Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Eternity είπε:

Οχι δεν έχει σχέση με την έκβαση της εξωσωματικής γι αυτό και μπορείς να κάνεις χωριστά την αίτηση για ωοληψια και εμβρυομεταφορα. Έτσι έπρεπε να είχα κάνει και εγώ όμως δεν περίμενα ότι θα καθυστερούσε τόσο πολύ να κάνω την εμβρυομεταφορα. Το θέμα είναι, τι την κόφτει την επιτροπή για το πότε θα κάνουμε τα χαρτιά???? Έχει λίγα το κεφάλι μας για να ασχολείται και με τα γραφειοκρατικα??? Ντροπή... 

Σε δημόσιο νοσοκομείο δεν δικαιούσαι επειδή δεν πληρώνεις.... "και καλά...." 

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Χειμωνιατικη μερα με κρυο και συννεφιά..

Εμεις πάλι με διαρροια ειμαστε..Ενω χτες απο τις 11 πμ δεν ξαναεκανε, εδω και μιση ωρα μου εχει ζητησει 5 φορες :(

Πήρα την παιδιατρο και μου ειπε μονο διατροφη σε πρωτη φαση και βλέπουμε..Να δινω και γαλατακι αν ζηταει μου ειπε

Μαρινα τι φαση ειναι αυτη??Θυμαμαι και τον δικο μου γυρω στον 8ο μηνα που ηταν τοσο ανησυχος στον υπνο, δεν τον χωρουσε το κρεβατι και ξυπνουσε επειδη χτυπουσε στα καγκελα..Μεχρι και παιδιατρο ρωτησα και μου ειπε οτι ειναι αυτη η φαση που αρχιζουν και μπουσουλανε και εχουν ανησυχια ακομη και στον υπνο

Κωνκων αυτη την ωρα ξυπνας καθε πρωί??Ευτυχως κοιμασαι νωρις και δεν χανεις ωρες υπνου αλλα και πάλι πως την παλεύεις??Βεβαια εσυ μεχρι τις 9 μπορεί να εχεις μαγειρεψει, να εχεις συμμαζεψει και μετα να καθεσαι..

Μαρία απο περιπετεια σε περιπετεια ειστε!!Για camel trophy σας πήγε ο συζυγος??χαχα

Κι η Σοφία δεν ξερει απο φοβο!!!

Λαζαρενια και Ιωαννα περαστικα στα παιδακια μας, γρηγορα να γινουν καλα οι μαθητες μας και να γυρισουν στα καθηκοντα τους..:-)

Σαρδελάκι για να αισθανθεις καπως καλύτερα,να σου πω οτι το κακο ειναι γενικό και δεν κινειται φυλλο στην αγορα..Ολα τα εξοδα και οι υποχρεωσεις τρεχουν και ρευστο μηδεν..

Ριτα καλημερα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από μενα.

Περαστικά στα αρρωστούλικα!

Νατασααααααα εμείς πάλι στις 2 κοιμηθήκαμε και ξυπνήσαμε στις 5 !!!!

Δεν την παλευω αλλο ρε κορίτσια , πτώμα είμαι.

Σας φιλώ γιατι εχω και παλι πολύ δουλειά.

Καλημέρα κορίτσια!

Πετρούλα!!!!!Πόσο με έκανες να συγκινηθώ πρωί πρωί! Φοβερή η περιγραφή σου..δεν έχω λόγια! Μπράβο κοριτσάρα μου, να τους χαίρεσαι και τους δυο! Παρεπιπτόντως να δώσεις ένα σβουρηχτό φιλί στο λαχταριστό μαγουλάκι του μπεμπέκου και φυσικά και στον Αναστάση μας μην μείνει παραπονεμένος! χιχι! Πως είναι ο Αναστάσης?

Deleni μου καλά αποτελέσματα στην μανούλα σου. Πιστεύω πως αν ο θρόμβος ήταν σε μεγάλο βαθμό δεν θα την άφηναν έτσι..Εύχομαι ν απάνε όλα καλά! Περαστικά και στα πιτσιρίκια.

Σαρδελάκι μου χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα του Αστεράκου μας! Άντε πάει κι αυτό! Ελπίζω σύντομα κι εσύ να ορθοποδήσεις! Κάθε αρχή και δύσκολη..

