Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια! Ελάτε στο δικό μου σπίτι!

Εκτός από τα όσα προαναφέρατε, η Σοφία έχει και μια λατρεία στο λαδάκι... να βουτάει την γωνία του ψωμιού σε λάδι και να τρώει... Την κυνηγάω για να μην γεμίσουμε και λάδια σε όλο το σπίτι!!! Καλά, για παιχνίδια, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, ρούχα, κάλτσες, παπούτσια κ.λ.π. δεν αναφέρω!!!

Το μόνο που έχω καταφέρει, είναι να την πείσω ότι στον πάνω όροφο (που είναι τα υπνοδωμάτια) δεν τρώμε!!!!!! Όλα τ'άλλα..........

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μα ξερεις παω σε σπιτια που εχουν πιτσιρικια και τα βλεπω στην τριχα και αναρωτιεμαι που κανω λαθος η μανα ????

έτσι είναι το σπίτι της κολλητής μου! η οποία έχει ένα αγοράκι 5 μήνες πιο μεγάλο από την Σοφία (και μια μπέμπα, αλλά είναι ακόμη 5 μηνών, οπότε δεν μετράει) και δεν υπάρχει πουθενά! Αφού κάθε φορά που συναντιόμαστε, εκτός του ότι μου λέει πώς η σοφία είναι λίγο διαολάκι, της αφήνουμε και ένα σπίτι άνω κάτω... κι εγώ για να παρηγορηθώ της λέω πως καλύτερα να είναι τώρα ζωηρή και να ηρεμήσει στην εφηβεία, παρά το ανάποδο!!!!:P Ο καημένος ο Νίκος, την βλέπει και φοβάται!!!

mrdIp3.png

πανμαρ μου τι λες καλε τριτη εγκυμοσυνη καπακι;α παπαπα δεν πας καλα χαχαχα!!!

Τρίτη εγκυμοσύνη και με δίδυμα!!!! Γιατί στο τρίτο τικεράκι σου, από πάνω γράφει "έρχονται"!!!!!:P:p:p

mrdIp3.png

έτσι είναι το σπίτι της κολλητής μου! η οποία έχει ένα αγοράκι 5 μήνες πιο μεγάλο από την Σοφία (και μια μπέμπα, αλλά είναι ακόμη 5 μηνών, οπότε δεν μετράει) και δεν υπάρχει πουθενά! Αφού κάθε φορά που συναντιόμαστε, εκτός του ότι μου λέει πώς η σοφία είναι λίγο διαολάκι, της αφήνουμε και ένα σπίτι άνω κάτω... κι εγώ για να παρηγορηθώ της λέω πως καλύτερα να είναι τώρα ζωηρή και να ηρεμήσει στην εφηβεία, παρά το ανάποδο!!!!:P Ο καημένος ο Νίκος, την βλέπει και φοβάται!!!

Ναι παιδι μου βγαινουν και τετοια παιδια!!!θυμαμαι ο ανηψιος μου οταν ηταν μικρουλης του στρωναμε ενα παπλωμα στο χαλι και επαιζε με τις ωρες με τα αυτοκινητακια του ...εμας οπου και να κατσεις θα βρεις και κατι ...αυτοκινητο θα ειναι , τοστ θα ειναι ειναι τουβλακι θα ειναι αλλα μαξιλαρι ή ριχταρι δεν θα ειναι ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Το Σοφακι ειναι πολυ τσαμπουκας...τη θυμαμαι ..εκανε τον Γρηγορη κατι πατητες...χαχα Φοβερη!!!

Αφού σου λέω και ο γιος της φίλης μου, αλλά και του αδερφού μου ο μικρός (που τον Φεβρουάριο γίνεται 2) την βλέπουν και μαζεύονται!!!

