Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Μαελένη Πέρασες κι από Λάρισα μάθαμε ε???? Πολύ χαίρομαι που περάσατε καλά!

Όσο για το θήλαστρο χτες ήταν η τελευταία φορά που το παίδεψα. Αρχίζωπολύ σταδιακά ξένο, πάντως δεν ξανααντλώ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτα έχε υπόψη σου οτι το εισιτήριο έχει 15 Ευρώ για τους ενήλικες και θες και 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά για τα δελφίνια το άτομο. Πήγαμε κι εμείς πριν από 3 βδομάδες και μετά σκάσαμε και 60 ευρώ σε ταβέρνα οπότε η μέρα μας πήγε λίγο ακριβά. Για θέατρο πάντως την άλλη Κυριακή είμαι μέσα. Μάρκος ο Γάτος ή ένα με πεταλούδες λέω που είναι γι'αυτή την ηλικία.

καλά διάβαζα καταλάθος μια σελίδα που είχε γραφτεί τον Ιούλιο και λέω τί γίνεται ρε παιδία μου κάτι δεν πάει καλά. Η κα Φωτεινή είχε βουτήξει και είχε πιάσει 2 χταπόδια και η Φωτεινούλα έκανε μπανάκια καθε μέρα. Λέω μπράβο! χαχαχααα!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Καλημεραα....

Πηγα στο γιατρο και εγραψα επιτελους την αδεια μου !!!!πρωτα ο θεος 26 νοεμβριου σταματαω ...(ισως το παω λιγο πιο πισω..)το απογευμα εχω και ραντεβου στον γυναικολογο να δουμε τι κανει και ο μπεμπουλης!!!!

Εμεις ειμαστε λιγο αρρωστουλικα ..δλδ κλασσικα βηχα και τιποτα αλλο ...σήμερα τον κρατησα σπιτι να ξεκουραστει να πιει τα τσαγακια του να παει αυριο ακμαιος στο σχολειο ...

Σήμερα η αθηνα ειναι αδεια!!!!μαλλον πολλοι πηγαν στα χωρια να ψηφισουν!!!!ηρθα πολυ γρηγορα στα βριλησσια!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!

Πολύ όμορφη η βάπτιση που πήγαμε χθες. Φυσικά εμείς κυνηγούσαμε τον Κωνσταντίνο.

Με πάζλ και τουβλάκια και ο Κωνσταντίνος παίζει πάρα πολύ. Κάθεται πλέον και μόνος του και ασχολείται με αυτά.

Μαρίνα μου μια χαρά περασατε βλέπω. Πήγε ο Γιωργάκης και στη δουλειά του μπαμπά ε? Ας μαθαίνει το παιδί απο τωρα, κάποια στιγμη θα πάει και αυτός. Για τί θεατράκι λέτε?

maeleni μου καλός ο καιρός το ΣΚ αλλά σήμερα βλέπω να αλλάζει.

Ιωάννα μου καλοφαγάς ο Χρηστάκος ε? Ετσι δεν χρειάζεται να ανησυχεις για το φαϊ του, πάντα θα βρίσκει τον τρόπο του να φάει. χιχιχιχι. Μακάρι και ο δικός μου να έτρωγε....

Αχ δεν θυμάμαι τί άλλο ηθελα να πω...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου. Είστε όλες καλά; Εύχομαι να είστε/είμαστε όλοι από τους κερδισμένους στις εκλογές. :tongue: Εγώ πέθανα στην κούραση το ΣΚ....τελικά χρειάστηκε να πάω στη δουλειά και το Σάββατο το απόγευμα γιατί είχε έρθει άποιος υπεύθυνοε να μας εξηγήσει το πρόγραμμα των εκλογών αλλά και χτες το βράδυ για να ενισχύσω τη νυχτερινή βάρδια :twisted: Σήμερα θα πάμε για δουλειά στις 15.00 και θα καθήσουμε μέχρι όσο πάει :twisted:....ξημερώματα με βλέπω πάλι στο σπίτι.......θα μου λείψει το μικράκι μου.

Ποια ρωτησε για εκλογες?Τεσπα...εγω ναι θα παω παρεα με το γιο μου .Δεν γουσταρω κανεναν τους αλλα θεωρω κεκτημενο δικαιωμα μας την ψηφο και αυτη ειναι αλλωστε η ουσια του Δημοκρατικου πολιτευματος.Δε συμφωνω καθολου με την αποχη...(ο ανδρας μου δε θα παει).

