Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ε την ευα την θεριακλου :lol::lol::lol:

ευτυχως δεν καπνιζει μεσα τωρα που εισαι εγκυος :lol:

χιουμορ χιχιχιιχ

:lol: :lol: :lol: :lol: Αχ ρε βατραχάκι ήταν πολύ πετυχημένο αυτό! Να σαι καλά, πέθανα στα γέλια!

Εννοείτε ότι είπα στη μαμά μου να μην το ξαναπεί όπως επίσης κι εγώ και ο μπαμπάς της πρέπει να κόψουμε να τραγουδάμε το ''πιτσιτρίκι'' που από εκεί ο αγαπημένος στίχος της Εύας είναι ''θελει να φουμαλει ένα τσιλαλάκι'':lol:

Τώρα στο να μην την βλέπει δεν γίνεται, δεν μπορώ να της το κόψω αλλά έτσι κι αλλιώς βλέπει και τον καλό μου..Το θέμα είναι να μην το κάνουμε ''θέμα'' όπως τόσο καιρό και τότε που κάπνιζα κι εγώ ποτέ δεν είχε δώσει σημασία..

arma μη την δινεις σημασια, αλλα καποια στιγμη, εσυ θα το κρινεις, πες τις οτι το τσιγαρακι δεν ειναι καλο.........οχι που δεν θα εκανα το κυριγμα μου;)

Φωτεινή μου το ότι είναι ''κακό'' δεν θέλω να της το πω ακόμα γιατί πιστεύω ότι στάνταρ θα της γυρίσει ανάποδα. Φυδικά μεγαλώνοντας θα της το εξηγήσω και ελπίζω να μην το ξαναξεκινήσω όταν γεννήσω και ο άνμτρας μου να το έχει κόψει τελείως για να δώσουμε το καλό παράδειγμα..

Μαρίνα ναι! Έχω βγάλει και φώτο τα cars που τα έχει ζωγραφίσει, μιλάμε έχω πάθει πλάκα μ'αυτό το παιδί! Επίσης φτιάχνει σε χρόνο μηδέν παζλ με 20 κομμάτια(μπορεί και με παραπάνω νομίζω..). Πολύ ταλαντούχος ο Πανούλης μας!

Για την Λαμπρινή αν έλεγε αυτά, στάνταρ για την δική μας θα μιλούσε...

joa μου πω πω! Είσαι η επόμενη! Άντε πλησιάζεις κι εσύ!

Πάω να συνεχίσω το σίδερο..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρμακι ειμαι της αποψης να μην το κανετε θεμα απλα να μην το αναφερετε ξανα και να ξεχαστε απλα το θεμα ...

Εμας κοριτσια το παιδι μας δεν ειναι ταλαντουχο στις τεχνες ....μονο μουτζουρες κανει στο χαρτι αλλα κανει ολοισια σουτακια με την μπαλα και ο πατερας του φουσκωνει απο περηφανια ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Νατάσα αν κρίνω απο μένα που με είχαν 3 ώρες στην ανάνηψη για να ετοιμαστεί το δωμάτιο (:twisted::twisted:) κατά πάσα πιθανότητα έχει γεννήσει και δεν έχει το κινητό μαζί της...;)

Χριστίνα καλώς ήρθες!!!

Κορίτσια εμάς η Αναστασία στη ζωγραφική κάνει μόνο μουτζούρες αλλά "βαφτισμένες" :tongue::tongue::tongue::tongue: "αυτό είναι κοριτσάκι, αεροπλάνο κλπκλπ":mrgreen::mrgreen:

Εντωμεταξύ άρχισαν και τα όργανα με τον σταθμό... Κάθε πρωί γκρινιάζει και το βράδυ παραμιλάει "δεν θέλω πάω σχολείο...θέλω τη μαμά" και άλλα ωραία και όπως καταλαβαίνετε έχει πέσει η ψυχολογία μου στα τάρταρα... Έχουμε και γέλιο γιατί της λέμε ότι και ο Γιαννάκης πάει σε σχολείο για μωρά και τότε σταματάει τη γκρίνια το σκέφτεται λίγο και ξεκινάει λέγοντας "να μείνει και ο Γιαννάκης εδώ!!!":cool::cool::cool:

που θα πάει θα μας περάσει...στον αποχωρισμό πάντως (την πάει ο άντρας μου) είναι καλύτερα...:confused::confused::confused:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

armaki μου πως τα λεω οταν θελω η ατιμη ε;χιχιχι!

χριστινα μου καλως ηρθες στο παρεακι μας και με το καλο το δευτερο παιδακι τι ειναι αληθεια;απο που εισαι;

deleni μου κανει νουμερα η μικρη;αχ να δω εμεις τι θα κανουμε!

πως εισαι σημερα εσυ;

Ιωαννα μου θα παει κι ο μπεμπης παιδικο ε;ωραια χαχαχα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ευχαριστω για το καλωσορισμα!

Deleni μια απ τα ιδια κι εγω στην ανανηψη, ηταν η χειροτερη στιγμη μου δεν περναγε η ωρα με τπτ!!

Arma τι καλλιτεχνικη φλεβα ειναι αυτη?μπραβο του!

Τι ωραιος καιρος βρε κοριτσια για βολτα ειναι...

CDp8p2.png 5LNlp2.png

ευχαριστω βατραχακι !

ειναι αγορακι το δευτερο

Εχω μεγαλωσει Αθηνα αλλα τωρα μενω κοντα στην λειβαδια απο τοτε που παντρευτηκα δλδ..αχχ και εχω αγχωθει πολυ νομιζω πως θα γεννησω στον δρομο..Με βλεπω 1 μηνα πριν την ΠΗΤ να πηγαινω στο πατρικο μου στον ν.κοσμο

CDp8p2.png 5LNlp2.png

3300 ο παιδαρος της κικης μας.

να μας ζησει το νεο μελος της παρεας μας!!!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=663350#post663350

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

χριστινα καλωσορισες.να χαιρεσαι το παιδακι σου και με το καλο να υποδεχθεις και το νεο μελος

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κικη να σας ζησει το μωρακι σας να ναι παντα τυχερο κι ευτυχισμενο...Αχ αυτα ειναι ωραια νεα!!

Γενναω στο Ιασω με ΠΗΤ 25/2..εχω ακομα καιρο, βεβαια περναει ο καιρος!

Εχει μαλακωσει και ο τραχηλος μου ειχα συσπασεις και περνω yotopar γιαυτο εχω αγχωθει για την αποσταση..Φοβαμαι προωρο τοκετο.Θα γεννησω και ευκολα αυτην την φορα και τρεμω

CDp8p2.png 5LNlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...