Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σε αφηνουν τα πιτσιρικια και κανεις δουλειες ???

εμας ο χρηστος ειναι καταστροφεας ...μια που πεφτουν ψιχουλα , μια ξεστρωνει τα ριχταρια απο τους καναπεδες ασε που ολο κατι τρωει και εχει πιατακια παντου ..μην δει σκουπα θελει να σκουπισει αυτος για σφουγγαριστρα δεν το συζηταμε!!!με τον κουβα κανει παρτυ..μονο αν κοιμαται κανω δουλειες και μολις ξυπνησει το σπιτι διατηρειται σε καλη κατασταση και 1 ωριτσα το πολυ..

δεν με αφηνουν βρε Ιωαννα μου αλλα καπια στιγμη πρεπει να τα κανω δεν γινεται αλλιως οποτε τρεχατε ποδαρακια μου και οτι προλαβαινω κανω!

ρε βατραχακι τωρα το ειδα ..θηλαζεις 6 μηνες ουαου!!!!!εχεις βαλει πλανο με το θηλασμο ή θα το κρατησεις οσο τραβηξει ??

σχεδον 7 ουτε κι εγω το πιστευω ωρες ωρες δεν εχω βαλει πλανο οσο παει.

Τρίτη εγκυμοσύνη και με δίδυμα!!!! Γιατί στο τρίτο τικεράκι σου, από πάνω γράφει "έρχονται"!!!!!:P:p:p

ετσι μου ειπε και η μαια που ειχα στον Θοδωρη βρε λες;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Η Αλεξανδρούλα μου είναι αρκετά καλύτερα και ελπίζω αύριο να είναι εντελώς καλά το κουκλί μου.

Μαελένη περαστικά και σε εσένα. Φεύγετε για ψήφο;

Άρμα πολύ ωραίο το λινκ που μας έβαλες. Εκτύπωσα ήδη αρκετά και θα της τα δώσω το απόγευμα να ζωγραφίσει. Στην Αλεξάνδρα αρέσει και αυτό που λέγαμε παλιά ''μαγικός πίνακα'' (αυτός με τα ρινίσματα σιδήρου που ό, τι γράφεις μπορείς να το σβήσεις). Εμείς ακόμα έχουμε ξυλομπογιές. Φοβάμαι για την ασφάλεια του σπιτιού μου να δώσω κάτι άλλο.:tongue::tongue::tongue:

Λαζαρένια μου τελικά βρήκες τι είναι αυτό που ενοχλεί τη μικρούλα σου. Το σημαντικό είναι να μην κάνεις πίσω εσύ και να μην δείχνεις ότι στεναχωριέσαι γιατί τότε το παιδί νιώθει ότι για να στεναχωριέται η μαμά δεν είναι καλό να έρχομαι εδώ. Το ξέρω ότι πρέπει να κάνεις την καρδούλα σου πέτρα αλλά δεν γίνεται αλλιώς.

Σούλα στο έχω ξαναπεί και συγγνώμη αν γίνομαι κουραστική. Νομίζω ότι η Ανδριάννα σου κοιμάται αρκετές ώρες μέσα στη μέρα και γι' αυτό δεν την παίρνει ο ύπνος το βράδυ. Σε αυτό θα τη βοηθήσει σίγουρα ο παιδικός γιατί θα μπει σε πρόγραμμα.

Joa και Νατάσα μεγάλη αγώπη 'εχετε στα φάρμακα και να το κοιτάξετε αυτό κορίτσια :-P:razz::-P:razz:

Η Κική μας γεννάει αύριο, σωστά;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κατα αρχην να πω συγνωμη που δν ρωτησα τι κανετε.

και να πω περαστικα στα αρρωστουλικα.

επισης αυτη η ιδεα της αρμα με τις χειροτεχνιες ειναικαταπληκτικη ιδεα.

αλλα πρωτα να ξεκινησει η μικρη καλα στον παιδικο και μετα.για να μπουμε σε πειθαρχια πρωτα.

γιοβανα σε ευχαριστω παρα πολυ κι οντως εν δειχνω καθολου οτι στενοχωριεμαι.αυτο ειναι πολυ δυσκολο .

ακομη και η σταση του σωματος μου και οι κινησεις μου ειναι προσεγμενες.

σουλα με το καλο θα παει και η ανδρεαννα και θα μπειτε σε σειρα.

