Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ριτακι μου και να μην τον κοιμησω το μεσημερι, θα κοιμηθει απο μονος του... Δε γινεται...

Παντως κατι εχει, δεν μπορει. Βρε μπας και ειναι ξεσηκωμενος επειδη την τελευταια εβδομαδα πηραμε καινουρια παιχνιδια και φτιαξαμε και το δωματιο του (μικροαλλαγες, μη νομιζετε) και θελει να τα "χορτασει"?

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σουλιτσα μου, πιστεψε με το πρωι μεσα στην απελπισια μου, εσενα σκεφτομουν! Γιατι εμενα τουλαχιστον κοιμαται νορμαλ το βραδυ... Που να φταναμε να κοιμομασταν και στις 2 τη νυχτα... Με λεξοτανιλ θα στεκομουν στα ποδια μου, θα ειχε τιναχτει το νευρικο μου συστημα!:rolleyes:

t7fQp3.png

Αλοιφή μας έκανες Πετρούλα μου με την ιστορία του τοκετού σου! Πολύ δυνατή εμπειρία, μοναδικά συναισθήματα! Κι εγώ νομίζω ότι η 2η γέννα επειδή ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί αλλά κυρίως τι σημαίνουν όλα αυτά για σένα την απολαμβάνεις περισσότερο και προσπαθείς να τη "χορτάσεις"!

Ελένη μου άντε να πάτε στο γιατρό με το καλό να δεις τι θα πει για τη μαμά σου. Πιστεύω αφού το βρήκατε έγκαιρα θα φύγει με την κατάλληλη αγωγή!

Σαρδελίνα μου επιτέλους όλα καλά και για τον Αστεράκο σου! Άντε να ευχαριστηθεί το ποδηλατάκι του τώρα!

Περαστικά στον Αναστάση και στο Χρηστάκο!

Καλέ έχω ξεπαγιάσει, χτες ήμουν με το κοντομάνικο και τώρα σκέφτομαι να ανοίξω θέρμανση! Παρεπιμπτόντως η κόρη μου συνεχίζει την τρελή μαμακίαση, αλλά από την άλλη με σφιχταγκαλιάζει τόσο δυνατά και της αρκεί απλά να κάθομαι και να την έχω και εγώ αγκαλιά με το κεφάλι της στο στήθος μου και λιώνω...Ο Γιώργος μικρός δεν ήθελε αγκαλιές, τώρα έγινε πιο τρυφερός! Όσο για το γάλα μόνο 50 μλ ήπιε χτες κατά τις 12 τη νύχτα ελπίζω σιγά-σιγά να το συνηθίσει, δεν αγχώνομαι γιατί έτσι κι αλλιώς τη θηλάζω στις 9 κι αυτό ΄της το δίνω για να το συνηθίσει.

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ Μαρίνα μακάρι να καθόταν και τα δικά μου έτσι... θέλω αγκαλιάαααααα:tongue::tongue:

τελικά η Αναστασία απο τον βήχα έκανε 2 φορές εμετό (τη δεύτερη το τι φλέμα έβγαλε δε λέγεται...) και της έδωσα σπιροπεντ...ο Γιάννης μου μόνο ξερόβηχα... τι να πεις,,,υπομονή

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Πετρουλα μου τι περιγραφη ηταν αυτη:):) διαβαζοντας το ενοιωσα την αγωνια, πονο, ωδινες, συγκινηση, και μεγαλη χαρα αγκαλιαζοντας το σπλαχνο σου.

μα το εχεις σκεφτει για αλλαγη επαγελματος?...συγγραφεας επρεπε να γινεις καλε?:)

ψαχνετε την κορη μου?? απο αυριο θα ειναι ελευθερη:confused:

εφυγε απο την δουλεια..πηρε τον μπουλο της:confused: το κοριτσακι μου98704u708pdltfm.gif

Kοριτσια προσπάθησα οσο γίνεται με λόγια να σας μεταφερω την εμπειρια μου αν και ξερω οτι τα συναισθηματα αυτα τα εχετε ζησει ολες το ιδιο εντονα ..

Η μονη διαφορα με μενα ειναι οτι τα εζησα πιο πρόσφατα..

