Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρααααααα!!!

Εχτές το βράδυ είχαμε έξοδο, πήγαμε για φαγητό με φίλους και περάσαμε τέλεια! Σήμερα έχουμε ψήφο και για πρώτη φορά στη ζωή μου θα πάω να ψηφίσω με μεγάλη χαρά! Δεν έχω γνωστούς κτλ απλά πάω πολύ τον Δήμαρχο γιατί έχει φτιάξει πάρα πολλά και θα τον ψηφίσω. Επίσης ελπίζω να βγει για να ξανακάνει την υπέροχη πλατεία των Χριστουγένων που φτιάχνει που θεωρώ ότι είναι η καλύτερη της Αθήνας..:lol:

Κωνκωνακι ούτε κι εμένα μου αρέσει η ντόρα και η Εύα φοβάται τον χάρτη οπότε δεν την βλέπει. Αν την θέλει όμως τι να κάνεις? Είναι και ψιλοεκπαιδευτικό τουλάχιστον.

Πετρούλα τι αγχώθηκες καλέ με το ζυζί? Το πολύ πολύ να του έδινες λίγες βιταμινούλες του καλού σου! :lol: :lol: :lol: Αχ! Γελάω αλλά είμαι σίγουρη ότι θα περάσω κι εγώ παρόμοιες φάσεις..

Μαρινάκι φτου φτου φτου έτσι καλά να είστε και να περνάτε τέλεια!

deleni δεν αποκλείτεται να είναι η παρηγοριά της το μπιμπερό. Για τον ανηψιό μου που σας έλεγα ότι πίνει λίτρα γάλα μόλις έκοψαν το μπιμπερό έκοψε και το γάλα. Και δεν μπορούσε να κοιμηθεί εύκολα. Μιας και δεν είχε πάρει ποτέ πιπίλα μάλλον τελικά αυτό ήταν το νανούρισμά του και η χαλάρωσή του. Πάντως γνώμη μου είναι επειδή είναι και σε περιέργη φάση με τον σταθμό μην την πολυπιέσεις ακόμα να το κόψει αν την δεις και ζορίζεται...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Με αφησαν να κοιμηθω τα αγορια.

Ντελενι μου ειχα ξεχασει οτι βαζεις εσυ φαγητο απο το σπιτι...οποτε δεν ειναι οτι δεν εχει φαει καλα..

Επισης ειχα ξεχασει το μπιμπερο...ναι ισως ειναι παρηγορια οπως λες...ισως ειναι και τα δυο και παρηγορια και το συνδιασε με κατι που ειδε.Για να επειμενει στα καπακια με το που μπαινει μαλλον το εχει φρεσκο στο μυαλο της.

Παντως αφου συμφωνησε κ χωρις πιεση εγω δε θα το ξαναεδινα.Μας ελεγαν στο σταθμο οτι συνηθως τα παιδακια πισωγυριζουν σε κατι γνωριμο μεχρι να ξεπερασουν το ''σοκ''.Πολλα παιδακια σερνουν μαζι αγαπημενο αντικειμενο,αλλα παιδακια κολλανε παλι με την πιπιλα τους κτλ κτλ

Καλε θυμασαι τον Χρηστακο της Ιωαννας ''σουπερμαν'' με την κουβερτα του?χαχα

Σχετικα με το γαλα και ο δικος μου ειχε μεγαλο κολλημα απο νεογεννητο αλλα το τελευταιο εξαμηνο εχει ξεκολλησει.Οποτε του δωσω και οσο του δωσω.Δεν ασχολειται πια καθολου με το θεμα.

Κων κων μου γιατι ρε συ?Η Ντορα ειναι εκπαιδευτικη.Ο Γρηγορης εμαθε παρα πολλα απο αυτο το παιδικο.Πλεον την εχει βαρεθει και το εχει γυρισει σε Μπομπ Σφουγγαρακη(αυτο και αν ειναι μπαρουφα..ευτυχως δεν ειναι σπιτι και ετσι δεν βλεπει)..και παραδοσιακα φυσικα Μαστορακο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!!!!

Κερναω μπουγατσουλα που εφτιαξα πρωί-πρωί μιας και ο μεγαλος μου φροντισε να με ξυπνησει απο τις 7 :?:???:

Μα ειναι ανηκουστο, να κοιμαται το μικρο και να ξυπναει ο μεγαλος!!!

