Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατάσα έχεις π.μ......τώρα είδα την ερώτησή σου :oops::oops::oops::oops::oops:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μεσημεριανο μπιφτεκι με πατατες τηγανιτες:evil: σαλατα και φρουτο
Και το θέμα είναι ότι σιγά μην είναι φρέσκιες... μπααα.... προτηγανισμένες θα είναι, ε; Κορίτσια μου εγώ της δίνω πατάτες τηγανιτές εντελώς χωρίς ενοχές, λάθος λέτε;

Kορίτσια φεύγουμε! Φιλάκια!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Αστο το Ν αταλάκι ρε Φιλάκι στερείτε τόσα, να της κόψεις και τις πατάτες, κρίμα είναι@ Καλά να περάσετε!

Ελένη εγώ μόλις γυρίζει από το σχολείο του ΄δίνω κανονικό φαγητό ξανα, ελιναι βέβαια 2,5 ώρες αφού έφαγε.

Ετοιμάζομαι κι εγώ για έξοδο, φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εγώ είμαι η Ιωάννα και έχω την Αλεξάνδρα......και όσα κορίτσια ποντάρουν σε εμένα για επόμενη εγκυμοσύνη θα χάσουν το στοίχημα. :tongue::tongue::tongue:

Εγω συναδελφε πονταρω στο σιγουρακι Φιλακι!!Εσενα σε βαζω μαζι με μενα,δε γινεται ολο και καποια θα με περιμενει ,δε μπορει :tongue:

Deleni ελπίζω η Αναστασία σου να ξεπεράσει γρήγορα την άρνηση του παιδικού. Συμβαίνει όμως να πηγαίνουν στην αρχή μια χαρά και όταν καταλάβουν ότι είναι μόνιμο να στραβώσουν. Και στη δικιά μας περίπτωση ο άντρας μου την αφήνει το πρωί και αυτό ξεκίνησε από πέρσι γιατί ο αποχωρισμός από τη μαμά δεν ήταν εύκολος.

Ετσι ακριβως οπως τα λες Γιοβαννα μας ειπαν και εμας κατα την προσαρμογη.Εμες σε σχεση με τον αποχωρισμο δεν το ζησαμε καθολου και πιστευω οτι το ξεπερασαμε το επικινδυνο σημειο(2μιση μηνες σερι παει) ομως μια ψιλοφρικη ,με αντιδραση ,οχι κλαμματα, την εβγαλε οταν συνειδητοποιησε οτι θα ακολουθει προγραμμα κα θα ειναι μεσα στην ταξη (που το περιμενα..)κοινως τους εβγαλε το λαδι αλλά, τον πηγαν πολυ με τα νερα του,τον εκαναν ''βοηθο'', του εδωσαν πρωτοβουλιες και εχει προσαρμοστει πληρως.Αρχηγοπουλο την εχει δει!

Αχχχ με νιώθεις τώρα; Είδες πόση αξία αποκτούν τα ΣΚ; :o:o:o:o

Καλε, ειπα εγω ποτε οτι δεν εχουν αξια τα Σκ?Εγω ανεκαθεν τα περιμενα πως και πως...ειδικα την περιοδο που ημουν οληηηη μερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ μονη με το παιδι, τα σκ που τον αναλαμβανε ο ανδρας μου κυριως ,ηταν βαλσαμο χαχα.

Τωρα απλα θελω να ερχονται τα σκ για να μην πηγαινει σχολειο.Τον λυπαμαι τα πρωινα που κουβαλαει την τσαντουλα του και παει μακρια μου ..το ανθρωπακι μου...οσο και αν βλεπω οτι περναει καλα, η εικονα αυτη με ενοχλει ακομα..

Ρίτα μου μάλλον στράβωσε γιατί κατάλαβε ότι αυτό θα είναι καθημερινό...ίσως και γιατί με την αρρώστια πρόλαβε να πάει μόνο τρεις μέρες και μετά απο μια εβδομάδα κλεισμένη σπίτι ξαναπήγε με κανονικό ωράριο... Πάντως αν τη ρωτήσεις πως περνάει σου λέει "πολύ ωραία, έπαιξα με τα κορίτσια, έφαγα όλο το φαγητό μου..." :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ήθελα να ρωτήσω και κάτι...με το που μπαίνει απο το σταθμό, αν και μόλις έχει φάει (και το τρώει όλο της το φαγητό) φωνάζει...ουρλιάζει μάλλον και παρακαλάει (!!!!) για γάλα... της δίνω λίγο αλλά ρε κορίτσια τι εξάρτηση είναι αυτή;;; καλά και εγώ δεν πρέπει να μιλάω γιατί μικρή έπινα 2 κιλά γάλα την ημέρα....:rolleyes::rolleyes: αλλά με προβληματίζουν και τα κακά της που είναι πολύ σκληρά.... προσπαθώ να την ξεγελάσω με χυμό ή οτιδήποτε άλλο αλλά μάταια...συνεχίζει με περίλυπο ύφος "λίγο γαλατάκι μαμά, λίγο γαλατάκι θέλω....":confused:

Χμμ τωρα θα κανω μαντεψια αλλα τσεκαρε το με τις παιδαγωγους(αν σου πουν) διοτι κοβω το κεφαλι μου οτι περι αυτου προκειται..

