Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααααα

Χθες περασαμε πολυ ωραια με τα κοριτσια!!!δεν ειναι ομορφος ο παιδοτοπος??για αυτο και σας τον προτεινα ...ο χρηστος παντα περναει πολυ καλα!!!χαρηκα πολυ που ειδα και το γειτονακι μου οπως επισης φυσικα και το μαρινακι ...

Εμεις με το που φτασαμε σπιτι ειχαμε δραμματα ....με το που εκλεισε η πορτα και εφυγε η σοφια εμπηξε τα κλαμματα ο χρηστος..θελω την φιφια ...να ερθει πισω η φιφια τωρα....και κλαμμα......του λεγαμε οτι η φιφια κανει νανι...οοοοχι νανι η φιφια να ερθει τωρα εδω ..το τι τραβηξαμε δεν περιγραφεται ..ηρεμησε μονο λεγοντας του οτι θα ερθει ξανα η σοφια να παιξουν ...Ακους γειτονακι ????κανονιστε οποτε ειστε ελευθεροι να μας ερθετε!!!το παιδι μου ειναι ερωτευμενο ..

Φιλακι μου ολα καλα με το Ναταλακι μπραβο το κοριτσακι μας!!!

Πολλα πολλα φιλακια ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε τον Χρηστάκο ερωτεύτηκε το πουλάκι μου!!!! :lol:

Βικάκι σε παίρνω σε 5'

Κορίτσια διάφορα για εκτυπώσεις κλπ έχει κι εδώ..http://www.paidika.gr/

ωραια αρμακι θα παω να τυπωσω σημερα στο μαγαζι και να παρουμε νερομπογιες και κυρομπογιες τους μαρκαδορους τους φοβαμαι!

τρεμε πικασο χαχαχα!!!

αν και με βλεπω να καθομαι εγω να τα βαφω μου αρεσουν αυτα :mrgreen:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Βατραχάκι μου κι εγώ κολλάω πολλές φορές και κάθομαι και τα ζωγραφίζω μόνη μου! Είναι πολύ χαλαρωτικό! :lol:

Ρε κορίτσια εχτές η Εύα πήρε ένα καλαμάκι για σουβλάκι την ώρα που ''δημιουργούσαμε'' και λέει ''πάω στη αυλή να καπίσω ένα τσιλαλάκι..'' :mad:

Μετά από λίγο παίρνει μια κηρομπογιά και μου λέει ξανά το ίδιο. Δεν της έδωσα σημασία. Το έχει ακούσει από τη μαμά μου γμτ και δεν μου άρεσε καθόλου...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Βατραχάκι μου κι εγώ κολλάω πολλές φορές και κάθομαι και τα ζωγραφίζω μόνη μου! Είναι πολύ χαλαρωτικό! :lol:

Ρε κορίτσια εχτές η Εύα πήρε ένα καλαμάκι για σουβλάκι την ώρα που ''δημιουργούσαμε'' και λέει ''πάω στη αυλή να καπίσω ένα τσιλαλάκι..'' :mad:

Μετά από λίγο παίρνει μια κηρομπογιά και μου λέει ξανά το ίδιο. Δεν της έδωσα σημασία. Το έχει ακούσει από τη μαμά μου γμτ και δεν μου άρεσε καθόλου...

ε την ευα την θεριακλου :lol::lol::lol:

ευτυχως δεν καπνιζει μεσα τωρα που εισαι εγκυος :lol:

χιουμορ χιχιχιιχ

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

arma μη την δινεις σημασια, αλλα καποια στιγμη, εσυ θα το κρινεις, πες τις οτι το τσιγαρακι δεν ειναι καλο.........οχι που δεν θα εκανα το κυριγμα μου;)

τι ωραια τι καλα αντι φουσκωμενο λογαριασμο στον οτε για την χαλκιδικη μου ηρθε μονο 11.50 ε .... αλλα τι εγινε:tongue: ?? εχω πληρωσει φουσκωμενα τον περασμενο λογαριασμο και ετσι μας αφαιρεσαν...να λεμε κ του στραβο το δικιο:P:lol::lol:

εχω φωτο απο την Βικυ σε αυτη την ηλικια με ενα τσιγαρο στο στομα...ο μπαμπας της το εβαλε για πλακα.....ομως δεν ειναι για γελια ....οτι κανουμε το βρησκουμε μπροστα μας..... τα παιδια μας μιμουνται και ετσι αποκτουν τις συνηθειες και τα χουγια μας...καθρεφτες του εαυτου μας ειναι.....εμεις πρεπει να ημαστε ενα βημα μπροστα και να προσεχουμε.