Αχ Κωνκων πως σε καταλαβαίνω με τη Ντορα..Εμεις εχουμε τον Μικυ, πρωί-μεσημερι-βραδυ και στα ενδιαμεσα ζηταει Μικυ..οχι μονο να δει, αλλα και να ακουσει , και να ζωγραφισει και να παιξει..Το σπίτι μας εχει γεμισει με Μικυ και ολη την παρεα!!!Ααα και το καινουριο δωματιο σε μπλε και κοκκινο παρακαλώ, χαλι Μικυ και διακοσμηση σχετική

Ριτα τον κακομοιρη τον Γρηγορη..Καλαμαρη του 'ταξες καλαμαρη ζητησε κι αυτος!!Ο σερβιτορος ηταν λίγο off topic!!χαχα

Μαρακι μακαρι ολοι οι δημαρχοι να ηταν σαν τον δικο σας!!Ο δικος μας απο τα "τοσα" που εκανε ουτε κατεβαινει ξανα να φανταστεις..

Ελένη μπραβο στον συζυγο, συνεπης και νομοταγης!!Απο τα χαραματα ξυπνησε το παλικαρι για να παραστεί ως μελος της επιτροπής...Εντυπωση μου εκανε!

Καλες βολτες και καλή ψηφο, να πιασει τοπο και η καλπη να βγαλει αξια και δραστηρια ατομα με αγαπη και ενδιαφερον για τον τοπο που θα υπηρετησουν!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

μεσα στον υπνο μου παραλίγο να δωσω στον συζυγο ζυζί???:confused:
:lol::lol::lol::lol::lol: γεια σου Πετρουλα με τα ωραια σου με εκανε και γελασα...το φανταζεσε να ηθελε πρωινο ετσι καθε μερα:lol::lol:

καλησπερα μανουλεςνα εχετε καλο δρομο εκει που θα πατε για ψηφους

Ψηφίσατε? Εμείς δυστυχώς δεν τα καταφεραμε να μεινουμε πάνω και για τις εκλογές.

Για το θέμα της Ντορας δεν έχω πρόβλημα και χαίρομαι που συμμετέχει στα επεισόδια, με χαλάει οτι του έχει γίνει έμμονη ιδέα το dvd. Οπου και να πάμε ψάχνουμε dvd. Ετσι να παίζει όλη μερα και ας μη το βλέπει. Γι'αυτο και του βάζουμε dvd μόνο τα ΣΚ, γιατι καθημερινές βλέπουν και τα ζουζούνια στο σχολειο.

Εχω βάπτιση στις 5 πάω να ετοιμαστω....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια, ο καιρός βοηθάει να περάσουμε όμορφα, ο σύζυγος πήγε ένα τετράωρο στη δουλειά μαζί με το γιο του (πάει το παιδάκι μου, πλημμύρισε πρασινίλα το μάτι του) και εγώ καφεδάκι με την κόρη μου. Εγώ δεν ψηφισα γιατί τα εκλογικά μου δικαιώματα είναι πολυυυ μακρυά σε καμιά ώρα θα πάμε στα πεθερικά να ψηφίσει ο σύζυξ! Κατά τα άλλα η μικρή με έκανε άλογο το βράδυ θα πρέπει να πήγα 6-7 φορές να της βάλω πιπίλα, πρώτη φορά της έδωσα και ξένο γάλα το βράδυ και το ήπιε κι ας ήταν και υποαλλεργικό, ελπίζω την επόμενη φορά να μη μου το φέρει καπέλο γιατί συνήθως έτσι συμβαίνει! Πάντως αρκετά παιδεύτηκα με τα παλιοθήλαστρα, δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ να βγάλω, σταδιακά αρχίζω λίγο ξένο μέχρι να αποθηλάσουμε! Αυτά τα δικά μου!

Πετρούλα πολύ γέλλασα με το ζυζί και τον άντρα σου!:-D:-D:-D Μου έχει συμβεί κι εμένα ομολογώ....

Ρίτα ο γρήγορος έγραψε πάλι!!! Αφού ήθελε το παιδί καλαμάρι, άντε κι αυτός ο σερβιτόρος!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αρμάκι φέτος να είμαστε καλά θα την επισκεφτούμε οπωσδήποτε την πλατεία σας να τη θαυμάσουμε!