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και το χρησιμοποιώ και σαν απάντηση στη Χριστίνα μας που έγραψε ότι έχει χρόνια να ψηφίσει. Μπορέι αυτό που θα γράψω να ακουστέι λίγο άσχημο και απόλυτο αλλά θεωρώ ότι αυτοί που από άποψη δεν ψηφίζουν απλά δεν έχουν το δικαίωμα να κρίνουν και να μιλάνε. Αν θέλεις να δείξεις τη δυσαρέσκειά σου μπορείς να ψηφίσεις λευκό και αν όλοι αυτοί που απέιχαν από τις εκλογές έριχναν λευκό τότε τα κόμματα και οι κυβερνήσεις θα ''έπιαναν το νόημα''. Αυτά. Όσο για το 2ο μωρό που με ρώτησες Χριστίνα, το θέλω πάρα πολύ αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποια άλλα πράγματα που μας φρενάρουν.

Joa μπράβο στο Χρήστο που ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει. Δεν στο γράφω για αστείο αυτό. Πραγματικά μου έκανε εντύπωση που είχε το θάρρος να πάει σε ξένους και να πάρει και την τούρτα του. Αυτοί οι άνθρωποι πάνε μπροστά.

Ρίτα ο Γρηγόρης παραγγέλνει στην ταβέρνα αυτό που θέλει να φάει :confused: και αυτό μου έκανε εντύπωση επίσης. Πιο πολύ από τον Καλαμάρη σε μπάλα :tongue:Αααα βρήκα μια συνταγή που λέει να χρησιμοποιήσω γλάσο βανίλιας αλλά δεν μου λέει πώς να το φτιάξω. Ξέρεις; Μήπως είναι κάτι που αγοράζεται;

Κωνκωνάκι πολύ όμορφο μου ακούγεται η βάφτιση τα Χριστούγεννα. Και μια φίλη μου θα βαφτίσει το μικρό της 26/12 αλλά εκείνος θα είναι κοντά ενός χρονού τότε. Γιατί το κάνετε έτσι νωρίς; Δεν ξέρω τι έχεις σκεφτεί για μπομπονιέρες αλλά τα jumbo έχουν κάτι μικρά πολύ χαριτωμένα ξύλινα παιχνιδάκια (σβούρες, μαγνητάκια, παζλ) από 0,50 ευρώ. Θα ήταν πολύ ωραία για μπομπονιέρες.

Συμπεθερούλα ελπίζω ο λογαριασμός στο Σ/Μ να είχε τουλάχιστον για πρώτο ψηφίο το 1 :tongue: Τι καλά που και εσείς βήκατε χτες να ξεσκάσετε λίγο. Πάντα τέτοια όμορφα να έχετε.

Μαελένη η Αλεξάνδρα μου είναι καλύτερα. Της έχει μείνει μόνο λίγο πρωινός βήχας. Σήμερα πήγε και στο σχολείο της και είχε τέτοια χαρά. Πήγες στη Λάρισα; Είδες την Ηλιάννα; Το Φιλάκι και το Ναταλάκι είναι καλά και πήγαν για ψήφο.

Sunsun έχουμε 8/11. :P:p:p:p Γιορτάζουν οι Άγγελοι/Αγγελικές, Μιχάληδες, Γαβρίληδες, Σταμάτηδες και Ταξιάρχες. Αλήθεια κορίτσια έχετε κάποιον να γιορτάζει σήμερα; Χρόνια πολλά σε όλους.

Όσο για τα περίεργα τραγούδια που ξέρουν τα παιδάκια μας, να σας θυμίσω ότι η Αλεξάνδρα από το Καλοκαίρι τραγουδούσε ''Από την πόρτα σου περνώ, πίνω μπάφο, παίζω προ''. :lol::lol:Επίσης χτες μου ζητούσε τα χαρτιά με τις καρδούλες για να κάνει τον παππά.....και μετά από πολύ ώρα κατάλαβα ότι ήθελε την τράπουλα για να παίξει με τον μπαμπά της τον παππά. :lol::lol::lol: Ευτυχώς που δεν θα έχουμε πρόωρες εκλογές γιατί ποιος ξέρει τι άλλο θα μάθαινε το παιδί μου με τον πατέρα του.;;; :confused:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!

