Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ενδιαφερον το αρθρο.Εμεις τον πρωτο χρονο ειχαμε παρει 1 φορα,τον δευτερο χρονο μιση φορα λογω της αλλεργιας και τωρα ακομα καμμια...Ας ελπισουμε να τη γλιτωσουμε

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ανατρίχιασα ρε Ρίτα με την αράχνη, μπλιαχχχχχχχχχχ, ζωντανή???

Εγω δεν τολμώ να πετάξω τίποτα από τα playmobill, όχι γιατί φοβάμαι τόσο το Γιώργο (όχι μόνο τουλάχιστον) όσο το μεγάλο μωρό της οικογένειας που σας έχω πει ότι έχει λίστα με όλα τα περιουσιακά στοιχεία των playmobill, κάθε που τελειώνει ο μικρός το παιχνίδι, τσεκάρει τη λίστα μη και χάσανε το καφέ βαρελάκι που μπαίνει στο πράσινο φορτηγό, ακόμα και τα άλογα τα έχουμε καταμετρημένα, το λευκό και αυτό με τις μαύρες βούλες, αμ πώς!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλά δεν παίζει ότι με τη μία φορά παθαίνει κάτι το παιδί, πρέπει να υπάρχουν πολύ παράγοντες! Απλά μου έκανε εντύπωση που αναφέρει στο τέλος ότι ακόμα και οι ωτίτιδες μπορεί να περάσουν μόνες τους!

Στο Αττικό πήγαμε πριν κανένα μήνα, αλλά για θεατράκι ψήνομαι πολύ!

mGKop3.png60Jvp3.png

χαχα εμενα ο αντρας μου δεν ειναι καθολου τακτικος...δε θελει να χανουμε τιποτα βεβαιως αλλα πρεπει εγω να εχω το νου μου...οχι ο ιδιος...αλιμονο...

Η αραχνη ηταν βαλσαμωμενη μεσα ενα πλεξιγκλας δωρο με το περιοδικο ''ζωυφια''...

Το ζητησε ο Γρηγορης και ο παππους χαλαει χατηρι?Μπααααα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλά δεν παίζει ότι με τη μία φορά παθαίνει κάτι το παιδί, πρέπει να υπάρχουν πολύ παράγοντες! Απλά μου έκανε εντύπωση που αναφέρει στο τέλος ότι ακόμα και οι ωτίτιδες μπορεί να περάσουν μόνες τους!

Εχω διαβασει και ξενα αρθρα πανω σε αυτο το θεμα...αστα ολοκληρο μπλεξιμο..παντως σπανια περναει απο μονο του.Εχω ψαχτει αρκετα.

Το σημαντικοτερο σε αυτη την ηλικια που ο λογος δεν εχει αναπτυχθει πληρως ειναι οτι δεν ειναι καλο να το ρισκαρεις και να οδηγηθεις σε μειωση ακοης ουτε να υποβαλεις το παιδι συνεχεια σε ακουογραμματα...εχω κανει εγω ακουογραμματα...ουουουο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημεραααα

τι μου κανετε??εμεις αφου πηγαμε και ψηφισαμε με τον υιο μου και καναμε την απαραιτητη βολτα απο τα αυτοκινητακια επιστρεψαμε σπιτι και κοιμηθηκε χωρις να φαει ..το ξεπατωσα στο περπατημα..

Σας διαβαζω και δυστυχως ο χρηστακης ασχολειται με ελαχιστα απο οτι κανουν τα παιδακια τα υπολοιπα...παιζει με τουβλακια και παζλ αλλα ελαχιστα τα βιαριεται , τηλεοραση δεν βλεπει καθολου μα καθολου ..του αρεσει πολυ να παιζει κρυφτο και κυνηγητο και να παιζει με τα αυτοκινητακια του ..hot wheels &cars ..ή να παιζει μπαλα...και να σκαρφαλωνει ....με τις ζωγραφικες ενω τα πηγαιναμε καλα πλεον βαριεται παρα πολυ αλλα εξακολουθει και παιζει με τις πλαστελινες του..

Χθες ειμασταν τον παιδοτοπο και καποια στιγμη πανω ειχαν παρτυ και αρχιζε να παιζει το τραγουδακι τον γενεθλειων ...ο χρηστος ...φευγω μαμα παω πανω εχει παπυ....τουρτα!!!βρε καλο μου βρε χρυσο μου εξφανιστηκε στο λεπτο ...γυρισε ενα τεταρτο μετα φαγωμενος και με ενα χυμο στα χερια.,..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

χαχα τον χρησταρα!!Εμεις παλι λιγοτερο απο ολα παιζουμε με αυτοκινητα...καμμια σχεση με τα εργαλεια δλδ θελει να εχει αυτοκινητα αλλα δεν τα παιζει.Ενω τα εργαλεια παρα πολυ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Έλα μωρέ Ιωάννα δεν πειράζει! Σιγά μην τους έλλειψε ένα κομματάκι τούρτα που έδωσαν του παιδιού! Το κάθε παιδάκι πάντως έχει τις δικές του αδυναμίες στα παιχνίδια, ας τα ενθαρρύνουμε να ασχολούνται με αυτό που θέλουν τα ίδια κατά καιρούς!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπερα μανουλες!!

