Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο, τι κάνετε βρε κορίτσια με το μπάνιο;; τώρα που κρυωσε ο καιρός δεν μπορώ να κάνω με χλιαρό νερό, θέλω να είναι προς το ζεστό, όχι καυτό τελείως. Προσπαθώ να το κρατώ στο χλιαρο με αποτέλεσμα να κάνω γρήγορα για να βγω κ δεν ευχαριστιεμαι το μπάνιο 

Αυτό με το μπάνιο το έχω ξανά ακούσει εδώ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει ζεστό; Δεν μου έχει πει ο γιατρός κάτι

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα σχολιασω ομως τον συζυγο με το ποδοσφαιρο...χαχα πολυ γελιο...Αντρες...

Σαν τον δικο μου που ειχε παρει και τον γιατρο στην καφετερια και τρωγοεπιναν και με επαιρναν τηλεφωνο στο κρεβατι του πονου να τους ακουω...οταν ηρθε ο γιατρος του λεω''Τασο δε πιστευω να σε ποτισε τιποτα ο ανδρας μου?...εχουμε να γενησουμε...΄΄μετα εβαλαν τον συζυγο μεσα και ξαφνικα επειδη δεν υπηρχε εξελιξη τον βλεπω κλεινει τα ματια στην καρεκλα...Εβαλα κατι φωνες...''Γενναμε παιδι μου κι εσυ κοιμασαι?Τραβα εξω..'' χαχα..ειχα πολλααα νευρα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Πετρούλα μου τι μας έκανες τώρα!!!! Μας πέρνουν τα ζουμιά μαζί με το βροχερό καιρό!!!!!!

Να είναι κοπέλα μου γερός ο παίδαρος κι εσείς να χαίρεστε και τα δυο σας αγοράκια!!!!!

Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο. Τα είπες όλα εσύ!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

γειά σας φίλες μου...ελπίζω να είστε όλες καλά. Χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες αλλά είχα τρέξιμο και γενικότερα δεν ήμουν και ιδιαίτερα καλά.

Σήμερα πήγαμε νοσοκομείο για υπέρηχο καρδιάς του Αστέρη και ευτυχώς ήταν όλα εντάξει. Το μαρτύριό μας τελείωσε εδώ και το περικαρδιακό υγρό εξαφανίστηκε. Σήμερα θα του φέρουμε και πάλι το ποδήλατό του. Τι χαρά που θα κάνει!

Σας φιλώ...πάω να ξαπλώσω

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Τώρα ηρέμησα λίγο και επεσα πάνω στην ιστορία της Πετρούλας.

Πετρούλα μου πολύ συγκινητική η ιστορία σου.Να το χαίρεσαι το παιδακι σου και να ειναι παντα γερό.Και τα δυο τα παιδακια σου.

Ελένη μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μην ειναι κατι σοβαρό και να μην ταλαιπωρηθει και αλλο η μανουλα σου.

Επειδη το καθηκον με καλει να σας πω εν συντομια τα δικα μας.

Χθες πήρα την κόρη μου και πήγαμε και ψηφίσαμε.Της ειχα εξηγησει απο το σπίτι τι θα κανουμε και μόλις πηγαμε σταθηκε προσοχη μπροστα στην εφορευτική επιτροπή και είπε" ηρθαμε μεγαλο σχολείο , ψηφίσουμε , μικρό δωματιο με μπλε κουρτίνες , οχι κανω φασαρια".Σκασανε στα γελια ολοι.

Μετα πήγαμε για καφεδακι με τη μαμα μου και η κόρη μου ήταν κυρία.Βέβαια οταν τη ρωτήσανε τι θελεις να πιεις ε'ιπε"καφε και πολύ ζαχαρη"(σαν τη μαμα της ) !

