Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φιλενάδες μόλις τσάκισα ένα πιάτο κοτόσουπα που έκανα για το μεσημέρι και καλά και ψιλοστάνιαρα! Πάω καλά? Πάντως μου δώσατε πολύ κουράγιο, ας ελπίσουμε ότι είναι φάση και θα περάσει! Ρε Σουλίτσα εγώ τα έφτυσα κιόλας πραγματικά πολύ σε σκέφτομαι πώς την παλεύεις??????

Joa μια χαρά το σποράκι σας φτάνεις στην τελική ευθεία! Αμάν ο Χρηστάκος πολύ ταλαιπωρείται με το βήχα.

Πετρούλα οι διάρροιες μπορεί να κάνουν και πάνω από εβδομάδα να περάσουν τελείως, υπομονή και άστον να τρώει μόνο ότι θέλει, εντάξει όχι αυτά που μπορεί να προκαλέσουν διάρροιες, αλλά γενικά ας έχει επιλογή.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαρδελακι μου οπως στα λεει η Πετρουλα ειναι...υπαρχει τεραστιο θεμα στην αγορα...

Ολοι εχουν κριση κυριολεκτικα, ποσο μαλλον μια καινουργια επιχειρηση.Ομως το ειδος σου ειναι παντα σε ζητηση και με τις τιμες που εχεις σιγουρα θα πας πολυ καλα!Απλα πρεπει να μαθευτει.Η διαφημιση ειναι το παν στο ξεκινημα και μαλιστα η σωστη διαφημιση.Οχι περιττα πραγματα,με συνεση ολα γινονται.

Να σας πω κι αυτο, λιγο πριν μεινω εγκυος κοιταζαμε να κανω κατι αποκλειστικα δικο μου. εψαχνα για μαγαζι εδω στην κεντρικη αγορα μας και δεν εβρισκα με τιποτα...τι αερα μου ζητουσαν δε λεγεται.. τεσπα τωρα το ξαναθιξαμε το θεμα και ως δια μαγειας υπαρχουν παρα πολλα μαγαζια ελευθερα μεσα στην κεντρικη αγορα...παλια δεν υπηρχαν ουτε για δειγμα...αυτο ειναι πολυ λυπηρο ομως...δειχνει την κατασταση που επικρατει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μπραβο Ιωαννακι μου!Αντε κοντευεις!!Ολα σουπεεερ!!

Καλε παν μαρ τι παθατε?Πολυ wild ειστε!!!

Βατραχακι ενταξει με τα εμβολια?

Μπραβο βρε Φωτεινη βαλε μας στο κλιμα!Τρελαινομαι.Εχτες συζητουσαμε για το δενδρο και τον Αη Βασιλη με τον μικρο...Μου λεει ''Μαμα ερχονται Χριστουγεννα!!'' τα λενε στο σχολειο και ηρθε και μου το ειπε.

Θα γραψουμε και γραμμα φετος στον Αγιο Βασιλη ,θα το ταχυδρομησουμε και θα μαζεψουμε παραδοσιακα τα παιδακια οταν θα ερθει να μας φερει τα δωρα.Ααα θα του πουμε και ποιημα για να μας δωσει τα δωρακια μας!!!Οτι εκανα εγω παιδι δλδ...χιχιχι

Φυσικα θα παμε και για καλαντα!!

Ανυπομονωωωωωωωωωω

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Άντε Ρίτα, ευκαιρία είναι τότε για σένα! Να φανταστώ κάτι που να έχει να κάνει με μαγειρική Πάντως παντού όλα τα καταστήματα κλείνουν, τρελή μελαγχολία!

Δεν ειναι και ευκαιρια...ειναι δυσκολη η εποχη...θα το παγωσουμε μαλλον.

Οχι με μαγειρικη βρε...ασχετο.Θα σας πω αν το αποφασισω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αγριογουρνο...πω πω πω τι μου κανεις τωρα κωνκων μου....μου θυμησες τα περσινα χριστουγενα που ο κουνιαδος μου το εκανε με δαμασκηνα για το μαγαζι μας και ειχε πολυ επιτυχια.

βεβαια εγω ως ντεμι- γιαλαντζι χορτοφαγος :rolleyes::lol: μονο το μυρισα και ηταν ...α ν ε π α ν α λ η π τ ο :)

Ιωαννα μου σε λίγο κοντευεις και εσυ κουκλα μου...παει περασε ο καιρος..με το καλο και με κανενα πονο:)

κριθαρακι με κρεας για εμας σημερα με κοκκινη πιπερια κρεμυδακι φρεσκο και κεφαλοτυρι τριμμενο απο πανω......μια και μου το ζητησε ο γαμπρος μου...εεεε και δεν τον χαλναω χατίρι:)

Μαρινα μου ειπε να δινω ζυμαρικα και ρυζακι, πατατουλα, καροτακι και ολα ασπρα, χωρις σαλτσες και ντοματες..

Απο το πρωί τρεχω απο πίσω του με ενα ποτηρι ρυζονερο αλλα μάταια..

Ιωαννα μπραβο στον μπεμπακο!!Αρχιζει και στρουμπουλεύει τωρα...Θα βγει ενα ροδαλο παιδακι για τσίμπημα!!χαχα

Μαρακι κι εγω θυμαμαι στην εγκυμοσυνη οταν λαχταρουσα κτ πολύ σχεδόν πάντα μου εβγαινε ξινό..Μακαρι να ηταν το τελευταιο αυτο!

Σούλα μου πως αντεχεις??Δεν προλαβαίνεις και το μεσημερι να ξεκουραστεις...

Σου ευχομαι το επόμενο παιδακι να ειναι τοσο χουζουρικο που θα θες να ξυπναει και εκεινο θα κοιμαααται...

Πάντως να σου πω και κτ αλλο..Μια φιλη μου εχει εναν μικρο -τωρα θα κλείσει τα 2- και ακομη ξυπναει το βραδυ καθε 2-3 ωρες χωρις λόγο..Πήρε την απόφαση και εκεινη αφου ξενυχταει που ξενυχταει και εμεινε εγκυος για να εκμεταλλευτεί οσο προλαβαινει τα ξενυχτια αυτα..;)

Φωτεινη βαλε μας στο κλίμα να ναεβαίνουμε λίγο!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρουλα μου η διατροφη πρεπει να εφαρμοστει για τουλαχιστον 1 εβδομαδα ..τοσο θελει για να συνελθει το εντερο....προσπαθησε να τρωει οσο μπορει τα σωστα και το γαλα το advance χωρις λακτοζη πινεται ευχαριστα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Τοσο πολύ θα πάρει ε??

Πως με αγχωνει ρε γμτ με τον μπέμπη τωρα..Εναν ολοκληρο χειμωνα αρρωστησαμε 1-2 φορες κι αυτο μονο λαρυγγιτιδα και μεσα σε 20 μερες δυο φορες αδιαθετησε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ειναι περιεργος ο καιρος πετρουλα μου ..τι να κανει και το παιδακι ...αυτο το αγχος εχω και εγω με τον χρηστο ...

ο χρηστος ειναι καλυτερα απο βηχα , ειναι στην πλατεια και κανει αυτοκινητακια...τον ξεφραγκιασε τον παππου...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...