Εμείς πάλι μπορεί την τιβούλα να την έχουμε φτυσμένη, με το που θα ξυπνήσουμε όμως ζητάμε παζλ, το μεσημέρι με το φαί παζλ, το απόγευμα κλασσικά, το βράδυ πριν τον ύπνο, γενικά έχει γίνει παζλομανής και το έχει μπορώ να πω! Χτες θύμωνε με τον ξάδερφό του που είναι 4 και δε μπορούσε να το φτιάξει ο θκατούλης μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Kαλησπέρες!!!

Επιστρεψαμε απο τη βολτιτσα μας και ειπα πριν αρχισουν τα οργανα να σας "δω" λίγο...

Τελικα την καναμε και εμεις τη βολτιτσα μας..βγηκαμε εξω τα 3 μας και το νινι απο τη 1 που λείπουμε ακομη δεν ξυπνησε..Ευτυχως γιατι ειχα μεγαλο αγχος και ημουν σιγουρη οτι η μαμα μου που τον προσεχε δεν θα με επαιρνε τηλ ακομη και να ξυπνουσε..Καλοταϊστηκε πριν φυγουμε και κοιμαται σαν αγγελουδι ακομη.

Τον μεγαλο τον ειχαμε μαζί και ηταν πολύ καλό παιδί, εφαγε μονος του, έπαιξε και γενικα δεν με ετρεξε καθόλου..Αλλαξανε σελίδα τα παιδακια μας και -όταν θελουν- ειναι πολύ συνεργασιμα και υπάκουα..

Φωτεινη μες τη μαυρη νυχτα του το σερβιρα..Ηταν 3 τα ξημερωματα και επειδη ο μικρος δεν κλαιει αλλα ξυπναει με κτ ηχους περιεργους, μες τον υπνο μου θεωρησα οτι ηταν διπλα μου το μωρο και ετοιμαστηκα..Ευτυχως ανοιξα ματι και συνειδητοποιησα τι γινεται...:tongue::tongue:

Κωνκων καλά να περασετε στη βαφτιση..

Παζλομανεις και λεγκομανεις και εμεις Μαρινα.Καλα τα παζλ τα ειχε απο πολυ μικρος και στο σχολειο ειναι πρωτος μου λενε οταν τους φωναζουν να πανε για παζλ .Κανει εδω και καιρο με αρκετα κομματια χωρις πλαισια.Αλλα απο το καλοκαιρι και μετα που του πηρε ο μπαμπας του palymobil (δεν του ειχα παρει επιτηδες για να μην τα χανουμε εως τοτε)κολλησε και με αυτα.Ασχολειται παρα πολυ.Εσυ που του περνεις συχνα τι προτιμας?Lego ή playmobil?

Για πες μου λιγο για την palymobiland αξιζει?Τι εχει?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σου Μαρινακι!!!Του δωσατε να καταλάβει κι εσεις ε???

Ειμαστε και εμεις φανατικοι του παζλ, αλλα τα κρυβω που κ΄που..εχω βαρεθει να μαζευω απο παντου κομματακια :roll::roll:

Η μπουμπου γιατι ηταν ανησυχη??Εχετε καινουρια δοντακια μηπως??

Διαλειμμα τελος....

Καλησπέρα Ριτα!!

Πετρουλα μπραβο πολυ ωραια η βολτα σας.Οντως ειναι πολυ συνεργασιμα πλεον τα σκατουλια οταν θελουν.Και εμας ο μικρος σημερα ηταν ενυπωσιακος.Εμεις στην καφετερια στην πλατεια και ο μικρος μεσα στην πλατεια καθοταν και επαιζε πολυ ομορφα με τα αλλα παιδια.Τι συζητηση να ειχαν αραγε?Ροδανι πηγαινε η γλωσσα τους!!Μετα παιζανε και κρυφτο.Μετραγανε!!Πολυ ωραια.

Α ξερουμε και το α μπε μπα μπλομ ολοκληρο και ειχε πολυ γελιο να τα ακους...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαρινακι!!!Του δωσατε να καταλάβει κι εσεις ε???

Ειμαστε και εμεις φανατικοι του παζλ, αλλα τα κρυβω που κ΄που..εχω βαρεθει να μαζευω απο παντου κομματακια :roll::roll:

Η μπουμπου γιατι ηταν ανησυχη??Εχετε καινουρια δοντακια μηπως??

