Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γέννησε η Κική μας???

Να σου ζήσει κοριτσαρα μου.Γερό και καλότυχο να είναι.

Χριστίνα καλώς μας ήρθες και με το καλό να έρθει το παιδακι σου.

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου ολα καλα θα πανε!

Κορίτσια τι ελεγα το πρωί ???Παρασκευη και αντε να τελειωνω ε τι να σας πω .

Τοση μα τοση αναποδιά δεν την περίμενα.Ολα πήγαν στραβα και εχω ακόμα δυο ωρες να σχολάσω.Φοβαμαι τι αλλο θα γίνει:twisted::twisted:

ΟΥΦ ΟΥΦ ΟΥΦ

Χριστίνα μου μερικα παιδακια εχουν κόψει την πάνα εξ ολοκλήρου αλλα εχουν ακομα τη βραδινή και μερικά τη φορανε ακόμα.

Απο ολα εχουμε εδω;)

Να μας ζήσει το νέο αντράκι του καφέ!!! Ελπίζω η Κικίτσα μας να μην ταλιαπωρήθηκε πολύ..

deleni και η Εύα ''βαφτίζει'' τις μουτζούρες!:lol: Καλά δεν παίζονται! Ελπίζω με τον σταθμό να της περάσει γρήγορα..

Χριστίνα μου το παιδάκι που λέω για την ζωγραφική δεν είναι δικό μου αλλά της κολλητούλας μου από εδώ. Εγώ έχω κοριτσάκι και περιμένω και 2ο που δεν ξέρω ακόμα τι είναι..

όσο για την τουαλέτα το Ευάκι μου δεν το πήρε καθόλου καλά από την αρχή, αρνήθηκε κατηγορηματικά το γιο γιο και το χειρότερο μετά αρνήθηκε και να φοράει βρακί( μιλάμε για υστερία, όχι αστεία..). Το έχω αφήσει έτσι προς το παρόν γιατί δεν θέλω με αυτό το θέμα να την πιέσω.

Σούλα κράτα γερά! :lol:

Καλό μεσημέρι κορίτσια! Το απόγευμα θα πάω καρδιολόγο(προληπτικά..)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Να μας ζησει το καινουριο μελος!!!

Κικιτσα μου να σας ζησει το αγορακι σας! Παντα γερο και καλοτυχο να ειναι!!!

Σας βαζω το μνμ που μου εστειλε το οργιο η Κικη!!!

Ε ναι λοιπον γεννηθηκε ο Μιστερ Ελλας 2027 βαρους 3300 κιλων, μαυρουκος μαυρουκος.

Και ερωτω... Οταν τη λεω οργιο εχω δικιο ή αδικο???:lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Χριστινακι με αυτα και με τ'αλλα, δεν προλαβα να σε καλωσορισω!

Καλως μας ηρθες λοιπον!!!

Εμενα ο γιος μου φοραει ακομα πανα κανονικοτατα και μουτζουρωνει παντα εξω απο τα περιγραμματα... Παιδι κουμπι!:lol:

t7fQp3.png

Και εμεις απο τα παιδακια που φοραμε ακομη πανα ειμαστε χριστινα...και μαλιστα δεν το συζητα καν να την βγαλει ..χθες μαλιστα μου προτεινε να βαλω και εγω πανα ...δεν τον πιεζω ..θα κανω προσπαθεια με το νεο ετος πρωτα ο θεος ...που και που του ερχεται και κανει τσισα στο γιογιο αλλα κακα ποτε!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλα θυμομουν οτι ειχες κοριτσακι αρμα μου!ειναι πολυ κοντα νομιζω τα κοριτσακια μας..με το καλο και το δευτερο!

Εμεις καλα ξεκινησαμε με την εκμαθηση απο τον Ιουνιο αλλα δεν παμε καλα ακομα τα κακα της τα κανει πανω της παντα ενω στην αρχη τα εκανε στο γιογιο.Τα τσισα τα κανει παντα στο γιογιο.Στον υπνο εννοειτε πανα

Καλη επιτυχια στον καρδιολογο αρμα ελπιζω να μην ειναι σοβαρο

Σουλα υπομονη κοντευεις!!

CDp8p2.png 5LNlp2.png

Εμεις παλι ειμαστε στη φαση που κανουμε μονο τα κακα στο γιογιο... Πλεον τα λεει κανονικοτατα! Τις πιο πολλες φορες προλαβαινουμε, αλλες παλι τα λεει αφου ξεκινησει να τα κανει! Αλλα τα λεει, κατι ειναι και αυτο!:lol: Γενικα μια προοδο βλεπω, μπορει να τυχει ας πουμε και 2 μερες να μην κανει καθολου κακα πανω του, να προλαβαινουμε το γιογιο. Τα τσισα ουτε καν! Εχουμε πολυ μελλον ακομα!

Μαρακι καλη επιτυχια!!! Ολα καλα θα ειναι!

Σουλα πως παμε???

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω!!

