Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Η κατασταση του πεθερου ακομα στασιμη εμεις οι υπολοιποι ολοι καλα.

Ο μικρος οχι μονο δεν πειραζει το δεντρο αλλα προχθες που το ακουμπησε κατα λαθος ο μπαμπας του και επεσε μια μπαλα εγινε εξαλλος τον μαλωνε ο μικρος τον μεγαλο,του ελεγε να την ξαναβαλει ''εκει'' και ηρθε να μου το πει κιολας το τσατσονι.χιχιχι

Χαχαχα εκανα καλη δουλεια μου φαινεται με την πλυση εγκεφαλου.

Το ιδιο και στη γιαγια του ειναι πολυ προσεχτικος παει κοντα το κοιταζει ,το καμαρωνει και φευγει το αγορακι μου.Ειναι συγκινητικη η συμπεριφορα του!

Αυτα τα ολιγα προς το παρον διοτι πνιγομαι ειμαι μεχρι αργα το βραδυ μονη μου και δεν προφταινω τιποτα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ιωαννα ειδικα για σενα που σου αρεσουν οι πιπεροσυνταγουλες μου

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4117&Itemid=49

φιλια!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λοιπόν εδώ είμαι πάλι....

Το εμβόλιο που κάναμε μας είπε η γιατρός μπορεί να ανεβάσει λίγο πυρετούλι και να τις δώσω προληπτικά apotel σταγόνες αλλά ευτυχώς μέχρι στγμής δεν ανέβασε το πουλάκι μου.

Ρίτα μου πολύ χάρηκα που ο πεθερός σου είναι καλά και εύχομαι και σε γρήγορη ανάρρωση .

Stone μου κορίτσι μου πολύ στεναχωρέθηκα με τον μικρούλι σου, ταλαιπωρήθηκε το καημενούλι μου!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Εμας παλι το δεντρο περναει μαρτυρικες στιγμες ...δεν του αρεσει οπως εχω βαλει τις μπαλες και παει και τις τραβαει για να τις βαλει αλλου ..και εχουμε και κατι μικρα σαν δωρακια που εχου φιογκακια , αυτα τα παιρνει και λυνει τα φιογκακια ..ε μας εχουν μεινει μονο 2-3 δωρακια πια στο δεντρο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εύα, τι ωραια πραγματα μας είπες για τη Ρφαέλα!!Ούτε μωρακια που ήταν είχαν τετοια ανάπτυξη..

Μπράβο!!Αντε γιατι αφου δεν θα ερθει η Φωτεινούλα, στην συναντηση όλο αγορακια θα είναι.. ποιος τη χαρη της!! Θα τα πούμε με πμ, να ειδοποιήσουμε τη Νίκη, το Σαρδελάκι (κάποια άλλη..)για την ώρα και τον τοπο..

Joa μου το παιδί 9 ώρες κοιμηθηκε χόρτασε και ήθελε παιχνιδακια..

Ελένη μου και εγώ ευχομαι να είναι καλύτερα σημερα..Πριν καμια ωρίτσα που μιλησα με την πεθερα μου, μου είπε οτι εχει λίγη γκρινίτσα αλλά προσπαθεί να τον κάνει να ξεχαστεί..Ξεκρεμασε 5-6 μπάλες και του της εδωσε να της κρεμάσει..Της λέω αν μεχρι το βραδυ δεν εχεις δεντρο μην παραπονιεσαι μετα..

Όσο για τις αγκαλιές εμενα είναι με τις ώρες του..αλλά σαν τις χτεσινες αγκαλιές νομιζω πως δεν θα ξαναδώ..Χορτασαμε αγκαλιά και φιλιά και οι δύο...Ζήλευε και ο μπαμπας μας, ερχόταν και εκείνος χωνόταν ανάμεσα μας και ο μικρός τον έσπρωχνε..Ήθελε αποκλειστικότητα, χαχαχα

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εμας παλι βρε stone δεν μας εχει πει να κανουμε κατι με το πουλι , καθε φορα το κοιταζει το εκεγχει και μας λεει οτι ειναι σουπερ το πετουμενο ..ο ανδρας μου ομως επμενει οτι πρεπει να γινει αυτο που κανατε εσεις και η μαργαριτα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εύα, τι ωραια πραγματα μας είπες για τη Ρφαέλα!!Ούτε μωρακια που ήταν είχαν τετοια ανάπτυξη..