Διαλειμμα τελος....

Καλησπέρα Ριτα!!

Ααα τα παζλ εγω με το που τελειωνει τα βαζω σε σακουλες και του τα δινω ετσι...τωρα τελυταια τα ξαναβαζει και αυτος μεσα..αλλιως δεν παλευεται...ολη μερα κομματια εβρισκα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλα τα δε playmobil τι να σας πω!!Ο συζυγος τα εχει σηκωσει ολα...Απο νταλικες μεχρι αλογα, τα πάντα!!!Οτι βρω απο σπαθι, βαλιτσα και οτι αλλο ψιλολοΪδι το πεταω..χαχα

Μετα με ρωταει ο μικρος, μαμα που ειναι η βαλιτσα??που ειναι το τιμονι???

Αυτη η paymobiland πρεπει να ειναι ολα τα λεφτα, ο συζυγος εχει ξετρελαθει λέμε...

Αχ εγω ετσι και του πεταξω κατι δε ξερω ποτε θα το μετανιωσω...μιλαμε θυμαται κατι απιθανα ωρες ωρες που ουτε ξερω που ειναι και μεχρι να του το βρω αν το βρω αυτο που ζηταει μπορει να με πεθανει...

Τις προαλλες ζητουσε μια αραχνη αληθινη και σιχαμερη μεσα σε πλεξιγκλας απο ενα περιοδικο με ζωυφια που του πηρε ο παππους...χμμ...τεσπα εγω την ειχα πεταξει...ε ρε τι τραβηξα η γυναικα....

Τις προαλλες για να πεταξουμε παιχνδια τον πηρα μαζι να τα ξεχωρισουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δείτε αυτό που διάβασα μόλις τώρα: http://www.mother.gr/displayarticle.asp?articleId=683

Αχ Πετρουλίνι δε νομίζω ότι είναι δόντια, ή τουλάχιστον μόνο αυτό, νομίζω ότι είναι η δύσκολη ηλικία και στο Γιώργο έτσι ήταν πολύυυυ γκρίνια όμως εκείνος δεν ξυπνούσε ποτέ το βράδυ. Υπομονή και θα περάσει και αυτό.

Ριτάκι ο γιος μου δείχνει σαφή προτίμηση στα pla;ymobill, λέγκω έχουμε μόνο ένα κουτάκι! Από τα άλλα, να φαν και οι κότες! Αν και με το κόλλημα με τα παζλ έχω καιρό να του δώσω τα playmobill. Γενικά παρατηρώ ότι κατά καιρούς κολλάει και με ένα παιχνίδι, που να δείτε στα Γιάννενα που η βαφτιστήρα μου και η αδερφή της έχουν μία μικρογραφία ΄κουζίνα, τον χάσαμε κανένα δύωρο να εξασκεί τις μαγειρικές του ικανότητες και να πλένει πιάτα! Ο καλός μου έπαθε ένα κάτιτίς, άστο καλέ του λέω το παιδί άμα του αρέσει οι πιο πετυχημένοι σεφ είναι άντρες, άσε να ξελασπώσει και τη μάνα που δεν το έχει με τη μαγειρική!

Αλήθεια είχατε έρθει στον Περισσό στο 0-6? Εκεί πηγαίνουμε συχνά γιατί είναι πολύυυυ κοντά μας (δίπλα είναι και το σχολείο του ΓΙώργου) αλλά δε μας αρέσει, την Παρασκευή που τα πήγε ο άντρας μου φρίκαρε τελείως, έπεφτε τρελό ξύλο μου είπε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ναι ειχαμε παει στον Περισσο την περασμενη ή την προπερασμενη βδομαδα...δε θυμαμαι καλα το ειχα γραψει στο fb νομιζω...δεν μου αρεσε...δεν ειδα κατι ιδαιτερο.

Στου Ρεντη ομως που πηγαμε εχθες ηταν πολυ ωραια!Ξεσαλωσε!!!!

Το επομενο σκ αν εχει καλο καιρο λεμε για κανα Αττικο Παρκο.Εχει και τα δελφινια και μετα απο αυτο στο προγραμμα ειναι τα θεατρικα παλι.Να κανονιστουμε ναι?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...