Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

θα συνέρθω κι εγώ κορίτσια...είναι λίγο μέχρι να στρώσουν τα οικονομικά...έχω πολλά έξοδα τώρα στο μαγαζί και έχω ψιλοφρικάρει, αλλά θα στρώσει κι αυτό. Έκλεισα και την διαφήμιση τώρα και από τον Ιανουάριο θα είμαι στο νέο περιοδικό ΓΑΜΟΣ! Θα μπω και στο Ίντερνετ φυσικά.

Η θεραπεία της ημικρανίας μου μουδιάζει λίγο τα άκρα και την γλώσσα (κάτι που θεωρείται φυσιολογικό) κατά τ΄άλλα πρέπει να παρακολουθήσω για ένα μήνα τον οργανισμό μου και βλέπουμε έπειτα αν συνεχίσουμε ή όχι!

Σας αφήνω...πάω να σιδερώσω

m57Zp2.png

τελος το νησι..συνκλονιστικο το τελος με την βροχη, απο ολη τη σειρα, μου την δινει η ηθοποιος που παιζει την δασκαλα επανω στο νησι...:twisted:

μπορει να ειναι καλη ηθοποιος αλλα ο τροπος που παιζει και σε καθε σειρα που την εχω δει, βγαζει αυτο το θεατρισμο που ειναι υπερβολη για τα δικα μου γουστα.

σαρδελακι μου σε εχουν πειραξει τα φαρμακα?

φερνουν παρενεργειες πολλες?

Σαρδελινα μου είναι δύσκολες οι εποχές και σίγουρα στο ξεκίνημα όλοι οι νέοι επιχειρηματίες ζορίζονται. Θα έρθουν καλύτερες μέρες!

Εγώ Πετρούλα θα έδινα λίγο γάλα, έχω δώσει και σε χειρότερες περιπτώσεις (και εμετούς και διάρροιες), αν πίνει αυτό με τη λιγότερη λακτόζη ακόμα καλύτερα, αν όχι δώσε κανονικό, μόνο εφόσον το ζητάει το παιδί βέβαια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!

Σήμερα πρόλαβα να πιώ τον καφέ μου με ηρεμία, αφού απο έχω σηκωθει απο τις 5 για ταϊσματα.

Εχω βγάλει για μαγείρεμα αγριογούρουνο που το είχα ξεχάσει κανα χρόνο. Θα το κάνω στιφάδο με πιλάφι ή μακαρόνια.

Χθες πήγαμε jumbo με τον Κωνσταντίνο και ξεδώσαμε! Αλλά αλλάξανε το κατάσταστημα και επικρατουσε χάος! Για να βρω αυτό που ηθελα έπρεπε να ψαξω παντου. πανμαρ και εσεις σε αυτο της Βαρυμπόμπης δεν πάτε?

Πετρουλα μου η παιδίατρος μου έχει πεί να δίνω γαλα σε διάρροια όμως μισό μισό με ρυζόνερο. Με έκανες και έκλαψα πρωι πρωι με τη γέννα. Αξέχαστες στιγμές, μοναδικές!

Φωτεινή μου εγω θα το δω σημερα το πρωί το νησί. Εκείνη την ώρα πεφτω για ύπνο, αφού καθε μερα ξυπνάω στις 5.

σαρδελακι μου θα το πάρουμε το περιοδικό. Αντε με το καλό! Χαίρομαι που Αστέρης είναι καλά. Περαστικά για τις ημικρανίες σου.

maeleni μου και εμενα η γιατρος μου έχει πει για αρεωμένη κοκα κολα.

Μαρίνα μου όλη η τραπεζαρία μου είναι φορτωμένη με ρούχα για σίδερο, θές να έρθεις μια βολτα και απο εδώ? Θα προσεχω εγω τα παιδιά:D.

Ρίτα μου ωραίο θέμα έχουν στο σχολείο. Μπράβο.

Συμπεθέρα μου απο σήμερα τέλος? Και τώρα τί θα κάνεις? Ξεκινάς ψάξιμο?

Σούλα και Νατάσσα έχετε τρελά ωράρια!:shock: Εμείς τουλάχιστο κοιμόμαστε νωρίς. Κουράγιο μανούλες!

Διαφημίσεις

Λαζαρένια μου πού είσαι? Πώς τα πάτε με το σχολείο?

αρμάκι καλά είσαι?

deleni μου και εμενα ο Κωνσταντίνος είχε βήχα και του γυρνουσαν τα βλέματα αλλά δεν μπόρεσε να τα βγάλει. Περαστικά σας.

