Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ριτα ευχομαι να συνεχισει ετσι!:wink:

ααααααα ναι ειμαστε μερικες ακομη αλλα βλεπω οτι τελευταια θα μεινω.

παντως θαθελα να κανω πριν το 2012.να προλαβω και το δευτερο λιγακι.......:roll::roll::roll:

Χαλαρααα Λαζαρενια!have fun τωρα!!!Εγω ειμαι και λιγο της αποψης οτι αν περναμε καλα ολα γινονται πιο ευκολα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποιο? Το τσιγάρο? :rolleyes:

Αρμα, Σούλα, Λαζαρένια, είμαστε υποδειγματικοί γονείς!!!!

Καμμιά άλλη στην παρέα μας?;)

Τρελοκομείο είσαι βρε.Ακου το τσιγάρο!!!

Λαζαρενια μου μπραβο σας με τον παιδικο μου δινεις κουραγιο.

Εμείς ξεκιναμε Ιανουαριο.

Οσο για την πάνα κατευθείαν την εκοψε την βραδυνη.Την εβλεπα που ξυπνουσε στεγνή και ειπα να δοκιμασω.

Ειχαμε 2-3 ατυχήματα και αυτο ηταν .

Και να σου πωκαι εγω δεν σηκωνομουν την νυχτα να την παω τουαλετα.Μονο πριν να κοιμηθει αλλα φυσικα αν εχεις διαβασει και τα προηγουμενα που εγραψα πριν να παμε γαι υπνο παμε τουαλετα μεχρι και 4 φορες οπότε "αδειαζουμε για τα καλα"

Εγω το θεμα με το τσιγαρο δεν το σχολιαζω ..το πιθανοτερο ειναι να μην με πιστεψετε...

το εχει ''κοψει'' παντως πολλες φορες ο Γρηγορης εδω και παρααα πολλους μηνες και ολο το ξαναρχιζει...χαχα

Ασχημο μωρε αλλα οτι βλεπουν κανουν...

Αντε να σας πω.Το πρωτοειπε 22 μηνων δε ξερω πηπως ηταν και νωριτερα(??!!)ειμασταν στις κουνιες που εχει αναψυκτηριο και σχολειο διπλα...ερχονται κατι μαθητουδια και καθονται στο τραπεζακι και καπνιζαν και κανανε θεμα και πλακιτσα γυρω απ οτσιγαρο..(κυκλακια κτλ).Ειδα τον Γρηγορη οτι τους επεξεργαζοταν(ειναι φοβερα παρατηρητικος) και λεω ωχ...τεσπα τον πηρα και πηγαμε να παιξουμε.

Μετα απο 2 μερες μου λεει στο σπιτι να του δωσω ενα τσιγαρο και εκανε και τα χειλακια του περιεργα...παγωσα...του εξηγησα οτι τα παιδια δεν καπνιζουν και οτι ιεναι κακο κτλ και μου λεει οτι ειδε τα παιδακια στις κουνιες...ντοινγκ τι του λες τωρα?!!!!

Ενταξει δε δικαιολογουμαι... σιγουρα βλεπει και μενα.Οχι σπιτι αλλα κυριως εξω...αλλα οκ μεσα στο προγραμμα δεν ειναι η μιμηση?Εδω τωρα με το σχολειο μου ζηταει τα απιστευτα.....

Κανει βεβαια ακομα οτι καπνιζει τα πουρακια τα σοκολατενια,λεει οτι θα παει να παρει στο περιπτερο τσιγαρα για τη μαμα αλλα λεει κιολας οτι τα τσιγαρα δεν τα ακουμπαμε ποτε και δεν τα ακουμπαει ποτε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

βρε τον παιδικο ποτε αρχιζετε οχι το τσιγαρο!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

χαιρομαι που σου δινω κουραγιο.ετσι κι εγω περνω απο τα υπολοιπα κοριτσια που το βιωνουν αυτο.

αν διαβασες εμενα επιασε το θεμα με τις κουκλες και το σκτσακι.