το ποσο θελω το μετρο για το καπνισμα να κρατησει δεν λεγετε:D:D:D ο ανδρας μου τσατιζετε μαζι μου γιατι στο μαγαζι εχουν τεραστιο προβλημα

ειναι με το μονο που με βρησκει συμφωνη ο "γιωργακης μας" οσο για τα υπολοιπα δεν θα εκφραστω γιατι θα με διαγραψουν απο το φορουμ:D:D

σαν πολλα ειπα για πρωι...παω βολτα την "κολλητη μου" για να πω τιποτε αλλο:D:D

κανενα νεο για την Κικο μας??

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας! Έφτασε η μεγάλη μέρα για την Κικίτσα μας! Νατάσα εσύ λογικά θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

Αχ κορίτσια τι τρελή γκρίνια πάλι σήμερα η μικρή, πάλι ντεπόν της έδωσα και δεν τα πάω καθόλου, εντομεταξύ και το βράδυ ξύπνησε 5 φορές και εγώ αναστατώθηκα οπότε από τις 3.30 και για ένα δύωρο άλλαζα κρεβάτια!Την ακούω που τρίζει τα δόντια της και ανατριχιάζω, παίζει να μην της φτάνει και το γάλα γιατί μειώσαμε πολύ τους θηλασμούς. Ευτυχώς ήρθε το swing μου να δω τι θα κάνω!

Για τη Λαμπρινούλα, έλεγε η Ολίβια αν την ξέρετε η ξανθιά κοπέλα που έχει και ένα δικό της φόρουμ στο ίντερνετ ότι τη βοηθούσε για 2 μήνες κάθε μέρα στο θηλασμό μια κοπέλα η Λαμπρινή από Γερμανία! Στάνταρ η δικιά μου Λαμπρινή είναι!

Τι λες τώρα για τον Πανούλη ρε Μαρία? ζωγραφίζει εντός των περιγραμμάτων? Ο δικός μου ζωγραφίζει κατά κύριο λόγο εκτός όχι του περιγράμματος, αλλά του χαρτιού! :roll::roll::roll: Δηλαδή στο χαλί, πήρε από τη μαμά που είναι σκράπας!

Μαρία-ΠανΜάρ μάζεψε την κόρη σου και γρήγορα! Ο Χρήστος είναι αρραβωνιασμένος με τη Μαριαλένα μου ! Άκου τι γινόταν μπροστά στα μάτια μας και χαμπάρι δεν πήρα!

Ξέχασα να σας πω κι εγώ ότι η Ιωάννα μας όντως είναι πολύ γλυκιά εγκυούλα, μόνο κοιλίτσα έχει από πίσω δε φαίνεται καθόλου!

Σας αφήνω πάω να μαγειρέψω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!

Κανενα νεο ακομα... Εχω γινει ενα με το κινητο... Ουφ! Πιστευω οτι οπου να'ναι θα ερθει το μνμ. Αφου ειναι με ραντεβου καισαρικη, λογικα τετοια ωρα δε θα εχει ξεμπρδεψει? Αχ δεν ξερω καθολου! Μολις εχω νεα θα σας γραψω αμεσως!

Δε σχολιαζω κατι αλλο, αλλα εχει πεσει πολυ δουλεια!

Φιλακια!

t7fQp3.png

Κικη μου με το καλο το νεο μωρο μας !!!ολα να πανε καλα!!!

Καλε σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!!μπορει απο πισω να μην φαινομαι αλλα απο μπροστα εχω μια κοιλουμπα!!!πλησιαζω και εγω να μπω στον 8ο!!!!ουαου!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...