Κωνκωνάκιιιι έρχομαι άμεσα για σίδερο να ξεδώσω, η θκατούλα μου με έχει εξουθενώσει, χτες πάλι ξύπνησε 7-8 φορές της δίνουμε πιπίλα, τη γυρίζουμε μπρούμυτα και σχεδόν αμέσως ξανακοιμάται, εμείς όμως τα έχουμε δει όλα! Έχω ένα κεφάλι καζάνι, φυσικά έχει σηκωθεί απότι 7.30 και έχει όρεξη για παιχνίδια εγώ πάλι καμία. Σε λίγο θα ξυπνήσω και το Γιώργο για το σχολείο και νιώθω ότι δε με κρατάνε τα πόδια μου. Τι να την κάνω πια και ξένο γάλα της έδωσα, κανένα αποτέλεσμα! Φοβάμαι ότι θα της γίνει συνήθεια και θα το κάνει συνέχεια! Πάω να ψάξω νετ μπας και βρω τίποτα σχετικό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα!!!

Δεν ξέρω τι έχουμε πάθει με αυτόν τον ύπνο... Χθες κοιμόμασταν με τον μπαμπά μας στον καναπέ πριν καν κοιμηθεί η Σοφία! Αφού, κάπου γύρω στις 9-9.15, έρχεται και μου λέει "μαμά, μην κοιμάσαι... ξύπνα να με πας να κοιμηθώ!"

Καλά, για "το νησί", δεν το συζητώ... είδα λίγο την αρχή και μετά στα όνειρά μου!

Εσείς τι κάνετε? Παιδάκια και μαμάδες όλοι καλά?

Κωνκωνάκι μου, πρωινή πρωινή! Τα πόδια πώς πάνε? Για το Jumbo που λες, ναι κι εμείς στης Βαρυμπόμπης πάμε, αλλά έχω να πάω πολύ καιρό (από αρχές Αυγούστου), οπότε δεν ξέρω τι αλλαγές έχουν κάνει...

Πετρούλα μου, τι ωραία που τα λες....

Πώς πάτε με την διάρροια? Εμένα πάντως η Σοφία που μου έχει κάνει δύο φορές στην ζωή της και τις δύο με διατροφή της πέρασε και το γάλα δεν της το είχα κόψει. Απλά, την πρώτη φορά που ήταν πιο μικρή και έπινε neslac, της το αραίωνα με ριζόνερο και τώρα το καλοκαίρι, που πίνει πλέον φρέσκο, πάλι της το νέρωνα λίγο (με απλό νερό βρύσης).

Κατά τ'άλλα, τα γνωστά λαπά, μακαρόνια, κοτόπουλο, καρότα, μήλο, μπανάνα...

Γειτονάκι, τώρα που το θυμήθηκα, εσύ δεν έλεγες πως θα πάρεις άδεια από 3 Δεκεμβρίου? Τώρα πώς πήγες τον Νοέμβριο? Χα!Χα!

Αχ! Δεν θυμάμαι τίποτα... Μαελένη, τελικά το αλτσχάιμερ, χτυπάει όλες τις ηλικίες...!!!

Α! Σας είπα τι πάθαμε την Κυριακή? Πήγαμε βόλτα στην Εύβοια, παρέα με άλλα 7 αυτοκίνητα, με σκοπό να καταλήξουμε στην Λίμνη για να φάμε (μέσω μιας χωμάτινης διαδρομής)... Ε! Το αποτέλεσμα ήταν, κάποια στιγμή, μετά από μια αφηρημάδα του μπαμπά μας, να καταλήξουμε σ'ένα χαντάκι - νεροφάγωμα... Και η Σοφία να το διασκεδάζει!!! Βγήκε και από το παράθυρό μου, γιατί η πόρτα της δεν άνοιγε και γενικώς το καταευχαριστήθηκε! Τέλος καλό, όλα καλά...

Πάω για καφέ... δεν λειτουργώ σήμερα καλά...

Πολλά φιλιά και καλημέρα σε όλες!

mrdIp3.png

καλημερα μανουλες και χρονια πολλα για χθες στους εοεταζοντες και για σημερα φυσικα στους νεκταριους και νεκταριες.

εμεις δεν θα παμε σχολειο σημερα γιατι εχουμε συναχι :-( κι ευχομαι να ξεπεραστει συντομα .

δεν σας διαβασα ολες κοριτσια συγνωμη,αλλα δεν εχασα την πετρουλα μας,που με εκανε να κλαψω πρωι πρωι.

να σου ζησει κοριτσι μου το αγγελουδι σου και φυσικα να χαιρεστε την ομορφη οικογενεια σας.

ριτα πολυ ωραιες οι δραστηριοτητες του γρηγορη.

μακαρι να κανουνε και σε εμας τοσα.

σουλα μου φοβερη η ανδρεανα.τους αφησε ολους αφωνους με την ατακα της.

''μεγαλο σχολειο'' χαχαχαχα

οσο για τις γιαγιαδες ,τι να σου πω βρε σουλα μου..κανε υπομονη??

σαρδελινα περαστικα για τους πονοκεφαλους.ξερω τι σημαινει ημικρανια.τις περναω κι εγω αλλα συνηθως εμφανιζονται οταν στρεσαριζομαι.