επισης δεν πιστευω οτι η ανδρεανα θα εχει προβλημα μεγαλο προσαρμογης γιατι εχει συμφιλιωθει με την ιδεα οτι εσυ λειπεις κι οτι πας στην δουλεια.

οποτε ο ''αποχωρισμος'' εχει γινει.σιγουρα θα εχει αντιδραση που θα παει σε ενα νεο χωρο.

η δικια μου ομως δεν με ειχε αποχωριστει ποτε εκτος απο μια φορα που εμεινε με τον μπαμπα της ομως.

εγω πιστευω οτι θα τα πατε περιφημα σουλιτσα μου.

πειτε μου κι αλλα για την νυχτερινη.ειναι ο επομενος στοχος μου.

αλλα ρε κοριτσια η δικια μου πινει και γαλα στον υπνο της.......και ξυπνα βρεγμενη.

θα το ξεκινησω με την μεσημεριανη για αρχη...

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

ριτα ολα τα παρατηρουνε βρε παιδι μου!

μα ολα!!!!!!!!!!

φοβερος καπνιστης και ο γρηγορης!!!

καλα παμε...........

παντως δεν παιζει ρολο αυτο στο αν θα καπνισουνε και τα ιδια.ο συζ μου ειχε γονεις αντικαπνιστες και ο ιδιος εγινε φανατικος απο 14 ετων.

και η μητερα μου δεν καπνιζε ωστε να την εχω προτυπο.

ευχομαι και τα δικα μας να μην καπνισουνε ποτε.γι αυτο εγω προτεινω αθλητισμο!

σημερα η πρωτη μερα στα σεμιναρια...ανυπομονω.

1654096yn4fep17z7.gif

Εγω πιστευω οτι ολα ειναι σχετικα...πιο μανιωδης καπνιστης απο τον πεθερο μου δεν υπαρχει αλλα ο ανδρας μου δεν καπνιζει καθως και τα πειρσσοτερα αδερφια τουΑσχολιοταν βεβαια πολυ με τον αθλητισμο.

Παντως περα απο την καταπιεση που μπορει να νιωθουμε με την απαγορευση του καπνισματος αν τελικα εφαρμοστει (που χλωμο το βλεπω)θα ειναι οτι καλυτερο για τα παιδια μας και τις γενιες μετα απο αυτα.Θα μαθουν σε αλλα προτυπα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να μας ζήσει ο παίδαρος της Κικής! Μπράβο της που δε χάνει ποτέ το χιούμορ της! Ιωάννα μου, είσαι η επόμενη και με τη βούλα πια! Καλέ και μετά από σένα το Μαράκι? Τι έγινε ξεμείναμε από εγκυμονούσες? Ευτυχώς ήρθες κι εσύ Χριστίνα (καλωσόρισες) γιατί κάτι δε μου πάει καλά! Όσο για την πάνα εμείς ξεκινήσαμε πολύυυυ νωρίς και λίγο πριν κλείσει τα 2 έβγαλε και τελείως την πάνα και το βράδυ. Το γιογιό όμως και πάλι το έχω μέσα στα πόδια μου αφού έχω την κόρη στην εκπαίδευση!

Να ΄μαι κι εγώ, στο τρέξιμο συνέχεια! Τώρα όμως ξεκινάει λίγη χαλάρωση του Σκ. Σε ένα τεταρτάκι την κάνω για κομμωτήριο να "σιαχτώ" λιγάκι γιατί το βράδυ θα βγω με τις φίλες μου και βαριέμαι να κάνω πιστολάκι μόνη μου! Το παράξενο είναι ότι μετά το κομμωτήριο θα πάω γυμναστήριο? Παράξενο? Δε νομίζω είμαι η Μαρίνα και είμαι καλά! Στο καπάκι μπανάκι, και βουρ για οικογενειακή βόλτα, ώστε να γύρίσουμε λίγο πριν τις 9 να θηλάσω και μετά να βγω! Ας τα βγάλει πέρα ο μπαμπάς! Κανονικό ραπόρτο σας έδωσα, δεν έχετε παράπονο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πως ειναι το Μαριαλενακι Μαρινα?