Φωτεινη πολυ χαιρομαι που εχουμε και γιαγια στην παρεα!Θα πω και στην μαμα μου να μπαινει κι εκεινη ασχολειται με τον υπολογιστη τις αρεσει πολυ!

Αρμα ναι λοιπον εγω ειμαι..νομιζω σε ολο το φορουμ τα κοριτσακια μας αργησαν τοσο πολυ να βγαλουν δοντακια...18 μηνων εβγαλε το πρωτο!!τωρα εχει 12...παλευουμε του κυνοδοντες απο το καλοκαιρι ...δεν λενε να σκασουν με τπτ!

Πλειμομπιλ αθανατα!!!

Εμεις σημερα ειχαμε την γιαγια μας εδω και περασαμε φινα!Ησυχα βεβαια αλλα το διασκεδασαμε στην αυλη ειχε και τελειο καιρο.Ολοι η υπολοιποι ειχαν παει στο χωριο να ψηφισουν 4,5 ωρες δρομο...πολυ ταλαιπωρια και για μενα και για το παιδι ετσι διαλεξα να μεινω πισω...εμενα πιανεται ο ποπος μου μιση ωρα στην καρεκλα...εξαλλου εχω και εντολες γιατρου να μην πολυμετακινουμε..Οσο για τις εκλογες...τι να πεις..να μην ψηφισεις τον ενα να μην ψηφισεις τον αλλο...και ποιον να ψηφισεις?εχω να ψηφισω χρονια ντρεπομαι που το λεω αλλα ετσι ειναι...κακα στα μουτρα τους ΜΑΣ που τους ψηφιζαμε και τοσα χρονια..

Οσο για τα παιχνιδια ρε κοριτσακια εμενα λιγο απόλα..χωρις ιδιαιτερη προτιμηση..προτιμαει τις βολτες και να της διαβαζω βιβλια..Τοσα παιχνιδια τζαμπα τα βαριεται ευκολα

Αυτα...

Αυτα κοριτσακια

CDp8p2.png 5LNlp2.png

Καλησπέρα!!!!!

Επιστρέψαμε στη βαση μας κι εμείς!

Περάσαμε όμορφα, είδαμε την καινούργια ξαδερφούλα, τον παππού, τη γιαγιά, όοοοολους τους θείους, τα κατσικάκια, τις κοτούλες.....δεν αφήσαμε τίποτα χαχαχα. Ευτυχώς είχε πάαααρα πολύ καλό καιρό, τόσο που έψαχνα να φορέσω κοντομάνικο, που κοιμηθήκαμε με μπαλκονόπορτα ανοιχτή κι ανοίξαμε και το aircondition!

Kiko μου κι από εδώ κοπέλα μου να χαίρεσαι το αντράκι σου και θυμήσου τα αυτόγραφα όταν θα βγει "Μίστερ Ελλάς" ο παίδαρος χιχιχιχι.

Χριστίνα καλώς μας ήρθες, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και με το καλό και το αγοράκι αν θυμάμαι καλά!

Κορίτσια μη με μαλώσετε.....δεν θυμάμαι και πολλά απο όσα διάβασα. Ελπίζω όλες να είσαστε καλά και τα παιδάκια σας επίσης. Τι έγινε με τα αρρωστούλικα που είχαμε? Giovanna, Φιλάκι?

Νατάσα πήγες τελικά εφορευτική? Ελπίζω να ήρθαν τα μέλη και να μη σου βγήκε η γλώσσα!!!!!

Πετρούλα μου όλα καλά? Ξέδωσες στο SM διάβασα! Χαχαχαχα!!!! Τριψήφιος ο λογαριασμός!

Σουλίτσα όλα καλά? Με τις εξετάσεις? Η μικρή?

Λαζαρένια? Η δική σου η ζουζούνα?

Armaki πώς πάει η κοιλίτσα? Η Ευούλα?

Μαρίνα έβγαλες άκρη με ο θήλαστρο?

Αχ δεν θυμάμαι άλλα.......κι εγώ Αλτσχάιμερ σαν τη Φωτεινή!!!! Ακούς Πανμαρ????? Χαχαχαχα.

Φιλιά σε όλες και άντε καλό πρήξιμο τώρα στην tv με τα αποτελέσματα!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλησπερα μανουλες!!

Φωτεινη πολυ χαιρομαι που εχουμε και γιαγια στην παρεα!Θα πω και στην μαμα μου να μπαινει κι εκεινη ασχολειται με τον υπολογιστη τις αρεσει πολυ!

Χριστινα αντε πες την μανουλα σου να κανουμε δικο μας κομμα :lol::lol::lol::lol:

εγω εχω καλυμενα τα 4 καλοριφερ στο σαλονι με ξυλινο επιπλο και στα πολλα τα κρυα βγαζω το μπροστινο για να ζεστανει. τωρα δεν πολυ πιστευω να εχει και πολυ διαφορα με ραφια απο πανω

Ελενη-μαελενη καλως ηρθατε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...