Φωτεινη τι εγινε με τη Βικυ??Θελω να την πάρω τηλ.Οσο για το συγγραφιλικι αστο για καμια πιο ικανη..χαχα

Σουλα η πεθερα κανει κολπα ε??Μη δινεις σημασια ομως..Σιγα τις εξοδους που κανετε και σου παραπονεθηκε κιολας!!Ψωνισες απο σβερκο ρε παιδι μου!!

Νατασουλα ευχομαι συντομα ο Σωτος να αρχισει να κοιμαται περισσότερο..Το εχετε καιρό πάντως αυτο το θεμα ε??Ειμαι κι εγω της αποψης πως δεν πρεπει να κοπει ο μεσημεριανος υπνος γιατι ετσι θα διαταραχτει περισσότερο κι ο βραδυνος, απλα δοκιμασε να τον αφηνεις λιγότερο, πχ μια ωρα αντι για παραπάνω..Ετσι κανω κι εγω γιατι αν τον αφησω -παρολο που εχουμε επειδοσια για να κοιμηθουμε- θα κοιμαται επι 4 ωρες...Πάντως κι ο δικος μου ξυπναει το πρωί στις 7.30 εδω και λίγες μερες..αλλα καιπάλι το 7.30 μπροστα στο 5 ειναι πολυτελεια!!!

Επίσης προσπαθησε το απόγευμα να κουραζεται λίγο περισσότερο με τις δραστηριοτητες του..Εξακολουθει να πηγαίνει κολυμβητηριο???

Ελένη αυτο που σου λέει η Φωτεινη ισχυει..πριν τον εμετο ειχες δωσει σιροπι??Επίσης ειναι καλό που εκανε εμετο για να φυγουν αυτα τα φλέμματα, δεν πρεπει να μενουν..

εμεις ειμαστε καλύτερα, δεν ξαναεκανε διαρροια ο μικρος αλλα Ριτα και το τσαϊ ουτε να το φτυσει..Ουτε και με τον ποντικοχορο καταφερα να τον κανω να το πιει..Τετοια αρνηση!!Ο μικρος κοιμαται απο τις 3, τον εβαλα κατα τις 6 στο στηθος και συνεχισε σερι..ελπίζω το βραδυ να μην εχουμε ολονυχτια..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ε ναι βρε δε στο ειπα?χαχα

Σιγα μην το επινε...ο δικος μου τοτε με την κοιλιτσα εκοψε χιλιομετρα απο μακρια...απλα ,επειδη και αυτο το ειχα ρωτησει, σε περιπτωση εντονης διαρροιας ας πιει εστω ενα ice tea εκτος ψυγειου για να αναπληρωνει υγρα.

Ισως του περασε.Παραπονιεται αλλο για την κοιλιτσα?

Οσο για το θεμα κουρασης σε σχεση με τον υπνο με βρισκει απολυτως συμφωνη.Για εμας(ισως)ο λογος που δεν ειχαμε ιδιατερα θεματα με τον υπνο ποτε ηταν γιατι ανεκαθεν ξεπατωνοταν...ομως στο Σωτηρακη δε μπορω να πω οτι ισχυει...ειναι πολυ δραστηριο παιδακι και αποκλειεται να μην κινειται κτλ απλα ισως ειναι ο τυπος του ετσι...πρωινος...Κουραγιο μανα!!!

Εμεις βγηκαμε,βολταραμε και γυρισαμε..εχει και νησι σημερα..μακαρι να εχει ερθει ο μπαμπας μας για να με αφησει να το δω ο μικρος.

Μας εστειλαν και το προγραμμα δραστηριοτητων αυτου του μηνα στο σχολειο...αν τα κανουν οσο ωραια τα γραφουν ειναι πολυ καλα!Ζηλεψα και εγω...