Μαλλον τα δοντακια την πεδευουν ε?

Ωραιο προγραμμα εχεις σημερα!!Καλο κομμωτηριο..και εγω κομμωτηριαστηκα!!!(σπανιο για μενα)

Η Λαμπρινη ειναι χρυσο κοριτσι!!διαβασα που εγραψες για την αναφορα στο ονομα της και σιγουρα ειναι αυτη.Δεν υπαρχει αμφιβολια!!!Ειναι φοβερη μανουλα , πολυ καλη φιλη και δασκαλα στη μαγερικη!!!χαχα(γνωριζομαστε απο παλια)

που εισαι λαμπρινουλι μου????????????

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ΧΑ!!! Να'μαι κι εγω! Εχω πηξει σημερα...:twisted: Θελω να τελειωσει η μερα να μαζευτω σπιτακι μου!!!

Τι εχει γινει με τη Λαμπρινη και δεν εχω παρει ειδηση??? Για πειτε μου!

Οσο για το τσιγαρο, εγω εχω τρελο κολλημα στο να μην ακουμπαει τα τσιγαρα μας, ουτε καν το πακετο, επειδη φοβαμαι μην τα βαλει στο στομα του (ικανος ειναι...)! Ετσι με το που τα ακουμπησει του τα αρπαζω απο τα χερια και του λεω "αυτο ειναι για μεγαλους! Αμα μεγαλωσεις κανε ο,τι θες"! Γυαλιζει το ματι μου λεμε! :rolleyes: Κι ετσι μαζευεται κι αυτος!

t7fQp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΕΛΛΑΣ 2027

Μέρα κομμωτηρίου σήμερα; Και εγώ έχω ραντεβού το απόγευμα :):):):):):).

Χριστίνα καλώς ήρθες στην παρέα μας. Εγώ είμαι η Ιωάννα και έχω την Αλεξάνδρα......και όσα κορίτσια ποντάρουν σε εμένα για επόμενη εγκυμοσύνη θα χάσουν το στοίχημα. :tongue::tongue::tongue: Και η δικιά μου το παλεύει ακόμα με την πάνα. Άλλοτε τα καταφερνει και άλλοτε όχι και συνήθως της το πρωτολέμε εμείς. Πιστεύω όμως ότι ανοιξιάτικα θα τα έχουμε καταφέρει.

Άρμα και λοιπά κορίτσια που ανησυχείτε για το τσιγάρο, να σας πω ότι και οι δυο μου γονείς είναι καπνιστές (βασικά η μαμά μου το έχει κόψει 8 χρόνια τώρα) αλλά ποτέ δεν κάπνισε καμιά μας, ούτε εγώ ούτε η αδερφή μου. Τα πάντα είναι σχετικά. Και ο μπαμπάς μου στρίβει τσιγάρο και καπνίζει μπροστά στην Αλεξάνδρα, αυτή θέλει μάλιστα να την έχει αγκαλιά όταν το στρίβει γιατί της αρέσει να τον βλέπει, αλλά δεν ανησυχώ. Της λέμε ότι είναι κάτι που το κάνουν μόνο οι μεγάλοι αλλά ότι είναι πάρα πολύ κακό. Σήμερα έγινε και η πρώτη καταγγελία στην υπηρεσία μας για το κάπνισμα και το χάρηκα όσο δε λέγεται :tongue::tongue::tongue::tongue:

Deleni ελπίζω η Αναστασία σου να ξεπεράσει γρήγορα την άρνηση του παιδικού. Συμβαίνει όμως να πηγαίνουν στην αρχή μια χαρά και όταν καταλάβουν ότι είναι μόνιμο να στραβώσουν. Και στη δικιά μας περίπτωση ο άντρας μου την αφήνει το πρωί και αυτό ξεκίνησε από πέρσι γιατί ο αποχωρισμός από τη μαμά δεν ήταν εύκολος.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γυρισε και το ζουζουνι μολις απο το σχολειο του γελαστο ,γελαστο!!!Παω να το υποδεχτω ,να το ρουφηξω και να του πω οτι αυριο ειναι Σαββατοοοο!!!