Νατάσα μου διάβασα τα ωράρια του Σώτου και έμεινα :shock: Χαρά στο κουράγιο σου!Ρε συ μπορεί να λέω και βλακεία αλλά μήπως να δοκίμαζες να τον ''έπιανες'' στον ύπνο και να του έδινες λίγο γάλα? Μήπως πεινάει και ξυπάνει? Η Εύα κοιμάται 11, στις 7 είτε ξυπνήσει μόνη της είτε όχι της δίνουμε γάλα και μετα την ξυπνάμε εμείς στις 9.30..Κοιμάται ξερή..

Πανμαρ τι περιπέτεια ήταν αυτή??? Καλά το Σοφάκι θεα! Δεν μασάει με τίποτα ε? Μπράβο της!

Λαζαρένια περαστικά στο κοριτσάκι σου και εύχομαι να φύγει γρήγορα το συνάχι..

joa μου περαστικά και στον Χρηστάκο! Ο γιόκα ςστην κοιλίτσα τι κάνει???

Μαρινάκι μου και η Εύα πέρναγε κάτι φάσεις σαν την Μαριαλένα. Ο πιο έντονος μήνας με αυτό το πράγμα ήταν ο 8ος(φαντάσου, το θυμάμαι γιατί γενικά δεν είχαμε τέτοια..). Ελπίζω να ηρεμήσει γρήγορα!

Σουλίτσα ρεσιταλ έδωσε η κόρη σου πάλι στις εκλογές ε?? όσο για τις γιαγιάδες? Τι να πω??? Ό,τι και να ακούσω πλέον δεν μου κάνει εντύπωση..υπομονή!

αρμάκι καλά είσαι?

Τώρα ναι! Λοιπόν περάσαμε μια τέλεια Κυριακή, πήγαμε την Εύα να κάνει ποδήλατο και το καταευχαριστήθηκε, παρόλο που από την φορά της στο τέλος έσπασε η ροδα και έτρωγε τούμπες..:lol: Μετά πήγαμε σε ταβέρνα και φάγαμε καλαμαράκια γαρίδες κλπ που εδώ και μέρες ζητούσε το ''νινί'' :lol: :lol: :lol: Μου βγήκαν όμωε ξινά..Ξύπνησα το απόγευμα πολύ βαρυστομαχιασμένη, δεν μπορούσα να χωνέψω με τίποτα..Κατά τις 2 τα ξημερώματα με έπιασε κοιλόπονος, έκανα δύο φορές ψιλοδιαρροια και 3 φορές εμετό. Νομίζω ότι δεν έχω κάνει πιο πολύ εμετό στη ζωή μου..:-(. Νόμιζα ότι θα μείνω..μετά από αυτό εχτές ήμουν στο κρεβάτι από την εξάντληση και ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα..

Κωνκωνακι αγριογούρουνο δεν έχω φάει ποτέ! Είσαι μερακλού εσύ παιδί μου! Μπράβο!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Πανμαρ θα συμφωνήσω με την Πετρούλα...camel trophy κανονικότατο!!!!!:D:D:D

Μαρίνα και ο Γιαννάκης τα ιδια μας κάνει...Μεγαλώνουν!!!!

Εγώ είμαι λίγο καλύτερα ψυχολογικά...μου έκανε καλό που το μοιράστηκα μαζί σας...

Σούλα μου δεν έχω λόγια..μέχρι να πάει ο Γιάννης 5 μηνών που άρχισε να κοιμάται, εσένα είχα στο νου μου και αναρωτιόμουν πως τα καταφέρνεις!!!!! \Πάντως αν είναι παρήγορο η Αναστασία με τον παιδικό πέφτει ξερή!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Αρμα ναι λοιπον εγω ειμαι..νομιζω σε ολο το φορουμ τα κοριτσακια μας αργησαν τοσο πολυ να βγαλουν δοντακια...18 μηνων εβγαλε το πρωτο!!τωρα εχει 12...παλευουμε του κυνοδοντες απο το καλοκαιρι ...δεν λενε να σκασουν με τπτ!