Τι χαρούμενο κοριτσάκι και τι κοινωνικό.....! Ευτυχώς (για την ώρα) δεν χτυπάει, δεν δαγκώνει, δεν τραβάει μαλλιά και όλα τα σχετικά... Και είναι και γλωσσού, οπότε τα άλλα, μόνο "μαμά" προλαβαίνουν να πουν!!!

mrdIp3.png

Διαγωνισμός λοιπόν για το πιο βρώμικο σπίτι? Θέτω οπωσδήποτε υποψηφιότητα! Όλη την ημέρα μαζεύω και όλα πάλι πεταμένα είναι! Όσο για το καθάρισμα βαρέθηκα να σκουπίζω και στο λεπτό να γίνεται χαμός! Μόνο στα χαλιά που είναι ανοιχτόχρωμα προσπαθώ να μην τρώει ο μικρός αλλά τελευταία στο φτύσιμο με έχει και γι αυτό! Δουλειές και με τα δύο? Χμμμ μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο, την Τρίτη που αργεί ο άντρας μου να έρθει από τη δουλειά, έκανα τα μπάνια ενώ ήμουν μόνη μου με τα παιδιά τα οποία και καλά παίζανε, κάποια στιγμή ακούω ουρλιαχτά και κλάματα από τη μικρή πάω την πρώτη φορά της είχε πάρει ένα παιχνίδι και τσίριζε, μετά από λίγο πάλι την είχε πλακώσει με ένα μαξιλάρι ε την τρίτη δεν πήγα, τα άφησα να τα βρούνε μόνα τους!!!! Πλύνε, ξέπλυνε χέρια, πλάτσα πλούτσα μέσα στα νερά εντάξει δε γίνεται!

mGKop3.png60Jvp3.png

μανουλες καλησπερα.

μετα απο μια στεναχωρη χθεσινη ημερα που παρ ολιγον να λυγισω,και μετα απο συζητηση που ειχα με την ριτα χθες ,καταλαβα οτι την κορη μο την ενοχλησε που της ελεγα οτι η μανουλα παει στην δουλεια.

καθε φορα που την επαιρνα απο το σχολειο μου ελεγε ''γιατι πηγες στην δουλεια σου?''

δεν μου ελεγε''γιατι πηγα στο σχολειο.''

οποτε καταλαβα οτι την ενοχλει η μαμα να παει στην δουλεια.ηταν κατι νεο γι αυτην εφοσων με ειχε συνηθισει στο σπιτι.

οποτε χθες το απογευμα της ειπα οτι η μαμα δεν θα ξαναπαει στην δουλεια και οτι θα πηγαινει για ψωνια.να αγοραζει πατατες,ντοματες και καροτα για να μαγειρευει για τον μπαμπουλη μας και για αυτην.

αρχιζε να νιωθει καλυτερα με αυτο ..

στην πορεια ενω παιζαμε και μου παραπονιοταν στο ξεκαρφωτο για την δουλεια,σκαρφιστηκα ενα παιχνιδι.

καναμε κουκλοθεατρο.

πηρα την κουκλα ντορα και μια μικρη κουκλιτσα ντορα που εχουμε.

η μεγαλη ντορα ειναι η μαμα και η μικρη η κορη.

οποτε εκανα οτι η μαμα ντορα πηγαινε την κορη ντορα στο σχολειο ,και η μαμα ντορα θα πηγαινε για ψωνια και μετα θα γυριζε να παρει την κορουλα της απο το σχολειο.

και η κορη ντορα δεν εκλαιγε κι επαιζε με τα αλλα παιδακια.(στο σκετς επαιζε κι ο τουιτι,ο πινοκιο,ο λαγος,το αρκουδακι που ηταν οι συμμαθητες της.)

να μην τα πολυλογω σημερα ,πηραμε την μαμα ντορα και την κορη ντορα και πηγαμε στο σχολειο.

εξω απ την ταξη εγω κρατουσα την μαμα ντορα και η κορη μου την κορη ντορα.

χαιρετηθηκαμε ολες μαζι και εγω με την μαμα ντορα υποσχεθηκαμε στις κορες μας να παμε μετα να τις παρουμε με τα ψωνια μας.

εκλειγε βεβαια αλλα σταματησε αμεσως.

