Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα! Τι κάνετε? Την πατήσαμε σήμερα, λέγαμε για τρελλές βόλτες, τελικά ήρθε μια κοπέλα από τη γειτονιά να μας πει ότι την κλέψανε εχτές 12 το μεσημέρι για να προφυλαχτούμε και τελικά έμεινε μέχρι τις 12.30 και μείναμε μέσα. Ευτυχώς βέβαια ήρθε με το παιδάκι της οπότε έπαιξε η Εύα. Τώρα πήγαν λίγο κούνιες με τον μπαμπά της..

Εγώ πήγα καρδιολόγο έχω ένα προβληματάκι πυο το ξέραμε αλλά δεν είναι κάτι. Θα ξαναπάω πριν γεννήσω.

Άρμα, πρέπει να γνωρίσουμε την Εύα με την Σοφία! Και αν είμαστε σε δημόσιο χώρο... θα μας τα πάρει η πρόνοια!!!!

Η Σοφία, αντιγράφοντας τον μπαμπά της που κάνει καπνό, παίρνει τα χαρτάκια από τον καπνό, παίρνει και ένα κομμάτι πλαστελίνη, το κάνει μακαρονάκι, το βάζει μέσα και "στρίβει" το τσιγαράκι της!!!

Όσο για το "πιτσιρίκι", εμείς μαθαίνουμε το "πέντε μάγκες στον Περαία"!!!

Εκπαιδευτικά τραγουδάκια! Όχι αστεία...!:rolleyes::rolleyes:

Θα μας κλείσουν μέσα λέμε!!! :lol: :lol: :lol:

Με το τσιγάρο που λέγαμε εμένα δεν με ανησυχεί μήπως αρχίζει να καπνίζει...(χαχα! ακούγεται πολύ αστείο), απλά δεν μου άρεσε η φράση. Φαντάστηκα εκείνη την ώρα να ήταν εδώ ο πεθερός μου που είναι φανατικός αντικαπνιστής και να το έλεγε αυτό..Πω πω δεν μας ξέπλενε μετά ούτε ο Δούναβης! :lol:

Μπράβο της που δε χάνει ποτέ το χιούμορ της! Ιωάννα μου, είσαι η επόμενη και με τη βούλα πια! Καλέ και μετά από σένα το Μαράκι? Τι έγινε ξεμείναμε από εγκυμονούσες?

ΩΧ!ΝΑΙ! Καλέ αγχώθηκα τώρα! Δηλαδή γεννάει η Ιωάννα και μετά είμαι εγώ??? Πω πω!

Οσο για το τσιγαρο, εγω εχω τρελο κολλημα στο να μην ακουμπαει τα τσιγαρα μας, ουτε καν το πακετο, επειδη φοβαμαι μην τα βαλει στο στομα του (ικανος ειναι...)! Ετσι με το που τα ακουμπησει του τα αρπαζω απο τα χερια και του λεω "αυτο ειναι για μεγαλους! Αμα μεγαλωσεις κανε ο,τι θες"! Γυαλιζει το ματι μου λεμε! :rolleyes: Κι ετσι μαζευεται κι αυτος!

Κι εγώ έχω το ίδιο ακριβώς κόλλημα. Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχει ακουμπήσει ποτέ τσιγάρο ούτε καν πακέτο μη σου πω..

Πώ πω Μαράκι μου τί τέλεια πραγματάκια που υπάρχουν! Λες να μπορώ να κάνω copy paste σε μια νεραιδούλα που είδα? Να την βάλω σε μικρό μεγεθος στο προσκλητήριο, αν γίνετε...

Ναι κωνκωνακι απ'ότι είδα μπορείς. Με το καλό!!!

Πετρούλα μου παραπονιάρα!!! Πόσο σε καταλαβαίνω με αυτό το σούπερ μάρκετ που έκανες δεν φαντάζεσαι!! Με το καλό η ευχούλα αύριο να βγεις να ξεσκάσεις λίγο! Πως είναι τα αντράκια σου?