Μπράβο!!Αντε γιατι αφου δεν θα ερθει η Φωτεινούλα, στην συναντηση όλο αγορακια θα είναι.. ποιος τη χαρη της!! Θα τα πούμε με πμ, να ειδοποιήσουμε τη Νίκη, το Σαρδελάκι (κάποια άλλη..)για την ώρα και τον τοπο..

Οκ από βδομάδα που το σαρδελάκι θα είναι και σπίτι κανονίζουμε τον τόπο και την ώρα.Δεν μου λες βρε Stone είχες στείλει μια διευθυνση για εναν παιδότοπο στην καλαμαριά νομίζω ήταν ....θυμάσαι να μου πεις να πμω στην ιστοσελίδα του γιατί από τα λίγα που είδα με είχε αρέσει.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Εμεις Ιωάννα μου πήγαμε χτες να πάρουμε τη μαμα μου καθώς έβρεχε και συναντησα τον παιδιατρο που μας παρακολουθεί και επειδή το είχα συζητησει με τη Ρίτα και τα κορίτσια είπα εδώ είμαστε.. στη βραση κολλάει το σίδερο..

Εκείνος πάλι μου είπε μην βιάζεσαι..θα το δουμε πρώτα και μπορεί να μην χρειαστεί..όταν το είδε, το έκανε κιόλας..

Εγω δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα με το "πετούμενο" (μου αρεσε αυτό) γιατί η προηγούμενη παιδίατρος, μου είχε πει να μην ασχοληθω εγώ με αυτό και οτι δουλεια των γιατρών οταν ερθει η ώρα σίγουρα πριν κλείσει τα 2..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!

Ιωαννα κι εμας το ιδιο! Μας λεει τελειο και να μην ανησυχουμε. Οποτε δεν ασχολουμαστε! Πολυ γελασα με το πετουμενο! Την τελευταια φορα που ειδε ο γιατρος το πουλι του γυρναει και του λεει: "Σωτο εισαι ετοιμοπολεμος!" Και ο καθυστερημενος ο αντρας μου μετα που του το ελεγα καμαρωνε για το πουλι του γιου του! Ε, ρε τι εχουμε να τραβηξουμε!

Ριτα τι μας κανεις πρωι πρωι? Και πεθαινω για χοιρινες μπριζολες! Θα το δοκιμασω!

Ευα μπραβο!!! Απιστευτο! Καλε τι ραγδαια αναπτυξη ειναι αυτη? Φτου φτου! Τι εμβολιο κανατε?

Πετρουλα, αντε ολα καλα! Αυτο ηταν!!! Μπορεις να χαλαρωσεις! Και ο Σωτηρης στον πονο του θελει μονο εμενα! Οταν ερχεται ο πατερας του τον σπρωχνει. χαχαχχαχαχαχχαχα!

Εγω δεν μπορω να πω, ειναι τρυφερουλης. Με τις ωρες του βεβαια, αλλα αμα τον πιασει μπορει να μου φιλαει τη μουρη με τις ωρες! Απο την αλλη επειδη ειναι αεικινητος δεν μπορει να κατσει στο ιδιο μερος πανω απο 5 λεπτα. Αυτο σημαινει οτι η αγκαλια μας τον περιοριζει και τη βαριεται. Βλεπω κατι παιδακια οταν παμε για καφε για παραδειγμα που καθονται με τις ωρες στην αγκαλια των γονιων τους και απασχολουνται με ενα χαρτακι ας πουμε! Ο Σωτηρης αυτο δεν το εκανε ποτε...

t7fQp3.png

Ιωάννα νομίζω ότι ο μικρός έχει την πιο αναμενόμενη αντίδραση όσον αφορά το δέντρο..έτσι είναι τα παιδάκια!!!!;);)

Εύα μπράβο στη μικρούλα...να μη σας ματιάσουμε!!!!;)

