Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

deleni και η Εύα ''βαφτίζει'' τις μουτζούρες!:lol: Καλά δεν παίζονται! Ελπίζω με τον σταθμό να της περάσει γρήγορα..

Καλό μεσημέρι κορίτσια! Το απόγευμα θα πάω καρδιολόγο(προληπτικά..)

Και η Σοφία "βαφτίζει" τις μουτζούρες της! Και το χειρότερο που μου κάνει, είναι όταν ζωγραφίζει κάτι και με ρωτάει τι έφτιαξε! Της λέω κι εγώ... "θάλασσα" και μου λέει "όχι μαμά, είναι ένα μηχανάκι! " "Αααα! Συγνώμη αγάπη μου, δίκιο έχεις, μηχανάκι είναι...." :rolleyes:

Καλά αποτελέσματα Αρμα! (αλλά γιατί πας σε καρδιολόγο προληπτικά? έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη, ή άσχετο?)

mrdIp3.png

Εμας κοριτσια το παιδι μας δεν ειναι ταλαντουχο στις τεχνες ....μονο μουτζουρες κανει στο χαρτι αλλα κανει ολοισια σουτακια με την μπαλα και ο πατερας του φουσκωνει απο περηφανια ..

Ναι!Ναι! Ας τον κάνει και "γαύρο" ο μπαμπάς του και τότε να δεις πώς θα τον κοροϊδεύει η Σοφία! Όσο κι αν κλαίει κι αν χτυπιέται, η κόρη μου θα αδιαφορεί!:P:p:p

mrdIp3.png

Εννοείτε ότι είπα στη μαμά μου να μην το ξαναπεί όπως επίσης κι εγώ και ο μπαμπάς της πρέπει να κόψουμε να τραγουδάμε το ''πιτσιτρίκι'' που από εκεί ο αγαπημένος στίχος της Εύας είναι ''θελει να φουμαλει ένα τσιλαλάκι'':lol:

Τώρα στο να μην την βλέπει δεν γίνεται, δεν μπορώ να της το κόψω αλλά έτσι κι αλλιώς βλέπει και τον καλό μου..Το θέμα είναι να μην το κάνουμε ''θέμα'' όπως τόσο καιρό και τότε που κάπνιζα κι εγώ ποτέ δεν είχε δώσει σημασία..

Άρμα, πρέπει να γνωρίσουμε την Εύα με την Σοφία! Και αν είμαστε σε δημόσιο χώρο... θα μας τα πάρει η πρόνοια!!!!

Η Σοφία, αντιγράφοντας τον μπαμπά της που κάνει καπνό, παίρνει τα χαρτάκια από τον καπνό, παίρνει και ένα κομμάτι πλαστελίνη, το κάνει μακαρονάκι, το βάζει μέσα και "στρίβει" το τσιγαράκι της!!!

Όσο για το "πιτσιρίκι", εμείς μαθαίνουμε το "πέντε μάγκες στον Περαία"!!!

Εκπαιδευτικά τραγουδάκια! Όχι αστεία...!:rolleyes::rolleyes:

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

καλε μην μου πληγωνετε τον γιο..ειναι ερωτευμενο το παιδι μου..και το πρωι την κουβεντα της σοφιας ειχαμε!!!αγαπαμε!!!

Από μικρός στα βάσανα.... Έτσι πρέπει... Άντρας είναι! Χα!Χα!

mrdIp3.png

καλημερα!!!!

πανμαρ εφτασε!!!!

Ευχαριστώ βατραχάκι μου!!!

Πήγα να της τα τυπώσω το πρωί, αλλά μάλλον δεν έχει μελάνι ο εκτυπωτής (έχω να τον χρησιμοποιήσω και κάτι χρόνια...), οπότε θα περιμένει λίγο, να πάμε στον παππού να τα τυπώσουμε!

Και χάρηκε το παιδάκι μου που τα έβλεπε....

mrdIp3.png

Ντελενη μου γιατι ετσι η μικρη με το σχολειο?Που στραβωσε?

Λαζαρενια πως πηγατε?

Ιωαννα λες ο Χρηστος να στειλει τον μπεμπη τελικα στο σχολειο και να κατσει εκεινος μαζι σας?χαχα πολυ πλάκα!Γιατι στραβωσε αυτο?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια το κακό συνεχίζεται....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!

Χριστίνα η κόρη μου εκοψε την πανα και τη βραδυνή εδώ και 3 μήνες περίπου.

Α βαλτε και τη δικια μου στους "θεριακλήδες" .Εχει εδώ και λίγες μέρες που μου λεει συνέχεια " θελω και εγω ενα τσιγαρακι μαμα".Εγώ φυσικά προσπαθώ να εξηγησω αλλα νιωθω ασχημα που της δινω τετοιο παραδειγμα.

Διαφημίσεις

να μας ζησει ο παιδαρος!!!!

κικο μου να τον χαιρεσαι τον γιοκα σου!συγχαρητηρια.

θα παω να γραψω και στο αναλογο τοπικ.

(μονη εμεινα η πρωτομανα?)

χριστινα καλωςηρθες στην ομορφη παρεα μας.

ειμαι η ''λαζαρενια'' κι εχω μια κορουλα 2,5 ετων.

εδω η παρεα μας ειναι η καλυτερη ολων των καφε :-D:-D:-D και εχουμε γινει φιλες.

κανουμε και συναντησεις μεταξυ μας κι εχουμε γνωριστει και απο κοντα,τουλαχιστον οι περισσοτερες.

υπολοιπες μανουλες τι κανετε?

πως ειστε σημερα?

εμεις τα πηγαμε πολυ καλα σημερα.εκλαιγε βεβαια στην αρχη αλλα στο λεπτο σταματησε.εβγαλε και αναμνηστικη φωτο σημερα το πουλακι μου....:tongue::tongue::tongue:

1654096yn4fep17z7.gif

Μπραβο Λαζαρενια μου !Υπεροχα!

Καλα ειμαστε!!Καλε μη με ξεχνας και εγω περηφανη πρωτομανα ειμαι !!!Θα μεινω για λιγο ακομα!Καλα ειναι!!!

ναι ριτα ευχομαι να συνεχισει ετσι!:wink:

ααααααα ναι ειμαστε μερικες ακομη αλλα βλεπω οτι τελευταια θα μεινω.

παντως θαθελα να κανω πριν το 2012.να προλαβω και το δευτερο λιγακι.......:roll::roll::roll:

1654096yn4fep17z7.gif

οσο για το τσιγαρακι σουλιτσα ,η δικια μου κανει οτι καπνιζει κιολας.

κι εγω ντρεπομαι για το κακο παραδειγμα.......

ποτε αρχιζετε τελικα εσεις?

Ποιο? Το τσιγάρο? :rolleyes:

Αρμα, Σούλα, Λαζαρένια, είμαστε υποδειγματικοί γονείς!!!!

Καμμιά άλλη στην παρέα μας?;)

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...