Χριστίνα τώρα το θυμήθηκα! Μιλούσαμε στις ''φαφουτομανούλες'' σωστά? Αλήθεια πως πάτε με τα δόντια? Εμείς έχουμε κολλήσει στα 11...

Φιλιά σε όλες και να έχετε ένα υπέροχο σκ!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Hello!!!

Τι ωραια μερα ηταν αυτη σημερα?

Λυσσαξαμε!

Τι κανετε?

Αντε βρε Πετρουλα που εισαι?Δεν ανησυχησα βεβαια, καταλαβαινω οτι εχεις τρεχαματα απλα αναρωτιομουν τι κανουν τα ζουζουνια!Ελα να μας πεις κανα νεο.Οσο για το σ/μ εγω εχω ξαναπει για ενα μεγαλο διαστημα ηταν φοβερη διασκεδαση.MUST!

Kων κων μου υπεροχη η ιδεα για βαφτιση τα Χριστουγεννα.Τρελαινομαι!!!Αγιο Βασιλη θα τον εντυνα...χαχα .Σοβαρα τωρα αν δεν με ειχαν φαει για το κρυο θα τον βαφτιζα και εγω Χριστουγεννα.Ειναι πολυ ωραιο!!Με το καλο!

Χριστινα αν βρεθεις Αθηνα να σε δουμε και εσενα απο κοντα!Χαρα μας!

Σουλα διαβασα ενα καλο λογοπαιγνιο και μετα ειδα που ειπες οτι ειναι σκ και χαλαρωνεις και σε θυμηθηκα.

ΑΡΑΖΩ.ΑΡΑ ...ΖΩ καλο ε?Θα γινει το μοτο μου...χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

λαζαρενια μου το όνομα θα σας το πω μετά τη βάφτιση για να είναι σίγουρο. Στα χωριά υπάρχει ενα θεμα με το όνομα, ελπίζω να πάνε όλα καλα... Οσο για μπομπο, γλυκάκια και προσκλήσεις είχα και άλλες ιδέες αλλά κόστιζαν πολύ παραπάνω και έτσι θα κάνουμε απλά πραγματάκια.

Σούλα μου χαλάρωσε μιά μέρα....οι δουλειές του σπιτιού δεν τελειωνουν ποτε.

armaki μου τί πρόβλημα υπάρχει? Μηπως επιρρεάζουν και τα χάπια που έπαιρνες? Τέλειο το site που μας έβαλες, έχει πολύ ωραιες ασχολίες για τα παιδιά.

Ρίτα μου ναι ωραια θα είναι Χριστουγεννιάτικα. Απο κρύο δεν υπάρχει πρόβλημα. Με το αυτοκίνητο θα πάμε εκκλησία και μεσα τα καλοριφερ θα καίνε στο φούλ, όπως είχε γίνει και στη βάπτιση του Κωνσταντίνου. Αυτο που με αγχώνει είναι να μην έχει πάλι χιόνι.

Πετρούλα μου ξέδωσες στο σούπερ μαρκετ? Νομίζω οτι όλες οι λεχωνες την πρωτη τους βολτα την κάνουν στο σούπερ και περνάνε πολύ ωραια.χιχιχιχι. Αντε με το καλό αυριο να πατε τη βολτουλα σας με τον καλό σου!

κωνκων μου νωρις νωρις η βαπτιση ε;ωραια μονο εμεις θα βαπτιστουμε ολοκληρο παιδι χαχαχα!!!

Πότε θα κάνετε βάπτιση εσείς? Να σου πω είχα ξεχασει οτι δεν έχετε βαπτιστεί ακόμα :oops:επειδή τον λέμε τον Θοδωράκη σου με το όνομά του. Ακόμα μπέμπης είναι ε? Ελα ακόμα 7 μηνών μωράκι είναι.

Εμείς το κάνουμε τωρα επειδή βολευει τον αντρα μου για την άδεια, απο το νέο έτος θα πρεπει να κραταει τις μερες του για όταν ξεκινήσω δουλειά και εγώ.