Αχ Γιοβαννα κουραστηκες πολυ ε?Φανταζομαι....δυσκολες μερες...ποτε τελειωνετε?Θα εχετε και δευτερο γυρο?

Εγω ουτε ξερω τι εγινε...θα ψαχτω σημερα να μαθω για τους δημους που με ενδιαφερουν.

Οσο για την ταβερνα παντα ο Γρηγορης παραγγελνει αυτο που θελει...ουσιαστικα λεει αυτα που ξερει εκεινος και που θελει και εγω απο διπλα διορθωνω ή συμπληρωνω...χαχα.Γενικα απο πολυ νωρις του δινουμε πρωτοβουλιες σε τετοια θεματα και επιλογη στο τι θα φαει οταν ειμαστε εξω.Πχ του δινουμε τα ρεστα στην ταβερνα να τα δωσει στον σερβιτορο για πουρμπουαρ ή τον στελνουμε να ζητησει την πορτοκαλαδα του ή δεν του λεμε καν να παει να ζητησει και παει μονος του ή τον στελνουμε για οδοντογλυφιδες..κτλ ...χαχα

Αλλα και απο μονος του μη νομιζεις ..απο το καλοκαιρι (σας το εχω ξαναπει)παει μονος του και ρωταει ''που ειναι τουαλετα σας'' ή ''θελω μια πετσετουλα'' γενικα αμα θελει κατι δεν υπαρχει περιπτωση να μην το διεκδικησει.

Εσεις λετε και πολλα τραγουδια ρε παιδια μου!!χαχα εμενα αυτο μου κανει εντυπωση..ο Γρηγορης λεει ολοκληρα πλεον τα παιδικα αχ κουνελακι,ηταν ενας γαιδαρος ,του μανωλη την ταβερνα,μια ωραια πεταλουδα..ολοκληρα και καθαρα αλλα απο αλλη κατηγορια το πολυ πολυ να σου πει κανα μαζου...

Γλασσο βανιλιας ε?Λογικα λευκο γλασσο με αρωμα βανιλιας.Δηλαδη αχνη ,νερακι και βανιλια και γινετε ενα ρευστο γλασσο.Συν λιγο λεμονακι για να μη ζαχαρωνει.Θα το ψαξω κιολας και θα σου πω.Για τι πραγμα το θες?Γιατι παιζει ρολο και η ρευστοτητα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ιωαννα περαστικα στον Χρηστακο,και υπομονη μεχρι την αδεια σου ,κοντοζυγωνει.

Καλα sun sun...επεσα απ οτα γελια που διαβασα για τα χταποδια και τα μπανια...χαχα

Οσο για το Αττικο παρκο ναι το ξερω οτι κοστιζει αλλα μη νομιζεις και σε παιδοτοπο να τον παμε το ιδιο μας βγαινει,παρε καφεδες,παρε ενα τοστακι ,μια βαφλα ,μια μπαλιτσα,την εισοδο...αστα..ας παμε εκει τουλαχιστον που ξερω οτι θα του αρεσει πολυ να μαθαινει και σε κατι αλλο για αυτο εχω ξεκινησει θεατρα κλπ.Απο παιδοτοπους και κουνιες χορτασε, απο οταν μπουσουλουσε τον πηγαιναμε, αλλα πρεπει να μαθει οτι διασκεδαση ειναι και αλλα πραγματα και οτι ολοι οι χωροι δεν ειναι για ταλιμπανισμους.Τον ενδιαφερουν πολυ αυτα, ζωακια κτλ, ειναι και πολυ παρατηρητικος και μετα τα συγκρατει και στα λεει για καιρο..Ακομα μου λεει για μια αγελαδα που ειδε 15 μηνων στην Κεφαλλονια...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαριτα πολυ ωραια ειναι και στο παιδικο μουσειο ....βεβαια δεν σχεδιαζω να παω μιας και οδευω προς τον 8ο και οι αντοχες λιγοστευουν ..αλλα του αρεσε πολυ ...

Το προτεινω ανεπιφυλακτα...

Θεατρο θελω να τον παω αλλα εχω προβληματακι οτι δεν βολευομαι ευκολα σε καρεκλες πλεον ....νοιωθω τυψεις που του εχω κοψει αρκετα τις δραστηριοτητες αλλα δεν εχω αντοχες...