Λοιπον περα απο το οτι το φαγητο ειναι λιγο στο σχολειο και μπορει να πειναει, οταν ερχεται και ουρλιαζει για γαλα ειναι απο μιμηση...το κοβω το κεφαλι μου!!!Καποιο παιδακι εχει δει να χτυπιεται για γαλα και ερχεται να το ζητησει σπιτι διοτι προφανως εκει δεν ενδιδουν σε ολα ισως τους λενε θα σου δωσει η μαμα οταν πας σπτι και σου λεει θα το κανω σπιτι να μου δωσει η μαμα...;)

Υπαρχει και η περιπτωση αν στο εκανε και πριν,με αυτον τον τροπο να διεκδικει ,οταν γυριζει, τις συνηθειες του σπιτιου οι οποιες της ειναι γνωριμες και με τις οποιες νιωθει ασφαλεια.Αλλα πιο πολυ πιστευω οτι το εχει δει να γινεται εντονα.

Εγω εφαγα στη μαπα πολλες μιμησεις του Γρηγορη τον τελευταιο καιρο...το τελευταιο ηταν οτι με εβαλε να του βρω τα πεδιλα- που τα ειχα μαζεψει- να τα φορεσει λεει με καλτσες γιατι ετσι κανει ο Αλκης που εχουν ιδια...(σημειωνω οτι ολα αυτα συμβαινουν Νοεμβρη μηνα..μιλαμε για πεδιλο Χειμωνιατικα...και δεν εξεταζω γιατί το αλλο παιδακι ειναι με πεδιλο στο σχολειο, ουτε το κατηγορω, μπορει να το κανουν για χιλιους δυο λογους, αλλά εγω τι φταιω ρε παιδια????)

Και το θέμα είναι ότι σιγά μην είναι φρέσκιες... μπααα.... προτηγανισμένες θα είναι, ε; Κορίτσια μου εγώ της δίνω πατάτες τηγανιτές εντελώς χωρίς ενοχές, λάθος λέτε;

Kορίτσια φεύγουμε! Φιλάκια!

Και εγω χωρις ενοχες τις δινω...οχι συνεχεια βεβαια ισως μια φορα στις 15 αλλα δε νομιζω οτι ειναι δα και τοσο τραγικο...απλα αποφευγω τις αγοραστες οταν μπορω.

Αστο το Ν αταλάκι ρε Φιλάκι στερείτε τόσα, να της κόψεις και τις πατάτες, κρίμα είναι@ Καλά να περάσετε!

Ελένη εγώ μόλις γυρίζει από το σχολείο του ΄δίνω κανονικό φαγητό ξανα, ελιναι βέβαια 2,5 ώρες αφού έφαγε.

Ετοιμάζομαι κι εγώ για έξοδο, φιλάκια!

Και πολυ καλα σου λεει η Μαρινα!!

Και εγω του δινω κανονικοτατα φαγητο σπιτι...εχει -δεν εχει φαει..που συνηθως δεν εχει φαει αλλα κι οταν εχει φαει ειναι τοσο λιγο που πειναει απο τις 12μιση στις 2μιση..

Καλα να περασεις!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μια γρηγορη καλημερα και απο μενα, πριν ξυπνησουν τα παιδάκια μου!

Να μας ζησει το νεο μελος! Κικίτσα μου να τον χαιρεστε τον παιδαρο!

Τα πόδια μου είναι αρκετά καλα, τουλαχιστον μπορω και περπατάω, όχι να τρέξω...

Και ετοιμαζόμαστε για βάπτιση τη δευτερη μέρα των χριστουγέννων. Ελπίζω αυτη τη φορά να μην έχουμε χιόνι, γιατί πάλι στο χωριό θα κάνουμε τη βάπτιση. Εχω ετοιμάσει κειμενακι για το προσκλητηριο με θέμα νεράιδες. Θα τα εκτυπώσω στον υπολογιστη σε φούξια χαρτάκι και θα το τυλίξω ρολό με κανα λαχανί κορδόνι. Δεν μπορώ να δώσω παραπάνω λεφτά για πέταμα. Μπομπονιέρες και βαζακια με γλυκό για το όνομα έχουν αναλάβει να τα φτιάξουν οι κουνιάδες μου στο χωριό, οπότε θα πάω και θα τα βρώ όλα έτοιμα.