Αχχχ με νιώθεις τώρα; Είδες πόση αξία αποκτούν τα ΣΚ; :o:o:o:o

Μαρίνα μάλλον τη μικρή σου την ενοχλούν τα δόντια. Δεν μπορείς να δεις αν τα ούλα της είναι κόκκινα; Καλά να περάσεις απόψε.

Σουλίτσα τι έγινε βρε κορίτσι στη δουλειά και χαλάστηκες έτσι. Ό,τι και να είναι έχουμε ΣΚ μπροστά μας ............................................................................. το οποίο για εμένα θα είναι πολύ κουραστικό, αλλά ο προίστάμενος με λυπήθηκε και με έχει βάρδια μόνο την Κυριακή......από τις 07.00 π.μ. όμως :wink::twisted:

Joa και Πανμαρ.....Χρήστος και Σοφία ....εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Βρε κορίτσια νωρίς νωρίς θα τον βγάλει η Κίκο στο κουρμπέτι :tongue::tongue::tongue: θα είναι μόλις 17 χρονών!!!!:D:D:D:D Άντε ποιος στη χάρη των κοριτσόπουλων!!!!!

Ρίτα μου μάλλον στράβωσε γιατί κατάλαβε ότι αυτό θα είναι καθημερινό...ίσως και γιατί με την αρρώστια πρόλαβε να πάει μόνο τρεις μέρες και μετά απο μια εβδομάδα κλεισμένη σπίτι ξαναπήγε με κανονικό ωράριο... Πάντως αν τη ρωτήσεις πως περνάει σου λέει "πολύ ωραία, έπαιξα με τα κορίτσια, έφαγα όλο το φαγητό μου..." :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ήθελα να ρωτήσω και κάτι...με το που μπαίνει απο το σταθμό, αν και μόλις έχει φάει (και το τρώει όλο της το φαγητό) φωνάζει...ουρλιάζει μάλλον και παρακαλάει (!!!!) για γάλα... της δίνω λίγο αλλά ρε κορίτσια τι εξάρτηση είναι αυτή;;; καλά και εγώ δεν πρέπει να μιλάω γιατί μικρή έπινα 2 κιλά γάλα την ημέρα....:rolleyes::rolleyes: αλλά με προβληματίζουν και τα κακά της που είναι πολύ σκληρά.... προσπαθώ να την ξεγελάσω με χυμό ή οτιδήποτε άλλο αλλά μάταια...συνεχίζει με περίλυπο ύφος "λίγο γαλατάκι μαμά, λίγο γαλατάκι θέλω....":confused:

Χριστίνα εμείς την πάνα την κόψαμε αλλά δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχουμε... μες στο καλοκαίρι πάντως.... και εμένα ενώ είχαμε κόψει και τη βραδινή πάνα τα κακά τα έκανε πάντα πάνω της...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: σιγά σιγά όμως το έκοψε και αυτό! οπότε υπομονή μάλλον και σιγά σιγά θα της έρθει!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

κοριτσια συγνωμη που χαθηκα αλλα μια το φεις με το παιδακι μια το χαος με την δουλεια δεν καταφερα να διαβασω.ειμαι στη σελιδα 1211 και μολις μπορεσω θα σας διαβασω.

σας φιλω ολες!!!

Κι εγώ εκεί είμαι ακριβώς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα νεώτερα της lazarenia από την πρώτη μέρα στο σχολείο.

Κορίτσια μου, καλησπέρα, διάβασα λίγο, κάποιες λέτε ότι σας έλειψα κι έχω λιώσειειειειειει, αλοιφή με έχετε κάνει. Θα λείψουμε κι άλλο όμως, φεύγουμε σε λίγο για το χωριουδάκι μας για τις εκλογές. Φιλιά σε όλες, αχ κι εμένα μου λείπετε, λέτε να έχει το χωριό internet;!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...