Χθες το παιδι μου τι εφτιαχνε με τις πλαστελινες ???πιτες....εκανε στρογγυλα κομματια και εβαζε αλλο χρωμα πλαστελινη απο πανω..ολο στο φαι τον νου του...χαχαχα

Γιοβαννα μου εχεις ψοφησει κοριτσακι ε ??υπομονη αλλη μια κυριακη και τελος....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Στο παιδικο μουσειο μου ειπαν οτι γινετε Ο χαμος..εχει οντως τοσο πολυ κοσμο?

Αν εχει παρα πολυ κοσμο θα χασουμε το νοημα και θα οργιασει παλι...

Πιτουλες ε?μπραβο το αγορι!!Θα τον κανω βοηθο μου!!χαχα

Φετος παιδια ειναι καλη ιδεα να κανουμε μαζι τους χιονανθρωπακια γλυκα!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4024&Itemid=49

περισυ ειχε ξετρελαθει που τα εβλεπε!

Εγω του δινω ζυμαρακι και εχει και μικρο πλαστη και με ''βοηθαει''

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννακι μου εσυ πλεον κοντευεις να γεννησεις δεν εισαι για τετοια...το θεατρακι που πηγαμε τις προαλλες ηταν οντως λιγο στενο σα χωρος και οι καρεκλες οχι και τοσο βολικες αλλα ηταν μονο 1 ωριτσα...δε ξερω αν θα αντεχες τοσο, εγω στην εγκυμοσυνη ουτε σε καφετερια δεν καθομουν πανω απο μιση ωρα...

Αλλα σιγα, εχετε ολο τον καιρο μετα να τα κανετε αυτα.Δεν τον κοβεις απο τιποτα,σιγα μικρα ειναι ακομα...ακομα και μια ταβερνα αν πηγαινετε ή μια καφετερια σε πλατεια ειναι μια αλλαγη για αυτα.Εγω οσο και αν κακοπερνουσα να τον κυνηγαμε το ειχα βαλει σκοπο να μαθει να καθεται και καπου αλλου διοτι αλλιως δεν παλευοταν ημασταν κλεισμενοι μεσα..τωρα ειμαστε σε καλο δρομο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εμας για πλαστη εχει ενα μικρο μπλε κυλινδρο που εχει μεσα η play doh στις πλαστελινες...

Αν πας νωρις στο παιδικο μουσειο ειναι καλα...δλδ απο το ανοιγμα στις 10 και μεχρι τις 12 ..μετα τις 12 δεν λεει....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

εμας πλεον καθεται και ακουει ...τα καλα του παιδικου...

δλδ συμμετεχει παντα που χορευουν στο σχολειο και του αρεσει πολυ ..

απλα ειναι απο τα παιδακια που βαριουνται ευκολα και ειναι περισσοτερο του εξωτερικου χωρου...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ε και εμεις...αλλα τι να κανουμε...πρεπει καπως να μαθουν να καθονται και λιγο στον πωπο τους...και ο Γρηγορης σε αυτο το κομματι μαλλον βοηθηθηκε απο το σχολειο μεχρι στιγμης.Το καλοκαιρι του ελεγες παμε για κουκλοθεατρο και μονο απο τη λεξη εστριβε...χαχα

Βασικα ολα αυτα ενθαρρυνουν τη συγκεντρωση τους και τα θηρια μας αυτο χρειαζονται.

Δευτερα και βιαριεμαι να εργαστω...το καταλαβατε ε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γλασσο βανιλιας ε?Λογικα λευκο γλασσο με αρωμα βανιλιας.Δηλαδη αχνη ,νερακι και βανιλια και γινετε ενα ρευστο γλασσο.Συν λιγο λεμονακι για να μη ζαχαρωνει.Θα το ψαξω κιολας και θα σου πω.Για τι πραγμα το θες?Γιατι παιζει ρολο και η ρευστοτητα.

Ναι και εγώ αυτό ξέρω, αλλά επειδή θα γίνει γλυκάκι μικρό φανταζόμουν κάτι πιο πηχτό......χμμμ εκτός και αν βάλω πολλή ζάχαρη και λίγο νερό. Τα χιονανθρωπάκια σου τα θυμόμουν από πέρσι και έχω σκοπό να καθήσω και εγώ με την Αλαξένδρα να μαγειρέψουμε παρέα. Της πήρα και παιδική χριστουγεννιάτικη ποδιά, μίνι πλάστη πλαστικό και κουπ πατ από την oriflame και θα έχει πολύ γέλιο. :P:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...