Μιλησαν για τις διαφορες των 2 φυλων.Κοιταχτηκαν σε μεγαλους καθρεπτες και φωτογραφηθηκαν.Θα μιλησουν για τα ρουχα του χειμωνα,για τη διαφορα κρυου-ζεστης,θα πλυνουν ρουχα και θα τα απλωσουν σε μια μεγαλη μπουγαδα,θα μιλησουν για τη σωματικη υγιεινη και την τουαλετα.Θα μαθουν να πλενουν τα δοντακια τους,θα μαθουν ποσο κακο κανει η πιπιλα στα δοντια(!!),θα φτιαξουν σαπουνι απο λαδι,θα μαζεψουν τις ελιες...

Θα μιλησουν για τα ζωακια μωρα και τις μαμαδες τους,θα μαθουν πως φροντιζουν ενα ζωακι...

Καποια απο αυτα τα εχουν ηδη κανει..με τον καθρεπτη,την διαφορα των δυο φυλων και τη φωτογραφια..μου το ειπε

Οι μεγαλυτερες ταξεις εχουν επισκεψεις και εκτος σχολειου σε δαση,μουσεια κτλ..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτάκι εγώ είμαι ψυχολογικά λιγάκι πεσμένη, θα μου περάσει μωρέ που θα πάει. Βασικά κάνω και την θεραπεία της ημικρανίας και με ρίχνει αρκετά . Πρέπει να παρακολουθήσω λιγάκι τον οργανισμό μου κι αν δεν πάει άλλο θα αλλάξω την θεραπεία.

Σας χαιρετώ...

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Αχά! Εδώ μου είστε! Εγώ τέλειωσα με τα σιδερώματα και έχω λίγο χρόνο να βάλω μια ηλεκτρική, αλλά βαριέμαι! Πρωτότυπο????

Πετρούλα εμένα η παιδίατρος μου έχει πει όχι τσάι στα παιδάκια σε φάση διάρροιας γιατί είναι διουρητικό και αυτό που μας ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να μη χάνουν υγρά, γι αυτό και ανησυχούμε όταν οι εμετοί συνεχίζονται αρκετά και δίνουμε ηλεκτρολύτες, για τη διάρροια μόνο διατροφή και ξέρουμε ότι μπορεί να κρατήσει πολύ για να συνέλθει το παιδί! Πάντως όταν είχαμε περάσει πέρυσι σοβαρή γαστρεντερίτιδα και μπήκαμε στο Ιατρικό για κάμποσες ώρες ούτε και εκεί μας έδωσαν τσάι.

Ρίτα τέλειο το πρόγραμμα του σταθμού! Κάποια είναι κοινά με αυτά που είπαν ότι θα κάνουν και στο δικό μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αλλα αντι αλλων λενε οι γιατροι θα το ξαναρωτησω για να ξερω...οπως το ειπες σωστο μου ακουγεται...

Αυτο μου το ειχε πει στην ερωτηση μου τι θα πινει το παιδι...αν θελησει να πιει κατι...

Στους σταθμους πανω κατω τα ιδια κανουν αλλα τα εγραφαν τοσο ωραια στο ενημερωτικο που ενθουσιαστηκα χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Έτσι είναι Ριτάκι και θυμάμαι κι εγώ να επιμένω ντε και καλά στο Γιώργο σε γαστρεντερίτιδα να πιει τσάι γιατί έτσι ήξερα κι αυτός να μου το φτύνει στη μούρη, όταν μου είπε όχι τσάι η γιατρός, μόνο νερό πολύ συχνά και από λίγο, ανακουφίστηκα είναι η αλήθεια!

Στο σταθμό σας αυτό που με ενθουσίασε πάρα πολύ είναι ο κυριούλης με την κιθάρα! Τέλειο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κούκλες.

Super το πρόγραμμα του παιδικού σας Ρίτα!!!! Πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα τους μαθαίνουν και πολύ καλά κάνουν ;)

Να συμπληρώσω για τη διάρροια, τότε που είχαμε πάθει την ιστορία με το γάλα αν θυμάστε, εκτός από τους ηλεκτρολύτες, μας είχε πει να δοκιμάσουμε ξεθυμασμένη coca-cola.

Βέβαια στο Γρηγόρη δεν είχε πιάσει τίποτα.......

Σαρδελάκι μου γιατί έτσι κι εσύ? Ο Αστεράκος όμως ευτυχως καλά διάβασα έτσι?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...