παντως εγω και βοηθεια να ειχα παλι θα την πηγαινα.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

κουκλεςςςςς...κοριτσιαααααα...γιοοοουυυυ χουυυυυυ!!!!!!:D:D

καλησπερααααα τι κανετε??!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ δεν σας διαβασα:oops::oops: εχω να ανοιξω το παρεντς απο προχτες:oops:

ελπιζω κ ευχομαι να ειστε ολες καλα.... η Κικιτσα μας αυριο ειναι η μεγαλη μερα?? με το καλο κικιτσα μου γλυκια :D:D

εμεις ειμαστε καλα ...η Φωτεινη ειναι καλυτερα απο ολους..φτου φτου, αυτο ειναι και η επιθυμια μας:):)

λιγο στον τσαμπουκα το εχει ριξει... επισης με εχει ταραξει στα κλοτσιδια καθως την αλλαζω και σημερα πηρα αναποδες και την εβαλα τιμωρια..δεν την αφησα να παει βολτα με τον παππου της...δεν παει αλλο με εχει τσακιση τα βυ#ια μου,... θα φαω και καμια στα δοντια και αντε να τρεχω για φτιαξιμο... δεν θελω καθολου να πηγαινω σε οδοντιατρο ..συγνωμη Ελενη μου-deleni :oops::oops:

Καλησπέρα! Δε σε παρεξηγώ Φωτεινή μου..και εγώ αν μπορούσα δεν θα πατούσα στο ιατρείο:tongue::tongue::tongue::tongue:

κορίτσια δεν ακούστηκα αλλά είμαι χάλια....:(:(:(:( Έχω ένα πονοκέφαλο απο το πρωί νομίζω ότι θα μου βγει το μάτι μου...με ξεμάτιαξαν, πήρα και δύο ντεπόν και ήταν σαν να μην πήρα τίποτα...έκανε και η μικρή εμετό απο τον βήχα και ήρθε και έδεσε... τώρα είμαι λίγο καλύτερα αλλά έφυγε ο άντρας μου να δει τον παοκ και το βράδυ θα είμαι μόνη και να δω τι θα κάνω....δεν αντέχω άλλο βρε κορίτσια έχουν σπάσει τα νεύρα μου...θέλω να γίνω καλάαααα.....:(:(:(

Σόρυ που δεν σχολιάζω..δεν πρόλαβα να διαβάσω και ο υπολογιστής με κανει χειρότερα μπήκα μόνο να ευχηθώ στην Κικίτσα μας να πάνε όλα καλά αύριο!!!!:D:D:D:D

Ελπίζω αργότερα αν είμαι λίγο καλύτερα να μπω να σας γράψω τα νέα μας....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

...και ενω δεν του μιλαμε για τον μπεμπη ο χρηστος ολη μερα για αυτο συζηταει ..παω μπαμπο παρω 8 τατακια οχι ο μπεμπης ...(παω τζαμπο να παρω 8 αυτοκινητακια..)φοβαται μην χασει την αποκλειστικοτητα και ειναι αυτοκολητακης ...στον πυνο του σήμερα παραμιλαγε...δεν θα παει η μαμα δουλεια σήμερα ..εχει εχει λεφτα ,δεν θελω καραμελες και δωρα γιατι του λεω οτι παω για δουλεια να φερω λεφτα να παρουμε καραμελιτσες και δωρα...
Δεν το πιστεύω τί διαβάζω!!!!! Τί μαΐμουδίτσα καλέ είναι ο Χρήστος, μάλλον αλεπουδίτσα! Έχω μείνει άναυδη!!!!!

Κορίτσια, καλησπέρα, χάθηκα λίγο, δεν έχω πολύ χρόνο και την πληρώνει το καφέ μας. Είμαστε πολύ καλά, θα προσπαθήσω να διαβάσω λίγο και τα δικά σας.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Φιλάκι αλήθεια πως είναι η μικρή με την κυστίτιδα? Θα ξανακάνετε εξετάσεις μετά την αντιβίωση?
Επαναλάβαμε τη γενική ούρων πριν λίγες μέρες κι ήταν καθαρή, χτες πήρε τελευταία φορά αντιβίωση, αύριο πάει ξανά για γενική και καλλιέργεια ούρων να είμαστε σίγουροι ότι είναι OK.

vatraxaki μου, πολύ θα μου λείψει το παλιό σου avatar, το είχα συνδέσει μαζί σου, ήταν το χαρακτιριστικό σου. Και το νέο όμως είναι ωραίο, με γεια!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Γυρίσαμε αολι τη βολτούλα μας στον παιδότοπο με τα κορίτσια και τώρα θηλάζουμε! Περάσαμε όμορφα και είναι πολύ ωραίο που μεγάλωσαν τα παιδάκια μας και πίνουμε καφέ χαλαρά! Θα το ξανακανονίσουμε, πολύ ωραίος χώρος!

Φιλάκι μας έλλειψες!

Delenaki περαστικά σου γιατί έτσι βρε κορίτσι?

κ. Φωτεινή κι εσείς χαθήκατε και δε μαςβ έχετε συνηθίσει σε απουσίες!

Πετρούλα πού είσαι?

Κικίτσα μου γλυκιά, με το καλό να αγκαλιάσεις αύριο το 2ο παιδάκι σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

vatraxaki μου, πολύ θα μου λείψει το παλιό σου avatar, το είχα συνδέσει μαζί σου, ήταν το χαρακτιριστικό σου. Και το νέο όμως είναι ωραίο, με γεια!

filaki μου το εβαλα αυτο για την παγκοσμια εβδομαδα θηλασμου απο Δευτερα θα ξαναβαλω την βατραχοφατσα μου χαχα!!!

μας ελειψες πολυ!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...