Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικα σαν το ενστικτο της μανας, τιποτα... Σουλα τελικα καλα εκανες και τρωγοσουν χθες! Εσυ ξερεις το παιδι σου, εσυ μπορεις να καταλαβεις οταν κατι δεν παει καλα... Περαστικα, τι να πω? Τι συμπτωματα εχει ακριβως βρε Σουλα μου για να ξερουμε κι εμεις...

t7fQp3.png

Deleni τελικά η Αναστασούλα ήθελε το κρεβατάκι της! Ήταν έτοιμη! Τώρα το μόνο δύσκολο είναι όταν με το καλό έρθει ο μπέμπης να κοιμηθεί στην κούνια! Βέβαια αν τα πάει τόσο καλά δε θα έχετε κανένα θέμα! Η κουζινούλα είναι πολύ όμορφη, όμως θέλει τεράστιο χώρο βρε παιδί μου για να τη στήσετε! Αν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Εύα φτού-φτού να μην τη ματιάσω την κορούλα σου! Είδατε πάντως ότι και η Ευούλα και η Ραφαέλα πήρανε ξαφνικά τα πάνω τους? Τέλεια, δε χρειάζεται άγχος!

Σούλα κι ο Γώγος έχει κάνει επιβεβαιωμένα βρογχιολίτιδα 1 φορά (και σίγουρα και άλλες), οι πρώτες μέρες είναι οι χειρότερες με τον πυρετό, μετά συνέρχονται σιγά-σιγά! Μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ Σουλα..

Εχει βηχα πολυ με φλεμματα?

Τι ακριβως εχει?

Πω πω περαστκα βρε παιδι μου και υπομονη.

Εχει΄βήχα όχι πολύ έντονο και λίγη καταρροή.

Φλέματα σίγορα έχει γιατί χουρχουρίζει κιόλας.΄Πυρετό σήμερα το πρωί είχε 37 και μισό αλλα ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να ανεβασει και μου εδωσε υπόθετα depon.

Πρεπει να πίνει πολλά υγρά και να τρψει οσο γινεται.

Τα ματάκια της εχουν πρηστεί και δακρύζουν συνέχεια , χάλια ειναι το μωρό μου.

Ευα, επαναληπτικο δλδ... Αμα δεν εκανε στα πρωτα πυρετο, θα κανει τωρα?

Ελενη τελεια η κουζινα! Παντως και ο Σωτηρης θα ενθουσιαζοταν! Οταν ειχαμε παει στη βαφτισιμια μου που ειναι 3 και ειχε μια παρομοια, ο Σωτηρης ειχε παθει εκσταση! Βεβαια καταλαβαινετε τι θα γινοταν με τον αντρα μου αν τολμουσα να του παρω τετοιο δωρο... Αντε Ελενακι να τη χαιρεσαι! Θα στα πουμε και επισημα στις 22 Δεκεμβριου! Γιορταζουμε μαζι με τη μικρη!

Ριτα βρηκες τον παγκο εργασιας που ελεγες?

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλε τι κουζιναρα ειναι αυτη???σουπερ ντελενι μου!!!

Για βτροχιτιδα σας εδωσε σιροπι ή εισπνοες αερολιν ???αν σας εδωσε εισπνοες , θα κανεις το εξης ..θα παρεις την μασκουλα και θα κανετε εισπνοες στην κουκλα πρωτα εσυ και μετα η Ανδριαννα και επειτα θα το δοκιμασετε ολο ενθουσιασμο στην ανδριαννα ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

οτι παθηση που κολαει απο παιδικο την εχουμε περασει (κυριως σε σχεση με αναπνευστικο ),οτι φαρμακα υπαρχει το εχουμε παρει ...

δεν εχω ειδικοτητα σε γαστρεντερικα (φτου φτου)εκει θα σας εξυπηρετησει μετα χαρας η Μαρινα ... συναδελφος χαχαχαχα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...