Μεχρι εδω ολα καλα΄

Μετα μου ανεβασαν την πίεση οι γιαγιάδε γιατι καμμια δεν μπορούσε να κρατησει τη μικρή για να βγουμε εμεις για φαγητο.Την κρατήσανε στο τελος αλλα με μουτρα ηταν και οι δυο (περισσότερο η πεθερά ) η οποία μαλιστα είπε οτι θελει και αυτη να βγαίνει και να μαθουμε να καθόμαστε σπίτι.Δλδ να μην βγαίνω ουτε αυτες τις 2 φορες που βγαινω τον μήνα.

Δεν μπορω να σας περιγραψω τι νευρα εχω.

Να σημειώσω ότι η πεθερά μου δεν βγαίνει ποτε αλλα ακομα και να ηθελε εχει ολες τις μερες απο Δευτερα μεχρι και Σάββατο.Νομίζω οτι προλαβαινει.

Συμπεθέρα μου τελεια νεα

Μπραβο Σαρδελινα μου ..τελεια τα νεα του αστερη!!!!!!

Αχ ρε Σουλα τι τραβας με αυτες τις γιαγιαδες.....υπομονη θα παει παιδικο και θα ανεξαρτητοποιηθεις λιγακι απο αυτες...βεβαια θα αρχισουν αλλα αλλα τουλαχιστον δεν θα εχεις να σου λενε οτι δεν εχουν ελευθερο χρονο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πω πω Πετρούλα μου...πολύ συγκινήθηκα!!! Να τα χαίρεσαι κούκλα μου και τον μικρό και τον μεγάλο!!!!:D:D:D όσο για τον μπαμπά σας....είμαι σίγουρη πως αν ήταν στο χέρι του δικού μου άντρα θα έκανε τα ίδια και χειρότερα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σούλα τι να πω...:mad::x:x Να πάει η μικρή στον παιδικό και μετά θα σε παρακλάνε να την πας γιατί δεν θα τη βλέπουν...να είσαι σίγουρη...:rolleyes:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ηρθαμε και εμεις!!

Μετα τον τρυγο στο σχολειο που μας ξετρελανε στις 15 /11 εχουμε λιομαζωμα!!!Εχει τρελαθει ο μικρος με τις ελιτσες κτλ που τους ειπαν!

Ο δε κ.Μιχαλης με την κιθαρα πηγαινει καθε μερα.Κανει και ζωγραφικη με τα μουσικης,χορους και αλλα...πολυ ωραια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια τι νταουνιασμα εχει πεσει?Για ανεβειτε!!!Τι παθατε?

Σαρδελακι μπραβο σοτν Αστερη σου παει και αυτο!Εσυ τι εχεις?

Σουλα καλα...οι γιαγιαδες το παραξηλωσαν.Η Ανδρεαννα τελεια!!!!!

Να πω και εγω το θεμα μου...εμεινε ξανα εγκυος η κοπελα που εχω για το σπιτι.Μακαρι να της πανε ολα καλα αυτη τη φορα!!Το θελει πολυ!! Εγω λοιπον την σταματησα αμεσως μολις μου το ειπε λογω του ιστορικου της δεν το ρισκαρα...και τωρα ειμαι σε αναζητηση κυριας...πολυ δυσκολο πραγμα...

Πηγα που λετε στη φουρναρισσα και μου ειπε ενα κατεβατο γυναικες.Που δουλευουν, ποια σπιτια ειναι καθαρα ποια οχι..κανονικο ραπορτο...και μετα σου λενε Αθηνα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσια!!! ΟΥ ΟΥ!!!:tongue:

Αχ κοριτσια μου γλυκα, πηζω, χανομαι, σβηνω και συγχρονως νυσταζω... Ειμαι ενα βημα απο την απελπισια... Ο Σωτηρης συνεχιζει ακαθεκτος το τροπαριο του πολυ πρωινου ξυπνηματος! 5:30 το Σαββατο, 6:00 την Κυριακη, 5:00 σημερα!!! Θα με στειλει, δεν αντεχω λεμε! Τι εχει παθει, πειτε μου! Το βραδυ κοιμαται κατα τις 11 παρα! Ποσο πιο πολυ να τον αργω? Και το μεσημερι ενα διωρακι το πολυ! Βεβαια δεν ξυπναει με τιποτα το μεσημερι μπορει και να τον παρακαλαμε μιση ωρα... Δεν ξερω τι να κανω πια! Στο μεταξυ ο Σωτηρης παντα ξυπναγε τετοια ωρα, αλλα μολις τον επαιρνα στο κρεβατι μας ξεραινοταν παλι! Τωρα ξυπναει για να παιξει... Με τραβολογαει να παμε στο δωματιο του να κανουμε παζλ, να φερουμε τις νερομπογιες, να του δωσω το πιστολι του, να βαλουμε τηλεοραση... Ντουρος και χαρουμενος δλδ... Αχ δεν μπορω...

Το κορυφαιο ειναι που πηγαινει μετα μονος του στο δωματιο του (ξαφνικα το εχει λατρεψει, εκει που δεν παταγε ποτε) και καθεται στο γραφειο του και παιζει μονος του! Σα μαθητουδι ειναι!!! Και μετα οταν με φωναζει να μου δειξει κατι και σηκωνομαι βριζοντας, ετσι οπως τον βλεπω ξημερωματα με τα πυτζαμακια του να καθεται χαρουμενος σα να διαβαζει και να μου δειχνει τα επιτευματα του, ξεχναω και τα νευρα μου, του σκαω κι ενα φιλι... Αχ, γι'αυτο τον κακομαθαινω...:rolleyes:

Οσο για την εφορευτικη, πηγα χθες κατα τις 6:30 το πρωι και κλαφτηκα και με αφησαν να συγω στη 1 το μεσημερι! Παλι καλα! Την αλλη εβδομαδα θα παω κατα τις 3 και θα κατσω και στην καταμετρηση - κανα εξαωρακι το συνολο υπολογιζω.

Αυτα, παω να σας διαβασω κι επανερχομαι!!!:tongue:

t7fQp3.png

Αχ βρε Νατασσα μου υπομονη...δε ξερω τι να σου προτεινω ειλικρινα...μαλλον ειναι το στυλ του ετσι..ισως μονο αν του εκοβες τον μσημεριανο υπνο αλλα εγω δεν πολυσυμφωνω..ειναι σημαντικο να κοιμουνται το μεσημερι.

Για το δωματιο του να κανεις το σταυρο σου που καθεται..εμας ειναι διακοσμητικο..δεν καθεται εκει καθολου...οτι θελει το σερνει στο σαλονι...

Μπραβο στο Σωτο !!Καλα κανεις και τον φιλας!!!χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μπραβο Σαρδελακι μου, τελεια νεα!!! Παει κι αυτο το αγχος!!!

Πετρουλα, με κατασυγκινησες, δεν εχω λογια!!! Το πιστευω κι εγω πως η δευτερη γεννα ειναι καλυτερη γιατι εισαι συνειδητοποιημενος, ξερεις τα συναισθηματα... Για τους αντρες, ασχολιαστο... ολοι ιδιοι! Να τους χαιρεσαι και τους δυο!!!

t7fQp3.png

Νατάσα μου ενα θα σου πω .

Φαντασου να είχες εκτός από τον σωτο και την κόρη μου .

Θα κοιμόσουν στις 2 το βραδυ και θα ξυπνούσες στις 5!!!!!!

Η Ανδρεάννα χθες νοκ αουτ μας εβγαλε .Κοιμήθηκε στις 2 παρα τεταρτο.

Να τα χαιρομαστε βρε τα παιδακια μας.

Κοριτσια μου τι να πω οι γιαγιαδες οι δικες μου πανε προς ολοταχως για σηριαλ.

Και θα εχουμε και τρελη θεαματικοτητα.

Αντε την κοπαναω σιγα σιγα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...