Α ψάχνω φόρεμα λευκό για την βάπτιση.... Αν πέσει κάπου το μάτι σας, πείτε το μου!;)

Ντινάκι μου αυτό που έχω λέγεται μπλοκ δεξιού σκέλους. Το έχω πριν καν μείνω έγκυος στην Εύα. Μου έχουν πει ότι δεν είναι κάτι επικύνδινο απλά μία στο τόσο να το ελέγχω. Τα χάπια δεν έχουν σχέση...

Δεν ξέρω αν την είδες είχα βάλει κι αυτή τη σελίδα που είναι πολύ ωραία http://www.mikrouli.gr/Mikrouli/Archike.html

Με την νεραιδούλα τα κατάφερες? Αν την βάλεις στο word και την κάνεις ''ερμητική'' μπορείς να την κάνεις σε ό,τι μέγεθος θέλεις με το ποντίκι.

Διαφημίσεις

Α ψάχνω φόρεμα λευκό για την βάπτιση.... Αν πέσει κάπου το μάτι σας, πείτε το μου!;)

Αν δεν βρεις σου δίνω αυτό που έβαλα στη βάφτιση της Εύας! Μόνο εκεί το έχω φορέσει και είναι και έτοιμο από το καθαριστήριο!

armaki μου με την νεράιδα τα κατάφερα. Ωραιότατη! Ευχαριστω για το φόρεμα. Θα το έχω υποψη μου. Βέβαια σιγά μη μπαινω σε δικό σου ρούχο.

Ρίτα μου καλα που μου το είπες για το σαρδελακι. Θα ρίξω και εκεί μια ματιά.

Καλησπέρα!!

Εδω είμαστε με το μικρο μου..Τα 2 μεγαλύτερα αντρακια πήγαν παιδικη χαρα και μετα για τοστακι!

Κωνκων με το καλό η βαφτιση της μικρης!Τα εχεις σκεφτει όλα πολύ όμορφα και ευχομαι να σας ερθουν ολα βολικά!Πάντως και το χιονακι - αν πέσει- θα εχει κι αυτο το συμβολισμο του...Αφρατη σαν το χιονι να ειναι η μπεμπα σας!!Ονομα απο καποιον παππου/γιαγια ή δικης σας επιλογής??

Ριτα σιγα μην ανησυχησετε κιολας βρε!!Πλακιτσα εκανα..

Μαρακι ευχομαι να μην σε ξαναπασχολησει αυτο το θεματακι με την καρδουλα σου.Να ειναι ολα καλά και να κανεις μονο προληπτικους ελέγχους!!

Νατασα τι αποφασισες τελικα για αυριο??Θα πας για επιτροπή???Καλο κουραγιο!Οι υπόλοιπες θα ψηφισετε??

Μαρινα τελευταια διαβαζω το ριχνεις εξω..Που εισαι κοπελια???Ξεπαιδιασες κιολας???χαχα

Ελένη και Φιλακι καλά να περασετε στην εκδρομη σας και καλή ψηφο!!

Ιωαννα και Ριτα καλοριζικο το μαλλακι!Μου εχει λείψει και εμενα η περιποιηση του κομμωτηριου αυτες τις μερες..βεβαια ερχεται η κοπέλα στο σπίτι αλλα δεν ειναι το ιδιο..

Βικακι ποιο ειναι το επόμενο βημα που θα κανετε??Ελπίζω φυσικα να εχετε εξασφαλισει τις αποδοχες σας για αυτες τις μερες που δουλεύετε χωρις να φαίνεστε πουθενα..

Βατραχακι πως πήγε η βολτίτσα σας??

Σουλα ασε ρε παιδακι μου τις δουλειες!!Θα περασει πάλι το Σαβ/κο χωρις να εχεις καταλάβει τπτ..Ξεκουρασου λίγο!

