μια χαρα τον βρισκει η γιατρος μας της δειξαμε και τα ποντικια μας (μπρατσα) και την ουρα μας χαχαχα επαθε πλακα

κι ο μικρος κι αυτος λεπτεπιλεπτος 7000 κιλα και 70 εκ μια χαρα κι αυτος ξεκιναμε και φαγητακι λαχανικα και σε 10 μερες και μοσχαρακι

και τον βρηκε πολυ ζωηρο για την ηλικια του και υπερκινητικο και μου λεει πως να βαλουν κιλα τα παιδια σου και τα δυο ειναι σπιρτα αναμενα χαχα αρα κι αυτος ταρζαν προβλεπεται καλα τον εκοψα :lol:

πηραμε και χαρτι για τον παιδικο του τιμου μου ειπε οτι επειδη ειναι πολυ υπρδραστηριο παιδι μαλλον θα του αρεσει ο παιδικος για να δουμε!

αυτα δικα μας!

παω να κανω μακαροναδα σημερα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γειά σας κι από μας.

Σούλα μου πάλι τι ίδιο τροπάριο η μικρή ε? Πωπω είμαστε κι εμείς, αλλά δεν κοιμόμαστε και στις 2 ευτυχώς!!!!

Πετρούλα μου λες να εφαρμόσω εγώ το κόλπο της φίλης σου χαχαχα. Ακόμα με διάρροια ο Αναστάσης? Καμιά φρυγανίτσα? Καμιά ρυζογκοφρέτα? αντί να τον κυνηγάς με το ρυζόνερο? Μήπως αλλάξατε γάλα? Μήπως κάτι άλλο στην καθημερινή του διατροφή? Σκέψου!!!

Ιωαννίτσα μεγαλώνει ο μπέμπαρος :) Ωραία! Περαστικά και στον Χρηστάκο.

Λαζαρένια περαστικά και στη δική σου. Ακόμα δεν αρχίσατε το σχολείο.......και πάνω που είχε συνηθίσει με τη dora......ΤΕΣΠΑ ας γίνει καλά το πουλάκι μου. Κάτι σεμινάρια άρχισες διάβασα κάπου? Ολα καλά?

Ριτάκι μ' αρέσει πολύ στο σχολείο του Γρηγόρη!!!! Μπορώ λες να στείλω και τον δικό μου εκεί? Πάντως τα κάλαντα εμείς τα μάθαμε ;) Να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει η ώρα χαχαχα.

Βρε Πανμαρ τι πάθατε πάλι!!!! Εσύ να τρελαίνεσαι και να έχεις τη μικρή να την καταβρίσκει!!! Τη βλέπω σε αγώνες αυτοκινήτων μεγαλώνοντας!!!!! Σαν οδηγός πάντα έτσι!

Αρμακι μου κι εσύ πάνω που είπες να ηρεμήσεις......έφαγες τα θαλασσινά και......ευτυχώς τώρα όλα καλά έτσι?

Αλλά καλά λένε τα κορίτσια. Θέλει προσοχή έξω σε όλα τα φαγητά και στα σαλατικά!!!! Ειδικά τα δεύτερα να είναι καλοπλυμένα, αν όχι βρασμένα και το κρέας καλοψημένο!!!!

Φωτεινή μου άρχισες το στόλισμα και στο σπίτι ή όχι ακόμα? Πάντως εδώ στο κλίμα των Χριστουγέννων μια χαρά μας βάζεις ;) Χαχαχα σαν τη διαφήμιση των jumbo μετράμε ανάποδα για τα Χριστούγεννα!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

γεια σας μανουλες γλυκες.

η λαζαρενια μου εκανε το εμβολιο της ιππατιτιδας την παρασκευη και επειδη παντα τα παιδια ειναι πιο ευκολα να κολλησουν μετα απο καθε εμβολιασμο αμεσως εκανε το πρωτο συναχακι.το σαββατο ξεκινησε καταροη χωρις πυρετο ευτυχως και ευελπιστουσα σημερα να γινοταν καλα μιας και χθες ειχαμε αργια εδω,οποτε δεν πηγε σχολειο.την κρατησα και σημερα και βλεπουμε.

ελπιζω να μην το ξεχασε.

περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα να πω με την σειρα μου.εχω σπαστει με τον καιρο γιατι ολο ιωσεις δημιουργει.

εμεις σημερα εχουμε γεμιστα και μοσχομυρισε το σπιτι.

οσο για την οικονομικη κριση εχω τρομοκρατηθει να πω την αληθεια και βλεπω τον κοσμο ποσο σφιγμενος ειναι αλλα ρε κοριτσια ο καφες καφες!

γεματες οι καφετεριες απο κοσμο!

απλα το μονο που λεω ειναι υγεια σωματικη και ψυχικη γιατι ακουω ανθρωπους νεους να την εχουν χασει απο ολα αυτα που γινονται.

κατα τα αλλα ειμαστε πααααααρα πολυ καλα,δωξα τω θεω !

1654096yn4fep17z7.gif

Ελενη μαθατε τα καλαντα????Μπραβοοο!!!Εμεις ακομα τιποτα...χαχα

Ελαχιστα κοκκινο λαιμο εχει ο Γρηγορης αλλα αυτο μου το εχουν ξαναγραψει χωρις να εξελιχθει...η παιδιατρος μας λεει οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο απο τη στιγμη που ερχεται σε επαφη με ιωσεις.Αλλα κατα τα άλλα μου τον εβγαλαν μια χαρα!!!

Φανταστειτε τι χορος ιωσεων υπαρχει που μας εβαλαν και ενα ενημερωτικο υπογεγραμμενο απο την παιδιατρο που λεει ποσο καλος ειναι ο παιδικος για τα παιδια,ποσο λογικο ειναι η πρωτη χρονια να ειναι δυσκολη και να μην πτοουμαστε απο ιωσουλες....μαλλον εχουν αποθαρρυνθει πολλοι...μας χαιδευουν τα αυτακια κοινως...τεσπα ολα καλα!!!Δοξα τω Θεο!(Πανμαρ το εγραψα σωστα???χαχα)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλά Ρίτα τα "τρίγωνα κάλαντα" είπα στον παππού να μάθουν και "πάει ο παλιός ο χρόνος". Με αυτά θα τον βγάλω στο κουρμπέτι χαχαχα να μαζέψει κανένα φράγκο το παιδί χιχιχιχι.

Μια χαρά σας βρίσκω πάντως και ακμαίους! Ελπίζω ο κόκκινος λαιμός σύντομα να ξαναγίνει κανονικός.

Κούκλες καλό μεσημέρι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...