Πάντως συζητούσαμε χθες με τον άντρα μου και λέγαμε πόσο έκπληκτοι είμαστε με την Αναστασία...απο τότε που πήραμε το κρεβάτι είναι πολύ πιο ήσυχη... δεν έχει κλάψει ούτε μια φορά όταν την παμε για ύπνο, και όταν αργεί να κοιμηθεί κατεβαίνει απο το κρεβάτι, παίζει με τα παιχνιδάκια της μόνη της (ούτε μας φωνάζει...:roll::roll::roll:) και όταν κουραστεί ανεβαίνει και κοιμάται....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χθες το μεσημέρι για παράδειγμα, τη βάλαμε για ύπνο στις 3 και μέχρι τις 4,30 έπαιζε μόνη της και κοιμήθηκε μετά...:shock::shock::shock::shock: ούτε κλάματα, ούτε φωνές, ούτε διαμαρτυρίες... Αν είχαμε την κούνια και δεν ήθελε να κοιμηθεί θα ξελαρυγγιαζόταν να φωνάζει μαμά και μπαμπα...:rolleyes:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εμας παλι βρε stone δεν μας εχει πει να κανουμε κατι με το πουλι , καθε φορα το κοιταζει το εκεγχει και μας λεει οτι ειναι σουπερ το πετουμενο ..ο ανδρας μου ομως επμενει οτι πρεπει να γινει αυτο που κανατε εσεις και η μαργαριτα...

Ε ετσι ακριβως επεμενε και εμενα ο δικος μου και τελικα ειχε δικιο.

Για να μη σας κουραζω και το επαναλαμβανω συνεχως θα σας πω το εξης.

Το πετσακι πρεπει να πηγαινει ως κατω και να αποκαλυπτεται το εσωτερικο ολο αν δεν πηγαινει ως κατω υπαρχουν δυο επιλογες ή το αφηνετε ως εχει και ισως γινει μονο του στο μελλον ή αν δε γινει θα χρειαστει να ανοιξει αργοτερα.

Απλα οι παιδιατροι οταν λενε οτι δε χρειαζεται εννουν οτι φαινεται το κεφαλακι και δεν εχουν φιμωση(αλλη περιπτωση αυτη)και συνηθως το αφηνουν για αργοτερα.

Εμενα ο καλος μου δεν ηθελε να το αφησουμε για αργοτερα διοτι αν τοτε χρειαζοταν θα ηταν τρις χειροτερα για το παιδι.

Παντως να επιμεινετε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βλεπω κατι παιδακια οταν παμε για καφε για παραδειγμα που καθονται με τις ωρες στην αγκαλια των γονιων τους και απασχολουνται με ενα χαρτακι ας πουμε! Ο Σωτηρης αυτο δεν το εκανε ποτε...

Άστο Νατάσα μου... εγώ νομίζω ότι αυτά τα παιδάκια υπάρχουν μόνο στις διαφημίσεις και αν τύχει να δω κανένα live... πέφτω σε κατάθλιψη...:lol::lol::lol:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Μια γρήγορη καλημέρα.

Ηρθα για λιγο στη δουλεια και φευγω.

λοιπόν η μικρή εχει βρογχίτιδα που ευτυχώς προλαβαμε νωρίς.

Εχει βήχα και΄καταρροη και υπνηλία.

Ξεκινησαμε αντιβίωση και αερολιν .

το κακο εινια οτι δεν τα θελει και της τα δίνω με το ζόρι.

Είμαι χαλια δεν μπορω να βλεπω ετσι το παιδακι μου λιωνω.

Έλα βρε Σούλα...περαστικά σας :-( Τελικά πάλι καλά που την πήγες... είδες τις περισσότερες φορές όταν ανησυχούμε δεν είναι για το τίποτα...

Εντωμεταξύ ξέχασα να σας δείξω τελικά το δώρο της Αναστασίας ενόψει εορτής και Χριστουγέννων..

1521230-l.jpg

Πως σας φαίνεται;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ωχ Σουλα..

Εχει βηχα πολυ με φλεμματα?

Τι ακριβως εχει?Σας ειπε οτι υπαρχει περιπτωση να επρασε την γουρουνογριπη τελικα?

Πω πω περαστκα βρε παιδι μου και υπομονη.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...