Λαζαρένια ευτυχως που αντιλήφθηκες τι ηταν αυτο που ενοχλουσε την μικρη σου..Ευχομαι αυτη η εβδομαδα και ολες οι αλλες που θα ακολουθησουν να ειναι εντελως διαφορετικες και πολύ ευχαριστες!!

Ελένη διαβαζω και για την Αναστασία οτι αρχισε να αντιδραει..Νομιζω πως είναι λογικό, θα συνηθισει κι εκεινη με τον καιρό..Καλη ευκολία να έχει και μακαρι συντομα να προσαρμοστεί..Τον μικρο τον εχεις με τη γυναικα ή δεν την απασχολεις πλέον??

Ηρθε η ωρα μας για μαμ..Σας αφηνω και θα τα ξαναπουμε συντομα!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

μια γλυκια καλησπερα και απο μενα:D

καλως ηρθες Χριστινα στην παρεα μας....εγω ειμαι η γιαγια της παρεας και η μαμα της vickypap που εχει κορουλα την Φωτεινη..δλδ την εγονουλα μου:D:D:D

μη περιμενετε να σχολιασω:oops:... θελω να με πιστεψετε οτι δεν θυμαμαι και πολλα....λογο ηλικιας:tongue::tongue: νομιζω οτι ο κολλητος μου φιλος πλεον ειναι

κυριος Αλτσχαιμερ:):),,,εψανχα μερες 4 βιταμ που ειχα αγορασει και δεν το εβρησκα στο ψυγειο, τελικα αγορασα αλλα με αποτελεσμα τα βρηκα χτες μεσα στον καταψυκτη μαζι με τα κρεατα χαντακομενα:D:D:D

η εγω τα εχω χασει η εγγονουλα μου με πηρε τα μυαλα:D:D

Διαφημίσεις

Αλό! Γυρίσαμε από τη βόλτα μας και τώρα θηλάζουμε. Πήγαμε σε ένα μεγάλο εμπορικό και είχαν αρχίσειο το στόλισμα. ο Γιώργις έριξε τρελό χορό με τον Άγιο Βασίλη και η Μαριαλένα ξετρελάθηκε! Αχ να είναι καλά όλα τα παιδάκια μας και θα περάσουμε πολύ όμορφα φέτος που τα παιδιά μας -τα μεγάλα τουλάχιστον- καταλαβαίνουν πολλά!

Πετρούλα μου πότε θα μας πεις την ιστορία τοκετού? Άντε καλέ ανυπομονούμε! Κατά τα άλλα όντως νιώθω ότι διανύουμε πολύ καλή φάση με τα παιδιά (φτού-φτού). Νομίζω βοηθάει πολύ το γεγονός ότι ο Γιώργος παίζει πάαρα πολύ μόνος του, ζητάει πάντα μόνος του τουαλέτα ή πηγαίνει μόνος του (και την πληρώνει το χαλάκι!) και κάτι ψιλοτρώει και μόνος του., αλλά κυρίως παμε καλά προς το παρόν από πλευράς ιώσεων. Έτσι είμαστε κι εμείς πιο ήρεμοι και με περισσότερη όρεξη να ασχοληθούμε μαζί του κι αυτός μάλλον το αντιλαμβάνεται κι έχει ηρεμήσει πολύ (μέχρι την επόμενη κρίση!)! Οπότε οι καινούριες δευτερομανούλες αν τύχει και περνάτε ζόρια τώρα στην αρχή να θυμάστε ότι πολύ γρήγορα όλα θα φτιάξουν!

Ρε κορίτσια ιδέα δεν έχω τι να μαγειρέψω αύριο! Καμιά ιδέα? Είχα πει στον κρεοπώλη να μου κρατήσει φιλέτο μοσχαρίσιο και ξεμυαλίστηκα και ξέχασα να πάω να το πάρω! Τώρα τι μαγειρεύουμε? Τελευταία έχει πεσει πολύ κρεατοφαγία και σήμερα είχαμε χυλοπίττες με κιμμά, τι να κάνω πάλι αύριο???

mGKop3.png60Jvp3.png

Delivery Μαρινα, εκτος αν εχεις τπτ στην καταψυξη..!!

