Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!!

Πολύ ωραία περάσαμε! Κορίτσια, να το επαναλάβουμε και να έρθετε κι άλλες! Και ο παιδότοπος, πολύ καλός!

Γειτονάκι μου, είσαι μια υπέροχη εγγυούλα... κι ο Χρηστάκος... τι να πω! Απίθανος! (επειδή τα συμπεθεριά του καφέ τα μπερδεύω, με ποια τον έχεις αρραβωνιάσει? για να ξέρω ποια θα με δείρει που του κλέψαμε την καρδιά! χα!χα!χα!)

Μαρινάκι, να χαίρεσαι τα κουκλάκια σου! Ο Γωγουλίνης σου... τι ήρεμο παιδάκι... δεν ακούγεται... όσο για τη μικρή... ΚΟΥΚΛΑ!

Κική, έφτασε η μέρα! Όλα καλά να πάνε... κι ένα γερό μωρό!!!

Βατραχάκι, κάτι σε μαστοράκο έχεις? Αυτός είναι ο αγαπημένος της Σοφίας! χα!χα!

Άσχετο, αλλά πέρισυ που είχα παρακολουθήσει ένα σεμινάριο γονέων στο παιδικό μουσείο σε σχέση με την ζωγραφική των παιδιών μας, μας είχε πει η κοπέλα που το έκανε, ότι να μην τα βάζουμε από τώρα να ζωγραφίζουν εικόνες με περιγράμματα, γιατί είναι ακόμα μικρά για κάτι τέτοιο και τους περιορίζουμε την φαντασία... απλά να τους δίνουμε άσπρα χαρτιά να "μουτζουρώνουν"... Επίσης, μας έλεγε ότι να προτιμάμε τις νερομπογιές σε σχέση με τους μαρκαδόρους, γιατί ναι μεν οι μαρκαδόροι έχουν πιο έντονα χρώματα και τα εντυπωσιάζουν, αλλά οι νερομπογιές τα βοηθάνε να συνειδητοποιήσουν την ανάμειξη των χρωμάτων (ότι αν π.χ. μπερδέψω το κίτρινο με το μπλε θα μου βγάλει πράσινο).

Αυτά σε σχέση με την ζωγραφική για σήμερα... :-)

Άντε βρε Φιλάκι μου... πού χάθηκες?

Deleni μου, περαστικά! Σου εύχομαι αύριο να είναι μια καλύτερη μέρα! (Γύρισε χαρούμενος ο σύζυγος στο σπίτι ε?)

Γιοβάννα, περδίκι θα είναι αύριο η Αλεξάνδρα σου!

Λαζαρένια, μακάρι να συνεχίσετε έτσι!

Πολλά φιλιά σε όλες!

mrdIp3.png

καλημέρα!!!!

Είμαι καλύτερα σήμερα όντως αν και νιώθω κάτι τσιμπιές από το στομάχι....είδωμεν....

Πανμαρ μες την καλή χαρά ήταν αφού σηκώθηκε 6.30 να ταΐσει και τον μικρό!!!!:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα και από μένα.

Επιτέλους Παρασκευή αν και εχω τοση δουλειά που αντε να δουμε πως θα περάσει.

Κική μου με το καλόοοοοοοοοοο.

Λαζαρένια μπραβο για το "κολπάκι" με την ντόρα.Μου δίνεις ιδεες!!!

Καλημερα σε ολες τις μανούλες-γιαγιακα -παιδακια

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

ΚΙΚΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Νατάσα εσύ θα μας πεις τα νέα?

Πανμαρ δεν το ήξερα αυτό για την ζωγραφική. Βέβαια σπάνια θα δεις παιδί στρην ηλικίοα αυτή να ζωγραφίζει κανονικά μέσα σε περιγράμματα, έτσι κι αλλιώς απ'έξω βγαίνουν! :lol: Εγώ το μόνο παιδί που έχω δει να ζωγραφίζει κανονικότατα χωρίς να βγαίνει από το παλίσιο είναι ο Πανούλης! Τώρα για τις νερομπογιές όντως η Εύα τρελλαίνεται σε σχέση με τις ξυλομπογιές, καμία σχέση και της αρέσει πολύ να μπερδεύει τα χρώματα..κοίτα να δεις βρε παιδί μου τι μαθαίνεις! Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!

Μπράβο σας που περάσατε ωραία όσες βρεθήκατε!

Μαρίνα κι εγώ την σκεφτόμουν την Λαμπρινή αυτυές τις μέρες..τι είπε το πρωινό μου για το κορίτσι μας?

Φιλάκι καλά αποτελέσματα! Ελπίζω να έχετε ξεμπερδέψει τελείως!

Λαζαρένια μου απ'ότι φαίνεται μέρα με την μέρα θα είναι όλο και καλύτερα η μικρή. Πολύ ωραία η ιδέα με την Ντόρα!

Deleni μου σιδερένια! Τα μικρά πως είναι?

giovanna μου χάρηκα πολύ που η Αλεξάνδρα είναι καλύτερα! Καλές δημιουργίες με τις ζωγραφιές. Πάντως μη νομίζεις, όταν είναι μόνη της κι εγώ μόνο ξυλομπογιές της έχω, νερομπογιές και κηρομπογιές μόνο όταν ζωγραφίζουμε μαζί. Αν και δεν έχει ζωγραφίσει ποτέ εκτός χαρτιού ποτέ δεν ξέρεις..

Βατραχάκι μου σ'ευχαριστούμε πολύ για τις ζωγραφιές!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

κοριτσια συγνωμη που χαθηκα αλλα μια το φεις με το παιδακι μια το χαος με την δουλεια δεν καταφερα να διαβασω.ειμαι στη σελιδα 1211 και μολις μπορεσω θα σας διαβασω.

σας φιλω ολες!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Σουλίτσα καλημέρα! Πως είσαι κοριτσάρα μου? Ανέβηκες καθόλου???

Καλημέρα Μαράκι μου.

Δεν θα το ελεγα οτι ανέβηκα αλλα λεω αντε Παρασκευή είναι , σ/κο θα είμαι με το κοριτσάκι μου από εβδομάδα (που είνια και πολύ δύσκολη) θα ξανασκεφτω τα προβλήματα;)

Διαφημίσεις

θα σας διαβασω.δεν μου παει καρδια να περασω ετσι στο ντουκου τοσες σελιδες

δεν ξερω να σας πω κατι για την δουλεια.παντως εθελοντικα ειμαι ακομη εδω.ισως κατι να γινει,ελπιζω

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...