Αχ ρε Χρσιτίνα, τα κοριτσάκια μας είναι φαινόμενα! Κι εμείς τώρα πάμε για το 12ο αλλά για κυνόδοντες..δεν βλέπω φως! Δεν ξεγελιέμαι πια από πρησμένα ούλα, το έχω μάθει το κόλπο! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

κοριτσια εμενα η αλλαγη της ωρας με βοηθησε πολυ..κοιμοταν κατα τις 11-12 και ξυπναγε 9.Με ενα διαλειμμα μεσα στην νυχτα που ερχεται στο κρεβατι μας:mrgreen:.Το μσημερι κοιμοταν 3 ωρες σχεδον.Ειπα δεν παει αλλο..Ετσι τωρα ξυπναμε 730 με 8 κοιμαται κατα τις 130 το πολυ 2 ωρες γιατι τις ψυθιριζω στ'αυτακι να ξυπνησει και το βραδυ 930 κοιμαται..εχω λιγο χρονο το βραδυ για μενα.Η αληθεια ειναι οτι και το μεσημερι μια ωριτσα να κοιμηθει παλι καλα ειναι..αλλα μας περνει το στρωμα...Φυσικα ειναι και στο παιδι και στα ωραρια των γονεων

CDp8p2.png 5LNlp2.png

Ηρθα και εγω.

Τι κανετε?

Περαστικα στα αρρωστουλικα Χρηστακο,Λαζαρενια και Ανασταση.

Εμεις καλα ειμαστε σημερα εχουν και παιδιατρο στο σχολειο οποτε θα μου γραψουν αν βρουν κατι.Με βοηθαει πολυ αυτο διοτι του ελεγχουν τα αυτακια και ετσι ξερω αν εχει υγρο ή τιποτα αλλο.

Μαρινα και η κουμπαρουλα μου το σκ αυτο μου ελεγε οτι ο μικρος περασε ενα διμηνο πολυ δυσκολο...τωρα που ειναι 10,5 μηνων και μπουσουλησε καπως εστρωσε.Το προηγουμενο διμηνο ξυπναγε ατελειωτα και εμενε και ξυπνιος 2 ωρες καθε νυχτα...

Εγω για τον Γρηγορη δε ξερω να σας πω διοτι ξυπνουσε ανεκαθεν για να γυμναστει ..4-5 μηνων ξυπνουσε και εκανε βαρελακια...(Ιωαννα θυμασαι ενα βιντεακι που σβουριζοταν?)μετα 5 -6 μηνων ξυπνουσε και εκανε το τραπεζακι για να μπουσουλησει,μετα σηκωνοταν ορθιος και μετα ηθελε να ''πηδηξει'' απεξω,να περπατησει και μετα ηθελε να μιλησει...χαχα

Παντως στο να αποκοιμηθει εαν ηταν η ωρα του δε με κουρασε ποτε.

Θα στρωσουν μωρε μολις κατακτησουν τα επιτευγματα τους.

Τα αλματα αναπτυξης τα παρακολουθειτε χρονικα?Εμας παντως παντα ετσι ηταν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Και εμας Χριστινα η αλλαγη της ωρας μας βοηθησε πολυ στο ωραριο του!

Μου ελεγαν για το σχολειο αλλα εγω το μονο που ειδα ειναι να καθυστερει απο την υπερενταση το μεσημερι και μετα να πεφτει πιο ξερος απο οτι επεφτε για περισσοτερη ωρα και το βραδυ να αργει να κοιμηθει ακομα περισσοτερο..

Ενω τωρα που ξυπναει πιο νωρις ,κοιμαται αμεσως μολις ερθει και το βραδυ στις 10μιση περιπου...εκτος των σκ που το ξενυχταμε.

Βεβαια οι αθλοπαιδειες ειναι στο φουλ καθε απογευμα.Βολτες,περπατημα,παιδοτοποι και κουνιες οταν εχει καλο καιρο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να σας πω και τα υπολοιπα νεα μας..Πηγα γυναικολογο και ο μπεμπουλης μας ειναι 1350γρ. ολα βαινουν πολυ καλα...Απο κιλα ειμαστε +9 και ειναι ευχαριστημενη μιας και προσεχως μπαινω στον 8ο..Οολλλλα καλα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα μανουλες απο μια συνεφιασμενη Θεσσαλονικη με συνεφιασμενες ψυχες:)..το λεω αυτο γιατι βλεπω τον κοσμο πολυ down :(:confused: κατα τα αλλα ας πουμε καλα και Ο Θεος να μας τα φερει ακομα καλυτερα:)

αντε ας αρχησω να βαζω φιγουρες χριστουγενιατικες για να αλλαξη λιγο η ψυχολογια

2610730em50qg3sk9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...