Χτες το βραδυ εκανα κοτοπουλο τηγανια με πιλαφακι και ηταν πεντανόστιμο

Κανενα κριθαρακι για τα παιδια με κοτοπουλακι για να φανε κτ ζουμερό..

Εσυ τελειωσες θηλασμο και εγω σε λίγο πάω..

Φωτεινη μαλλον η μικρη σου πήρε τα μυαλα γιατι αν εχεις εσυ αλτσι τοτε εγω τι εχω που χτες μεσα στον υπνο μου παραλίγο να δωσω στον συζυγο ζυζί???:confused:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τσα!

Χαχαχα βρε Πετρουλα ελιωσα στα γελια με το συζυγο....:mrgreen:

Ποια ρωτησε για εκλογες?Τεσπα...εγω ναι θα παω παρεα με το γιο μου .Δεν γουσταρω κανεναν τους αλλα θεωρω κεκτημενο δικαιωμα μας την ψηφο και αυτη ειναι αλλωστε η ουσια του Δημοκρατικου πολιτευματος.Δε συμφωνω καθολου με την αποχη...(ο ανδρας μου δε θα παει).

Λοιπον εμεις πριν λιγο γυρισαμε.Πηγαμε παλι στους παιδοτοπους 0-6 του καναλιου αλλα αυτη τη φορα οχι στον Περισσο αλλα στου Ρεντη και ηταν πολυυυ καλος.Μεγαλος,ανετος,καθαρος με πολλα παιχνιδια,δραστηριοτητες,μαγους,κλοουν) και τελειες βαφλες χιχιχι.Λυσσαξε ο μικρος και η παρεα του.

Θα σας πω σκηνικο να γελασετε τωρα...Στο παιδοτοπο πηραμε κατι μπαλακια που εχουν μεσα δωρακι.Ο μικρος κερδισε εναν Μπομπ Σφουγγαρακη φιγουρα, ο φιλος του τον κ.Καλαμαρη ,και η φιλη του τον Πατρικ...

Τεσπα επειδη του αρεσει πολυ ο Μπομπ μετα πηγα εγω κρυφα και του πηρα αλλη μια μπαλιτσα με τον κ.Καλαμαρη να του την δωσω αργοτερα.

Μετα πηγαμε σε ταβερνα.Οση ωρα ειμασταν στο αυτοκινητο επειδη ειχε στραβωσει που φυγαμε(τον κλεισαμε τον παιδοτοπο στις 10)ελεγε οτι δε θα φαει.Του ειπα λοιπον οτι οποιο παιδι φαει ολο το φαγητο θα του φερει ο σερβιτορος στην ταβερνα εναν κ.Καλαμαρη.

Παμε που λετε και ερχεται ο σερβιτορος να παρει παραγγελια.

Αρχιζει ο Γρηγορης και μονολογουσε ''Φαντα,πατατες,πιτα και Καλαμαρι(τον κ.Καλαμαρη ελεγε).

Σερβιτορος ''Οτι θες αγορι μου''

Σερβιτορος''Εχουμε καλαμαρακια παιδια??''

Γρηγορης''Ναι ναι εχετε μαμα μου ειπε ''

Σερβιτορος:''Δεν εχουμε καλαμαρακια''(Απευθυνοταν σε εμας)

Γρηγορης:''Θελω καλαμαρι μεσα σε μπαλαααα..μαμααααα ειπες εχει....ουααααααα''

Σερβιτορος:Καλαμαρακι σε μπαλα???Μα τι κολπα ειναι αυτα?Πω πω τι τραβατε για να τα ταισετε...''':roll::tongue::tongue::tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα!