περιμενα 1ο λεπτα απ εξω και δεν την ξανακουσα κοριτσια.

εφυγα εγω γιατα ψωνια και οταν γυρισα με την μαμα ντορα(εκει να με βλεπατε)

την ειδα να τρεχει και να παιζει.μολις με ειδε μου κανει γελωντας.

''ει που πηγες?πηγες με την μαμα ντορα να αγορασεις καροτες?''

ποσο χαρηκα εκει κοριτσια δεν λεγεται.μου ηρθε ν αβαλω τα κλαματα απο την συγκινηση μου.

το κοριτσακι μου γελουσε κι επαιζε με τα αλλα παιδακια.

ηρθε κοιταξε τα ψωνια φυσικα να βεβαιωθει.

μετα φυγαμε χαιρετησε τα παιδακια και ειπαμε οτι θα ξαναπαμε αυριο να παιξουμε.

1654096yn4fep17z7.gif

Lazarenia μου 4 Ντορες στο σχολειο μαζι λοιπον???χαχα!!!Τελεια ειμαι πολυ χαρουμενη για εσας!!!

Ημουν σιγουρη οτι θα πιασει!!!Αφου σου ειπα και ο δικος μου ειχε σκαλωσει με το οτι θα πηγαινα δουλεια.Ακομα δεν ξερει καν οτι παω δουλεια ή μαλλον κανει πως δεν καταλαβαινει οταν του το λεω..το ξερει αλλα δε θελει να το δεχτει ...αφου ετσι ειναι χαρουμενος εμενα μου φτανει.Κανενα προβλημα!!!

Αχ οι μανουλες πρεπει συνεχεια να βρισκουμε το λογο για τις αντιδρασεις τους...γερα να ειναι μονο..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Lazarenia μου 4 Ντορες στο σχολειο μαζι λοιπον???χαχα!!!Τελεια ειμαι πολυ χαρουμενη για εσας!!!

Ημουν σιγουρη οτι θα πιασει!!!Αφου σου ειπα και ο δικος μου ειχε σκαλωσει με το οτι θα πηγαινα δουλεια.Ακομα δεν ξερει καν οτι παω δουλεια...αφου ετσι ειναι χαρουμενος εμενα μου φτανει.

χαχαχαχαχαχααχ ναι ναι ριτα!

4 ντορες μαζι!!!

πολυ γελιο!

να με εβλεπες εμενα αγκαλια με την ντορα να ψωνιζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

ειχες δικιο για την δουλεια.τωρα δεν θα το ξαναπω.το συζητησα και με την δασκαλα της και συμφωνησε.

μου ειπε οτι ηταν σαφως καλυτερη σημερα και οτι μιλαγε κανονικα.

αντε μωρε το κοριτσακι μου..........

1654096yn4fep17z7.gif

Τελεια!!Λιγη υπομονη ακομα στις αντιδρασεις και μετα θα δεις!

Εγω αν εξαιρεσεις τις γενικοτερες αντιρρησεις μου για το σταθμο πλεον δηλωνω πολυ ευχαριστημενη.Καθε μερα βλεπω και κατι καινουργιο...αμα αρχισω να σας τα λεω θα με παρετε με τις πετρες....χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ευχαριστω κοριτσια.

ριτα σαφως και εχει τα θετικα του.

εγω τα εβλεπα σημερα και τα ζηλευα.ποσα πραγματακια μαθαινουν...δηλ θα ηταν καλυτερο να ηταν εδω μεσα μαζι μου κλεισμενη?

αντε τωρα εχει καλο καιρο ,σε λιγο ομως με τα κρυα?δεν το συζητω ........

ολα θα πανε καλα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Εχει καμποσα αρνητικα αλλα σιγουρα αν γινετε καλη δουλεια κερδιζουν πραγματα. οχι τοσο στην συναναστροφη με αλλα παιδακια που επιτυγχανεται και αλλιως κατα τη γνωμη μου αλλα σιγουρα στην αυτονομια και στην ανεξαρτησια τους ειναι ενα συν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...