Αυτά τα νέα μας!

Πάω να διαβασω τα νέα σας, ότι προλάβω....

Εχω μεγαλωσει Αθηνα αλλα τωρα μενω κοντα στην λειβαδια απο τοτε που παντρευτηκα δλδ..αχχ και εχω αγχωθει πολυ νομιζω πως θα γεννησω στον δρομο..Με βλεπω 1 μηνα πριν την ΠΗΤ να πηγαινω στο πατρικο μου στον ν.κοσμο

Καλώς ηρθες στην παρέα μας και με το καλό να έρθει και το 2ο παιδάκι σου!

Καμιά ώρα είναι η απόσταση απο εκεί? Βέβαια αφου υπάρχει σπίτι και εδώ μπορείς να ερθεις και λίγο νωρίτερα.

Για το φαγητό του σχολείου που λετε κορίτσια, όντως οι μερίδες είναι μικρές. Και εγω πάντα του βγάζω φαϊ στο σπίτι μετα το σχολείο. Φυσικά δεν θα το γάει όλο αλλά 3-4 μπουλιές θα τις φάει.

Τηγανιτές πατάτες του δίνω κ εγω αλλά όχι σε καθημερινή βάση. Στο σχολικό μενου μεχρι τώρα τηγανιτό δεν τους έχουν βγάλει. Και επειδή εχω μια δασκάλα γνωστη μέσα στον βρεφικο, μου έχει πει οτι όλα τα τρόφιμα αγοράζονται μια φορά την βδομαδα για το εβδομαδιαίο μενού. Και αυτοι που μαγειρευουν έχουν ανάλογο πτυχείο για την ειδικότητά τους.

Κορίτσια διάφορα για εκτυπώσεις κλπ έχει κι εδώ..http://www.paidika.gr/

Πώ πω Μαράκι μου τί τέλεια πραγματάκια που υπάρχουν! Λες να μπορώ να κάνω copy paste σε μια νεραιδούλα που είδα? Να την βάλω σε μικρό μεγεθος στο προσκλητήριο, αν γίνετε...

καλημερα μανουλες και ομορφα παιδακια.

κωνκων πως εισαι?

πονας ακομη?τελικα τι σου ειπε ο γιατρος γιατι εχω χασει επεισοδια?

πολυ ομορφη η ιδεα σου ντινακι.

βαφτιση στο χωριο χριστουγεννα.....

τι τελεια.και οι ιδεες σου με τις μπομπονιερες και γλυκο τελειο.

το ονοματακι θα μας το πεις ή οχι ακομη?

deleni επειδη κι εγω εχω χασει εδω επεισοδια ή διαβαζω και μετα ξεχναω να γραψω αυτα που ηθελα,πες μου πως τα πηγατε στην προσαρμογη?

ριτα βαλε κι εμενα στην λιστα με την γοβανα.

λεω να σας περιμενω :roll::roll::roll:

1654096yn4fep17z7.gif

Πώ πω Μαράκι μου τί τέλεια πραγματάκια που υπάρχουν! Λες να μπορώ να κάνω copy paste σε μια νεραιδούλα που είδα? Να την βάλω σε μικρό μεγεθος στο προσκλητήριο, αν γίνετε...

οντως πολυ ωραια πραγματακια.τα εκτυπωνετε στον εκτυπωτη σας?σε τι χαρτι ομως?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα στα κοριτσια!!

Τι καλα που κανετε και συναντησεις!Να υποθεσω απο Αθηνα ειστε οι πιο πολλες?Κατεβαινω συχνα Αθηνα αν και τωρα αποφευγω τις μετακινησεις...εντολες γιατρου..που θα παει ομως καποια στιγμη θα ερθω κι εγω να σας γνωρισω απο κοντα!

πανμαρ σουλα και μαρινα μπραβο σας που κοψατε την πανα τοσο νωρις!

Ριτα 79 :lol::lol: τον εκπαιδευσες μια χαρα τον γαμπρο για την νυφη...ετσι ετσι γιατι οι πιο παλιοι...θελουν ακομα την πιπιλα τους!!:lol:

Η γιαγια μας ερχεται σημερα και φερνει μαρκαδορους για δωρο λες να τους εξαφανισω η ετσι θα μπω εμποδιο στην καριερα της ?