Πετρουλα μου ζιζι στον σύζυγο? χαχαχαχα καλό! Εγω παραλίγο να του χώσω πιπίλα ενα βράδυ.:mrgreen:

Ρίτα καλαμάρι σε μπάλα ε? Τα έπαιξε ο σερβιτόρος.:mrgreen:

Μαρίνα μου εγώ λέω σήμερα να κανω κρεατόσουπα, μπας και φάει ο Κωνσταντίνος κάτι. Εχω δοκιμάσει όλα τα φαγητά που του άρεσαν και δεν τρωει τίποτα. Και το γάλα ακόμα και τώρα του δίνω στον ύπνο.

Φωτεινή μου έφτιαξες κανα γλυκάκι με τα βιταμ που έψαχνες?

Χθες ο άντρας μου έφτιαξε κέικ με τον Κωνσταντίνο. Σε κάποια φαση πάει ο έξυπνος και βάζει τον φουρνο στους 270 βαθμούς....Πάει το κέικ... ευτυχώς το μεσα τρώγετε και δεν το πετάξαμε όλο.

Πώ πω ρε παιδί μου τί κλάψα είναι αυτή απο τον Κωνσταντίνο πρωί πρωί. Εχει ξυπνήσει απο τις 6 και κλαίει γιατί δεν έχουν βάλει ακόμα Ντόρα στη τηλεόραση. Εχει φάει τρελό κόλλημα με την Ντόρα και δεν μου αρέσει καθόλου. Οπου και να πάμε ψάχνει dvd. Πιό πριν κατα τις 5 επειδή είχε μπουκωσει η μικρή της έβαλα ορό και απο τα κλάματα πρέπει να μας άκουσαν όλοι. Ουφ δεν πρόλαβα σήμερα να πιώ τον καφέ μου με ησυχία.

Καλημέρα!

Κωνκων είπα και εγώ θα στα πάρω τα πρωτεία αλλά με πρόλαβες!!:tongue::-D:grin: Εμενα πάντως και το προσκλητήριο και οι μπομπο μια χαρά μου ακούγονται...:D

Ξύπνησα απο τις 5.30 να στείλω το σύζυγο στην εφορευτική και δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ...:twisted::twisted::twisted::twisted:

Ρίτα το σκέφτηκα και εγώ αυτό για τη μίμιση αλλά η αλήθεια είναι ότι κόλημα με το γάλα έχουμε απο πολύ μικρές...:roll::roll::roll: έχω την εντύπωση ότι επειδή της το δίνω ακόμα με μπιμπερό το βλέπει σαν "παρηγορια"... βέβαια χθες το βράδυ τράβηξε όλη τη θηλή και έγινε μπουσκεμα και της είπα ότι κομένο το μπιμπερό γιατί μεγάλωσε και σηυμφώνησε...για να δούμε...:roll:

όσο για τις μερίδες επειδή της βάζω φαγητό εγώ απο το σπίτι οι μερίδες είναι μάλλον λίγο 'μεγάλες" και μου στέλνουν το ταπεράκι με ότι έχει μείνει μέσα για να βλέπουμε πόσο τρώει οπότε πιστέψτε με εκεί...τρώει όσο δεν ονειρευόμουνα ότι θα έτρωγε ποτέ!!!:rolleyes:

Πετρούλα μου για μένα πάντα το σμ ήταν απόλαυση αλλά ως λεχώνα ήταν ακόμα περισσότερο!!!!!:D Την γυναίκα τη σταμάτησα...τώρα τον μικρό τον κρατάει η μαμά μου μέχρι την άνοιξη (Μαίο) που σκέφτομαι να τον στείλω εκεί που πάει τώρα η Αναστασία...

Μαμάλευτεράκι πως πήγαν οι εκδηλώσεις του δημόσιου θηλασμού;;; Είχε συμμετοχή;

Ρίτα που να καταλάβει τι ήθελε να πει ο ποιητής;;:D:D:D Πολύ γέλασα πάντως!!!

Ξύπνησε το άντράκι μου....

Την καλημέρα μου σε όλες!!!!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...