Εμενα γυμνη αμα την αφησω θα παει στο γιογιο!!:lol::lol:

Στο τσακ ημουν να τις βαλω παλι πανα αλλα ειπα ασε ...ευτυχως οταν ειμαστε εξω το λεει...εκτος απ τα κακα παντα!!:?

Μεσα καλοκαιριου της ειχα δωσει ενα καλαμποκακι ψητο και μασουλαγε..Εβγαλε στα κακα τις ενα σκληρο τσοφλι και πονεσε..ε απο τοτε δεν εκανε ξανα τα κακα της στο γιογιο αλλιως θα ηταν οκ τωρα...ουτε εγω την πιεζω εννοειτε..παντως το γιογιο με την μουσικη ειχε βοηθησει πολυ

CDp8p2.png 5LNlp2.png

Εμενα το λεει πριν τα κανει ...μαμα κανω κακα τωρα αλλα δεν το συζηταει για γιογιο με τιποτα...τα τσισα ετσι στο ξεκαρφωτο τον βλεπω πολλες φορες και ξεκιναει και ξεντυνεται και παει μονος του και τα καταφερνει αλλα θελει ο ατιμος να τα κανει ορθιος και εχουμε και ατυχηματα στον περιβαλλοντα χωρα..

Παντως ειναι μικρουλια ακομη και δεν αγχωνομαι ...πιστευω οτι μεχρι το καλοκαιρι θα εχουμε κανει προοδο τουλαχιστον με την ημερησια πανα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ηρθα και εγω!

Σημερα δεν πηγα δουλεια ειχα μια ευχαριστη εξωτερικη δουλιτσα και μετα κομμωτηριαστηκα...

Λοιπον ημουν σε επαφη ομως με τα κοριτσια και το Βικακι με ενημερωσε για τα ευχαριστα!!!

Καλα, τα οργια Νατασσα και Βικυ και κυριως Βικυ σας ειπαν με ποιον τροπο ενημερωθηκαν??...χαχα πολυ γελιο.

Πριν λιγο ελαβα και το αναλογο μηνυματακι απο την Κικιτσα μας.

Να μας ζησει ο παιδαρος!

Θα γραψω σε λιγο στο ευχοτοπικ!

Γυρισε και το ζουζουνι μολις απο το σχολειο του γελαστο ,γελαστο!!!Παω να το υποδεχτω ,να το ρουφηξω και να του πω οτι αυριο ειναι Σαββατοοοο!!!

Θα σας διαβασω και θα επανελθω!

Φιλακια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλό μεσημέρι!

Πρώτ' απ' όλα να ευχηθώ....

Κική!!!! Να σας ζήσει το αγοράκι σας!!!

Εμείς μια χαρά! έχει και ωραίο καιρό και όλη μέρα ήμασταν έξω...

Τώρα μόλις κοιμήθηκε (ελπίζω...).

Πάω να σας διαβάσω σιγά σιγά να σχολιάζω...

mrdIp3.png

Θελει λεει να φαει με τον μπαμπα του στο μεγαλο τραπεζι...χεχε τον εχωσα τον ανδρα μου και οχι τιποτα αλλο βιαζεται....

Χριστινα καλως ηρθες!!!Να χαιρεσαι το παιδακι σου και με το καλο το δευτερο!

Εγω ειμαι η Μαργαριτο εχω εναν ταλιμπαν τον Γρηγορη τον οποιο ετοιμαζω για γαμπρο μπας και ησυχασω.Για αυτο δε φοραει απο νωρις πανα,δεν εχει μπιμπερο,πιπιλα κτλ και ειδικευεται σε μαστορεματα πασης φυσεως...χαχα

Καταστρεφει και φτιαχνει και τουμπαλιν.

Με τα εικαστικα ας οψεται το σχολειο...εγω δεν ειχα διαθεση να ασχοληθω καθολου ουτε και το παιδι ειχε διαθεση μου φαινεται...αλλα τι να κανουμε ειπε να ξεδιπλωσει το ταλεντο του αφου αναγκαστηκε...χαχα!!!

Πλακα πλακα τελος τα εικαστικα στο σπιτι εχθες εβαψε το χαλι του σαλονιου με τους μαρκαδορους...ας ζωγραφιζει μονο στο σχολειο.τι τους πληρωνω?ε μαα...καλα δε λεω?Προτιμω μακραν τους ταλιμπανισμους για το αγορι μου εντος και εκτος των τειχων.Εχω και προυπηρεσια και τους εχω μαθει πια...

Επρεπε να το ειχα καταλαβει βεβαια απο τοτε που ειχε βαψει με κοκκινο κερι το τζαμι του σαλονιου και ειμασταν σαν το σπιτι απο το δρομο με τις λευκες....αλλά που μυαλο ...??

Ειπαμε Πανμαρ να κανει σχεδιο ελευθερο χωρις περιγραμματα αλλα αυτουνου η φαντασια οργιασε φαινεται...χαχα

Παραληρημα τελος!

Τι αλλα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...