Govanna να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου!Ευχαριστω γι ατο καλωσορισμα και τις ευχες!Απότι καταλαβα δεν θες ακομα αλλο παιδακι ή κανω λαθος?Ειμαι και καινουργια στην παρεα..Αχ παιδια μακαρι να ειχα λεφτα να εκανα πολλα παιδια..να ομως που δεν εχω ετσι στα 2 σταματαω..ηθελα να ξερα το σπιραλ μπαινει κατευθειαν μετα την γεννα?:lol::lol:

Φιλακι πατατα τηγανιτη κι εγω χωρις τυψεις δινω ευτυχως ομως δεν τις φτιαχνω συχνα...οχι οτι δεν ΄μας αρεσουν!!Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη θα μπορουσα να τρεφομαι μονο με πατατες τηγανητες:roll:γιαυτο και πηρα και 22 κιλα!!Σάυτη την εγκυμοσυνη ειμαι ξαπλα(λεμε τωρα...οσο γινεται)και προσπαθω να το κοψω το φαγητο το πολυ γιατι...νομιζω ομως πως μου εχει κοπει και η ορεξη η τρελη ισως απο τα χαπια:roll:

Κωνκων τι τελεια !!!μαγικα!μπραβο σας!Κι εγω ας ερθει με το καλο το νεο μωρακι μικρο θα το βαπτισω και σε στενο κυκλο...πολυυυυυ στενο!!!

Ξανα καλημερα λοιπον ευχομαι να μην ξεχασα καμια...Ευχαριστω και παλι για το πολυ θερμο καλωσορισμα και τις ευχες σας!

CDp8p2.png 5LNlp2.png

Καλημέρα και από μενα.

Παω να κανω τις δουλειες μου αλλα δεν με πειραζει.

Ειναι Σάββατο και εχω και μια Κυριακή μπροστά μου.

Από Δευτέρα πάλι τα βασανα.

Giovanna μου καλό κουράγιο κουκλίτσα μου θα εχει πολυ τρεξιμο.

Λαζαρένια και Χριστίνα την καλήμέρα μου (μια και σας είδα οτι μπήκατε ) για να μην θυμωσουν οι υπόλοιπες.

Φιλια σε ολες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα!!!!

ωραια μερα σημερα για βολτες θα ετοιμαστουμε σε λιγο να φυγουμε!!!

κι εχθες στη βολτα ημασταν ολη μερα το βραδυ λιγο επιστρεψαμε αρων αρων γιατι ημασταν στην πλατια και ειχε ομιλια κι ο θοδωρικος τρομαξε απο την δυνατη μουσικη και τις φωνες απο τα μεγαφωνα και την καναμε γιατι δεν ηρεμουσε.

κωνκων μου νωρις νωρις η βαπτιση ε;ωραια μονο εμεις θα βαπτιστουμε ολοκληρο παιδι χαχαχα!!!

μμμ δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω τα φιλια μου σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλησπέρα κοριτσαρες μου!!!

Σας εχασα λίγο αυτες τις μερες..εχει μπει και το μεγειρεμα πλέον στο πρόγραμμα και ο χρονος μοιραζεται πια!!

Σας διαβαζω ομως οσο δυσκολο κι αν ειναι μετα απο 5 μερες και με 2 παιδια..

Κικη μου να σας ζησει το μωρακι σας!!Γερο και καλότυχο κοριτσαρα μου!!Με το καλό να επιστρεψετε στο σπιτακι σας και να μας πεις την εμπειρια σου

Σας τη χρωσταω κι εγω..Το μεσημερι θα κανω μια προσπαθεια να καθησω να σας γραψω για τις 2 πολύ σημαντικες ωρες αυτου του τοκετου

Χριστινα καλως ηρθες!!!Να εχεις μια καλή εγκυμοσυνη και να χαίρεσαι το κοριτσακι σου!!

Τι κανετε κοριτσια ???

Μονο η Ριτα και η Μαρινα με εψαξαν..κλαψ!!Ααα και η Μαμαλευτερακι....

Εμεις ειμαστε καλά και αυτος ο καιρος με εχει ξεσηκωσει πολύυυυ!!!!

Προχτες πήγα Σ/Μ, γυρισα μια ωρα σε ολους τους διαδρομους, χαζεψα ολα τα προϊόντα, γεμισα ενα καροτσι και στο τελος εφτασα στο ταμειο με τριψηφιο λογαριασμο...:? Χαλαλι όμως γιατι το ειχα αναγκη!!χαχα

Ηρθε και το λαπτοπακι μου αλλα στενοχωρεθηκα γιατι εχασα αρκετα αρχεια και μαζι με αυτα και καμποσες φωτογραφιες που δυστυχως δεν τις ειχα περασει σε cd..

Σημερα πήραμε και μια ευχουλα απο τον παπα και ανυπομονω για την αυριανη μερα (να ειμαστε καλά) να βγουμε για φαγακι με τον συζυγο..

Θα επανελθω το μεσημερι με σχόλια γιατι εχω και το φαγητό on..Φιλακια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...