οσο για το μαγαζι καταλαβαινω απολυτα οπως και ολοι ποσο αγχος υπαρχει.ευχομαι να υπαρξει ανοδος πραγματικα...

κα φωτεινη συμφωνω μαζι σας για το νησι και για την ηθοποιο που υποδυεται την δασκαλα.

τρομερη ερμηνεια αλλα εχει παραπανω θεατρισμο.

η λεχου ομως καταπληκτικη!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Κωνκωνάκιιιι έρχομαι άμεσα για σίδερο να ξεδώσω, η θκατούλα μου με έχει εξουθενώσει, χτες πάλι ξύπνησε 7-8 φορές της δίνουμε πιπίλα, τη γυρίζουμε μπρούμυτα και σχεδόν αμέσως ξανακοιμάται, εμείς όμως τα έχουμε δει όλα! Έχω ένα κεφάλι καζάνι, φυσικά έχει σηκωθεί απότι 7.30 και έχει όρεξη για παιχνίδια εγώ πάλι καμία. Σε λίγο θα ξυπνήσω και το Γιώργο για το σχολείο και νιώθω ότι δε με κρατάνε τα πόδια μου. Τι να την κάνω πια και ξένο γάλα της έδωσα, κανένα αποτέλεσμα! Φοβάμαι ότι θα της γίνει συνήθεια και θα το κάνει συνέχεια! Πάω να ψάξω νετ μπας και βρω τίποτα σχετικό!

Μαρίνα με το σίδερο θα ξεδωσεις? Ελα θα σου βγάλω κ άλλα.:tongue:

Αυτό το στάδιο με την πιπίλα το θυμάμαι και με τον Κωνσταντίνο. Μήπως την ενοχλεί κάτι και είναι ανήσυχη? Καλό κουράγιο!

Εμείς πάλι έχουμε τον μεγάλο να κλαψουρίζει μέσα στη νύχτα και να μου ξυπνάει το μωρό που κοιμάται σερί. Τί να πεί κανείς....

λαζαρένια μου περαστικά σας. Το 1ο συναχάκι απο το σχολείο ε? Αλλά και εκτός σχολείου με αυτόν τον καιρό λίγο πολύ όλοι έτσι είμαστε. Σου έκανε και πυρετό?

πανμαρ τί ήταν αυτό που πάθατε? Πώ πω... Καλά η Σοφία θεα!

Διαφημίσεις

Καλημερααααα

Εμας ο χρηστακος και σήμερα με ποοοοοοολυ βηχα...τον κρατησα σπιτι αν δεν δω βελτιωση μεχρι το απογευμα θα τον παω στο ιατρικο να τον δουν ...

Γειτονισσα τελος νοεμβριου ξεκινα επισημα η αδεια μου εγω μαλλον σταματαω 3/12 ή 7/12 (για το 7/12 δεν το εχω πει στον αντρα μου θα με φαει ζωντανη..)

Μαρινακι τι επαθε η νυφη???ελπιζω να ειναι φαση και να περασει πολυ γρηγορα..

Ντινα μου και εμας ο χρηστος ξυπναει στις 4 και κλαιει καποιες μερες ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ετοιμο το αγριογουρουνο!

Λεω να καθήσω τώρα να δω "το νησί" που δεν είδα χθες. Αν προλάβω δηλαδη...

Εγώ μόλις το τελείωσα κωνκων!!!

Καλημέρα Ιωάννα, Ρίτα, Μαρίνα, Λαζαρένια....

Φεύγουμε για δουλειές!!!

mrdIp3.png

Καλημερα μανούλες!

Ιωαννιτσα ναι ειπα οτι ντρεπομαι που εχω να ψηφισω χρονια...λεγοντας χρονια για να μην παρεξηγηθω κιολας τις 2 -3 τελευταιες φορες μαλιστα 15 σεπτεμβριου 2007 ειχα παντρευτει κιολας.Ημουν εντελως αλλου..Εχω κανει και εφορευτικη επιτροπη κιολας...Τωρα να μην εχω γνωμη για ολα αυτα ειναι λιγο σκληρο ναι..

Εξαλλου νομιζω το λευκο παει με τους πιο πολλους ψηφους ή κανω λαθος?

Περαστικα στα αρρωστουλικα!

Stone κι εγω συγκινηθηκα πολυ..Σαν να το ζουσα κι εγω..

Μιαμ μιαμ τι μου θυμισατε τωρα με το αγριογουρουνο...περυσι τις γιορτες ημουν αθηνα και ειχε παρει η μαμα μου απο το βασιλοπουλο ενα αγριογουρουνο γεμιστο μαριναρισμενο με καστανα και τα λοιπα ηταν ...γλυφαμε τα δαχτυλα μας..το βγαζει μονο στις γιορτες..ελπιζω να βγαλει παλι φετος.Τελειο...εχει και 2 συνταγες στην συσκευασια

CDp8p2.png 5LNlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...